samijavid
کاربر سایت
من کنسول معمولی دارم با تلویزیون معمولی تا حالا HDR تست نکردمیه سوال مهم !!
تو بحث HDR مشکلات زیادی تو PRO بود ، اینکه قابلیت HDR بصورت ON یا OFF نبود و به صورت اتوماتیک و OFF بود ، حالا گزینه HDR تفاوتی کرده یا نه ؟؟؟
چون من مشکل اساسی با این موضوع داشتم ، PS4 معمولی رو میزنم تلوزیون HDR فعال میشد ولی PRO رو به همون تلوزیون میزنم میگه HDR پشتیبانی نمیشه !!!
ما نمیتونیم اون آپدیت بتای شما رو نصب کنیم ؟
شما همین الانم ثبتنام کنی ایمیل بتا برات میاد راحت میتونی بریزی
اون برنامه چیز شاخی نیست همون MBR رو تغییر میدهاقا ما اومدیم بگیم بسی خوشحال شدیم که میشه از هارد اکسترنال استفاده کرد که یه دفعه فهمیدیم وقتی هارد فرمت بشه دیگه حتی نمیشه ازش به عنوان هارد اکسترنال رو pc استفاده کرد
این که خیلی خیلی مسخرس چرا سونی داره اینکار میکنه میترسه بازیاش هک بشه؟ خب کنسول که هک نشه بازی هک شده به چه دردی میخوره؟
ولی دوستان یک نرم افزار اومده برا کنسول وان که میشه از هارد اکسترنال که با کنسول فرمت شده از pc هم استفاده کرد که نحوه کارش اینه محتوا رو سویچ میکنه اینطوری که اگه بخوایی از هارد برا کنسول استفاده کنی سویچ میشه رو اون حالت اگه بخوایی رو pc هم استفاده کنی سویچ میکنه رو حالت pc....بهتره امیدوار باشیم صدا کاربرا دربیاد و سونی تا یه ماهه دیگه این ویژگی رو درستش کنه یا تا ماهه دیگه یه گروهی این نرم افزار رو برا ps4 هم بسازه
مشکل اینه طریقه نصب بازیا رو هارد با چیزی که ما از نت دانلود میکنیم فرق داره که اونو نمیشه کاریش کرد
خیر این امکان نیستمنظورم اینه که بشه از دیتای نصب شده رو هارد اکسترنال بکاپ گرفت و روی یه دستگاه دیگه که بازی رو تو لیست دانلود داره نصب کرد . به جای دانلود کردن
Last edited by a moderator: