حالا که @Sepi_60 و @Cloud Strife هم ظاهرا تو ساخت بازی دخیل هستن، چنتا سوال میتونم بپرسم؟!
-تعداد اعضای تیم؟ همه ایرانی؟
-چند وقت قبل از اولین نمایش، کار رو شروع کردید؟
- بودجه حدودی تا اینجا؟ ناشر یا سرمایه گذار دارید؟ تو فکر کیک استارتر هم هستید؟
- از انیمیشن ها اینطور به نظر میرسه که انجین یونیتی هست، درسته؟
- خودتون با IGN وارد مذاکره شدید؟ میدونم که اولین بار نیست که تریلرتون انحصاری IGN هست.
چون اصل استدیو ما تو وینه
ضبط موسیقی توی وین انجام شده یا ایران یا ترکیبی از هر دو ؟ صداگذاری چطور ، همش خارج از ایران ضبط شده یا بخش هایی داخل هم بوده ؟
چون برای انیمیشن های با 2d skeleton بهترین و "ساده ترین" انجین هست.ناموسا چطور از انیمیشن میتونه معلوم باشه که انجین یونیتیه؟ البته یونیتیه
اتفاقا خیلی افتضاحه یعنی مفت نمیرزه حداقل در این سطحی که ما میخواستیم کار کنیم ما با Spine کار میکنیم.چون برای انیمیشن های با 2d skeleton بهترین و "ساده ترین" انجین هست.
بله حرف شما درسته، من با Godot اشتباه گرفته بودم.اتفاقا خیلی افتضاحه یعنی مفت نمیرزه حداقل در این سطحی که ما میخواستیم کار کنیم ما با Spine کار میکنیم.
واقعا عالی...عالی عالیاهم اهم....
بزارید به حساب حسادت و چشم نداشتن ولی شاید بین خودتون هم مطرح باشه که آیا کمبت برای یه 2D اسکرولر مقداری کند و کلانکی بنظر نمیاد؟
حتی تو نکات خیلی ریز هم پرفکته، شما اینو اشاره کردی یاد اون بخشی افتادم که سربازه میگه "سرورم، دِ روباتیک آرمی هَز اَتکد آس"، اینکه اولش میگه سرورم در یک کلام genius هست، درسته تو خیلی از بازیا و انیمیشنا و... دیدیم شخیصتایی که زبونشون انگلیسی نیست ترکیبی از دو زبون حرف بزنن، ولی بازم از اهمیتش کم نمیکنه، واقعا آفرین.پ.ن. اون sir luck holmes رو وسط تریلر دیدم و پاره شدم از خنده