System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اعلام شده که آپدیت 1.62 بیشتر برای استحکام و پایداری بهتر سیستم هست و تقریبا هیچ قابلیت جدید رو اضافه نمی‌کنه به دستگاه!

خوب عزیزان باید اب کنید دیگه !سوال کردن نداره دستگاه که کبی خور نیست ! هر چی اب جدید بیاد عملکرد دستگاه بهتر خواهد شد

434x230_PS4-System-Software_1.png

صفحه ۱ پست ۲

من کنسولم ریجن 2 هست یکی از بچه ها گفت اپدیت اومده زدم آخرین فریمیور دیدم اومده ولی بنظر اجباری نیست اره؟:-/
نمی‌دونم منم دان نکردم ولی راحت می‌تونم از همه امکانات و Store استفاده کنم.
من هر کاری میکنم ps4 فلش رو نمی خونه کسی میدونه مشکل چیه؟
فرمت فلش رو عوض کن.

دوستان من ریجین 2 دارم ولی نمیدونم چرا هر دفعه که اپدیت میاد یه اپدیت 800 و خورده ایی مگه و اون یکی که توی خود سایت پلی فور هست 370 مگه تقریبا

من باید کدوم رو نصب کنم؟
چرا اونیکی حجمش اینقدر زیاده؟

دوستان من ریجین 2 دارم ولی نمیدونم چرا هر دفعه که اپدیت میاد یه اپدیت 800 و خورده ایی مگه و اون یکی که توی خود سایت پلی فور هست 370 مگه تقریبا

من باید کدوم رو نصب کنم؟
چرا اونیکی حجمش اینقدر زیاده؟
شما 370 مگی رو نصب کن دوست من. اون یکی واسه وقتی هست که هارد کنسول رو عوض میکنید

- - -ویرایش - - -

آخر یکی به ما بگه اجباریه یا نه !!!! چون من تا عصر آنلاین بودم آپدیتی چیزی نیومده بود براش !!!!
وقتی آپدیت میاد اولش شاید اجباری نباشه اما بعد یکی دو هفته اجباری میشه چه واسه psn و چه واسه بازی های جدید و در هر صورت باید اپ کن، فرقی نداره الان اپ کنی یا بعدا. اپدیت هم وقتی میاد صد در صد یه چیزایی توش بهتر شده و باعث کارایی بیشتر میشه و ایرادات کمتری نصبت به نسخه قبلیش داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or