Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

من یه چیزیه می خوام چند وقته بگم ،‌ولی یادم میره.

چند روزه این تاپیک رو می خونم.جوگیر شدم رفتم دوباره SSFIV نصب کردم.بعد می خواستم تو قسمت Trial کمبو تمرین کنم.البته قسمته هاردش.دیدم نمی تونم.یعنی دسته یاری نمی‌کرد.می‌خواستم بدونم شما چه جوری کمبو می‌زنید.حتما باید استیک داشت؟

من یه چیزیه می خوام چند وقته بگم ،‌ولی یادم میره.

چند روزه این تاپیک رو می خونم.جوگیر شدم رفتم دوباره SSFIV نصب کردم.بعد می خواستم تو قسمت Trial کمبو تمرین کنم.البته قسمته هاردش.دیدم نمی تونم.یعنی دسته یاری نمی‌کرد.می‌خواستم بدونم شما چه جوری کمبو می‌زنید.حتما باید استیک داشت؟
خب چه جوری بهت بگم؟
ببین کمبوهای SSFIV به کبوهای میلیمتری مشهورن یعنی تو طرف رو میفرستی روی هوا و میخوای حرکت بعدی رو بزنی باید دقیقا به موقع حرکت بعدیتو بزنی اگر در حد 0.01 ثانیه وقفه پیش بیاد،کمبو عمل نمیکنه
در ضمن مثلا میخوای کمبو بزنی باید در حین زدن یه حرکت،سریعا حرکت بعدی رو بزنی و همینجوری ادامه بدی--به بیان کاملتر وقتی داره حرکت اول رو اجرا میکنه،تو باید دکمه های حرکت دوم رو بزنی و همینجوری ..........
در کل سرعت عمل بالایی میخواد
پیشنهاد میکنم وقتی داری با حریفت مبارزه میکنی،حرکاتشو نگاه کنی و ببینی چه جوری کمبو میزنه و چه کارایی میکنه.بعدش برو توی قسمت تمرین و سعی کن اونجا تمرین کنی--برای یادگیری تمرین زیادی میخواد خیلی زیاد!
خیلی بیشتر از Mortal Kombat یا Tekken! جذابی بازی به همین سخت بودنش و زمان بندی بودن حرکتا هست.
اول هم روی حالت آسون Trial ها رو تموم کن.
ولی برای بیشتر دونستن صبر کن تا حمید عزیز بیاد چون اون حرفه ای تر هست.یا بچه های کلن (اگرچه من عضوشون نیستم).اونا حرفه ای هستن.;)
من خودم همیشه روی Hardest و با CPU بازی میکنم ولی بازی کردن آنلاین با بقیه یه چیزی دیگه هست که من تا حالا افتخارشو نداشتم!:d

آخرین ویرایش:
خب چه جوری بهت بگم؟
ببین کمبوهای SSFIV به کبوهای میلیمتری مشهورن یعنی تو طرف رو میفرستی روی هوا و میخوای حرکت بعدی رو بزنی باید دقیقا به موقع حرکت بعدیتو بزنی اگر در حد 0.01 ثانیه وقفه پیش بیاد،کمبو عمل نمیکنه
در ضمن مثلا میخوای کمبو بزنی باید در حین زدن یه حرکت،سریعا حرکت بعدی رو بزنی و همینجوری ادامه بدی--به بیان کاملتر وقتی داره حرکت اول رو اجرا میکنه،تو باید دکمه های حرکت دوم رو بزنی و همینجوری ..........
در کل سرعت عمل بالایی میخواد
پیشنهاد میکنم وقتی داری با حریفت مبارزه میکنی،حرکاتشو گاه کنی و ببینی چه جوری کمبو میزنه و چه کارایی میکنه.بعدش برو توی قسمت تمرین و سعی کن اونجا تمرین کنی--برای یادگیری تمرین زیادی میخواد خیلی زیاد!
خیلی بیشتر از Mortal Kombat یا Tekken! جذابی بازی به همین سخت بودنش و زمان بندی بودن حرکتا هست.
ولی برای بیشتر دونستن صبر کن تا حمید عزیز بیاد چون اون حرفه ای تر هست.یا بچه های کلن (اگرچه من عضوشون نیستم).اونا حرفه ای هستن.;)
من خودم همیشه روی Hardest و با CPU بازی میکنم ولی بازی کردن آنلاین با بقیه یه چیزی دیگه هست که من تا حالا افتخارشو نداشتم!:d

ممنون از راهنماییت.

اینا رو راحت می‌رم.مشکلی ندارم.نوبت کمبو زنجیره‌ای که میشه.اصلا نمیشه .خیلی سخته.دسته جواب میکنه. فک کنم یه دسته باید خرید که تاخیرش کم باشه.

بازی خیلی سریع شده و شبیه Marvel VS Capcom شده
به نظرم به پای خود SSFIV نمیرسه
طراحی شخصیت ها عالیه مخصوصا شخصیت های Tekken
البته بازی نسبت به SF خیلی سریعتر شده ولی هنوز به سرعت MVC نمیرسه
تویه بازی های فایتینگ SF یه حاله دیگه ای میده
شخصیت های تکن رو خیلی خوب ساختن ، اصلا فکر نمیکردم به این خوبی در بیاد

می خواستم تو قسمت Trial کمبو تمرین کنم.البته قسمته هاردش.دیدم نمی تونم.یعنی دسته یاری نمی‌کرد.می‌خواستم بدونم شما چه جوری کمبو می‌زنید.حتما باید استیک داشت؟
نوبت کمبو زنجیره‌ای که میشه.اصلا نمیشه .خیلی سخته.دسته جواب میکنه. فک کنم یه دسته باید خرید که تاخیرش کم باشه.
تعداد کارکترایی که تریال دارن 35 تا هست که هر کدوم 24 تا قسمت داره که 840 تا میشه. من فقط 9 تاشو نزدم ، یکی دیگه از بچه های کلن گفت که فقط 2 تاش رو نزده .
من خودم وقتی بازی رو شروع کردم نمیتونستم الترا بزنم ولی بعد از یه مدت تمرین مشکل رفع شد
کمبو زدن تویه استریت فایتر نیاز به تمرین داره ، یه مدت زمان میخواد تا یاد بگیری .
نیاز به دسته ای نیست که تاخیرش کم یا زیاد باشه :-/، فقط باید دستت بیاد که دکمه اول رو که میزنی بعد از چه فاصله زمانی دکمه بعد رو فشار بدی که جزو کمبو حساب بشه و به همین ترتیب دکمه های بعدی ، سخته ولی با تمرین شدنیه .
بهترین پد برای بازی استریت فایتر همون استیک هست ولی با پد PS2 یا Fightpad یا پد Xbox هم میشه بازی کرد
هر دسته خصوصیات خاص خودشو داره ( البته غیر از دسته آشغال XBOX ) من خودم رویه PC با پد Ps2 کار میکنم ( البته FightPad هم دارم ولی مشکل فنی پیدا کرد ) و فقط تویه چند تا کمبویه خیلی خاص هست که اذیت میشم ولی درکل یکی از بهترین پدها برای بازی فایتینگ هست
فقط باید زمانبندی زدن ضربات دستت بیاد
اینجا هم میتونی کمبوهایی رو که تویه XFIRE آپلود کردم ببینی ، همش با پد PS2 هست
EG oOsHamid's Street Fighter Combo Videos

دوستان کسی هست بخواد این بازی رو اورجینال تهیه کنه ؟ یکی هست 2 تا نسخه steam زمانی که preorder بوده تهیه کرده (منتها هنوز اکتیو نکرده) و بعدا نسخه ی کرک شده ش رو انجام داده خوشش نیومده.اگه کسی خواست یه pm بده که دوتایی باهم خریداریش کنیم . دوتاشو بخوایم تخفیف تپل میده ;)

منم دیدم قیمتش خیلی خوبه خریدم . اما هنوز بازی رو واسه PC ندارم . باید برم بخرم . راستی ID Live تون رو بگین ادد کنم . یادم بدین :d خیلی فان باید باشه 2v2 .

خب منم اولین match رو با آقای q23p داشتم... داشت چشمام از حدقه در میومد!! یاد مواقعی افتادم که توی GGPO (ره) با پینگ 400 باهم بازی میکردیم!کارکتر ها تلپورت میشدن!عجیب بود که این حالت فقط برای من بود!یعنی نیما همچین چیزی رو حس نمیکرد.

وسط بازی DC شد نت اشکان . شرمنده .
اره واسه من لگ نداشت . یبار هم SF IV رو با صفا بازی کردم مشکل نداشتم .
من چون MK باز هستم واسم خیلی سخته SF . کمبو اصلا نمیتونم بزنم . حالا باید تمرین کنم . امشب که حسابی کبود شدم :-s

لطفا در مورد استفاده از دسته در بازی راهنمایی کنید الان فقط با کیبورد میتونم بازی کنم

Option --- Button Config بعد دکمه ها رو تنظیم میکنی
قسمت Combat بعد Special و آخر In Game Menu ( این قسمت رو باید کامل پر کنی تا Save بشه )
688060c400bf049bd2c1a614f899515d.jpg
1be289ccd117220eb3f297087fb83031.jpg
17ce82fd008cfb8a19628ec272490e55.jpg

بازی خوبی هستش ولی بنظرم اگه برعکس میشد بهتر بود
Tekken X Street Fighter بود جذابتر بود.نمیدونم چرا اصلا با این محیط و کارتونی بودن Street Fighter نمیتونم کنار بیام
ولی برعکس با اون محیط تکن یا مورتال کمبات خیلی راحتم و ازش لذت خیلی بیشتری میبرم
اگه میشد یه Mortalkombat X tekken هم بدن خیلی توپ میشد

درآخر کسی لیست حرکات تمام بازیکن ها رو داره؟

سلام دوستان من Street Fighters X Tekken رو نصب کردم و داخل بازی از تنظیمات پیشفرضی که واسه جوی استیک گذاشته خوشم نمیاد و وقتی خواستم تغییرش بدم و سیوش کنم این ارور رو میده: Bindings are incomplete.cant save data
ببخشید که تو این تاپیک گفتم آخه تاپیک مشکلات بازی رو پیدا نکردم!

بازی خوبی هستش ولی بنظرم اگه برعکس میشد بهتر بود
Tekken X Street Fighter بود جذابتر بود.نمیدونم چرا اصلا با این محیط و کارتونی بودن Street Fighter نمیتونم کنار بیام
ولی برعکس با اون محیط تکن یا مورتال کمبات خیلی راحتم و ازش لذت خیلی بیشتری میبرم
اگه میشد یه Mortalkombat X tekken هم بدن خیلی توپ میشد
درآخر کسی لیست حرکات تمام بازیکن ها رو داره؟
البته هر بازی در نوع خودش یک سری خصوصیات داره ، کلا همه بازیهایه فایتینگ جالبن
اون MK هم فکر نکنم بشه با چیزی ترکیب کرد
TxSF هم در آینده ای نزدیک میاد
برایه حرکتها هم یک Start ناقابل میزنید بعدش Command List ، کاکتر رو انتخاب میکنید و حرکات رو خواهید دید

سلام دوستان من Street Fighters X Tekken رو نصب کردم و داخل بازی از تنظیمات پیشفرضی که واسه جوی استیک گذاشته خوشم نمیاد و وقتی خواستم تغییرش بدم و سیوش کنم این ارور رو میده: Bindings are incomplete.cant save data
ببخشید که تو این تاپیک گفتم آخه تاپیک مشکلات بازی رو پیدا نکردم!
4 تا پست بری بالا میتونی ببینی که چطور تنظیم کنی ، عکساش هم هست . In Game Menu ( این قسمت رو باید کامل پر کنی تا Save بشه ) اگه کامل پر نکنی اون پیغام رو میده .( عکس سوم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or