Sunset Overdrive

در وصف بازی بگم که من چون خیلی خسته بودم نشستم که فقط شخصیت ـم رو بسازم و نیم ساعتی بازی کنم.حواسم به ساعت نبود یه نگاه انداختم دیدم بله 3 ساعت شده:d.
بازی حرف نداره.هرچیزی که فکرش رو بکنید به بهترین نحو پیاده شده.بازی شدید روونه و خیلی زود توش راه میفتید.موسیقی هم به خوبی کار شده و هیجان رو 2 برابر میکنه.درمورد اسلحه و دشمن ها چیزی نمیگم که خودتون ببینید:d
respawn ـش فوق العادست:)).اینقدر باحاله که بعضی وقت ها از عمد میمیرم:d.
دنیای فان و رنگارنگی هم داره که خیلی زود جذبتون میکنه.در کل اگه یه عنوان سرگرم کننده و وحشتناک فان میگردید توی خرید بازی شک نکنید:d

خوب همونطور که گفتم بخاطر این بازی دارم وان میگیرم:dبدجوری روانیم کرده بود شب و روزم بهش فکر میکردم
فقط به نظرتون کو اپش میتونه اونقدر سرگرم کنه که بازی دیجیتالی بخرم؟

خوب همونطور که گفتم بخاطر این بازی دارم وان میگیرم:dبدجوری روانیم کرده بود شب و روزم بهش فکر میکردم
فقط به نظرتون کو اپش میتونه اونقدر سرگرم کنه که بازی دیجیتالی بخرم؟
27133117900828609619.gif

خو باندلشو بگیر;;):d

من 4 ساعتی بازی کردم و واقعا خیلی خیلی از اون چیزی که فکر می کردم بهتره :d
یک چیزی هم کمتر تا الان بهش اشاره شده، Sound Track های فوق العاده بازی که با توجه به روند بازی اوج میگیره و کاملا با جو و دنیای بازی هماهنگ و کلا آدرنالین تو بدنت زیاد می کنه:bighug:

آخرین ویرایش:
دوستان فریم ریت بازی که کلا افت نداره اصلا؟
من خودم بازی نکردم ولی مقاله digital foundry رو خوندم،فریم ریت بازی روی 30 ثابت هست،حتی توی شلوغ ترین صحنه ها هم نمیره پایین......

من 4 ساعتی بازی کردم و واقعا خیلی خیلی از اون چیزی که فکر می کردم بهتره :d
یک چیزی هم کمتر تا الان بهش اشاره شده، Sound Track های فوق العاده بازی که با توجه به روند بازی اوج میگیره و کاملا با جو و دنیای بازی هماهنگ و کلا آدرنالین تو بدنت زیاد می کنه:bighug:

بهرام گرافیکش چطوره؟داستانش خوبه یا نه؟

بهرام گرافیکش چطوره؟داستانش خوبه یا نه؟
گرافیک بازی به نظر من خیلی خوبه با توجه به Open World بودن بازی. یک استایل رنگارنگ و خاصی داره. نور پردازی و استقاده از افکت های مختلف تو بازی به خوبی صورت گرفته و کاملا نسل هشتمی. افت فریم هم که اصلا نداره بازی و کاملا روی 30 فریم قفل شده. Draw Distance هم که عالیه. می تونی از بالای یک ساختمون کل نقشه بازی نگاه کنی و مثلا حرکت یک سری هواپیما تو نقشه که خیلی هم فاصلشون زیاده، کاملا مشخص:d
ماموریت داستانی زیاد انجام ندادم و کلا 7 تا ماموریت داستانی رفتم و تا الان نکته خاصی نداشته داستان بازی که بگم خوبه یا بد :d
توضیحات بیشتر هم باشه برای نقد بازی :d

توی یکی از Sunset TV های این اواخر بهش اشاره کردن که اسمش Dynamic Music System بود، که مثلا وقتی همینجوری الکی واسه خودت میچرخی ممکنه کلا موزیک پخش نشه، بعد که وارد درگیری میشی شروع میشه و اوج میگیره. :bighug:
فقط با دیدن اون Sunset TV مطمئنن شدم sound track های بازی هم عالیه.
واقعا از همه لحاظ رو بازی کار شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or