Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
BlazBlue هم فایتینگ خوبیه، ولی در مقابل SF IV عددی نیست:دی
خوب اومدي اينو :biggrin1: اما ما به همه بازي ها اجازه ميديم با SF رقابت كنن تا بتونن تجربه كسب كنن :biggrin1:

10 تا کاراکتر جدید داره، کلی Stage جدید و مالتی پلیر بهتر و اینا. از نظر گرافیک تغییر خاصی نکرده، چون گرافیک SF IV به اندازه کافی خوب بود (به نظر من گرافیکش از تکن خیلی بهتره:-").
Team Battle رو بگو بابي چه شود بَه بَه :biggrin1:

وضع مولتی پلیرش چطوره؟
عالي توپ تَك بي نظير . :biggrin1: تازه نسبت به SFIV خيلي خيلي پيشرفت كرده

خیلی از Combo های SF توسط خود بازیباز ساخته میشه و مثل تکن جایی بهش اشاره نشده.

Command List :biggrin1:

آخرین ویرایش:
یه چند تا چیز رو باید ببینی با کدوم تیریپ بیشتر حال می‌کنی.

اول اینکه اگه بیشتر دوست داری دعوای «نزدیک به واقعیت» باشه، می‌شه گفت Tekken خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه تا Street Fighter. (البته نمی‌گم Tekken تخیلی نیست‌هااااا.) اگه دیگه خیلی واقعی می‌خوای، برو سراغ Virtua Fighter (که البته کسی اینجا اون گیم رو جدی بازی نمی‌کنه).

اگه می‌خوای بری تو این کار که با کوبیدن دکمه‌ها، همین‌جوری شانسی حرکت‌های محیرالعقول بزنی، مسلماً Tekkenn بهتره. توی SF، با این کار تقریباً شانسی نداری که ببری.

اگه می‌خوای بزنی تو خط یاد گرفتن ِ اساسی، یه سری چیزا رو می‌تونم بهت بگم:

Tekken، خیلی زیاد حفظ کردنی داره :دی یعنی باید خیلی چیزها رو حفظ کنی که چه دکمه‌هایی رو با چه جهت‌هایی (مثلاً جلو با فلان مشت، یا پایین با فلان لگد) به ترتیب پشت سر هم بزنی تا یه کمبو در بیاد. اصولاً هم هر کاراکتر تعداد حرکت‌های خیلی زیادی داره (که خیلی‌هاشون به درد نخور هستن).
توی Tekken مثل خیلی فایتینگ‌های دیگه، باید طرف رو روی هوا نیگه داری، اما مثل خیلی فایتینگ‌های 3D، انیمیشن‌ ِ این قضیه همچین عجیب و غریب به نظر میاد، که باید بهش عادت کنی. (یه چند تا ویدیو ازش ببین، می‌فهمی چی می‌گم.)

SF به اون صورت حفظ کردنی نداره. شاید کل حرکت‌های یه کاراکتر، خیلی کمتر از Tekken باشه اما نحوه ترکیب کردن اینا و زمان‌بندی صحیح مهمه.

دیگه زیاد حال ندارم توضیح بدم (:| از اینجا به بعد رو دوستان بگن :دی

بقیه :دی

خیلی از Combo های SF توسط خود بازیباز ساخته میشه و مثل تکن جایی بهش اشاره نشده.

SF مثل تکن حرکت قدرتی نداره که بشه تو یه ضربه بخش اعظم HP طرف رو کم کرد. جای اون Super Comboو Ultra Combo داره که باز هم زدنش به این راحتی نیست.

SF مثل تکن نیست که تا به نزدیکی های دیوار رسیدی کارت تموم بشه. اما وسعت اعمالی که توی تکن میتونی انجام بدی به مراتب بیشتز از SF هست.

ممنون از دوستان تصمیم گرفته شد میرم یه super میخرم :cool:

راستی خودمونیما ولی این بحث چقدر طرفدار داشت!! اولین باره میبینم یک مدیر و یک عضو تحریریه جواب پست میدن :biggrin1: بعلاوه فاصله بین پست هارو داشته باشید......! ماشاا....!

من میگم تکن برات مناسب تره.
اصلا برو هر دو بازی رو بگیر.مطمئنم از Tekken خوشت میاد;)
BlazBlue عالی بود و کابوس KOFXII رو جبران کرد
ببینم... BB چه ربطی به KOF میتونه داشته باشه ؟ :-W
ویدئوی منتشر شده معرفی تمام کرکترها. رفته برای دانلود :دی
کو این ویدئویی که میگی ؟

آخرین ویرایش:
میگم احیانا کسی دستگاه آرکید SF4 رو داره اینجا ؟
لازم نیست واسه SSF4 یه دستگاه جدید بخرن. کافیه فقط هارد دیسک SF4 رو بیارن بیرون و جاش هارد SSF4 رو بزارن ... :-"

SF IV اولین بازی این سری بود که من بازی کردم و شدید چسبید! شدم از فن های کن و اکوما!
این شخصیتهای جدیدی که اومدن کلا جدیدن یا قبلن بودن؟
من از داستان سری خبر ندارم خیلی!!! هرچند خیلی مهم نیست
من هم همینطور (البته اگه اونا که تو میکرو بازی میکردیمو حساب نکنیم!)
اینا همه از قبل بودن.
اون یکی لاغره رو هم اگه دقت کنی تو فیلم شروع story mode ساگات هستش.
داستانش هم چیز کلی نیست... هرکس واسه یه چیز اومده...

یا حق

خب بازی رو گرفتم و یه 5 6 دستی بتل کردیم ! خب بازی از یه لحاظی خیلی تغییر کرده و از یه لحاظی هم نه ! مثلا منو ها تقریبا همشون عوض شدن و خیلی بهتر شدن ! یا مثلا دمو اولش حس بهترین به آدم میده ! چند تا کرکتر هم اضافه شدن که بعضی هاشون قدیمی بودن و بعضی ها هم جدید ! مثلا من از Cody خوشم اومد ! گرافیک بازی هم خیلی تغییری نکرده و فقط یه سری جلوه ها بهش اضافه شده ! ولی خب واقعا جای پیشرفتم نداشت و در بالاترین سطح بودش ! انیمیشن و دیالوگ ها و آرت های کرکتر های قدیمی تقریبا همونن و خیلی تغییر نکردن ! بازی هم به نظر من خیلی آسون تر شده ! نمیدونم چون شاید خیلی وقته دارم روی BlazBlue کار میکنم یکم آسونه :دی ! جالبه که تمام مدت کمبو های BB رو میزدم بجای هادوکن و اینا :دی !! ولی در کل عالی بود !

این شخصیتهای جدیدی که اومدن کلا جدیدن یا قبلن بودن؟
کاراکتری اضافه شده شامل 2 کاراکتر کاملا جدید و 8 کاراکتر بازگردانده شده از سری SF های قبلیه
SF Alpha : Adon - Cody - Guy
SF2 : DeeJay - T.Hawk
SF3 : Ibuki - Makoto - Dudley
دو کاراکتر جدید هم Hakan و Juri هستن

من از داستان سری خبر ندارم خیلی!!!
SF اصلا داستان خاصی نداره :دی

خب بازی رو گرفتم
خوش بگذره .
پ.ن : SSF4 میخوااااااااااام :((

اون که بله، همه ی فایتینگ ها همینن
البته SF تم خوبی داره ولی مثلا Mortal Kombat یا تا مثلا Tekken داستان بدی ندارند ! به خصوص MK ! البته BlazBlue ( میدونم دارید فحشم میدید بس که اسمش رو آوردم :دی ) هم داستان خیلی خوبی داره ! و البته Soul Calibur !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or