James Bond
کاربر سایت
همون طور که صفحه قبل گفتم، فقط برای استحکام بیشتر سیستم هست و هیچ کارایی و قابلیت جدیدی رو اضافه نمیکنه.دوستان تو این آپدیت جدید چه کارایی هایی به دستگاه اضافه شده ؟
اگر هارد کنسول رو عوض نکرده باشید؛ باید فایل ریکاوری رو بگیرید و نصب کنید در غیر این صورت باید اون فایل کامل رو دانلود کنید.بچه ها این فایل ریکاوری دیگه چی هست؟
ما میگیم حرف شما درست
1 - از کجا میدونید که به این زودی یا حالا چه موقعی هک میشود؟ اابته حرف شما برای کسانی صدق میکند که نمی خواهند آنلاین بازی کنند چون برای آنلاین بازی کردن دیر یا زور آپدیت اجباری می شود.
2 - درسته بازی ها گرونه و برای ما ایرانی جماعت به صرفه نیست ولی این تعویض هم راه خوبیه که بتونی در کنارش از آنلاین تا آخر بهره ببری
اتفاقا اشتباه میکنی
واسه ps3 هکش روی اپدیت 3.41 اومد وقتی که همه کنسولشون رو به 3.42 یا بالاتر اپدیت کرده بودن
حالا با هم دعوا نکنیدخوب عزیزان باید اب کنید دیگه !سوال کردن نداره دستگاه که کبی خور نیست ! هر چی اب جدید بیاد عملکرد دستگاه بهتر خواهد شد
اگر هارد کنسول رو عوض نکرده باشید؛ باید فایل ریکاوری رو بگیرید و نصب کنید در غیر این صورت باید اون فایل کامل رو دانلود کنید.
.
نمیدونمامیرحسین برعکس نگفتی ؟ اگر هارد و عوض کرده باشیم باید ریکاوری و بگیریم نه وقتی عوض نکردیم
درسته
دوستان راهنمایی کنید لطفا ...
من امروز دارم PS4 میگیرم و میخوام قبل از خرید اپدیت رو دانلود کنم .
کدوم اپدیت ها باید دانلود بشه ؟؟
دوستان راهنمایی کنید لطفا ...
من امروز دارم PS4 میگیرم و میخوام قبل از خرید اپدیت رو دانلود کنم .
کدوم اپدیت ها باید دانلود بشه ؟؟
اول رجین دستگاه با آپ دیت باید یکی باشه مثال ۱ رجین = امریکا usa دومین انتخاب سیستم آپ دیت
شما اول باید بگید که چه ریجنی می خواهید خرید کنید ؟
درسته میدونم اینو ولی کدوم اپدیت؟ الان من اپدیت 1.62 رو دانلود کنم کافیه یا اینکه باید قبلی ها رو هم دانلود کنم؟
- - -ویرایش - - -
رجین 1 امریکا ---- برای چی اپدیت 1.62 یک نسخه 300 مگ و دیگری 900 مگ داره ؟؟
۹۰۰ مگ برای ریکاوری است برای فرمت کردن هارد دیسک ویا تعویض آن به کار میره
شما همان معمولی ۳۰۰ مگ را بگیر
من الان 1.62 رجین 1 با حجم 320 رو گزاشتم برای دانلود پس به قبلی ها نیازی نیست با تشکر از کمکتون .