PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
آقا نوش

آقا نوشتن با حضور مسئولین کشوری ینی کیا قراره بیان دقیقا؟؟؟( من نگران outfit میکا و کمی و لورا هستم آخه. ینی قراره کژ کام outfit جدید پوشیده براشون رلیز کنه آیا؟ کی آخه دیگه؟ دیر میشه :)) )
حضور آزاده برای علاقه مندان تماشا آیا؟
سلام. تا جایی که من اطلاع دارم بازی رو نسخه ی PC قراره برگزار بشه و رو نسخه ی PC همونطور که خودتون میدونین به انواع اقسام "ماد" دسترسی دارین. ماد هایی پوشاننده و اسلامی هم وجود داره. حضور برای تماشاگران هم به احتمال زیاد آزاده.
شما اگه نسخه ی اوریجینال رو تهیه کردین و مایل به آنلاین بازی کردن هستین فایتر آیدی خودتون رو اعلام کنین! :دی

سلام. تا جایی که من اطلاع دارم بازی رو نسخه ی PC قراره برگزار بشه و رو نسخه ی PC همونطور که خودتون میدونین به انواع اقسام "ماد" دسترسی دارین. ماد هایی پوشاننده و اسلامی هم وجود داره. حضور برای تماشاگران هم به احتمال زیاد آزاده.
شما اگه نسخه ی اوریجینال رو تهیه کردین و مایل به آنلاین بازی کردن هستین فایتر آیدی خودتون رو اعلام کنین! :D
ماد دیگه چیه؟؟ نامرداااا.... :D من ps4 تازه خریدم قبلش هم اصلا نمیدونستم کنسول چیه و فایتینگ ینی چی :D یه راست رفتیم سر استریت فایتر . هیچی هم بلد نیستم والا فقط دکمه فشار میدیم. :D ولی خیلی دوست دارم با دیگران بازی کنم. واسه بازی آنلاین که باید PS plus داشته باشیم که ندارم ولی بچه ها اگه گیم نتی یا جایی هستین که منم بتونم بیام بگین.

توی FGC سایت خبرش هست :D
FGC سایت کجاست باز؟ من تازه واردم کلا . لینک بدین :D
منظورم لینک دانلود کتابش رو کسی داره . خیلی بیکاریم بشنیم کتابشو بخونیم :))

Last edited by a moderator:
FGC سایت کجاست باز؟ من تازه واردم کلا . لینک بدین :D
منظورم لینک دانلود کتابش رو کسی داره . خیلی بیکاریم بشنیم کتابشو بخونیم :))

FGC
Fighting Games Community

لینک خبر :

Fighting Games Community

پ.ن : مرد مومن کتابش یه کتاب به شدت محدود و کمیابه که توی evo برای فروش گذاشتنش بعد میخوای دنلد کنی بخونیش :D

بنده عذرخواهی میکنم :D :D :D گروه تلگرامی هم دارین آیا؟
بله هست :دی با بچه ها هماهنگ کنین :دی

آخرین ویرایش:
SFV باز ها نظرتون چیه جمع شیم یه جا یه تورنومنت فان داشته باشیم؟ :D هم همو میبینیم از نزدیک هم بازی میکنیم. خوش میگذره :D
بچه ها کسی میتونه من رو ادد کنه تو گروه لطفا برام پیام بزاره. ممنون

آخرین ویرایش:
حالا اول برو یه خورده آنلاین از بچه‌های گروه کتک بخور، بعد حالا ایده برگزاری تورنومنت رو هم بیشتر سبک-سنگین می‌کنی /:)
بحث کتک خوردن نیس. اصولا بخاطر همین با ایده بازی های آنلاین زیاد حال نمیکنم . کنسول و بازی باید وسیله ای باشه برای معاشرت و پیدا کردن دوست های خوب. ایده من هم واسه همین بود وگرنه من که تازه شروع کردم و از بازی چیزی بلد نیستم که چیزی عایدم نمیشه از برگزاری تورنومنت. اگر بحث سنجش مهارت هاست که کافیه برم تو مد تمرین بزارمش رو لول آخر. :)) راستی اگر تو گروهی منو هم اد کنی ممنون میشم. :)

این مسابقات iCG دقیقا کی شروع میشه؟ محل برگزاریش کجا هست؟ میشه به عنوان تماشاچی هم اومد آیا؟ :D
سلام اعلام میکنن دقیقش رو فعلا در این حد میدونیم که :
مرحله مقدماتی:

• شروع مسابقات رشته های PC به صورت آنلاین: 7 مردادماه
  • پایان مسابقات مقدماتی رشته های PC به صورت آنلاین: 14 مردادماه 95 (8 روز)
رقابت های مرحله LAN:

• شروع رقابت های تمام رشته های مسابقاتی (PC, Console, Tablet) در مرحله نهایی به صورت LAN در تهران: 17 مردادماه 95
  • پایان رقابت های مرحله نهایی و اهدای جوایز با حضور مسئولین کشوری: 23 مردادماه 95

از اونجایی که SFV مرحله مقدماتی نداره همون 17 مرداد باید باشه. تا اونجایی که من میدونم آزاده. بنده خودم بصورت پیشکسوت فقط برای نگاه کردن میرم :))

جوری هم اومد و کماکان لذت بخشه گیم پلیش ولی بعضی ضربه هاشو چرا سلاخی کردن :( حتی توی ورژن نهاییش هم اون ضربه ی 2nd Impact و 3rd Strike ـش نیست، خیلی خوب بود هم خود ضربه هم اسمش :(
و اینکه اگرچه از همون اول منبع الهام جوری از استنس تا اون خندیدناش توی Throw و ... از بانو کوراددوبری الهام بوده ولی در حال حاضر شباهت بیشتر هم شده عین GG همون 3 حالت شارژ (توی GG شارژه اینجا صرفاً با اجرای خود Special Move آماده میشه) برای 3 تا Kick مختلفو داره :دی

البته احتمالاً همه ی اینا رو توی بخش داستانی خودتون در آوردید، واسه همین هدف پست چیزی نیست جز این :دی

08etmfxvely36nabh8yd.png

پ.ن : مرتضی کوشی ؟ :دی

@monashva

چیز خاصی نیست ، عروسک Ono ـه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or