System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام آقا من اگه اشتباها فریمور 1.62 برا کنسول ریجن 2 اشتباها برا ریجن 1 رو ریخته باشم وقتی فریمور جدید اومد سیستم اتوماتیک فریمور مناسب ریجن دستگامو دانلود میکنه؟ و قبلی به کل پاک میشه؟

آپدیت 1.7 ، سی ـم آپریل میاد! :d

خدایی اینم روزه برای عرضه ی آپدیت؟ :-" میخوایم سریع COL رو دانلود کنیم، حالا قبلش هم باید درگیر این آپدیت باشیم! :(

سلام آقا من اگه اشتباها فریمور 1.62 برا کنسول ریجن 2 اشتباها برا ریجن 1 رو ریخته باشم وقتی فریمور جدید اومد سیستم اتوماتیک فریمور مناسب ریجن دستگامو دانلود میکنه؟ و قبلی به کل پاک میشه؟
اره دیگه. اگه با کنسول اپدیت میکنی. بله. وقتی دانلود شد و نصب کرد قبلی پاک میشود. کلا وقتی اپدیت جدید انجام میده چه با کنسول چه با فلش قبلی پاک میشه

ویژگی های اپدیت 1.70 چیه ؟ کسی میدونه ؟

Nico Nico Live streaming.
HD quality Ustream streaming.
The SHAREFactory video editing suite.
The ability to store and transfer video and screenshots on an USB stick or external USB hard disk drive.
PS Vita TV Remote play coming with a PS Vita update to be released at the same time.

یه سری ویژگی های دیگه هم انگار قراره اضافه بشه که هنوز اعلام نشدن

یجای این فیلم نشون میده ک داره با دسته دوال شاک 3 با پلی 4 بازی میکنه.....................................
یا داره مقایسه میکنه؟!
زبونشونم ک زبون نیست خدااااااااااا

آخرین ویرایش:
مهم ترین قابلیتش همین پشتیبانی از USB میباشد!
واقعا مسخره بود که این قابلیت رو از همون روز اول نزاشتن! :|

البته Share Factory هم چیز خفنیه برای اونایی که اهل آپلود ویدیو و اینا هستن! :d

آخرین ویرایش:
آقا من به عنوان اولین آپدیتم آپدیت 1.62 اونم اشتباهی ریختما یعنی از پایه آپدیت اشتباهی روشه مطمئنی اگه بزارم 1.7 رو خودش دانلود کنه درست میشه؟ چون آپدیت جدید که میاد به کل که روشه مطمئنی اگه بزارم عوض نمیشه که رو فریمور قبلی نصب میشه درسته؟

- - -ویرایش - - -

اره دیگه. اگه با کنسول اپدیت میکنی. بله. وقتی دانلود شد و نصب کرد قبلی پاک میشود. کلا وقتی اپدیت جدید انجام میده چه با کنسول چه با فلش قبلی پاک میشه
آقا من به عنوان اولین آپدیتم آپدیت 1.62 اونم اشتباهی ریختما یعنی از پایه آپدیت اشتباهی روشه مطمئنی اگه بزارم 1.7 رو خودش دانلود کنه درست میشه؟ چون آپدیت جدید که میاد به کل که روشه مطمئنی اگه بزارم عوض نمیشه که رو فریمور قبلی نصب میشه درسته؟

- - -ویرایش - - -

داداش گرفتی ما را! اره دیگه وقتی اپدیت جدید نصب میشه قبلی پاک میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان تو این اپدیت میشه از طریق فلش عکس پس زمینه کنسول انداخت؟

اومد آپدیت؟ یا همون ۳۰ آوریل قراره بیاد؟ خدا کنه پخش فیلم و موزیک از رو فلش اضافه شده باشه. خیلی مسخرس این آیتمو نذاشتن. من خودم به شخصه این دستگاهو ۶۰٪ به عنوان مالتیمدیا سیستم خریدم و ۴۰٪ به عنوان دستگاه بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or