PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
هرچی گیم پلی لذت بخشه بر عکس اون سرور هاش ترکیدن همیشه :-t
دوستان این فایت مانی چیه چجوری میشه به دست آورد؟
ساده ترین راهش رفتن Story Mode هر شخصیته. کیلویی فایت مانی میده! اگه دی ال سی داستانی رو هم دانلود کرده باشی میتونی جمعا 80 هزارتا فایت مانی بگیری از اون بخش.
بعد از اون رفتن Challenge Mode هم خوب فایت مانی میده. اول Demonstration هر شخصیت رو ببین بعدش Trial هارو برو.
بدترین و خسته کننده ترین راه Survival Mode هست. بیشترین فایت مانی رو هم ازین بخش میتونی بگیری.
آخرین راهش Ranked و Casual بازی کردنه. بعد از هر برد 50 تا فایت مانی میده. در صورت لول آپ و رنک آپ شدن فایت مانی بیشتری میده.

مجموعه DLC های Capcom Pro Tour رو هم رونمایی کردن :| کاستوم CPT برای چونلی و کمی و یه Mystery Costume به همراه استیج CPT (همون استیجی که به اسم استیج میکا شناخته میشد) با رنگ های اضافه ، با قیمت ناقابل 25 دلار :| :| :| :|

یه سیزن پس 29 دلاری واسه 6 تا کرکتر بعد از اینور Summer Costume ها و مخلفاتش رو به همراه سایر کاستوم های Alt کرکترها باید جدا خریداری بشن ، از اینور CPT DLC باقیمت 25 دلار و اوضاع جایی جالب تر میشه که کار هنوز به اینا ختم نمیشه ! کاستوم نوستالژی Alex و ایبوکی و استیج کلاسیک بایسون هم هست

I'm Out Capcom ...

آخرین ویرایش:
کلا کپکام داره کاری میکنه که غیر مستقیم به طرفداراش بگه:

" پر رو شدین و آپدیت روی دیسک نمیخوایین ها؟ بگیرین این سیزن پس 25 دلاری و صداتونم در نیاد"

من که نمیگیرم. حداقل نه حالا حالاها. قیمت های فضایی داده و انتظار داره ملت به به چه چه کنن. همونطور که قبلا هم گفتیم، کپکام آدم بشو نیست. یه جا رو خوب درست کنه، صد جا رو سنگین قهوه ای میکنه.

مسخره کردن مارو حقشونه کسی نخره و ازشون حمایت نکنه بجای اینکه بیان مشکلات بخش انلاین و حل کنن و بخش افلاین رو گسترش بدن میان هر روز کاستوم و استیج پولی معرفی می کنن، استیج 10 دلار :|
به نظر من کسی که اولین باره با این سری اشنا میشه مثل خودم همون بهتر که با این وضعیت اشنا نشه چون زده میشه از بازی :-??

@Kaine

دارم جدی میگم احسان، وجدانا دیگه وارنر و محصولات Netherrealm رو ترول نکن سر محتویات پولی و DLC :D وانر و این استدیو هرچقدر مفتضح باشن تو این مورد، شاگرد تنبل Capcom حساب میشن :D

آخرین ویرایش:
@Kaine

دارم جدی میگم احسان، وجدانا دیگه وارنر و محصولات Netherrealm رو ترول نکن سر محتویات پولی و DLC :D وانر و این استدیو هرچقدر مفتضح باشن تو این مورد، شاگرد تنبل Capcom حساب میشن :D

کپکام و دوستان که باید پیش امثال وارنر و اد نوب و TN (تکمو و دوستان) درس پس بدن :D هنوز مونده به سیزن پس 40 دلاری و چند تا کامبت پک و نظر سنجی راه انداختن واسه کامبت پک برای نسخه ی کامپلیت و 4-5 تا سیزن پس 92 دلاری برسن :D والا ! دیدم که میگم :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Red Ѵ
@Kaine

حداقل NRS یه بازی کامل تحویل ملت میده و به اسم 5 سال ساپورت رایگان چپ و راست نمیکنه تو پاچه ملت.

پ.ن.: سیزن پس هم تو استور ما که 30$ هست احتمالا جاهای دیگه مالیات بر ارزش افزوده داره.

• Like
Reactions: Red Ѵ
حداقل NRS یه بازی کامل تحویل ملت میده و به اسم 5 سال ساپورت رایگان چپ و راست نمیکنه تو پاچه ملت.

پ.ن.: سیزن پس هم تو استور ما که 30$ هست احتمالا جاهای دیگه مالیات بر ارزش افزوده داره.
:Arrowd:

خب آمار ورودی های EVO هم منتشر شد:
  • SFV - 5065 ---> بدترین و ناقص ترین بازی
  • Smash 4 - 2637
  • Melee - 2350
  • Pokken - 1165
  • GG:XrdR - 903
  • UMvC3 - 770
  • MKX - 707 ---> بهترین و کامل ترین بازی
  • T7 - 543
  • KI - 540
یه بابایی میگفت اومدم توی عرصه تورنومنت ها حضور پر رنگ داشته باشم و جایزه 50000 دلاری گذاشتم تا بازیمونو همچنان ساپورت کنیم و ...
ما هم به نوبه خودمون تبریک میگیم که با ریزش 455 نفری پلیرها توی 1 سال واقعا حضور پر رنگی داشتین :)) لااقل از UMvC3 که 4 ساله شده و نزدیک 3 ساله ساپورتش قطع شده جلو میزدی :))

آمار پارسال:
  • Ultra Street Fighter IV – 2227
  • Super Smash Bros. for Wii U – 1926
  • Super Smash Bros. Melee – 1869
  • Mortal Kombat X – 1162
  • Guilty Gear Xrd -SIGN- – 968
  • Ultimate Marvel vs. Capcom 3 – 816
  • Tekken 7 – 458
  • Persona 4 Arena Ultimax – 437
  • Killer Instinct – 397
پ.ن: از این به بعد باید بگیم SF 5000 یا SF 5K یا SF V000 :D

همیشه توی آب گل آلود ماهی گیر نمیاد، بعضی وقتها هر چی همش بزنی بوش بیشتر درمیاد :) بحث ناشر بود نه کمیت بازی !

پ.ن : البته کسایی که وارنر رو به MK نمی شناسن می دونن ناشر بازیای دیگه ای هم هست.
پ.ن 2 : یادمه یکی بود میگفت چون کپکام اومده SF IV رو از EVO حذف کرده انقدر آمار SFV رفته بالا ، اگه نینتندو هم همینکار رو با اسمش بروس میکرد همینجوری میشد آمارش : سوپر اسمش بروس + میلی = 4987 . پست اون آقا فک کنم هنوز توی همین تاپیک موجود باشه :)

من یادم نمیاد تا حالا از وارنر دفاع کرده باشم. بر عکس سر سیاست های کثیفش و شخصیت های مهمان همیشه از دستش شاکی بودم و هستم. اینجا هم بحث راجع به بتمن نبود که اونو کشیدی وسط.
جالبه هر حرفی هم میزنی سریع امار پلیر های EVO رو بهت نشون میدن و فروش و امتیازات و محتوای بازی همگی کشک. خوب بودن بازی فقط به تعداد پلیر هاش تو تورنمت ها بستگی داره و اونا بازی رو تایید کنن کافیه و Casual گیمر ها اصلا مهم نیستن؟ خود سازنده ی بازی اعتراف کرده که این قشر رو دسته کم گرفته بعد اینجا فن هاش زیر بار نمیرن.
هنوز هم سر حرفم هستم که کشتن USFIV تو تورنمنت ها به خاطر ورود SFV کار به شدت غیر حرفه ای بود و ممنون از این که حرف منو تایید کردی اسمش هم میتونست با یک بازی 5000 پلیر داشته باشه که تفاوت انچانی با SF نداره. کسی هم از MK توقع نداشته که اندازه ی SF پلیر داشته باشه.
من کاری به دفاع کردن/نکردن شما از وارنر ندارم. اینجا بحث نه تنها در مورد بتمن نبود بلکه در مورد دفاعیات شما هم نبود. وحید به من گفت که به فلان ناشر و سازنده ها به فلان دلایل گیر ندم (چون قبلاً گیر داده بودم) ، منم دلیلمو براش گفتم ! چیکار دارم کی دوست داره فدایی وارنر باشه یا نه !
اگه بعد از پلیر ها (یه زمان خیلی از کامیونیتی دفاع می کردی) مشکل فروشه که آخرین آمارش 1.4 میلیون بوده که هنوز 1 سال هم نگذشته و قطعاً آمار قابل قبولیه اونم فقط روی 2 تا پلتفرم !

من کی و کجا دقیقاً حرفتو تایید کردم ؟ نقض به این تابلویی !!!! اومدی گفتی اگه نینتندو هم به جای Smash Bros. و Melee فقط یکیشونو وارد تورنومنت می کرد آمارش عین SFV میشد بلکه هم بیشتر ! همین الانم داری میگی اسمش با یه بازی می تونست 5k بشه ! الان مجموع اون دوتا 4987 ، آمار SF V هست 5065 خیلی سادس !!! مجموع اون دوتا الان هنوز زیر SFV ـه، چه برسه به اینکه SF IV هم می خواست حضور داشته باشه ! لازم هم نیست برای ترول SFV دست به دامن SF IV بشید !

پ.ن: من دیگه بحثی ندارم چون همه چیز واضح و روشنه !

آخرین ویرایش:
MK فن های عزیز لطفا از آب گل آلود ماهی نگیرید و به بازی زیبا و کامل خودتون با ساپورت بی نظیرش برسین. ساپورتی که خیلی زور بزنه 1 سال بیشتر طول نمیکشه. از شخصیت های مهمان که به صورت فله ای توی پاچه تون میکنن لذت ببرین. ایضا از شخصیت های OP توی KP ها و پچ های کیلویی و حجیم 15 گیگی به میزان لازم هم میتونین لذت ببرین. برای PC گیمرها که سنگ تموم گذاشتن و ساپورت رو قطع کردن و ما واقعا از صمیم قلب ازشون متشکریم. میدونم توی دوران IV خیلی تحت فشار بودین اما سعی کنین همینی که هست رو بپذیرین. سعی کنین توی تاپیک خودتون در به در دنبال پلیر بگردین تا باهاتون بازی کنن8->

پ.ن 1: البته کسی که قدرت انتخاب و عقل سلیم داشته باشه، میفهمه که به زور چیزی به آدم نچپوندن و مثل هر بازی دیگه، این دست خود آدمه که بخره یا نخره.
پ.ن 2: البته جنبه طنزآلود قضیه اینه که به ساپورت رایگان SF گیر میدن و نگاه نمیکنن که نت کد GGPO به قیمت 30$ توی پاچه خودشون رفته:))

پ.ن 2: البته جنبه طنزآلود قضیه اینه که به ساپورت رایگان SF گیر میدن و نگاه نمیکنن که نت کد GGPO به قیمت 30$ توی پاچه خودشون رفته:))
البته من حاضرم همین الان 30 دلار بدم تا واسه KoF XIII یا GG Xrd همین نت‌کــُد رو بذارن. :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or