Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

capcom جزئیاتی از dlc هایی که قصد عرضه شونو داره منتشر کرد :

FREE

• Nine new gem packs totaling 60+ new gems
  • Replay analyzer
  • Tournament support for gem selection
  • Three new quick combo pre-sets
  • Three additional gem loadout slots
  • Three new color packs with four colors each
PAID

• Swap Costumes – $1.00 (80 MSP) each or in two $13.00 (1040 MSP) Street Fighter and/or Tekken packs
  • DLC characters – $20.00 (1600 MSP) for all 12 new fighters

برای
بازی کردن با 12 کرکتر جدید باید 20$ بدیم . انصافا خیلی زیاده.منتها این مشخصات مربوط به نسخه ی کنسولی میشه و امیدوارم نسخه ی PC با تاخیری که برای عرضه ش بوجود اومده تمام DLC هارو شامل بشه.

بفرما تو؟ دم در بده!!!! میخوان یه ذره دورتر بدن تا دور هم بخندیم؟؟؟!!!!
دندون رو جیگر بذار! فوقش یه هفته بیشتر که نمیخوای بازیش کنی :دی

آخرین خبر از نسخه ی PC که متاسفانه خبر بدیه.
Street Fighter X Tekken is being released on the PC May 11, 2012 and will use Games for Windows Live.

With GFWL and Xbox Live being almost virtually the same (gamertag, achievements, ect) it prompted the question about local online co-op.
Will the PC version of Street Fighter X Tekken have Local Online Co-op? - Shredder

Svensson: With regard to this feature, it will function identically to the X360 version, which does not have couch co-op that can go online.

آخرین ویرایش:
Pre order از هفته ی دیگه شروع میشه و اثری از dlc های نسخه ی کنسولی که داخل دیسک موجود بود نیست. ظاهرا DLC های نسخه ی PC با یک آپدیت حجیم بعد از عرضه به بازی اضافه میشن.

اون بالا رو بخونی همه چی در مورد نسخه PC نوشته :))
یک نکته : تا قبلی که بازی بیاد برایه PC برید در مورد سیستم بازی تحقیق کنید ، در مورد Gem یا سیستم ضربات یا سبک بازی و همه چی
از همون اول اصولی بازی رو یاد بگیرید و الکی نباشه ( البته اگه میخواید یاد بگیرید )
یه چیزه دیگه : به نظرم خیلی عجله برایه خرید DLC نداشته باشید چون بازی جدید هست و تا یاد نگیری بازی رو فایده نداره و کارکترایه جدید زیادن . حالا عجله به خاطر 12 تا کارکتر !

Pre order از هفته ی دیگه شروع میشه و اثری از dlc های نسخه ی کنسولی که داخل دیسک موجود بود نیست. ظاهرا DLC های نسخه ی PC با یک آپدیت حجیم بعد از عرضه به بازی اضافه میشن.
خبر شما مبنی بر DLC بود ، اون چیزی هم که من گذاشتم در مورد DLC بود . درسته با pre order شروع کردین ولی مقصود شما DLC بوده ! البته اگه املایه نوشته خودتونو قبول دارید ، شاید هم اشتباه نوشتید و منظورتون pre order بازی بوده

حتما انگلیسی ؟! زحمت ترجمه با خودتون ( البته اگه نمیتونید بگید ترجمه میکنم براتون )

خبر شما مبنی بر DLC بود ، اون چیزی هم که من گذاشتم در مورد DLC بود . درسته با pre order شروع کردین ولی مقصود شما DLC بوده ! البته اگه املایه نوشته خودتونو قبول دارید ، شاید هم اشتباه نوشتید و منظورتون pre order بازی بوده

حتما انگلیسی ؟! زحمت ترجمه با خودتون ( البته اگه نمیتونید بگید ترجمه میکنم براتون )

من از روی منبع اون متن رو قرار دادم و خود منبع با pre order شروع کرده . شما علم غیب داری ؟ من منظورم فقط اطلاع رسانی و تو متن شما چیزی بنام pre order ندیدم برای همین لازم دونستم که متن خبر رو قرار بدم . تو فروم فارسی داری پست میدی پس حتما باید هر خبر و اطلاع رسانی و نظر شخصی که قرار میدی فارسی باشه.

Street Fighter x Tekken PC – Preorders next week or so, no DLC on disc, PC Requirements coming soon | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

دوستان عزیز سعی کنند مطالب خارجی رو کپی نکنند زرتی بزارن اینجا اگر ترجمه بلدید و میتونید انجام بدید بزارید اگه نه نذارید !
استفاده از زبان غیر رسمی سایت تخلف به حساب میاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or