System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اومد آپدیت؟ یا همون ۳۰ آوریل قراره بیاد؟ خدا کنه پخش فیلم و موزیک از رو فلش اضافه شده باشه. خیلی مسخرس این آیتمو نذاشتن. من خودم به شخصه این دستگاهو ۶۰٪ به عنوان مالتیمدیا سیستم خریدم و ۴۰٪ به عنوان دستگاه بازی.

خوب دوست عزیز شما یکم تحقیق میکردی الان نمی خریدی ...میتونستی با پلی 3 راحت بازی کنی و فیلم ببینی...حالا هم چیزی نشده که با صبر کردن همه چیز درست میشه :)

یه سوال داشتم در مورد آپدیت اگر دستگاه هر ورژنی باشه میشه آخرین ورژن رو براش ریخت یا باید به ترتیب ریخته بشه

بله میشه دوسته عزیز:)
فقط توجه کن وقتی میخوای با PC آپدیت رو دانلود کنی...از سایت ریجن دستگاهت بگیری فایل رو...که خیلی مهمه ریجن آپدیت.
موفق باشی.

من یه سوال داشتم دستگاه من ریجن دو هست ولی فکر کنم اخرین اپدیت رو از سایت سونی منطقه امریکا گرفتم و اپدیت شد پس چرا میگن باید ریجن دستگاه با اپدیت یکی باشه؟

من یه سوال داشتم دستگاه من ریجن دو هست ولی فکر کنم اخرین اپدیت رو از سایت سونی منطقه امریکا گرفتم و اپدیت شد پس چرا میگن باید ریجن دستگاه با اپدیت یکی باشه؟

بعضاً دیده شده که دستگاه دیگه بالا نمیاد .
نکه کلاً بالا نیادش میاد اما میره Safe Mode فک میکنم...یکی اینجا همچین مشکلی واسش پیش اومده بود برو صفحات قبلی پیداش میکنی .

ساعت 3 صبح رفتم واسه آپدیت ( خودش هیچ پیامی نداد * رفتم تو ستینگ و قسمت آپدیت گفتم شاید خودم باید درخواست بدم , نوشت جدیدترین آپدیت نصب ـه !

مگه قرار نبود 12 شب بیاد ؟

ساعت 3 صبح رفتم واسه آپدیت ( خودش هیچ پیامی نداد * رفتم تو ستینگ و قسمت آپدیت گفتم شاید خودم باید درخواست بدم , نوشت جدیدترین آپدیت نصب ـه !

مگه قرار نبود 12 شب بیاد ؟

الان تست کردم هنوز نیومده....صبر کن تا ظهر ببینیم میاد یا نه....

My PSN Id: Abadan-Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or