System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1-دوست عزیز امید وارم مشکلی برای کنسولت پیش نیامده باشه .

2- همه میدانند که رجین دستگاه با رجین اپدیت باید یکی باشه این را خود سونی قبلا تذکر داده بود ولی الان هر چه دنبالش می گردم نمیتوانم پیدایش کنم .

3-بهتر است از همان سایتی که راهنمای به روز رسانی گرفتید از همانها کمک بخواهید .

انجمن بازی سنتر و من هیچ گونه مسؤلیتی در مورد خرابیهای بعد از به روزرسانی از قبیل بالا نیامدن کنسول روشن نشدن آن و رفتن برق در زمان آپدیت و ... نداریم و باید با ساپورت سونی تماس بگیرد .
الان من مگه گفتم شما بیا خرابی کنسولم رو اگه خراب شد بر عهده بگیر؟؟؟؟؟نه واقعا همچین حرفی زدم؟؟؟؟؟؟
شما نمیدونید این آپدیت 1.73 کی میاد؟؟؟؟

دوستان این پست رو همه بخونن :
سایت ps4store تنها سایتی هست که اومده اعلامیه زده به 1.72 اپدیت نکنید چون خیلی ها اپدیت کردن خراب شده کنسولشون . بعد از تحقیقاتی که انجام دادم دیدم که در سایت های خارجی اینطور خبری نیست . اومدم به مدیر سایت گفتم . گفت که چند تا از مشتری های خودمون براشون این مشکل پیش اومده . مدرک خارجی و ... هم نداشت . مدرکش کاربرای خودش بود . خب من دلیلش رو میگم :
این سایت هنوز نفهمیده که باید اپدیت ریجن ها رو برای هر ریجن به صورت جدا قرار بده . اومده اپدیت ریجن 2 اروپا رو فقط قرار داده نگفته هم اپدیت کودوم ریجنه . از روی لینکش متوجه شدم اروپاس . زیرش هم نوشته برای همه ریجن ها . خب معلومه کسی که ریجن 1 هست کنسولش یا ریجن 3 وقتی این اپدیت رو استفاده کنه ممکنه با مشکل مواجه بشه . اینها شعور و فهم و درکشون اصلا به این چیزا قد نمیده . اومدن چنین گندی زدن هنوز هم درستش نکردن . بعد هم اومدن کل گیمر هارو نگران کردن . موندم چطور بعضیا حاضر میشن طرف این سایت ها برن .
دوستان حتما به بقیه هم اطلاع بدین و اپدیت هارو از همین سایت صفحه اول همین تاپیک دانلود کنید یا هم به سایت پلی استیشن مربوط به ریجن خودتون برید .

سایت ps4store تنها سایتی هست که اومده اعلامیه زده به 1.72 اپدیت نکنید چون خیلی ها اپدیت کردن خراب شده کنسولشون . بعد از تحقیقاتی که انجام دادم دیدم که در سایت های خارجی اینطور خبری نیست . اومدم به مدیر سایت گفتم . گفت که چند تا از مشتری های خودمون براشون این مشکل پیش اومده . مدرک خارجی و ... هم نداشت . مدرکش کاربرای خودش بود . خب من دلیلش رو میگم :
این سایت هنوز نفهمیده که باید اپدیت ریجن ها رو برای هر ریجن به صورت جدا قرار بده . اومده اپدیت ریجن 2 اروپا رو فقط قرار داده نگفته هم اپدیت کودوم ریجنه . از روی لینکش متوجه شدم اروپاس . زیرش هم نوشته برای همه ریجن ها . خب معلومه کسی که ریجن 1 هست کنسولش یا ریجن 3 وقتی این اپدیت رو استفاده کنه ممکنه با مشکل مواجه بشه . اینها شعور و فهم و درکشون اصلا به این چیزا قد نمیده . اومدن چنین گندی زدن هنوز هم درستش نکردن . بعد هم اومدن کل گیمر هارو نگران کردن . موندم چطور بعضیا حاضر میشن طرف این سایت ها برن .
دوستان حتما به بقیه هم اطلاع بدین و اپدیت هارو از همین سایت صفحه اول همین تاپیک دانلود کنید یا هم به سایت پلی استیشن مربوط به ریجن خودتون برید .

آره منم تو همون سایت خوندم. وقتی دیدم هیچ کجای دنیا از این خبرا نیست و سونی هم عین خیالش نیست و آپدیت 1.72 رو همینجوری رو سایتش گذاشته و معلوم نیست کی آپدیت جدید میده حدس زدم چرتی بیش نیست. آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد.
جالب اینجا است که با اقتدار از مواضعشون دفاع میکنند و کوتاه هم نمیان :D

من الان ریجن 2 ژاپن دارم خوب الان اون آپدیت که من دانلود کردم طبق گفته شما ریجن 2 اروپاس تا الان هم مشکلی پیش نیومده فکر هم نکنم مشکل پیش بیاد نظر شما چیه؟؟؟
اونایی که ریجن کنسول و آپدیت یکی نبوده همون اول خراب شده یا بعد مدتی؟؟
البته هنوز به psn وصل نشدم ممکنه اگه وصل بشم خراب بشه؟؟؟؟

من الان ریجن 2 ژاپن دارم خوب الان اون آپدیت که من دانلود کردم طبق گفته شما ریجن 2 اروپاس تا الان هم مشکلی پیش نیومده فکر هم نکنم مشکل پیش بیاد نظر شما چیه؟؟؟
اونایی که ریجن کنسول و آپدیت یکی نبوده همون اول خراب شده یا بعد مدتی؟؟
البته هنوز به psn وصل نشدم ممکنه اگه وصل بشم خراب بشه؟؟؟؟

کلا شانسیه . یه موقع دیدی زد خراب شد یه موقع هم دیدی مشکلی نداشت . اگه اپدیت کردی مشکلی نداره نگران نباش . مشکلی هم بهم بزنه reinstall میکنی اپدیت ریجن خودتو . یه مدت دیگ هم اپدیت 1.73 میاد ایشالاا .

الان من مگه گفتم شما بیا خرابی کنسولم رو اگه خراب شد بر عهده بگیر؟؟؟؟؟نه واقعا همچین حرفی زدم؟؟؟؟؟؟
شما نمیدونید این آپدیت 1.73 کی میاد؟؟؟؟

نه دوست عزیز ما باهم هیچ مشکلی نداریم

کلا این نوشته قرمز برای همه است نه فقط برای شما و تقصیر شما هم نیست تقصیر از آن سایتی است که شما فایل را گرفتید

و باز هم امیدوارم مشکلی برای کنسول شما پیش نیامده باشه

در کل یک بار ری انستال را انجام بدهید

فعلا از طرف سونی خبری منتشر نشده برای بروز رسانی جدید

موفق باشی دوست عزیز

نه دوست عزیز ما باهم هیچ مشکلی نداریم

کلا این نوشته قرمز برای همه است نه فقط برای شما و تقصیر شما هم نیست تقصیر از آن سایتی است که شما فایل را گرفتید

و باز هم امیدوارم مشکلی برای کنسول شما پیش نیامده باشه

در کل یک بار ری انستال را انجام بدهید

فعلا از طرف سونی خبری منتشر نشده برای بروز رسانی جدید

موفق باشی دوست عزیز
خوب الان داره کار میکنه
نمیشه بعد اینکه خدای نکرده خراب شد اون موقع ری اینستال کنم؟یا اون موقع دیگه کار از کار گذشته؟

خوب الان داره کار میکنه
نمیشه بعد اینکه خدای نکرده خراب شد اون موقع ری اینستال کنم؟یا اون موقع دیگه کار از کار گذشته؟

عزیز من شما که الان مشکلی نداری ولش کن . هرموقع دیدی مشکلی داری اونموقع reinstall بزن چون وقتی reinstall بزنی کلا هرچی روی هارد هست پاک میشه .
احتمال زیاد مشکلی هم پیش نمیاد .

و تازه باز قبول ندارن و کار خودشان را ادامه میدهند

cjup716xc5r7zyi0sb6d.jpg

با سلام میخواستم بدونم اگه با خود دستگاه دانلود وآپدیت کنم ps4 رو بهتر نیست و چه فرقی داره بین این دو روش آپدیت

آپدیت کردن با فلش برای کسانی مفیده که سرعت دانلودشون با PS4 خوب نیست .
گرفتن آپدیت طولانی میشه و ممکنه که به علت قطع و وصل شدن اینترنت و ... آپدیت کامل دانلود نشه و به اجبار باید دوباره آپدیت رو گرفت .
اگر به اینترنت با سرعت مناسب دسترسی داری و سرعت دانلود روی PS4 هم خوبه میتونی با خود دستگاه آپدیت کنی.

دوستان کنسول نو حتما باید آپدیت بشه یا بدون آپدیت هم میشه استفاده کرد؟؟؟
آپدیت نکردن چه مشکلی بوجود میاره؟

۱ اجباری نیست ولی دیگر نمیتوانی آنلاین بازی کنی و به فروشگاه PS دسترسی نداری .
۲ من نمیدانم ویرشن شما چند است ولی از بعضی از امکانات جدید و باگها را برطرف میکنه

دیگر تصمیم با خودت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or