System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه بپرسم برای چه کاری این آپدیت قدیمی ۱.۵۲ را میخواهید

یکی از دوستانم آپدیتی برای ps4 خودش دانلود کرد و بعد اونو رو آپ کرد ......... آپدیت کردن همانا و بالا نیومدن ps4 هم همانا حالا بعد از ساعتی کلنجار رفتن با دستگاهش از طریق ریکاوری و فرمت کردن دستگاه از مون میخواد که آپدیت 1.52 رو برای درست شدن بزنیم .......

یکی از دوستانم آپدیتی برای ps4 خودش دانلود کرد و بعد اونو رو آپ کرد ......... آپدیت کردن همانا و بالا نیومدن ps4 هم همانا حالا بعد از ساعتی کلنجار رفتن با دستگاهش از طریق ریکاوری و فرمت کردن دستگاه از مون میخواد که آپدیت 1.52 رو برای درست شدن بزنیم .......

نباید هر آپدیتی رو بریزی رو PS4 که ... دلیلش 100% که بالا نمیاد اینه که ماله یه ریجن دیگه بوده ریختی :|.

چرا سونی آپدیتی نمیده که PS4 از فلش و هارد اکسترنال پشتیبانی کنه ؟!

ps4_usb.png

اون پیغام دلیلش اینه
اون موقع که مجبور به فرمت و فکتوری ریست کردن شدین، دستگاه رو 1.52 بوده و به خاطر همین مینیمم ورژنی رو که لازم داره 1.52 میزنه شما از همون لینکی که دادم ورژن 1.62 مطابق با ریجنتون رو بگیرید نصب کنید درست میشه لازم به ذکره فایلتون باید 900 مگی باشه نه 300 مگ

واسه جلوگیری از هک پسر خوب:|
آخه اینجوری که نمیشه !
بالاخره یکی میخواد با فلش از طریق PS4 فیلم و آهنگ و عکس و ... ببینه
سونی باید هر چه زودتر یه آپدیت بده وگرنه یه گروه از ایران میریم ژاپن شیشه های مغازشو با آجر میاریم پایین :))

1276578014_applestore.jpg

حالا یعنی باید تا کی صبر کنیم؟
آخه هر دفعه میخوام وارد PSN بشم باید رمز برنم...خسته شدم...save password رو اضافه کنن.هیچی نمیخوام....
My Psn ID: Abadan-Game

سلامی گرم به گرمای لحظه ی داغ بودن حس 4 (ps4)
دوست عزیز چرا خودت به هچل میندازی قربونت...شما وقتی یک دفعه sign in کنی دیگه نیازی نیستش خود بخود سیو میمونه.
شما حتماً sign out میکنی وقتی میخوای خاموش کنی ...این کارو نکن...خاموش هم که بکنی بازم سیو میمونه ...مگه اینکه sign out کنی.

دلم نیومد یک هفته تمام پستی ندم...ناظمین محترم اگه یک دفعه دیگه خطای دیدین از من برابر قانون برخورد کنین.

همونطور که میبینید آقای Cris Own که رییس بخش سونی در انگلستان هست در پاسخ به سوال یه کاربر میگه مطمئن باش که ظرف 4 یا 5 روز آینده آپدیت 1.7 میاد . تاریخش برای 14 آپریل یعنی دیروزه
فکر کنم این هفته خبرایی بشه

ag6mqDW.png

منبع خبر PS4 firmware 1.7 to launch next week, friends list stability and game sorting may be included -- rumor -- PlayStation Universe

خب اعلام شد اپدیت 1.7 بزودی عرضه میشه. قابلیت های جدیدش هم بطور خلاصه:
1)ادیت ویدیوها
2)انتقال ویدیوها به فلش
3)قابلیت pre-download برای بازی هایی که از استور پیش خرید کردید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or