Stronghold Crusader 2 | PC

06647666644345408294.jpg

سازنده : Firefly Studios
سبک :RTS
پلتفرم : PC
تاریخ انتشار : 2014

جزئیات:
موتور گرافیکی بازی یک موتور 2D نیست بلکه یک موتور 3D Vision است. این موتور انجین نسخه 3 بازی Stronghold نیست یک موتور گرافیکی جدید است که AI و فیریک بازی را بهبود داده‌اند.
16 شخصیت AI در بازی وجود دارند که ویژگی‌های ذیل را دارا هستند:
Bailusis Shah یک شخصیت ترسو و ضعیف است. Kalef هوش منصوعی خوبی را داراست و انتقام‌گیر است. Caliph یا خلیفه بغداد به همراه Richard the Lionheart نیز حضور دارند.
8 شخصیت AI در skirmish بازی حضور دارند. در هر موقعیت مثل نسخه اول شخصیت‌های دیالوگ‌ها و رفتارهای خاصی دارند.
AI هوش منصوعی بخش مولتی پلیر مانند بازی کردن با گیمران دیگر است و بسته به موقعیت رفتار می‌کند هر پادشاه هوش منصوعی خاص خود را دارد.
20 نیرو جدید در بازی است که تیم اعراب 10 نیرو جدید دارد. نیرو‌های تایید شده فعلی شامل:
the Dervish, Slavedriver, Sassanid Knight, Ranger, Christian Sergeant, Templar,
Assassin, slaves و Healer به همراه Horse Archer هستند. هر نیرو قابلیت‌های مخصوص خود را دارد. نیرو‌های عربی نیست مثل نسخه اول عربی صحبت خواهندکرد.
نقشه‌های بازی Dynamic هستند یعنی در مراحل بازی نیز اتفاقاتی مانند طوفان شن را خواهید دید.
استفاده از ابزار الات جنگی برای تخریب قلعه دشمن به جای استفاده از روش معمول melee attack.
سیستم جدید خانه سازی مانند Stronghold 3.
تغییرات در رابطه کاربری بازی. اضافه شدن قابلیت‌هایی قدرتی مانند Crusader Extreme که شامل پرتاپ سنگ و تیر‌های آسمانی می‌شد.
Co-op مولتی پلیر با همکاری یک یار به اشتراک گذاری منابع در این بخش و تقسیم بخش نظامی و اقتصادی بین یک دیگر

سایت بازی:
Stronghold Crusader 2

http://forum.bazicenter.com/thread67369/

Update Soon

آخرین ویرایش:
نمیتونم صبر کنم تا دانلود تموم شه و حالا شانس ما اینترنت به طور عجیبی نابوده! 10 دقه که دانلود میکنه بعد سرعت میاد رو صفر :| هیچی دیگه میذارمش برای شب که شاید اوضاع بهتر بشه (ساعات دانلود رایگان - ترافیک رایگان هم نداریم!)
فقط میخوام ببینم فریم ریت بازی به نزدیکای 150 میرسه یا نه...!:دی

بازی رو دانلود کردم و toturial رو رفتم.فضای کلی بازی و موسیقی شبیه نسخه قبله اما در کل بازی خشک تر شده.تو نسخه قبل رو اکثر ساختمون ها کلیک میکردیم یه انیمیشن CG خوشگل نشون میداد ولی اینجا فقط نوشته هست.
دوربین بازی خیلی فاصله داره و یونیت ها واقعا ریز هستند از اونطرف اگه زوم کنید کنترل مپ رو از دست میدید
فعلا همینا تا ببینم دیگه چی تغییر کرده...
پ.ن:راستی دیگه بازی اولش لودینگ نداره:d.یادمه کامپیوترم قدیمی بود یه 2و سه دقیقه ای سرش گیر بودم

حریف های شما تو بازی :
Caliph : همون خلیفه تو شماره 1 با همون خصوصیات ظالم بودن و .....الان دیگه روبند نداره و صورت کاملش پیداست
Rat : اینم که آشناست:d
The Shah : اونطور که خود بازی نوشته بیشتر به ظاهر قلعه میرسه تا دفاع از اون.ولی عادت داره که زیاد به افراد دیگه حمله کنه
Saladin : کارتونه الدورادو یادتونه؟یکیاز شخصیت های اصلی قد بلند و لباس و ابی داشت.قیافش کپی اونه:d
ریچارد شیردل : عکس روی کاور بازی همین هست.دیگه خبری از اون بچه خوشتیپ سری قبل نیست:d
The slave king : عشق ساختنه برده و آتیش زدن به اموال شماست.
The Sultana : یکی دیگه از شخصیت های زن.یونیت مورد علاقش assassin هست.
The Wolf : به قول خود بازی The ultimate test for any warrior :d.یه چیزی فراتر از ریچارد و صلاح الدین

منم بازی رو انجام دادم به نسخه 1 نمیرسه ولی خیلی از خاطراتو زنده میکنه

فقط یه مشکلی که هست نمیدونم ترینرش کی میاد :| بدون کلید V این بازی معنایی نداره

( کلان اعصاب استراتژیکو ندارم با چیت همرو میزنم :دی )

منم بازی رو انجام دادم به نسخه 1 نمیرسه ولی خیلی از خاطراتو زنده میکنه

فقط یه مشکلی که هست نمیدونم ترینرش کی میاد :| بدون کلید V این بازی معنایی نداره

( کلان اعصاب استراتژیکو ندارم با چیت همرو میزنم :دی )

من اکانت پولی از سایت cheathappens دارم به نظرم یک اکانت دائمی پولی از این سایت بخرید هنوز بازی نیومده ترینر بازی ها میاد

40188385436899325650.jpg

گرافیکش شبیه همون نسخه قبلی هست البته با کمی بهبود
واقعا این نسخه دوبله دارینوس باید بیاد تا از این بازی لذت ببریم اما با این گندی که بنیاد به این بازی زد شماره اولش رو هم دیگه مجوز ندادن تکثیر بشه اینم فکر نکنم بدن باید همون انگلیسی بازی کنیم
بازی رو بازی کردم
تیر اندازی خیلی تیز تر شده و نمیدونم چرا خطا تیر توش نگذاشتن طرف تیر میزنه عین این اسلح هایی که lock میکنن روی هدف تیر بهت برخورد میکنه :|
بازی نسبت به نسخه ی قبلی سخت تر شده منو ها تقریبا همونه ولی انیمیشن ها حذف شدن
فعلا همینا رو یادمه بزارید دو دست دیگه بازی کنم بیشتر میام توضیح میدم
قابل توجه هست که بنده گیمینگ رو pc رو با این بازی شروع کردم

در ضمن داداش شما که اکانت داری ترینرش رو بزار اینجا بچه ها فیض ببرن خب :d

کسی افت فریم نداره تو صحنه های شلوغ؟
شروع بازی تا 230-250 میره فریم (به دلیل خلوتی صفحه) ولی یه خورده ساختمون و مخصوصا آسیاب که زیاد ساختم، فریم به 50-60 اینا میرسید... حالا نمیگم 50-60 بده ولی متاسفانه یه حالت تیک دار - لگ داری پیدا میکنه (همین صحنه ها فقط) و رو اعصابه...

حالا یه چیزی هم بگم بد نیست در مورد این هدف گیری کمان دارها!
من همیشه عادت دارم که میخوام حمله کنم، یه 200-300 تایی سوارکار عرب (با کمان) تربیت کنم... و چون سوارکارن مدام باید اینور و اونور تکونشون بدی که تیر بهشون نخوره ولی متاسفانه مثل آب خوردن 5 تا 5 تا پخ میشن! قبلا به زور یکیشون میمرد! :|
راستی این شمشیرزن ها جونشون زیادیه یا من اشتباه میکنم؟ لامصب هر کدومش یه 100 تا تیری باید بخورند تا بمیرن!:دی
قبلا هم جونشون زیاد بود ولی احساس میکنم الان بیشتره!

در مورد گرافیکش هم بخوام بگم، خوبه و به نظرم واقعا مناسبه برای چنین عنوانی.
سربازای عربی هم واقعا خوب عربی حرف میزنند!:دی
صداگذاری بازی هم جالبه! تو حین ورود به منیو بازی هم بهم میگه "Greetings Lord Ali" (اسم علی رو به خوبی تلفظ میکنه! بقیه اسم های عربی رو تست نکردم ولی طبیعتا باید جواب بده)
همونطور قبل از اینکه وارد بازی بشم، حدس اینو میزدم که از همون آهنگ های قلعه یک که در نوع خودش شاهکاره، استفاده کردند.

آخرین ویرایش:
بازه زمانی که بازی توش اتفاق میافته(یعنی همون دوره جنگهای صلیبی) حکومت ساسانیان سقوط کرده با اینحال یکی از Unit های بازی شوالیه های ساسانی هستند و جالبتر از اون اینکه شوالیه های ساسانی عربی حرف میرنند.:|:d

من افت فریم دارم که!بازی همچین گرافیکیم نداره چرا روون اجرا نمیشه.
نمیدونم این مارکت دقیقا به چه دردی میخوره درین نسخه!رو همون انبارت کلیک کنی تمام کارای خرید و فروشو انجام میدیده برات..

چقدر این لرد اخر بازی که میخوای بکشیش زورش زیاد شده!:d با 30 40 نفر ریخته بودم سرش کلی طول کشید تا نفله شد:d

نامرد عکس میزاری بریم تو کف ترینر خودشو بزار دیگه :D

خخخخ:d

آخه داداشم نمیشه ترینر به اسم من دانلود میشه و توی خود ترینر درج میشه فقط کافیه سایت اصلی اسمش رو ببینه بلافاصله منو بلاک میکنه به خاطر همینه ترینر های این سایت جای پیدا نمیشه

الان شما میتونید با 20 درصد تخفیف یک اکانت دائمی مادام العمر بخرید و همیشه از ترینر های این سایت برای اکثر بازیها 99% استفاده کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or