دوستان PSX که نرم افزار رسمی نیست
برای انتقال دیتا بین هارد اکسترنال و خود دستگاه قطعا یه روشی هست.
برای انتقال دیتا بین هارد اکسترنال و خود دستگاه قطعا یه روشی هست.
فرمت هارد باید چی باشه؟؟هارد رو که با کنسول فرمت کنین MBR هارد رو تغییر میده و رو کامپیوتر شناسایی نمیشه که بخواین فایل داخلش بریزین بنده دستی MBR رو تغییر دادم ولی دیگه کنسول نشناختش گفت باید فرمت کنی پس همچنان به psx نیاز دارین فقط خوبیش اینه نیاز نیست هارد داخلی کنسول رو عوض بکنین
بتمن رو ریختم رو هارد اکسترنال و سرعت بازی تغییر خاصی نکرد دقت کنین که باید USB 3 باشه
بازی هم از رو هارد اکسترنال اجرا میشه ولی سیو بازیا رو هارد داخلی میمونه
قسمت notifications هم تغییر کرده و راحت تر شده تغییر دیگه ای ندیدم
اگه سوالی داشتین بپرسین تا تست کنم
هارد رو که با کنسول فرمت کنین MBR هارد رو تغییر میده و رو کامپیوتر شناسایی نمیشه که بخواین فایل داخلش بریزین بنده دستی MBR رو تغییر دادم ولی دیگه کنسول نشناختش گفت باید فرمت کنی پس همچنان به psx نیاز دارین فقط خوبیش اینه نیاز نیست هارد داخلی کنسول رو عوض بکنین
بتمن رو ریختم رو هارد اکسترنال و سرعت بازی تغییر خاصی نکرد دقت کنین که باید USB 3 باشه
ممنون از توضیحات شما .هارد رو که با کنسول فرمت کنین MBR هارد رو تغییر میده و رو کامپیوتر شناسایی نمیشه که بخواین فایل داخلش بریزین بنده دستی MBR رو تغییر دادم ولی دیگه کنسول نشناختش گفت باید فرمت کنی پس همچنان به psx نیاز دارین فقط خوبیش اینه نیاز نیست هارد داخلی کنسول رو عوض بکنین
بکاپ که قبلا هم بود الان میشه دیتا رو از داخلی به اکسترنال move کرد یا بالعکسممنون از توضیحات شما .
از دیتای نصب شده روی دستگاه میشه بکاپ گرفت روی هارد اکسترنال ؟
موقع نصب بازی میشه انتخاب کرد رو هارد دستگاه نصب بشه یا هارد اکسترنال ؟
تنها خوبیش اینه که دیگه مشکل پیدا کردن هارد 2 ترا یا بالاتر حل میشه.خب با پرس و جویی که از کاربران Gaf کردم معلوم شد که به هیچ وجه نمیشه وقتی از هارد اکسترنال برای توسعه هارد داخلی کنسول استفاده میکنیم، این هارد رو روی PC هم استفاده کنیم. حتی اگر فرمت هارد exFAT هم باشه باز خود کنسول اون رو فرمتش میکنه اینجوری باید یک هارد رو کامل برای کنسول اختصاص بدیم که با تعویض هارد داخلی فرقی نداره
منظورم اینه که بشه از دیتای نصب شده رو هارد اکسترنال بکاپ گرفت و روی یه دستگاه دیگه که بازی رو تو لیست دانلود داره نصب کرد . به جای دانلود کردنبکاپ که قبلا هم بود الان میشه دیتا رو از داخلی به اکسترنال move کرد یا بالعکس
توی قسمت storage میتونین تنظیم کنین محتواهای جدید توی کدوم هارد نصب بشن
یه سوال مهم !!هارد رو که با کنسول فرمت کنین MBR هارد رو تغییر میده و رو کامپیوتر شناسایی نمیشه که بخواین فایل داخلش بریزین بنده دستی MBR رو تغییر دادم ولی دیگه کنسول نشناختش گفت باید فرمت کنی پس همچنان به psx نیاز دارین فقط خوبیش اینه نیاز نیست هارد داخلی کنسول رو عوض بکنین