Stronghold Crusader 2 | PC

06647666644345408294.jpg

سازنده : Firefly Studios
سبک :RTS
پلتفرم : PC
تاریخ انتشار : 2014

جزئیات:
موتور گرافیکی بازی یک موتور 2D نیست بلکه یک موتور 3D Vision است. این موتور انجین نسخه 3 بازی Stronghold نیست یک موتور گرافیکی جدید است که AI و فیریک بازی را بهبود داده‌اند.
16 شخصیت AI در بازی وجود دارند که ویژگی‌های ذیل را دارا هستند:
Bailusis Shah یک شخصیت ترسو و ضعیف است. Kalef هوش منصوعی خوبی را داراست و انتقام‌گیر است. Caliph یا خلیفه بغداد به همراه Richard the Lionheart نیز حضور دارند.
8 شخصیت AI در skirmish بازی حضور دارند. در هر موقعیت مثل نسخه اول شخصیت‌های دیالوگ‌ها و رفتارهای خاصی دارند.
AI هوش منصوعی بخش مولتی پلیر مانند بازی کردن با گیمران دیگر است و بسته به موقعیت رفتار می‌کند هر پادشاه هوش منصوعی خاص خود را دارد.
20 نیرو جدید در بازی است که تیم اعراب 10 نیرو جدید دارد. نیرو‌های تایید شده فعلی شامل:
the Dervish, Slavedriver, Sassanid Knight, Ranger, Christian Sergeant, Templar,
Assassin, slaves و Healer به همراه Horse Archer هستند. هر نیرو قابلیت‌های مخصوص خود را دارد. نیرو‌های عربی نیست مثل نسخه اول عربی صحبت خواهندکرد.
نقشه‌های بازی Dynamic هستند یعنی در مراحل بازی نیز اتفاقاتی مانند طوفان شن را خواهید دید.
استفاده از ابزار الات جنگی برای تخریب قلعه دشمن به جای استفاده از روش معمول melee attack.
سیستم جدید خانه سازی مانند Stronghold 3.
تغییرات در رابطه کاربری بازی. اضافه شدن قابلیت‌هایی قدرتی مانند Crusader Extreme که شامل پرتاپ سنگ و تیر‌های آسمانی می‌شد.
Co-op مولتی پلیر با همکاری یک یار به اشتراک گذاری منابع در این بخش و تقسیم بخش نظامی و اقتصادی بین یک دیگر

سایت بازی:
Stronghold Crusader 2

http://forum.bazicenter.com/thread67369/

Update Soon

آخرین ویرایش:
امروز بازی رو انجام دادم نمیدونم چرا و.لی نسخه یک بازی واقعا بیشتر به جون ادم میچسبه اصلا این نسخه هیچ لذتی نداره شاید دلیل اصلی گرافیک بازی هستش کلا نسخه یکش با اینکه کارتونی تر بود اما واقعا جذاب تر بودش و کلا یک حس خاصی داشت واقعا گیم پلی بازی با اون چیزی که من تو عکسها میدیدم تفاوت داشت

یک جورای مثل Stronghold 3 هستش

آخرین ویرایش:
یه چیزی که من توی نسخه قبلی خیلی دوست داشتم دیالوگ هایی بود که وقتی روی مردم عادی کلیک می کردیم پخش میشد ولی توی این نسخه خبری از این دیالوگ ها نیست یا مثلا اون زنا که یه بچه شیرخواره تو دستشون بود و یه سره در مورد مالیات غر میزدن:d ابزار شکنجه و باغ و وسایل بازی کودکان هم که تا اینجای بازی ندیدم. مشکل دیگه بازی هم همون دوربینشه که اجازه نظارت کامل روی میدون جنگ رو نمیده و یا خیلی زوم میشه و یا اینکه خیلی دور میشه. از نکات مثبتش هم میشه به سربازهای جدید و unit های کاربردی و ماموریت های جالب و چالش برانگیز اشاره کرد. درکل توی سبک و سیاق بازی های استراتژی قدیمی فعلا جزو بهترین عناوین جدیدیه که عرضه شده.

امروز بازی رو انجام دادم نمیدونم چرا و.لی نسخه یک بازی واقعا بیشتر به جون ادم میچسبه اصلا این نسخه هیچ لذتی نداره شاید دلیل اصلی گرافیک بازی هستش کلا نسخه یکش با اینکه کارتونی تر بود اما واقعا جذاب تر بودش و کلا یک حس خاصی داشت واقعا گیم پلی بازی با اون چیزی که من تو عکسها میدیدم تفاوت داشت

یک جورای مثل Stronghold 3 هستش

باگ های نسخه 3 رو هم داره
نسخه 3 خیلی رو اعصاب بود

ببخشید دوستان من میتونم این بازی رو شبکه با برادرم بازی کنم این قسمت وجود داره مثل نسخه 1 اش ؟و سیستم من یخورده ضعیفه میتون مبارم 2 و گرافیک 1 معمولی بازی کنم این رو؟

جالب نیست بازی سیستم خرید و فروشم خراب کرده;)قبلا با فروش سنگ و اهن و اینا من کلی پول درمیاوردم الان فروش محصولات مبلغ ناچیزی نصیبت میکنه که خیلی دندونگیر نی..

جالب نیست بازی سیستم خرید و فروشم خراب کرده;)قبلا با فروش سنگ و اهن و اینا من کلی پول درمیاوردم الان فروش محصولات مبلغ ناچیزی نصیبت میکنه که خیلی دندونگیر نی..

آره من آهن می فروشم خیلی کم می ده بهم ....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ببخشید دوستان من میتونم این بازی رو شبکه با برادرم بازی کنم این قسمت وجود داره مثل نسخه 1 اش ؟و سیستم من یخورده ضعیفه میتون مبارم 2 و گرافیک 1 معمولی بازی کنم این رو؟

شبکه رو اطلاع ندارم ولی سیستمت میکشه بازی رو
---------------------------------------------------------------------------
اصلا با این سری حال نکردم...نه انیمیشنی داشت نه گرافیک داشت...stronghold3 از این خیلی بهتر بود و همین طور بقیه نسخه ها
این رو اصلا نمیشه تحمل کرد....لذت بخش نیست!

سلام دوستان
مثل اینکه 3dm آپدیت ورژن Update 1.0.19066 رو منتشر کرده
اگه کسی لینک خود آپدیت رو داره ممنون میشم بزاره اینجا که دانلود کنیم
چون هر جا رو گشتم همه لینک بازی آپدیت شده به ورژن Update 1.0.19066 رو با حجم 3.5 گیگ گذاشته بودن
و آپدیت رو جدا جایی نذاشته بود

من یکو نصب کردم تا دوباره همون یکو بازی کنم . آخه این چیه . واقعا بدترین نسخه ی این بازی بود

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

منم ذقیقا همین کار رو کردم

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
مثل اینکه 3dm آپدیت ورژن Update 1.0.19066 رو منتشر کرده
اگه کسی لینک خود آپدیت رو داره ممنون میشم بزاره اینجا که دانلود کنیم
چون هر جا رو گشتم همه لینک بازی آپدیت شده به ورژن Update 1.0.19066 رو با حجم 3.5 گیگ گذاشته بودن
و آپدیت رو جدا جایی نذاشته بود

مثل این که لینک جداش وجود نداره فعلا..خودم دنبالش بودم ولی میگن جداش هنوز منتشر نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or