System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان تو این آپدیت جدید چه کارایی هایی به دستگاه اضافه شده ؟
همون طور که صفحه قبل گفتم، فقط برای استحکام بیشتر سیستم هست و هیچ کارایی و قابلیت جدیدی رو اضافه نمی‌کنه.
بچه ها این فایل ریکاوری دیگه چی هست؟
اگر هارد کنسول رو عوض نکرده باشید؛ باید فایل ریکاوری رو بگیرید و نصب کنید در غیر این صورت باید اون فایل کامل رو دانلود کنید.
ما میگیم حرف شما درست

1 - از کجا میدونید که به این زودی یا حالا چه موقعی هک میشود؟ اابته حرف شما برای کسانی صدق میکند که نمی خواهند آنلاین بازی کنند چون برای آنلاین بازی کردن دیر یا زور آپدیت اجباری می شود.

2 - درسته بازی ها گرونه و برای ما ایرانی جماعت به صرفه نیست ولی این تعویض هم راه خوبیه که بتونی در کنارش از آنلاین تا آخر بهره ببری

اتفاقا اشتباه میکنی

واسه ps3 هکش روی اپدیت 3.41 اومد وقتی که همه کنسولشون رو به 3.42 یا بالاتر اپدیت کرده بودن

خوب عزیزان باید اب کنید دیگه !سوال کردن نداره دستگاه که کبی خور نیست ! هر چی اب جدید بیاد عملکرد دستگاه بهتر خواهد شد
حالا با هم دعوا نکنید :دی
من صفحه قبل اون رو نوشتم برای دوستانی که می‌خوان بدونن آپدیت چه استفاده ای داره و برای چی عرضه شده (مثل همین دوست بالاییمون)
از نظر هک و... هم خیالتون راحت حالا حالا ها خبری نیست.

اگر هارد کنسول رو عوض نکرده باشید؛ باید فایل ریکاوری رو بگیرید و نصب کنید در غیر این صورت باید اون فایل کامل رو دانلود کنید.
.

امیرحسین برعکس نگفتی ؟ اگر هارد و عوض کرده باشیم باید ریکاوری و بگیریم :دی نه وقتی عوض نکردیم :دی
درسته :-?

امیرحسین برعکس نگفتی ؟ اگر هارد و عوض کرده باشیم باید ریکاوری و بگیریم :دی نه وقتی عوض نکردیم :دی
درسته :-?
نمی‌دونم :دی
اونی که حجم بالایی داره برای وقتی هست که هارد عوض شده باشه؛ اونی که حجم پایینی داره برای وقتی هست که هارد دست نخورده باقی مونده باشه.

[LTR]New PS4 update to add SHARE enhancements and HDCP Off

Big new firmware update due in the coming weeks – find out what’s included
Here at PlayStation, we listen closely to your comments and requests, which are weighted heavily when looking at the future of our platforms. Since PlayStation 4launched, we’ve heard a lot of great feedback from you about what you like with the platform and what you’d like to see us work on.
I’m happy to report that, as a direct result of your feedback, we’ll soon be bringing some of your most-requested features to PS4 with a system software update in the upcoming weeks. These features and additions will help make your PS4 even more socially connected by further enabling you to customise your most epic gaming moments and granting even more options to show them to your friends.
This upcoming update will add a rich video editor with a simple tool to personalise your video clips, and you’ll also be able to export to and save the videos and screenshots you create by pressing the SHARE button to a USB drive. In addition, this update will add an HDCP off option for capturing gameplay via HDMI, a feature we’ve previously said would come after launch.
We recognise that some gamers want to record and share longer clips of their gameplay sessions, and we’re excited to deliver this option with PS4. There’s a lot more coming in this update as well, so stay tuned for more — there will be plenty in the update to excite everyone.
As part of a separate system software update in the future, we have been working with our partners at Twitch and Ustream, and will also be adding the ability for Twitch broadcasts to be archived – another highly requested feature among PS4 fans who are taking advantage of the SHARE button features. These broadcasts will be also provided with a higher resolution of 720p, so PS4 fans can enjoy live broadcasts with clearer images. We’ll have more to come on these updates and more in the coming weeks.

[/LTR]

خلاصه ترجمه خبر بزرگ آپدیت که هفته آینده میاد ۱.۷

شما میتواند کلیپ بازیهای خود را در یو اس بی درایور ذخیره کنید

دوستان راهنمایی کنید لطفا ...

من امروز دارم PS4 میگیرم و میخوام قبل از خرید اپدیت رو دانلود کنم .

کدوم اپدیت ها باید دانلود بشه ؟؟

اول رجین دستگاه با آپ دیت باید یکی باشه مثال ۱ رجین = امریکا [LTR]PS4 Firmware v1.62 Update (US)[/LTR]
v1.62 را باید آپ دیت کنی

اول رجین دستگاه با آپ دیت باید یکی باشه مثال ۱ رجین = امریکا usa دومین انتخاب سیستم آپ دیت

درسته میدونم اینو ولی کدوم اپدیت؟ الان من اپدیت 1.62 رو دانلود کنم کافیه یا اینکه باید قبلی ها رو هم دانلود کنم؟

- - -ویرایش - - -

شما اول باید بگید که چه ریجنی می خواهید خرید کنید ؟

رجین 1 امریکا ---- برای چی اپدیت 1.62 یک نسخه 300 مگ و دیگری 900 مگ داره ؟؟

درسته میدونم اینو ولی کدوم اپدیت؟ الان من اپدیت 1.62 رو دانلود کنم کافیه یا اینکه باید قبلی ها رو هم دانلود کنم؟

- - -ویرایش - - -

رجین 1 امریکا ---- برای چی اپدیت 1.62 یک نسخه 300 مگ و دیگری 900 مگ داره ؟؟

۹۰۰ مگ برای ریکاوری است برای فرمت کردن هارد دیسک ویا تعویض آن به کار میره

شما همان معمولی ۳۰۰ مگ را بگیر

تو اپدیت جدید ادیتور ویدیو هم اضافه میشه. در اینده استریم 720p هم ممکن میشه. کی میخوان قابلیت توقف دانلود و اینگونه بدیهیات رو اضافه کنن خدا داند

يك App جديد بنام MLB.TV PREMIUM اضافه شد.
numapyja.jpg

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or