آخرین ویرایش:
کنسل اش کنن، ما هم فراموش میکنیم استودیو راک استدی رو این پروژه کار کرده.به صورت رسمی تا February 2, 2024 تاخیر خورد ....
ندیدم کسی خبرشو بزاره. فکر کنم کسی دیگه واقعا به این بازی اهمیت نمیده.
این بازی حتی گرافیک خوبی هم نداره. دیگه راکستدی تو گرافیک همیشه سرآمد بوده.ندیدم کسی خبرشو بزاره. فکر کنم کسی دیگه واقعا به این بازی اهمیت نمیده.
قراره یک سری ویدئو جدید با اسم Suicide Squad Insider از بازی منتشر بشه. اولین اپیزودش هم فردا چهارشنبه 15 نوامبر و درباره داستان و گیم پلی بازی هست.
View attachment 318792
اون تیکه آخرش امیدوارم اشتباه کنم ولی مثل دانجن های genshin impact انگار بود که یه محیط رو فارم میکنی.کاملا حدثی دارم میگم ولی اگه بازی همچین چیزی قراره باشه...ندیدم کسی خبرشو بزاره. فکر کنم کسی دیگه واقعا به این بازی اهمیت نمیده.
قراره یک سری ویدئو جدید با اسم Suicide Squad Insider از بازی منتشر بشه. اولین اپیزودش هم فردا چهارشنبه 15 نوامبر و درباره داستان و گیم پلی بازی هست.
View attachment 318792
لایک 1.7 کااولین پارت از سری ویدیو های پروموشنال بازی، این بخش راجع به داستان و گیم پلی هست.
واقعا ناامید کننده هست. منو خیلی یاد Saints Row 4 و Sunset Overdrive انداخت ولی این دو بازی حداقل تنوع بیشتری در گیم پلی داشتن! حتی گرافیک بازی هم خوب نیست!اولین پارت از سری ویدیو های پروموشنال بازی، این بخش راجع به داستان و گیم پلی هست.