Sunset Overdrive

fJSqJvH.jpg

نکته عکس رو گرفتید؟ :-/ :دی

نه:-/:>:d

یه سری کمبودها واقعا براش احساس میشه. مثلا خیلی از آیتم های داخل بازی رو نمیشه حتی تکون داد چه برسه به اینکه ازشون استفاده کنیم. یا مثلا قدرت تخریب پذیریشون واقعا کمه. مثلا حتی یه میز کوچیک هم هیچ اتفاقی واسش نمیوفته. بازی فوق العادست ولی این کمبودها واسه چنین بازی ای کاملا احساس میشه. ایشالا همه بازی می کنین می فهمین چی میگم :d ایشالا این کمبودها واسه سانست 2 :d
===
بازی یه سری بخش ها داره که می تونین کلا قیافه و لباسو حتی جنسیتتون رو عوض کنین :d پس نگران شخصیت سازی اول بازی نباشین اصلا :d

آخرین ویرایش:
یه سری کمبودها واقعا براش احساس میشه. مثلا خیلی از آیتم های داخل بازی رو نمیشه حتی تکون داد چه برسه به اینکه ازشون استفاده کنیم. یا مثلا قدرت تخریب پذیریشون واقعا کمه. مثلا حتی یه میز کوچیک هم هیچ اتفاقی واسش نمیوفته. بازی فوق العادست ولی این کمبودها واسه چنین بازی ای کاملا احساس میشه. ایشالا همه بازی می کنین می فهمین چی میگم :d ایشالا این کمبودها واسه سانست 2 :d
===
بازی یه سری بخش ها داره که می تونین کلا قیافه و لباسو حتی جنسیتتون رو عوض کنین :d پس نگران شخصیت سازی اول بازی نباشین اصلا :d

اینقدر بازی فان و جذابه که اصلا ادم به این چیزا توجه نمیکنه!:d

گرافیک بازی واقعا خیلی بالاست ! مخصوصا گرافیک هنری!

اگه کار و زندگی دارید پیشنهاد میکنم سراغ بازی به هیچ وجه نرید:d.بازی اصلا خسته کننده نمیشه و واقعا لذت بخش ـه.خوبیش اینه یهو همون اول کار آیتم هارو بهت نمیده و واقعا روش کار شده.شخصیت سازی هم کاملا انتظارتون رو برآورده میکنه و نگرانش نباشید:d
طراحی منو و جزئیات واقعا عالیه.همچنین سیستم تعویض اسلحه فوق العادست و خیلی راحت و سریع میشه عوض کرد برخلاف بازی های این سبکی که معمولا باعث میشه نصف جونتون بپره.
بخش های داستانی بازی هم زیاد نرفتم و غرق ولگردی و چلنج های بازی ـم.:d.توی چلنج ها رکوردهاتون ثبت میشه(رنگینگ رکوردتون توی لیدربورد حهانی هم هست) و قابلیت دیدن رکورد بقیه هم وجود داره.همین مورد باعث میشه کرم بیفته به جونتون که رکورد طرف رو بزنید:d.(برای من رکوردهای بهرام صدق میکنه:d)
واقعا مدت ها بود یه بازی اینطوری منو مجذوب خودش نکرده بود و اگه میبینید یه جورایی زیاد تعریف میکنم برای همین ـه:dالبته مشکلات ریز مثل چرخه ی روز و شب یا تخریب پذیری وجود داره که اصلا به چشمتون نمیاد.
دوستانی هم که مایل ـن من شدید پایه ی co op هستم ;)

xbox one دارم خیی تعریف این بازی رو شندیم ولی هوز جایی گیر نیوردم این روز ها هم که تعطیلی هستش منتفی هست طبیعتا امیدوارم تا اخره هفته برسه دستم
بچه هایی که لایو دارن منو ادد کن :X

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or