HosseinTroubl
کاربر سایت
سلام آقا من اگه اشتباها فریمور 1.62 برا کنسول ریجن 2 اشتباها برا ریجن 1 رو ریخته باشم وقتی فریمور جدید اومد سیستم اتوماتیک فریمور مناسب ریجن دستگامو دانلود میکنه؟ و قبلی به کل پاک میشه؟
اره دیگه. اگه با کنسول اپدیت میکنی. بله. وقتی دانلود شد و نصب کرد قبلی پاک میشود. کلا وقتی اپدیت جدید انجام میده چه با کنسول چه با فلش قبلی پاک میشهسلام آقا من اگه اشتباها فریمور 1.62 برا کنسول ریجن 2 اشتباها برا ریجن 1 رو ریخته باشم وقتی فریمور جدید اومد سیستم اتوماتیک فریمور مناسب ریجن دستگامو دانلود میکنه؟ و قبلی به کل پاک میشه؟
ویژگی های اپدیت 1.70 چیه ؟ کسی میدونه ؟
اره دیگه. اگه با کنسول اپدیت میکنی. بله. وقتی دانلود شد و نصب کرد قبلی پاک میشود. کلا وقتی اپدیت جدید انجام میده چه با کنسول چه با فلش قبلی پاک میشه
داداش گرفتی ما را! اره دیگه وقتی اپدیت جدید نصب میشه قبلی پاک میشهآقا من به عنوان اولین آپدیتم آپدیت 1.62 اونم اشتباهی ریختما یعنی از پایه آپدیت اشتباهی روشه مطمئنی اگه بزارم 1.7 رو خودش دانلود کنه درست میشه؟ چون آپدیت جدید که میاد به کل که روشه مطمئنی اگه بزارم عوض نمیشه که رو فریمور قبلی نصب میشه درسته؟
- - -ویرایش - - -
آقا من به عنوان اولین آپدیتم آپدیت 1.62 اونم اشتباهی ریختما یعنی از پایه آپدیت اشتباهی روشه مطمئنی اگه بزارم 1.7 رو خودش دانلود کنه درست میشه؟ چون آپدیت جدید که میاد به کل که روشه مطمئنی اگه بزارم عوض نمیشه که رو فریمور قبلی نصب میشه درسته؟
برا این موضوع چیزی نگفتن....دوستان تو این اپدیت میشه از طریق فلش عکس پس زمینه کنسول انداخت؟
سلام دوستان
آپدیت رو بزاریم خود دستگاه دانلود کنه با توجه به ریجن اکانت دان میکنه یا با توجه به ریجن خود دستگاه؟