کیلی قشنگ آمده بود که سود ببره. با دید کیا حاضر میشن تو قالب برنامه کیلی بیان وسط.
میخواد با برنامه خودش آغاز کنه، احتمالا کلی تبلیغ پخش میکنه وسطشم دو سه تا تریلر
کیلی قشنگ آمده بود که سود ببره. با دید کیا حاضر میشن تو قالب برنامه کیلی بیان وسط.
میخواد با برنامه خودش آغاز کنه، احتمالا کلی تبلیغ پخش میکنه وسطشم دو سه تا تریلر
Gamescom امسال هست ولی اونم به صورت فیزیکی.
مایکروسافت هم معمولا توش حضور داره.
شاید امسال پررنگ تر بشه به خاطر نبود E3.
جالبه آلمان روزانه تقریبا 10 برابر آمریکا مورد جدید داره با 1/4 جمعیت اما Gamescom برگزار می شه و E3 کنسل شد!
سر این کنسل شدن ایونت دیجیتالی اشم احتمالا به خاطر این بوده که پول خوب نمی تونستن به جیب بزنن. به هر حال واسه دل من و شما E3 برگزار نمی کنن
SGF فقط توی ماه ژوئن برگزار میشه و کمپانی ها و استودیو های شرکت کننده هم بعداً اعلام خواهد شد.
قراره یک شوکیس بزرگ هم به میزبانی خود جف بصورت زنده داشته باشه
من امیدوارم سونی و مایکروسافت نمایش های درست و حسابی بازی هاشون رو به اونت های خودشون اختصاص بدن و قاطی چرت و پرت های اینجا پخش نشن. من شک ندارم هرکی هرچیز خوبی هم نشون بده در نهایت فحش میخوره.
مراسم pc gamer شده 12 ژوئن دوشنبه 23 خرداد ساعت 0 بامداد یعنی همون 24 یکشنبه
اون شان مسخره رو عوض نکردن بجاش فرانکی وارد رو عوض کردن و میکا برتون رو آوردن تو سالهای اخیر نتونستن، نمایشای خوبی جور کنن امسالم بعیده.
قراره تو مراسم pre show از یه پروژه که تو pc gamer در دست ساخته رونمایی بشه، احتمالا منظور گیمه ولی ساختن یه عنوان توسط اونا عجیبه، زمان pre show هنوز اعلام نشده و اگه بدرد بخوره چرا تو نمایش اصصلی نیاوردن.
تو یکشنبه 22 خرداد قبل از این نمایش و از ساعت 21:30 ایکس باکس بتسدا هستن
تو شنبه21 خرداد future gaming show هست ساعت 23:30
جمعه 20 خرداد ساعت 23:30 دقیقه tribeca
جمعه 20 خرداد نت فلیکس میاد ساعت 21:30
و پنج شنیه 19 خردادد سامر گیم فست ساعت 22:30