System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میدونم عزیز جالب اینجاس در این مورد چیزی نداره :(

- - -ویرایش - - -

و یک سوال دیگه
شما دوستان هم که آپدیت کردید موقعی که کنسول استندبای و یا خاموش میشه 3 تا بوق میزنه ؟
داره دوست عزیز داره!!!!!!! خودم امروز برداشتم تیکشو و دیگه پیغام جوین شدن ها نمی اومد....

دوست عزیز بنده هم مشکلی شبیه به مشکل شما داشتم که تو یکی از سایتهای خارجی یه راه حل نوشته بود که برای بنده جواب داد.
شما برید به تنظیمات روتر خودتون (از طریق مرورگر و وارد کردن آی پی مختص به روتر) و "channel" ارتباطی روتر رو به 11 تغییر بدید.
ممنون ولی چک کردم روی کانال 11 هست،مشکل اینجاست که کنسول وصل می شه به اینترنت ولی بیشتر اوقات ارورهای الکی میده که به اینترنت وصل نیست و یا دانلود فایل ممکن نیست...

مجبورم یک بار ریست کنم کنسولو،اگر جواب نداد پیشنهاد دوستمون رو که گفتن فایل ریکاوری بریزم رو پی گیر میشم ببینم چی می شه...

شما دوستان هم که آپدیت کردید موقعی که کنسول استندبای و یا خاموش میشه 3 تا بوق میزنه ؟

برای من که اینطور نیست،کنسولمم آپدیت کردم و همین الان که این پست رو دارم می دم یک بار دیگه برای اطمینان آزمایش کردم...

چرا واسه اروپا دو تا فایل گذاشتین؟ الان اون 300 مگی کجاست؟ دو تا فایلو باید بگیرم؟ حجمشون یکی هستش،جفتشون 184 خورده ای.??? !!!! یه نفر نیست جواب سوال مارو بده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or