Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

شما استیم خور کردی بگو در کلن در خدمتتون باشیم:دی

چیزی که من دیدم این بازی هسته ی اصلی ش در اصل SF هست تا tekken . منم SF کلا تعطیلم :d فقط و فقط بخاطر شخصیتهای تکن هست که قصد خریدشو دارم . اگه کامبوهارو بتونم با یوشی میتسو و برایان به همون راحتی که تو نسخه های اصلی تکن اجرا میکردم اینجا هم انجام بدم حتما رقیب سرسختی براتون میشم :d

چیزی که من دیدم این بازی هسته ی اصلی ش در اصل SF هست تا tekken . منم SF کلا تعطیلم :d فقط و فقط بخاطر شخصیتهای تکن هست که قصد خریدشو دارم . اگه کامبوهارو بتونم با یوشی میتسو و برایان به همون راحتی که تو نسخه های اصلی تکن اجرا میکردم اینجا هم انجام بدم حتما رقیب سرسختی براتون میشم :d

اگه اون ویدئویی که Seth killian در مورد بازی توضیح میده رو دیده باشی ، تویه اون چندین نکته رو میگه که یکیش اینکه که : اگه میخواین به سبک Street Fighter این بازی رو انجام بدین کاملا در اشتباه هستین چون خیلی با SF فرق داره
بازی رو چند ساعت پیش تست زدیم، البته من کنسول ندارم ولی با کمک D,OH که کنسول دارن بازی رو بیشتر تحت بررسی قرار میدیم :d
در ضمن اینکه : نمیخوام بگم خیلی آسون ولی مطمئن باشید به هیچ وجه به سختیه SF نیست و یادگیریش آسون هست و مطمئن باش این بازی رو جوری ساختن که طرفدارایه Tekken راحت میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن

یه سوال فنی :d شاید خیلی ربطی به این تاپیک نداشته باشه. همونطور که میدونید کنترلر 360 اصلا مناسب انجام عنوان های فایتی نیست.منم اکثر عنوان هایی که برای PC منتشر میشه رو با کنترلر سیم دار 360 انجام میدم.حالا سوال چیه :d
از دوستان کسی میدونه کنترلر جدید 360 که برای استفاده عناوین فایتی و فوتبال بهینه و ویرایش شده بصورت سیم دار هم عرضه شده یا نه. اگه تو بازار سیمدارش هست لطفا راهنمایی کنن که تهیه ش کنیم.

aojcr8h7jjt4mqlgzi90.jpg

سلام کلا بنداز دور این دسته آشغال رو که به درد هیچ فایتینگی نمیخوره. البته کسایی هستم که با این پد بازی میکنن ولی با D-PAD بازی نمیکنن چون استاندارد نیست برا فایتینگ
یا Fight Pad یا Stick یا PS2 PAD یا PS3 PAD
البته فقط Fight PAD و Stick رو میتونی برا XBOX تهیه کنی و Fight PAD حدود 80000 تومان هست. Stick هم اگه گیرت بیاد حدود 150000 و 300000 تومان ، چون گرونش کردن
این پد جدیدی هم که دادن =))مثلا اومدن درستش کنن ولی فرقی نکرده

آخرین ویرایش:
سلام کلا بنداز دور این دسته آشغال رو که به درد هیچ فایتینگی نمیخوره. البته کسایی هستم که با این پد بازی میکنن ولی با D-PAD بازی نمیکنن چون استاندارد نیست برا فایتینگ
یا Fight Pad یا Stick یا PS2 PAD یا PS3 PAD
البته فقط Fight PAD و Stick رو میتونی برا XBOX تهیه کنی و Fight PAD حدود 80000 تومان هست. Stick هم اگه گیرت بیاد حدود 150000 و 300000 تومان ، چون گرونش کردن
این پد جدیدی هم که دادن =))مثلا اومدن درستش کنن ولی فرقی نکرده

دسته ی PS3 که دارم باهاش fifa 12 هم اجرا کردم خیلی خوب جواب میده اما چون با کنترلر 360 عادت کردم بازی کنم میخواستم این مدل رو بگیرم . و الا با همون کنترلر Ps3 خیلی راحتر میشه عناوین فایتی رو اجرا کرد.

من با پد Xbox بازی میکنم االان رو خوده Xbox زیاد مشکل واسه آدم ایجاد نمیکنه چون چرخشا مثل خوده SF نیست ولی قید همه Trial ها زدن رو باس بزنی.
اگه کسی یه استیک میخواد من یه Compatible With Ps3 And PC دارم ، میفروشم یا با یه Compatible With Xbox عوض میکنم

Street Fighter X Tekken early tier list speculation from Japan

Chun Li , Heihachi , Nina اونایی که میخواستم تویه Tier List خوب از آب در اومدن

S

Ken, Ryu, Raven

A+++
Rufus, Akuma, Rolento, Juri, Chun-Li, Guile

A
Poison, Kazuya, Sagat, Law, Vega, Zangief, M. Bison, Hwoarang, Ogre, Abel, Lili, Heihachi, Julia, Cammy, Dhalsim, Hugo, Ibuki

B
Asuka, Balrog, Bob, Jin, King, Kuma, Marduk, Nina, Xiaoyu

C
Paul

D
Yoshimitsu

Street Fighter X Tekken early tier list speculation from Japan

Chun Li , Heihachi , Nina اونایی که میخواستم تویه Tier List خوب از آب در اومدن

S

Ken, Ryu, Raven

A+++
Rufus, Akuma, Rolento, Juri, Chun-Li, Guile

A
Poison, Kazuya, Sagat, Law, Vega, Zangief, M. Bison, Hwoarang, Ogre, Abel, Lili, Heihachi, Julia, Cammy, Dhalsim, Hugo, Ibuki

B
Asuka, Balrog, Bob, Jin, King, Kuma, Marduk, Nina, Xiaoyu

C
Paul

D
Yoshimitsu

Steve کو؟
Heihachi دقیقا میشه Yun استریت فایتر.. میگی نه؟ ببین EVO رو :دی

Steve کو؟
Heihachi دقیقا میشه Yun استریت فایتر.. میگی نه؟ ببین EVO رو :دی

اون لینکی رو که گذاشتم که واسه قشنگی نبوده بخونش میفهمی Steve چی شده
این Tier List هم که خیلی رسمی نیست
Heihachi ؟ تویه لیست A هست ! بعدشم اونقدرا هم قوی نیست که بشه با YUN مقایسه کرد ! مشکلی که تویه اولین تست Heihachi به چشم میخوره حرکت کردن خیلی کندش هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or