Stronghold Crusader 2 | PC

06647666644345408294.jpg

سازنده : Firefly Studios
سبک :RTS
پلتفرم : PC
تاریخ انتشار : 2014

جزئیات:
موتور گرافیکی بازی یک موتور 2D نیست بلکه یک موتور 3D Vision است. این موتور انجین نسخه 3 بازی Stronghold نیست یک موتور گرافیکی جدید است که AI و فیریک بازی را بهبود داده‌اند.
16 شخصیت AI در بازی وجود دارند که ویژگی‌های ذیل را دارا هستند:
Bailusis Shah یک شخصیت ترسو و ضعیف است. Kalef هوش منصوعی خوبی را داراست و انتقام‌گیر است. Caliph یا خلیفه بغداد به همراه Richard the Lionheart نیز حضور دارند.
8 شخصیت AI در skirmish بازی حضور دارند. در هر موقعیت مثل نسخه اول شخصیت‌های دیالوگ‌ها و رفتارهای خاصی دارند.
AI هوش منصوعی بخش مولتی پلیر مانند بازی کردن با گیمران دیگر است و بسته به موقعیت رفتار می‌کند هر پادشاه هوش منصوعی خاص خود را دارد.
20 نیرو جدید در بازی است که تیم اعراب 10 نیرو جدید دارد. نیرو‌های تایید شده فعلی شامل:
the Dervish, Slavedriver, Sassanid Knight, Ranger, Christian Sergeant, Templar,
Assassin, slaves و Healer به همراه Horse Archer هستند. هر نیرو قابلیت‌های مخصوص خود را دارد. نیرو‌های عربی نیست مثل نسخه اول عربی صحبت خواهندکرد.
نقشه‌های بازی Dynamic هستند یعنی در مراحل بازی نیز اتفاقاتی مانند طوفان شن را خواهید دید.
استفاده از ابزار الات جنگی برای تخریب قلعه دشمن به جای استفاده از روش معمول melee attack.
سیستم جدید خانه سازی مانند Stronghold 3.
تغییرات در رابطه کاربری بازی. اضافه شدن قابلیت‌هایی قدرتی مانند Crusader Extreme که شامل پرتاپ سنگ و تیر‌های آسمانی می‌شد.
Co-op مولتی پلیر با همکاری یک یار به اشتراک گذاری منابع در این بخش و تقسیم بخش نظامی و اقتصادی بین یک دیگر

سایت بازی:
Stronghold Crusader 2

http://forum.bazicenter.com/thread67369/

Update Soon

آخرین ویرایش:
کاراکتر پادشاه جدید به نظر 2 نفر میان یکیشون زنه:
آنان ظالم هستند و به دنبال انتقام دوست سقوط کرده خود و کسب شکوه هستند آنان سناریویی بی نظیر، تاکتیک و طراحی قلعه عالی دارند."
naxak7i882xn.jpg

به نظر Pig هست یکیشون و اون یکی Lady Seren از بازی Stronghold 2

کسی فارسی ساز این بازی رو گرفته ؟ ارزش داره 4500 تومن بدم بخرمش ؟
---------------------
من خیلی سال پیش قلعه 1 رو با دوبله فارسی بازی میکردم ، میخواستم بدونم این بازی رو اگه با فارسی سار بخرم خاطره اونو زنده میکنه برام ؟

آخرین ویرایش:
کسی فارسی ساز این بازی رو گرفته ؟ ارزش داره 4500 تومن بدم بخرمش ؟
---------------------
من خیلی سال پیش قلعه 1 رو با دوبله فارسی بازی میکردم ، میخواستم بدونم این بازی رو اگه با فارسی سار بخرم خاطره اونو زنده میکنه برام ؟

نسخه فارسی دارینوس خیلی حرفه ایه و حتی کوچکترین کلامها رو هم فارسی کرده

من این بازی رو تازه گرفتم میشه بگین چه جوری باید توش سرباز درست کنم ؟ ساختمون های مربوط بهش رو میسازم ولی سرباز کماندار یا نیزه داری درست نمیشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or