خو ب ی باز ی دیگه با تم فانتزی هم برای این کنسول معرفی شد از insomniac
پست اول ابدیت می شود
پست اول ابدیت می شود
توی منو- بخش کرکتر- weapons
===
بازی از اون چیزی که انتظار داشتم زودتر تموم شد. البته بخش داستانیش. پایانی هم که براش داشت و چیزی که بعد از credits نشون میده مطمئنا بازی نسخه دومی هم داره :d
خلاصه عالیه بازی. تو خریدش شک نکنین. :d خیلی دیگه تو این تاپیک پست زدم. :d

فکرشو بکنید بازی کارتونی افت فریم هم داشته باشه.یه مرحله داره که باید توش یه شمشیر بسازید. Atomic Sword
:d فوق العادست. آخرش هم باید 99 تا ربات رو داغون کنید. شاید تو یه صحنه بالای 20 30 تا ربات بیان سمتتون و با کلی افکت نور و ذرات حتی یک ذره افت فریم هم نداره! فوق العادست.
--
یکی از مشکلات بازی اینکه که 8 تا اسلحه بیشتر نمیشه حمل کرد. به نظر من نکته منفی حساب میشه چون اسلحه هاش واقعا خوبن و دلتون نمیاد هیچ کدوم رو در دست نداشته باشین. البته وسط بازی میشه اسلحه ای که دلتون می خواد رو جایگزین کنین ولی وسط یه شلوغی دیوونه کننده کاره جالبی نمی تونه باشه :d
قصد داشتم دیگه پست هات رو نقل قول نکنم چون ماهیت پست هات ثابت شده ـست ولی دیگه قبل از اینکه چیزی بگی بدون بازی کارتونی که هیچی 8 بیتی هم احتمال داره افت فریم داشته باشه.اصلا از شلوغی صحنه های سانست در جریانی؟؟فکرشو بکنید بازی کارتونی افت فریم هم داشته باشه.
قصد داشتم دیگه پست هات رو نقل قول نکنم چون ماهیت پست هات ثابت شده ـست ولی دیگه قبل از اینکه چیزی بگی بدون بازی کارتونی که هیچی 8 بیتی هم احتمال داره افت فریم داشته باشه.اصلا از شلوغی صحنه های سانست در جریانی؟؟
بعد این بازی این جا کلی طرفدار داره اینکه بیای بگی کارتونی اولا فهم پایین خودت رو از طراحی هنری بازی نشون دادی و همچنین به طرفدار های بازی توهین کردی.
واقعا تو بعضی موارد که هیچ سررشته ای آدم نداره بهتره سکوت کنه.
==
بازی هرچی جلوتر میری بهتر میشه.من الان حدود 20 ساعتی بازی کردم ولی اصلا خسته نشدم.مراحل داستانی هم خیلی باحال شده.مراحل فرعی هم حتما برید که بعضی هاشون خیلی جالبن.
یکی از موارد جالب بازی برای من اینه که کاملا سعی میکنه تو مغزتون فرو کنه که دارید یه بازی میکنید که برخلاف 90% بازیهاست:d.مثلا اول یکی از چلنج ها شخصیت مون(که در همین راستا از player براش یاد میشه:d)گفت xbox record my video(توی همین مایه ها بود:d).
در کل دیالوگ ها پایه خنده ـن:d
ببخشید من اصلاً چیزی نگفتم که شما بخوای به عنوان توهین تلقی کنی.
گفتم بازی کارتونیه. خوب مگه کارتونی نیست؟! (مثل اینه که بپرسم آیا ماست سفید نیست؟!)
بعدش مگر هرکسی بازی کارتونی انجام بده شخصیتش دچار تنزل میشه؟ هرکسی یه سلیقه ای داره. ممکنه من بازی کارتونی دوست داشته باشم شما بازی نسبتاً واقعی دوست داشته باشی. این چه ربطی به توهین به شخصیت کسی داره؟
بازی های PS2 هم اکثراً همشون شلوغ بودن و باید با یه نفر میرفتی همشونو میکشتی من که توی PS2 افت فریم ندیدم که حالا بخوام روی وان برای همچین بازی ای انتظار افت فریم داشته باشم.
این شلوغی محیط هم که شما میگی برای حالتیه که اون شخصیت هایی که در محیط هستند گرافیک و بافت بسیار با کیفیت و متنوعی داشته باشند. نه اینکه همشون شکل هم و بی کیفیت باشند. اصلاً دلیل شلوغ بودن بازی های کارتونی همینه که چون کیفیت پایینه محیط رو میتوانند تا حد امکان شلوغ میکنند.
فکرشو بکنید بازی کارتونی افت فریم هم داشته باشه.

بازی های PS2 هم اکثراً همشون شلوغ بودن و باید با یه نفر میرفتی همشونو میکشتی من که توی PS2 افت فریم ندیدم که حالا بخوام روی وان برای همچین بازی ای انتظار افت فریم داشته باشم.
OK من هیچی نمیدونم اصلاً همه اینا به کنار و حق کاملاً با شماست. هرچند که به جز مسخره کردن و ۴ تا عکس بی معنی، دلیل منطقی و قانع کننده از هیچکس دریافت نکردم. من دلیل خودم رو اعلام کردم بقیه فقط سعی کردن مسخره کنند به جای اینکه دلیل منطقی بیارن. من گفتم توی بازی های کارتونی به دلیل پایین بودن گرافیک میشه محیط رو شلوغ تر کرد و همه مسخره کرند!
متاسفانه شما هیچ چیزی از گرافیک و پردازش نمی دونی. هیچی!
امیدوارم روند فروش کنسولتون زودتر پیش بره و به سمت کنسول رقیب روی ببرید.
===
راستی یه چیز خیلی مهم اینه که حتما به حرف ها دیالوگ های شخصیت ها و رفتاراشون توجه کنید. از hodor تو GOT تا جسی توی BB گرفته تا شبیه ساز بُز به مسخره گرفته میشه توسط اینا :d
اگه انگلیسی خیلی قوی ای ندارید حتما زیرنویس رو فعال کنید تا از دست ندین این مسائل رو
شما اول میای میگی گرافیک کارتونی هست و بعد میگی پس نباید انتظار افت فریم داشت ؟! گرافیک کارتونی واقع گرا و ............ نداریم ! اون فقط رنگ بندی هست که بازیساز بخواد از چه نوع رنگ بندی استفاده کنه حالا گرم باشه و سرد باشه یا کارتونی کاغذی باشه مثل انیمیشنها باشه یا واقع گرا باشه و........ هیچ فرقی به حال قضیه نمیکنه چون همون تکنیکهایی که تو تم رنگ واقعی استفاده میشه تک تکشون را میشه تو یه گرافیک با تم کارتونی به کار برد .ببخشید من اصلاً چیزی نگفتم که شما بخوای به عنوان توهین تلقی کنی.
گفتم بازی کارتونیه. خوب مگه کارتونی نیست؟! (مثل اینه که بپرسم آیا ماست سفید نیست؟!)
بعدش مگر هرکسی بازی کارتونی انجام بده شخصیتش دچار تنزل میشه؟ هرکسی یه سلیقه ای داره. ممکنه من بازی کارتونی دوست داشته باشم شما بازی نسبتاً واقعی دوست داشته باشی. این چه ربطی به توهین به شخصیت کسی داره؟
این شلوغی محیط هم که شما میگی برای حالتیه که اون شخصیت هایی که در محیط هستند گرافیک و بافت بسیار با کیفیت و متنوعی داشته باشند. نه اینکه همشون شکل هم و بی کیفیت باشند. اصلاً دلیل شلوغ بودن بازی های کارتونی همینه که چون کیفیت پایینه میتوانند محیط رو تا حد امکان شلوغ کنند.
چطوری گرافیک کارتونی با گرافیک واقع گرایانه فرق نداره پسر خوب؟!
تو گرافیک واقع گرایانه برای شخصیت اصلی بازی هم که شده در برخی موارد بافت جداسازی بندهای انگشت، چروک پوست و ... هم رعایت میشه. ولی توی بازی های با این سبک اصلاً نه بازیکن به این چیزا توجه میکنه و نه سازنذه.
جزییات گرافیکی در بازی های واقع گرایانه تا این نوع بازی ها اصلاً قابل مقایسه نیست.
حرف شما اینه که گرافیک این بازی درحد بازی BF4 هست ولی سازنده طبق سبک بازی اومده رنگ بندیش رو عوض کرده این،شکلیش کرده
چطوری گرافیک کارتونی با گرافیک واقع گرایانه فرق نداره پسر خوب؟!شما اول میای میگی گرافیک کارتونی هست و بعد میگی پس نباید انتظار افت فریم داشت ؟! گرافیک کارتونی واقع گرا و ............ نداریم ! اون فقط رنگ بندی هست که بازیساز بخواد از چه نوع رنگ بندی استفاده کنه حالا گرم باشه و سرد باشه یا کارتونی کاغذی باشه مثل انیمیشنها باشه یا واقع گرا باشه و........ هیچ فرقی به حال قضیه نمیکنه چون همون تکنیکهایی که تو تم رنگ واقعی استفاده میشه تک تکشون را میشه تو یه گرافیک با تم کارتونی به کار برد .
در مورد تعدا دشمن هم باز یه اشتباه دیگه در مورد اینکه که دشمنها متفاوت باشه و شما جزءیات و تکسچرهای گوناگون به کار ببری حرفت درست باعث میشه تعداد بافت ها متفاوت بیشتر به کار بره و حافظه بیشتر پر بشه ولی خب این تقریبا یه امر سادست که تو اکثر بازی ها دشمنها تقریبا یه شکلی هستند حالا یه بازی نظامی ا در نظر بگیری همه دشمنها و سرباز های دشمن یه شکل هستند منتها اون میزان درگیری که ممکنه یه دشمن باعث بشه اتفاقات غیر قابل پیش ببینی به وجود بیاد این مهمه که محیط را sandbox میکنه که خب تو این بازی دقیقا همین شکلی هست و محیط باز و با ازادی عممل زیاد تو محیط که شما اتفاقاتی که به وجود میاد تقریبا غیر قایبل پیشبینی هست و میتونی 10 ها افکت متفاوت از منفجر شدن و اتیش زدن و ....... به وجود بیاری که این خودش واسه یه بازیساز که بخواد ازش بهینه استفاده کنه و افت فریم نداشته باشه دردسر ساز هست .
بالاخره حرفی گفتی تموم ولی به نظر من بیشتر ادامه ندی بهتره چون حرفت از پایه اشتباه هست .
فکرشو بکنید بازی کارتونی افت فریم هم داشته باشه.
ببخشید من اصلاً چیزی نگفتم که شما بخوای به عنوان توهین تلقی کنی.
این شلوغی محیط هم که شما میگی برای حالتیه که اون شخصیت هایی که در محیط هستند گرافیک و بافت بسیار با کیفیت و متنوعی داشته باشند. نه اینکه همشون شکل هم و بی کیفیت باشند. اصلاً دلیل شلوغ بودن بازی های کارتونی همینه که چون کیفیت پایینه میتوانند محیط رو تا حد امکان شلوغ کنند.
OK من هیچی نمیدونم اصلاً همه اینا به کنار و حق کاملاً با شماست. هرچند که به جز مسخره کردن و ۴ تا عکس بی معنی، دلیل منطقی و قانع کننده از هیچکس دریافت نکردم. من دلیل خودم رو اعلام کردم بقیه فقط سعی کردن مسخره کنند به جای اینکه دلیل منطقی بیارن. من گفتم توی بازی های کارتونی به دلیل پایین بودن گرافیک میشه محیط رو شلوغ تر کرد و همه مسخره کرند!
حالا شما که خیلی در زمینه پردازش مهارت داری توضیح بده چرا حرفهای من علمی و منطقی نیست.
بعدشم من اصلا کاری به کنسول رقیب نداشتم. از این بازی هم که در پست های قبلیم تعریف کردم. فقط در مورد یه افت فریم نظر دادم که اینطوری داستان شد.
بازم میگم حق کاملاً با شماست! عکس متحرک برای خودتون قرار بدین.
اما اینو کجای دلم بذارم که طرف رفته ۳۰۰ هزار تومن داده بازی انحصاری کنسول (که Optimize شده برا کنسول) الآن از این که بازی افت فریم نداره در پوست خودش نمیگنجه!!!!
خیلی جالبه ۳۰۰ تومن بدی بازی بعد بگی چه قدر خوبه که افت فریم نداره!
چطوری گرافیک کارتونی با گرافیک واقع گرایانه فرق نداره پسر خوب؟!
تو گرافیک واقع گرایانه برای شخصیت اصلی بازی هم که شده در برخی موارد بافت جداسازی بندهای انگشت، چروک پوست و ... هم رعایت میشه. ولی توی بازی های با این سبک اصلاً نه بازیکن به این چیزا توجه میکنه و نه سازنذه.
جزییات گرافیکی در بازی های واقع گرایانه تا این نوع بازی ها اصلاً قابل مقایسه نیست.
حرف شما اینه که گرافیک این بازی درحد بازی BF4 هست ولی سازنده طبق سبک بازی اومده رنگ بندیش رو عوض کرده این،شکلیش کرده
بحث من کلاً اینه:
اگر این بازی گرافیک واقع گرایانه داشت و به این شکل کارتونی نبود و تنوع دشمناش زیاد بود، به هیچ وجه من الوجوه نمیتوانست به این شلوغی باشد. چه روی PS4 چه روی XOne. (البته مگر با کاهش شدید رزولوشن)
و این میزان شلوغی برای این نوع گرافیک کاملاً طبیعیه و سازنده کار شاخی انجام نداده. تازه بازی باید روی ۱۰۸۰ اجرا میشد که الآن روی ۹۲۰ ه اگر اشتباه نکنم.
بیا این دلایل Digital Foundry از معتبرترین مراجع گرافیک سنجی رو بزار تو بساطتOK من هیچی نمیدونم اصلاً همه اینا به کنار و حق کاملاً با شماست. هرچند که به جز مسخره کردن و ۴ تا عکس بی معنی، دلیل منطقی و قانع کننده از هیچکس دریافت نکردم. من دلیل خودم رو اعلام کردم بقیه فقط سعی کردن مسخره کنند به جای اینکه دلیل منطقی بیارن. من گفتم توی بازی های کارتونی به دلیل پایین بودن گرافیک میشه محیط رو شلوغ تر کرد و همه مسخره کرند!
حالا شما که خیلی در زمینه پردازش مهارت داری توضیح بده چرا حرفهای من علمی و منطقی نیست.
بعدشم من اصلا کاری به کنسول رقیب نداشتم. از این بازی هم که در پست های قبلیم تعریف کردم. فقط در مورد یه افت فریم نظر دادم که اینطوری داستان شد.
بازم میگم حق کاملاً با شماست! عکس متحرک برای خودتون قرار بدین.
اما اینو کجای دلم بذارم که طرف رفته ۳۰۰ هزار تومن داده بازی انحصاری کنسول (که Optimize شده برا کنسول) الآن از این که بازی افت فریم نداره در پوست خودش نمیگنجه!!!!
خیلی جالبه ۳۰۰ تومن بدی بازی بعد بگی چه قدر خوبه که افت فریم نداره!
the impressive graphical standards at E3 remain
a rich open-world playground,
The beautiful environments
a lavish technological mix.
It's a truly impressive sight
Sunset Overdrive is a promising showcase of game design and technology fused together
The combination of Insomniac's vibrant artwork and technical flair leads to some incredible views.
From a technological perspective, it's a solid showcase.