System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من آپ کردم....یکی از بهترین بخش های اضافه شده فلش خوردن هست و دومی موقع دریافت درخواست دوستی کنارش میاد Accept... :-D

My PSN Id: Abadan-Game
فلش میخوره؟ کو؟ وقتی نمیشه ازش مالتیمدیا پخش کرد که به درد نمیخوره. گند زد سونی، گند زد با این آپدیت بیخود.

دوستان یه مشکل اساسی برای دانلود فریم ور از طریق کنسول دارم ،من یک بار گذاشتم برای دانلود اول که هی برای دانلود ارور میداد Cannot Download بعد از هفت تا هشت بار تلاش شروع کرد به دانلود و پس از تموم شدن دانلود زد در حال آماده سازی برای نصب.همینطور موند تا 15 دقیقه ای،مجبور شدم از طریق منوی تنظیمات اقدام کنم برای نصب که دوباره دیدم دانلود رو از نو شروع کرد!!اینم بگم یک هفته ای هست برای بازی به صورت آنلاین یا دانلود آپدیتها با ارور وصل نبودن به اینترنت و یا دانلود نکردن رو به رو می شم در حالی که اینترنتم وصله و مودم هم درست کار می کنه...نمی دونم مشکل از کجاست،نگرانم...:(

آخرین ویرایش:
آبدیتی کاملا مزخرف و بی مصرف !
گزینه فلش که کلا مسخره بود ! فلش زمانی کاربرد داره که بشه ازش ویدئو اجرا کرد ریخت و ..... هیچ تغییری ندیدیم ! مشکلات پابرجاست !

دوستان یه مشکل اساسی برای دانلود فریم ور از طریق کنسول دارم ،من یک بار گذاشتم برای دانلود اول که هی برای دانلود ارور میداد Cannot Download بعد از هفت تا هشت بار تلاش شروع کرد به دانلود و پس از تموم شدن دانلود زد در حال آماده سازی برای نصب.همینطور موند تا 15 دقیقه ای،مجبور شدم از طریق منوی تنظیمات اقدام کنم برای نصب که دوباره دیدم دانلود رو از نو شروع کرد!!اینم بگم یک هفته ای هست برای بازی به صورت آنلاین یا دانلود آپدیتها با ارور وصل نبودن به اینترنت و یا دانلود نکردن رو به رو می شم در حالی که اینترنتم وصله و مودم هم درست کار می کنه...نمی دونم مشکل از کجاست،نگرانم...:(

فایل رکاوری مخصوص ریجن کنسولتو از صفحات قبل بردار یا از سایت ریجن کنسولت ...یه ریکاوری بزن ببین چطور میشه.

دوست عزیز بنده هم مشکلی شبیه به مشکل شما داشتم که تو یکی از سایتهای خارجی یه راه حل نوشته بود که برای بنده جواب داد.
شما برید به تنظیمات روتر خودتون (از طریق مرورگر و وارد کردن آی پی مختص به روتر) و "channel" ارتباطی روتر رو به 11 تغییر بدید.

۱ دونه قابلیت خوب به نظرم اضافه شده که اونم الان دیدمش وقتی درخواست دوستی بهت میدن همون بغلش accept داره دیگه نمیخواد بری تو پروفایل طرف

دوستان راهی نداره بشه با این آپدیت مسخره کنار اومد ؟
این چه وضعیه خدایی ؟ گند زده زده رفته . هر پارتی میری یا هر کسی پارتی میسازه من بدبخت باید بالای صفحه نوتیفیکیشنشو ببینم / چرا آخه نوتیفیکیشن خاصی داره که بشه بستش ؟

من بعد از اپديت يه مشكل عجيب پيدا كردم اينكه دسته هام قاطي كردن
اولا با فاصله ديگه خوب كار نميكنه و قطع و وصل نيشه
دوما وقتي بازي دو نفره مثل فيفا ميكنيم دستها يكي در ميون هي ديسكانكت ميشن
خيلي رو اعصابه
كسي اين مشكل رو داره ؟

دوستان راهی نداره بشه با این آپدیت مسخره کنار اومد ؟
این چه وضعیه خدایی ؟ گند زده زده رفته . هر پارتی میری یا هر کسی پارتی میسازه من بدبخت باید بالای صفحه نوتیفیکیشنشو ببینم / چرا آخه نوتیفیکیشن خاصی داره که بشه بستش ؟
شما از تو setting میتونی مدیریت کنی که چه پیغام هایی نیاد تو نوتیفیکیشن...یذره بگردید تو تنظیمات ضرر نداره به خدا:)

شما از تو setting میتونی مدیریت کنی که چه پیغام هایی نیاد تو نوتیفیکیشن...یذره بگردید تو تنظیمات ضرر نداره به خدا:)
میدونم عزیز جالب اینجاس در این مورد چیزی نداره :(

- - -ویرایش - - -

و یک سوال دیگه
شما دوستان هم که آپدیت کردید موقعی که کنسول استندبای و یا خاموش میشه 3 تا بوق میزنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or