خو ب ی باز ی دیگه با تم فانتزی هم برای این کنسول معرفی شد از insomniac
پست اول ابدیت می شود
پست اول ابدیت می شود
یعنی این "برندون" فوق العاده س.

هر موقع بیاد خوبه.الان دیگه![]()
.اینقدر باحاله که بعضی وقت ها از عمد میمیرم:d.خوب همونطور که گفتم بخاطر این بازی دارم وان میگیرم:dبدجوری روانیم کرده بود شب و روزم بهش فکر میکردم
فقط به نظرتون کو اپش میتونه اونقدر سرگرم کنه که بازی دیجیتالی بخرم؟
:d![]()
خو باندلشو بگیر:d
من 4 ساعتی بازی کردم و واقعا خیلی خیلی از اون چیزی که فکر می کردم بهتره :d
یک چیزی هم کمتر تا الان بهش اشاره شده، Sound Track های فوق العاده بازی که با توجه به روند بازی اوج میگیره و کاملا با جو و دنیای بازی هماهنگ و کلا آدرنالین تو بدنت زیاد می کنه:bighug:
گرافیک بازی به نظر من خیلی خوبه با توجه به Open World بودن بازی. یک استایل رنگارنگ و خاصی داره. نور پردازی و استقاده از افکت های مختلف تو بازی به خوبی صورت گرفته و کاملا نسل هشتمی. افت فریم هم که اصلا نداره بازی و کاملا روی 30 فریم قفل شده. Draw Distance هم که عالیه. می تونی از بالای یک ساختمون کل نقشه بازی نگاه کنی و مثلا حرکت یک سری هواپیما تو نقشه که خیلی هم فاصلشون زیاده، کاملا مشخص:dبهرام گرافیکش چطوره؟داستانش خوبه یا نه؟
توی یکی از Sunset TV های این اواخر بهش اشاره کردن که اسمش Dynamic Music System بود، که مثلا وقتی همینجوری الکی واسه خودت میچرخی ممکنه کلا موزیک پخش نشه، بعد که وارد درگیری میشی شروع میشه و اوج میگیره. :bighug:یک چیزی هم کمتر تا الان بهش اشاره شده، Sound Track های فوق العاده بازی که با توجه به روند بازی اوج میگیره و کاملا با جو و دنیای بازی هماهنگ و کلا آدرنالین تو بدنت زیاد می کنه:bighug: