Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برادر من نزن اين حرفو . :biggrin1: بابي خوب ميدونه اين كچل چي داره :biggrin1:
من تقريبا با همه ميتونم بازي كنم غير از El Fuerte اما خُب با Sagat خيلي بهتر ميتونم بازي كنم
به عنوان کسی که street fighter رو همه ی قسمتاش رو خوردم باید بگم که Sagat خیلی کنده:biggrin1:
سبکش هم شبی افغانیهاس:biggrin1:
با کمال احترام:biggrin1:

به عنوان کسی که street fighter رو همه ی قسمتاش رو خوردم باید بگم که Sagat خیلی کنده:biggrin1:
سبکش هم شبی افغانیهاس:biggrin1:
با کمال احترام:biggrin1:

با كمال احترام به نظر شما بله كُند هست اما وقتي Tiger Shot رو به صورت متوالي با سرعت بالا پايين بزني طرف مقابل تمام خاندانش ميان جلو چشماش :biggrin1: Ultra Comboـش هم كه مادر بگريد :biggrin1:

میگم که, توجه کردین که,
نسخه سالم SSFIVـم واسه NTSC امروز leak شد /m\ (:biggrin1:)
مثکه واسه UCـه فقط
برخلاف SFIV , این دفعه رژیییووون لاکه 8-> :-ل (ریجن :- || )

ممکنه اینجا جاش نباشه ولی جای دیگه این نبود واسه همین اینجا میپرسم :biggrin1:

من میخوام بین street fighter و taken یکی رو انتخاب کنم به نظرتون کدوم بهتره؟

ممکنه اینجا جاش نباشه ولی جای دیگه این نبود واسه همین اینجا میپرسم :biggrin1:

اگر راحت طلبی، تِکِن.
اگر کوه نوردی رو دوست داری، SSF IV.
----------
ویدئوی منتشر شده معرفی تمام کرکترها. رفته برای دانلود :د.ی

اگر راحت طلبی، تِکِن.
در توضیح حرف برادر فریدون :
رفقای من (که اصلآ نمیدونن کنسول چی هست !) وقتی میان خونه و با هم Tekken میزنم , خیلی وقتا من رو میترکونن :دی همین طور دسته رو میگیرن دستشون و دکمه ها رو با شدت هرچه تمام تر فشار میدن :دی
ولی توی Street Fighter امکان نداره health من حتی نصف بشه :دی چون بازی از این نظر خیلی حرفه ای تر کار شده. کسی که تازه کنترلر رو دستش میگیره نمیتونه کار خاصی از پیش ببره و باید حتمآ مهارت داشته باشه.
یه تفاوت دیگه هم بُعد بازیها هست. Tekken سه بعدی هست و Street Fighter دو بعدی. یعنی توی Tekken کاراکتر رو میشه به جز جلو عقب رفتن و پریدن , چپ و راست هم کرد :دی ولی توی Street Fighter فقط دو بعد در اختیار داری و خبری از چپ و راست نیست ! (که من این رو ترجیح میدم)

اگر راحت طلبی، تِکِن.
----------
ویدئوی منتشر شده معرفی تمام کرکترها. رفته برای دانلود :د.ی

در توضیح حرف برادر فریدون :
رفقای من (که اصلآ نمیدونن کنسول چی هست !) وقتی میان خونه و با هم Tekken میزنم , خیلی وقتا من رو میترکونن :دی همین طور دسته رو میگیرن دستشون و دکمه ها رو با شدت هرچه تمام تر فشار میدن :دی
ولی توی Street Fighter امکان نداره health من حتی نصف بشه :دی چون بازی از این نظر خیلی حرفه ای تر کار شده. کسی که تازه کنترلر رو دستش میگیره نمیتونه کار خاصی از پیش ببره و باید حتمآ مهارت داشته باشه.
یه تفاوت دیگه هم بُعد بازیها هست. Tekken سه بعدی هست و Street Fighter دو بعدی. یعنی توی Tekken کاراکتر رو میشه به جز جلو عقب رفتن و پریدن , چپ و راست هم کرد :دی ولی توی Street Fighter فقط دو بعد در اختیار داری و خبری از چپ و راست نیست ! (که من این رو ترجیح میدم)

ضمن اینکه Street Fighter IV بهترین Fighting این نسل است (حداقل امتیازها که این رو میگه).

پ.ن: فری، آماده کن خودت رو:دی

ممنون از شما

راستیتش من خیلی توی این سبک سرشته ندارم بخصوص خیلی هم حوصله حفظ کردن 120 تا کمبو ندارم پس تا اینجا تیکن بهتره؟

در مورد مولتی پلیر چی؟ کدوم بهتره؟ کدوم سرور اختصاصی داره؟ (قضیه GOW2 نشه اصلا public رو بیخیال شدم! :biggrin1: )

پ.ن: راستی این super که 3 4 روز دیگه ریلیز میشه چه فرقی با معمولی داره؟ ارتقاء گرافیک داره داستان داره کلا چیش فرق میکنه؟

ممنون

ضمن اینکه Street Fighter IV بهترین Fighting این نسل است (حداقل امتیازها که این رو میگه).
بابک تو که تو کار امتیازی میتونی متائه BlazBlue رو در بیاری :دی ؟ چون اونم خیلی خوب نمره اورد و بهترین فایتینگ از نظر خیلی سایت های مثل IGN شد :دی . ( خاک بر سر نمکو :دی .)
راستی بازی تو بازار اومده دیگه نه :دی ؟

یه چند تا چیز رو باید ببینی با کدوم تیریپ بیشتر حال می‌کنی.

اول اینکه اگه بیشتر دوست داری دعوای «نزدیک به واقعیت» باشه، می‌شه گفت Tekken خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه تا Street Fighter. (البته نمی‌گم Tekken تخیلی نیست‌هااااا.) اگه دیگه خیلی واقعی می‌خوای، برو سراغ Virtua Fighter (که البته کسی اینجا اون گیم رو جدی بازی نمی‌کنه).

اگه می‌خوای بری تو این کار که با کوبیدن دکمه‌ها، همین‌جوری شانسی حرکت‌های محیرالعقول بزنی، مسلماً Tekkenn بهتره. توی SF، با این کار تقریباً شانسی نداری که ببری.

اگه می‌خوای بزنی تو خط یاد گرفتن ِ اساسی، یه سری چیزا رو می‌تونم بهت بگم:

Tekken، خیلی زیاد حفظ کردنی داره :دی یعنی باید خیلی چیزها رو حفظ کنی که چه دکمه‌هایی رو با چه جهت‌هایی (مثلاً جلو با فلان مشت، یا پایین با فلان لگد) به ترتیب پشت سر هم بزنی تا یه کمبو در بیاد. اصولاً هم هر کاراکتر تعداد حرکت‌های خیلی زیادی داره (که خیلی‌هاشون به درد نخور هستن).
توی Tekken مثل خیلی فایتینگ‌های دیگه، باید طرف رو روی هوا نیگه داری، اما مثل خیلی فایتینگ‌های 3D، انیمیشن‌ ِ این قضیه همچین عجیب و غریب به نظر میاد، که باید بهش عادت کنی. (یه چند تا ویدیو ازش ببین، می‌فهمی چی می‌گم.)

SF به اون صورت حفظ کردنی نداره. شاید کل حرکت‌های یه کاراکتر، خیلی کمتر از Tekken باشه اما نحوه ترکیب کردن اینا و زمان‌بندی صحیح مهمه.

دیگه زیاد حال ندارم توضیح بدم (:| از اینجا به بعد رو دوستان بگن :دی

یه چند تا چیز رو باید ببینی با کدوم تیریپ بیشتر حال می‌کنی.

اول اینکه اگه بیشتر دوست داری دعوای «نزدیک به واقعیت» باشه، می‌شه گفت Tekken خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه تا Street Fighter. (البته نمی‌گم Tekken تخیلی نیست‌هااااا.) اگه دیگه خیلی واقعی می‌خوای، برو سراغ Virtua Fighter (که البته کسی اینجا اون گیم رو جدی بازی نمی‌کنه).

اگه می‌خوای بری تو این کار که با کوبیدن دکمه‌ها، همین‌جوری شانسی حرکت‌های محیرالعقول بزنی، مسلماً Tekkenn بهتره. توی SF، با این کار تقریباً شانسی نداری که ببری.

اگه می‌خوای بزنی تو خط یاد گرفتن ِ اساسی، یه سری چیزا رو می‌تونم بهت بگم:

Tekken، خیلی زیاد حفظ کردنی داره :دی یعنی باید خیلی چیزها رو حفظ کنی که چه دکمه‌هایی رو با چه جهت‌هایی (مثلاً جلو با فلان مشت، یا پایین با فلان لگد) به ترتیب پشت سر هم بزنی تا یه کمبو در بیاد. اصولاً هم هر کاراکتر تعداد حرکت‌های خیلی زیادی داره (که خیلی‌هاشون به درد نخور هستن).
توی Tekken مثل خیلی فایتینگ‌های دیگه، باید طرف رو روی هوا نیگه داری، اما مثل خیلی فایتینگ‌های 3D، انیمیشن‌ ِ این قضیه همچین عجیب و غریب به نظر میاد، که باید بهش عادت کنی. (یه چند تا ویدیو ازش ببین، می‌فهمی چی می‌گم.)

SF به اون صورت حفظ کردنی نداره. شاید کل حرکت‌های یه کاراکتر، خیلی کمتر از Tekken باشه اما نحوه ترکیب کردن اینا و زمان‌بندی صحیح مهمه.

دیگه زیاد حال ندارم توضیح بدم (:| از اینجا به بعد رو دوستان بگن :دی

میخوام واسه یه کاراکتر 50 تا کومبو بده بگه حالا خودت برو از اینا استفاده کن نه اینکه 120 تا بده هرکدوم به درد یکی بخوره . پس تا اینجا دوباره نظر برگشت روی SF :biggrin1:

این super که 3 4 روز دیگه ریلیز میشه چه فرقی با معمولی داره؟ ارتقاء گرافیک داره داستان داره کلا چیش فرق میکنه؟

و این دو تا بازی مولتی پلیرشون چه تفاوتی داره؟

بابک تو که تو کار امتیازی میتونی متائه BlazBlue رو در بیاری :دی ؟ چون اونم خیلی خوب نمره اورد و بهترین فایتینگ از نظر خیلی سایت های مثل IGN شد :دی . ( خاک بر سر نمکو :دی .)
راستی بازی تو بازار اومده دیگه نه :دی ؟

BlazBlue هم فایتینگ خوبیه، ولی در مقابل SF IV عددی نیست:دی
این super که 3 4 روز دیگه ریلیز میشه چه فرقی با معمولی داره؟ ارتقاء گرافیک داره داستان داره کلا چیش فرق میکنه؟
10 تا کاراکتر جدید داره، کلی Stage جدید و مالتی پلیر بهتر و اینا. از نظر گرافیک تغییر خاصی نکرده، چون گرافیک SF IV به اندازه کافی خوب بود (به نظر من گرافیکش از تکن خیلی بهتره:-").
صبر کن یه دفعه همین super رو بگیر.

میخوام واسه یه کاراکتر 50 تا کومبو بده بگه حالا خودت برو از اینا استفاده کن نه اینکه 120 تا بده هرکدوم به درد یکی بخوره . پس تا اینجا دوباره نظر برگشت روی SF :biggrin1:

و این دو تا بازی مولتی پلیرشون چه تفاوتی داره؟
اجباری برای زدن 50 تا کمبو نیستش عزیزم !
بعدشم بابا 3 تومن که این حرفا رو نداره . 2 تاش رو بگیری فوقش میشه 6 تومن :دی . هر دوشون خوبه . ولی خب اگر فایتینگ بازی نیستی 1st تکن رو بزن .
BlazBlue هم فایتینگ خوبیه، ولی در مقابل SF IV عددی نیست:دی
بیشین بینیم باو :دی :دی . من خیلی بیشتر با BB حال کردم :دی . حالا خارج نشیم ولی به نسبت یه IP جدید BlazBlue عالی بود و کابوس KOFXII رو جبران کرد :دی .

اجباری برای زدن 50 تا کمبو نیستش عزیزم !
بعدشم بابا 3 تومن که این حرفا رو نداره . 2 تاش رو بگیری فوقش میشه 6 تومن :دی . هر دوشون خوبه . ولی خب اگر فایتینگ بازی نیستی 1st تکن رو بزن .

بیشین بینیم باو :دی :دی . من خیلی بیشتر با BB حال کردم :دی . حالا خارج نشیم ولی به نسبت یه IP جدید BlazBlue عالی بود و کابوس KOFXII رو جبران کرد :دی .

مثل اینکه این دوتا بازی جزو گروه 50 50 ها هستن! (همونایی که نصف میگن این خوبه نصف دیگه میگن اون یکی :biggrin1: )

همینجوری 6 تومن این حرفارو نداره جمع شده که الان شده 32 تومن داداش من! :-"

فکر کنم واسه من super بهتر باشه

وضع مولتی پلیرش چطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or