|| ARMSTYLE ||
کاربر سایت
ببخشید این درسته که این اپدیت یکیه برایه همه رجین ها؟؟
ممنون
سلام . خیر برای ریجن های مختلف متفاوته . شما باید مخصوص ریجن دستگاهتون رو نصب کنید . بهترین کار اینه که اپدیت رو از طریق خود دستگاه نصب کنید
ممنون
سلام . اقا من بعد این اپدیت هر چی می خوام warthunder رو دانلود کنم وسطش اگه ارور بد دیگه نمی تونم از ادامه دانلود کنم و باید delet کنم و دوباره بزارم هر بارم 25 ساعت طول می کشه دوستانی که اطلاع دارن لظف کنن راهنکایی کنن
سلام . اقا من بعد این اپدیت هر چی می خوام warthunder رو دانلود کنم وسطش اگه ارور بد دیگه نمی تونم از ادامه دانلود کنم و باید delet کنم و دوباره بزارم هر بارم 25 ساعت طول می کشه دوستانی که اطلاع دارن لظف کنن راهنکایی کنن
ممنون
کلا جای قبلی رو میگیره دلیلشم اینه شما میتونید از هر ورژن قدیمی تر مستقیم به جدیدترین ورژن برید و هیچ الزامی به ترتیبی بودن اپدیت ها نیست .سلام دوستان
من یه سری این سوالو پرسیدم هیچکس جوابمو نداد
وقتی یه آپدیت جدید میاد برا PS4 یه آپدیت برا فریمور قبلی حساب میشه یا نه به کلی فریمور قبلی پاک میشه و جدید نصب میشه؟
نه اخرین 1.70 هست که حدود 180 مگ حجم دارهدوستان آخرین آپدیت همین 360 مگیه هست که اومد ه؟؟ ورژن 1.62
تازه اومده ؟؟ چون تو پلی استیشن UK نیست ؟؟!!نه اخرین 1.70 هست که حدود 180 مگ حجم داره
رجین 2 , اروپا هستسلام دستگاه رجین دو ژاپنه تا الان هم اپدیت نشده 1- چه جوری بفهم فریمور چیه 2- برای کنسول من کدوم اپدیت مناسبه
فعلا سونی گفته از اونجوری آپدیت نکنید !!سلام دوستان عزیز من یکم گیج شدم یکی میتونه دقیق تر مراحل نصب آپدیت رو توضیح بده ؟
نمیشه از تو منوی تنظیمات نصبش کرد ؟
مرسی
سلام دستگاه رجین دو ژاپنه تا الان هم اپدیت نشده 1- چه جوری بفهم فریمور چیه 2- برای کنسول من کدوم اپدیت مناسبه
سلام دستگاه رجین دو ژاپنه تا الان هم اپدیت نشده 1- چه جوری بفهم فریمور چیه 2- برای کنسول من کدوم اپدیت مناسبه
سلام دوستان عزیز من یکم گیج شدم یکی میتونه دقیق تر مراحل نصب آپدیت رو توضیح بده ؟
نمیشه از تو منوی تنظیمات نصبش کرد ؟
مرسی