Sunset Overdrive

ببخشید که میگم ولی خیلی راحت میتونست افت فریم داشته باشه با این محیط شلوغ و ربطی به استایل گرافیکی بازی نداره.
کارتونی؟احیانا شما اگر به این بازی میگی کارتونی به The Wolf among usدیگه چی میگی؟
این نشون مده که چه قدر روی بازی کار کردن.

آخرین ویرایش:
بازی 1000 شد:d
با این که فکر می کردم بخش Co-Op خیلی متنوع و کامل باشه و گرفتن اچیومنت های این بخش سخت باشه ولی بر عکس شد. کلا چند تا ماموریت بیشتر نداره و 5 تا اچیومنت ، که همون بار اولی که بازی کردم، بهم داد

اون لباس Fizzie تو نسخه Day One هست یا فقط مخصوص Pre-order بوده؟ اگه آره که خوشحال بشم :دی فکر کنم امروز برسه دستم، خیلی دوست دارم زودتر تجربه ـش کنم.

اون لباس Fizzie تو نسخه Day One هست یا فقط مخصوص Pre-order بوده؟ اگه آره که خوشحال بشم :دی فکر کنم امروز برسه دستم، خیلی دوست دارم زودتر تجربه ـش کنم.
تو نسخه Day One هست (البته نسخه Day One و Pre-Order یکی هستن دیگه:d )
خوشحال بشو :d
به نظر من تو اون اسلحه ها و لباس نسخه Day One فقط اسلحه Nothin but the Hits به درد بخوره. اون اسلحه melee و لباس fizzie خیلی جالب نیستن :d

بعد از 2 ساعت بازی کردن و آشنا شدن با نحوه کنترل، تازه هیجان بازی شروع میشه :دی از اون چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتر و گسترده تر هست، البته هنوز اوایلش هستم ولی فکر نمی کردم اینقدر بهم حال بده :دی

متاسفانه بازی تموم شد و با اینکه حدود 40 ساعت دنیای بازی رو جویدم ولی یک ثانیه هم بازی خسته کننده نشد.کل مراحل فرعی هم همزمان با مراحل اصلی رفتم و الان فقط چلنج های بازی مونده:|.اولین بازی ای هم هست که به فکر 1000 کردن ـش افتادم و ایشالا اون هفته میریم تو کارش:d
اواخر بازی وحشتناک جذاب میشه و مراحل داستانی فوق العاده باحالی داره.پایان بازی هم ته فان ـه و باید ببینید:d.از نظر اسلحه بازی شاهکاره.
امیدوارم dlc های بازی زودتر عرضه بشن چون حیفه که دنیای سانست رو به این زودی ها بیخیال بشیم:d
به دوستان هم شدیدا پیشنهاد میشه بازی رو تهیه کنند چون همجین تجربه ای براتون خیلی کم پیش میاد.

بازی رو تموم کردم فوق العاده بود:bighug: حیف که این ماه بازیهای خیلی خوبی میان نمیشه نگهش داشت ! (هیچ بازی رو نمیشه نگهش داشت :|:d )

ساندترک های بازی هم 25 نوامبر عرضه میشن :love:

B2WqtvDIAAAUqRI.jpg

ساند ترکاش عالین :x بعضی مرحله های فرعیش بعد یه مدت دیگه نیستند میخواستم ببینم اگه بعضی از فرعیارو انجام ندم و همش اصلی برم بازم میشه مرحله های فرعی قبلی رو انجام داد یا نه؟ توی منو فقط مرحله هایی رو که قبول کنی میاد اونایی رو که نری سراغش فکنم میره کلا اره؟

2 تا نکته بازی خیلی عالیه، اولیش سیستم Respawn هست. با توجه به شلوغی بازی و احتمال مردن های پشت سر هم، سیستم Respawn خیلی خوب طراحی شده، نه بازی رو آسون میکنه نه اینکه رو اعصاب گیمر راه میره. اون کلیپی که موقع Respawn شدن پخش میشه هم اینقدر متنوع و جذاب هست که آدم دلش میخواد الکی بمیره! :دی دومین مورد طراحی شخصیت هست، در طول بازی من که دائم دارم لباس های متفاوت میخرم و هر نیم ساعت یه بار پوشش شخصیت رو عوض میکنم، لامصب خیلی اعتیاد آوره :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or