Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تفاوت هاش با نسخه چهارم چیه ؟
یکی همون بخش مولتی پلیرش هست که چند حالت به بازی اضافه شده از جمله نبرد تیمی.عکسای تورنمنت مد هم تو پست بالا Fratos لطف کرده گذاشته.
10 کاراکتر به بازی اضافه شده + اولترا های جدید + Stage های جدید و ...
پ.ن: ببینم جدی جدی لیک شده بازی ؟

انیمه این بازی کی پخش میشه؟؟!!
جــــان ؟!
انیمه این بازی تقریبا 10 12 سال پیش با اسم V2 در اومده :دی ! 2 تا مووی هم داد که یکیش مربوط به 2 بود یکی هم یه داستان مجزا به اسم Alpha داشت . که یه پسره به اسم شان میاد و ادعایه برادری با ریو میکنه . خیلی قشنگه خیلی باهاش خاطره دارم .

جــــان ؟!
انیمه این بازی تقریبا 10 12 سال پیش با اسم V2 در اومده :دی ! 2 تا مووی هم داد که یکیش مربوط به 2 بود یکی هم یه داستان مجزا به اسم Alpha داشت . که یه پسره به اسم شان میاد و ادعایه برادری با ریو میکنه . خیلی قشنگه خیلی باهاش خاطره دارم .

برای اطلاعتون عرض میکنم!

انیمه Street Fighter IV پارسال همزمان با بازیش پخش شد!

و انیمه Super Street Fighter IV هم قرار بود با بازیش پخش بشه! که هنوز من نه لینکی ازش پیدا کردم و نه خبری ازش دیدم!!

کسی خبری نداره!!؟؟

در ضمن کل انیمه های Street Fighter شامل 5 تا میشه که اینا اسماشونه:

Street Fighter.IV

Street Fighter Alpha

Street Fighter Alpha Generations

Street Fighter II- The Movie

Street_Fighter Round_One_Fight

البته بجز اون سریاله که فکر کنم 20 یا 30 قسمت بود!!

حالا اگر کسی خبر داره که انیمه Street_Fighter Round_One_Fight کی پخش میشه به ما هم بگه !

ممنون.

آهان :دی . من یادمه توی یه سایت فروش انیمه یه چیزی دیده بودم . که زده بود دارک هادو رو کنترل میکنه :دی . ولی خب من چیزی ازش نمیدونم :دی . ولی اون Alpha خدا بود :دی . خیلی دوسش داشتم :دی .

نه نرسیده! چون Nuke شده فعلا :دی.

لینک ها هیچ مشکلی ندارن چون :

امروز موفق شدم بازی را از توپخونه بخرم .
در کل نسبت به استریت فایتر 4 خیلی تغییر نداشت ( حداقل از نظر گرافیک ) ولی یه چیزهایی اضافه شده بود مثل بونس که باید بزنیم ماشین و بشکه و... را داغون کنیم تا امتیاز بده .
در کل بدک نیست .

موندم این چی داره که همه میان این کچل رو برمیدارن:biggrin1:
اصلا کسی هست کاراکتری جز Sagat و Ken داشته باشه ؟

برادر من نزن اين حرفو . :biggrin1: بابي خوب ميدونه اين كچل چي داره :biggrin1:
من تقريبا با همه ميتونم بازي كنم غير از El Fuerte اما خُب با Sagat خيلي بهتر ميتونم بازي كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or