تو مراسم limited run games از نسخه کالکتور teenage new mutant new shredder رونمایی میشه، احتمالا همونجا تاریخ میخوره
قبلا گفته بودن که تو تابستون از اطلاعاتش رونمایی میشه ولی بعدا گفتن تعویق افتادهخبری از الن ویک 2 نیست؟
حالا یه دوتا new زیاد زدم ولی اصل مطلب همونه، تازه اسم من با مسماتره.ببین شاید داخل مراسم limited run games از بازی teenage new mutant new shredder ..!!! رونمایی بشه و تاریخ بخوره..
ولی از تاریخ teenage mutant ninja turtles shredder's revenge ..همونطوری که داخل تاپیکش هم گفتم فقط و فقط در شب summer game fest پرده برداری میشه.... یعنی یا پرده برداری میکنند یا پرده دری میشه...!! بین خودمون بمونه ، برنامه اینه...
یعنی خود نینتندو نمیخواد یه دایرکت چند ده میلیونی بزنه بر بدن؟گویا این دفعه واقعا قراره بانو رو تو مراسم مرتیکه جف ببینیم
جف گفته انتظاراتو در حد معقول نگه دارید و اولویت اصلیشون بازیهای معرفی شده هست. پس انتظار معرفی بزرگ نباید داشته باشید، اینطور که به نظر میاد.
View attachment 257945
یعنی خود نینتندو نمیخواد یه دایرکت چند ده میلیونی بزنه بر بدن؟
که ول داده دست مرتیکه مذکور
بوی گیمپلی ۴-۵ دقیقه ای از GoW Ragnarok به مشامم میرسه. اما خب در کل مثل همیشه باید انتظارات رو در حد معقول نگه داشت. در مورد تایم برنامه هم نمیخوام پیش داوری کنم اما ای کاش با این مسئله کنار بیان که کوتاه ترش کنن و عوضش نمایش های بهتری داشته باشن...