بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.
Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.
یکم با دسته ور رفتم
اشنا شدم با بازیش
من که کمبت و تیکن رو بازی کردم
تا به حال فکر میکرده استریت فایتر اشغاله
اما الان میبینم اگه از اونا سرتر نباشه
بد ترهم نیست
بهر حال لذت بردم
فنونش هم جالبه
راستی دوستان برای انلاین بازی کردن حتما باید
نسخه ارجینال باشه یا نه ؟
برایان توش نیست.
دوستان من تا حالا هیچ استریت فایتری رو بازی نکردم
به خاطر شخصیت های تیکن گرفتم.
اما حالا به طور کلی
خیلی پیچیده است
این بز فقط دارم مشت و لگد میزنیم و هیچ فنی بلد نیستم
کسی میتونه یه راهنمایی جزئی کنه
بازی فایتینگ تمرین میخواد حالا هر چی باشه ولی Street Fighter یاد گیریش خیلی تمرین میخواد
بازی SFxT به سختی SF نیست ولی اونقدرها هم آسون نیست، با یکم تمرین دستت میاد چی به چی هست
1. خود بازی قسمت آموزش داره ( مگه ندیدی ) ............. Challenge ... Tutorial یا Challenge ... Trial ، اینجاها میتونی بازی رو یاد بگیری در سطح نسبتا خوب
2. اگه میحوای بازی رو بهتر یاد بگیری باید فیلمایه بازیه بازیکنایه خارجی رو که مسابقه میدم با آنلاین بازی میکنن رو ببینی
3. میخوای بازی رو یاد بگیری بچه های کلن PSF میتونن کمکت کنن ، میتونی سوال کنی هر چیزی رو در مورد بازی
( تویه یاد گیری بازی های شبیه SF عجله نکن و با باختن زیاد اون اوایل ناامید نشو چون بعد از یه مدت که تمرین کنی ، باخت تبدیل به برد میشه )
برایان رو هم که باید DLC رو بخری
هر بازی یادگیریش فرق داره
مثلا MK رو خیلی راحت میتونی یاد بگیری ، ولی برایه PVP نیاز به تمرین داره
ولی SF و بازیهای شبیه ، نیاز به تمرین زیاد برای یادگیری داره و همینطور تمرین بیشتر برای PVP
من خودم اوایل بازی رو با Street Fighter 3 شروع کردم ( البته تکن هم بازی میکردم قبلا ) بعد از اون SF4 و ...
چندین بار میخواستم بازی رو بزارم کنار ولی باز ناامید نشدم . این بروبچ کلن اینقدر مارو کتک خور کردن که باید میدیدی .خلاصه اگه به بازی راحت علاقه داری ماریو در دسترس هست :d
کاملا تایید میشه! من خودم خیلی از این Seth میباختم ولی کم کم باید حوصله میکردم و یاد میگرفتم.الانم روزی دو فصل روی وضعیت Hardest کتکش میزنم!:d
البته بازی کردن با CPU یه چیزه و بازی کردن با مردم دیگه یه چیز!:d
امیدوارم یه روزی بشه که بیام با بچه های کلن بازی کنم و فقط کتک بخورم!:d:d
آقا حمید عزیز (با اجازه،اسم کوچکتون رو میگم) اون کمبویی که گذاشته بودین رو دیدم.بازی خیلی روون تر از SSFIV شده! اصلا فکرشو نمیکردم! ولی کمبوی باحالی بود.این وسط کمبو ساختن جالبه!
من Hugo ، Raven ، Heihachi بازی میکنم فعلا ، با Chun Li بازی کردم ولی چون حرکتاش با SSF4AE2012 فرق داره باهاش بازی نمیکنم
نمیشه کارکترایه زیادی رو انتخاب کرد چون قاطی میشه وقتی بخوای ترکیبی بازی کنی
در حال تموم کردن Trial-ها هستم 8 تاییش بیشتر نمونده ، زیاده از حد آسون ساختن نسبت به SF
درسته آنلاین نزدم ولی از بچگی همه ی SF ها رو تا الان بازی کردم. اینکی هم امروز شروع کردم به بازی. گرافیک که همون SF IVـه. سیستم مبارزاتش تغییرات کرده کمی و من از اون Gem ها خوشم نیومد.
تیمه مورد علاقم هم Ken و Ravenـه. (کلاً Ken یه دونه باشه)
شخصیت Overpowerـه خاصی هم ندیدم. فقط این Chun Li یه ذره زیادی احساس می کنم سرعتی شده، با بعضی شخصیت ها اصلاً نمیشه بهش نزدیک شد.
پ.ن: میشه CD Key واسه بازی خرید؟ اگر آره بی زحمت لینک بدید & چقدر ترافیک میبره؟
راستش منم از Gem ها خوشم نمیاد ولی چیز مفیدین واقعا. مثلا Jin تا الان که بازی رو شروع کردم(2 روزه) به نظرم دمیج خیلی کمی داره. یه دونه Damage Boost Gem بندازی واسش خیلی مفیده!
میشه CD Key واسه بازی خرید؟ اگر آره بی زحمت لینک بدید & چقدر ترافیک میبره؟
فعلا تنها راه واسه بازی کردن خرید از استیم هست. من فعلا ترجیح میدم صبر کنم بازی ارزونتر بشه.
======================
شاید باورتون نشه ولی منکه تمام ترایل های AE رو رفته بودم( به جز دو تا از ترایل های C.Viper) با ترایل های SFxTK مشکل دارم!
P-Link اینجا جواب نمیده!(مشکل اصلی من). تا الان فقط ترایل های Ryu, Ken, King, Kazuya و Jin رو تونستم تموم کنم
من به چند تا از بروبچ کلن گفتم اگه بخوان ارزونتر میتونم براشون گیر بیارم ( از استیم ) ولی هیچ کس چیزی نگفت ، CD-KEY که استیم میده رو میشه رو SFWL فعال کرد
چند هفته پیش گرفتم بازی رو از استیم ولی رویه GFWL فعالش میکنم
بازی رو هم اگه نمیخواید از استیم بخرید باید صبر کنید تا سایتایه ایرانی برای GFWL بیارن
.........................................................
تریال SF xT خیلی آسونتر از SF هست . البته تا شماره 16 رو که چشم بسته میشه زد ولی از اون به بعد یکم تمرکر میخواد . 7 تا دیگه از کارکترا مونده تا تموم شه ولی اصلا حسش نیست چون منتظر CD-KEY بازی هستم
کارکترایه Tekken رو خیلی خوب ساختن ، تقریبا همشوم Overhead دارن . اگه باهاشون آشنایی نداشته باشی ، بازی کردن در مقابلشون خیلی سخت میشه. حرکت های جدید زیادی دارن
همه GEM -ها رو غیر فعال کردم برایه کارکترایی که بازی میکنم . بازی مسخره میشه با GEM
.........................................................
تریال C.viper رو کامل زدم . البته با پد Ps2 و Fightpad . با استیک باید راحت تر باشه THUNDER KNUCKLE FEINT COMBOS
Crouching Heavy Punch, Heavy Thunder Knuckle Feint, Crouching Heavy Punch cancel into EX Seismic Hammer, Super Jump Cancel Burning Kick
این یکی از سخترین کمبوهایه SF هست به نظرم
نکتش اینه که Thunder Knuckle Feint رو با Heavy Punch بزنی چون سریع تر اجرا میشه
CD-KEY هم اومد ، فعالش کردم
ولی GFWL آپدیتی نداشت ! بازی آنلاینش مشکل صدا داره
برا بازی دو نفره هم میتونی Invite کنی ، هم میتونی تعیین کنی که با تو JOIN بشه
منتظریم ببینیم تویه این BC این همه حرف میزنن در مورد بازی ، کسی هم CD-KEY میگیره
این ID لایو من = Shinigami Hamid
هر کسی بازی رو گرفت ADD کنه
CD-KEY هم اومد ، فعالش کردم
ولی GFWL آپدیتی نداشت ! بازی آنلاینش مشکل صدا داره
برا بازی دو نفره هم میتونی Invite کنی ، هم میتونی تعیین کنی که با تو JOIN بشه
منتظریم ببینیم تویه این BC این همه حرف میزنن در مورد بازی ، کسی هم CD-KEY میگیره
این ID لایو من = Shinigami Hamid
هر کسی بازی رو گرفت ADD کنه
وقتی GEM رو تغییر دادی ، بعد میری تویه قسمت Command List اون کارکتری که این کارو میخوای بکنی ، بعدش گفته دکمه شماره 4 رو بزن یا نوشته
Super Easy Command ، اونجا بهت نشون میده که چه حرکاتی راحت تر شده ، تویه خوده بازی نیاز به تغییری نداره ، فقط موقع بازی اون GEM صورتی در طول بازی روشن هست
مثلا برای Akuma برای Hadouken به جایه
( پایین،جلو + مشت )، میتونی فقط FORWARD + PUNCH ( جلو + مشت ) رو بزنی ( البته Super Easy بود )
اون ( پایین،جلو + مشت ) تویه بازی هست و کنسل نمیشه از بازی ، هم میتونی اونو بزنی و هم ( جلو + مشت ) رو
البته این GEM کمبوها رو راحت نمیکنه ، بلکه Special Move رو راحت میکنه
سخت نیست زیاد ، یکم تمرین میخواد
خب دوستان منم بازی رو گرفتم و فقط چندتا نکته میگم:
بازی خیلی سریع شده و شبیه Marvel VS Capcom شده
صدای ریو افتضاحه!
به نظرم به پای خود SSFIV نمیرسه چون SSFIV به نظرم هارکورتره
ولی بازی خوبی هست و طراحی شخصیت ها عالیه مخصوصا شخصیت های Tekken
در کل برای هیجان داشتن گزینه خوبیه