یعنی اپدیتها رو کپی می کنی داخل هارد اکسترنال و تمام.اونایی که تست کردن بگن میشه هارد اکسترنال بازی نصب کرد به صورت مستقیم که دیگه psx نخایم استفاده کنیم...
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه کلا بازی ها رو با هارد اکسترنال اجرا کرد یعنی ؟ علاوه بر رسختن دیتا به صورت مستقیم؟یعنی اپدیتها رو کپی می کنی داخل هارد اکسترنال و تمام.
نه نمیشه بازی روی هارد اکسترنال اجرا کرد فقط میشه از هارد برای نصب و انتقال دیتا بازی استفاده کردمیشه کلا بازی ها رو با هارد اکسترنال اجرا کرد یعنی ؟ علاوه بر رسختن دیتا به صورت مستقیم؟
ببخشيد من متوجه نشدم. وقتى بازى روى هارد اكسترنال نصب هست، درنتيجه از روى هارد هم اجرا ميشه ديگه؟ مثلا نسل قبل من فلش وصل كرده بودم به اكس باكس و بازى ها رو روى اون نصب ميكردم(اواخر نسل بعضى بازى ها نياز به نصب فايلهايى بود) ، اما مشكلى كه وجود داشت بازى هايى كه روى هارد خود كنسول نصب نبودند لودينگ هاى طولانى تر و سرعت نصب پايين ترى داشتند.نه نمیشه بازی روی هارد اکسترنال اجرا کرد فقط میشه از هارد برای نصب و انتقال دیتا بازی استفاده کرد
سلاممنم فکر نکنم بشه از روی هارد مستقیم بازی کرد همون اگه بشه از روی هارد انتقال داد خودش نعمت بزرگی هست