PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
گیر نمیدم ، یه جوری بنده خدا رو از محتوای رایگان ناامید کردی که حاضر شد بره سیزن پس بخره ! در صورتی که از همین الان می دونیم 90% محتوای سیزن پس خیلی راحت و بی دردسر با فایت مانی در دسترسه :D اون پرمیوم ها هم خب مال پیش خرید بوده و طبیعیه پولی باشه و همش 4 تا دونس :D می مونه استیج ها که هنوز هیچ حرفی ازش زده نشده ، یعنی تا قبل از اینم توی دیتای محتوای سیزن پس بازی هم حرفی از استیج نبوده که خب حالا بعداً این قضیه رو روشن میکنن که چه جوری میشه :D
حاضر نشدم برم سیزن پس بخرم
گفتم
یه اکانت هکی پیدا کردم این بازی + سیزن پس 2016 رو داره + کمبات + 3-2 تا بازی های دیگه ، میگه 45 تومن ، می ارزه بخرم به نظرتون ؟

حاضر نشدم برم سیزن پس بخرم
گفتم
یه اکانت هکی پیدا کردم این بازی + سیزن پس 2016 رو داره + کمبات + 3-2 تا بازی های دیگه ، میگه 45 تومن ، می ارزه بخرم به نظرتون ؟

والا من از اکانت هکی و اینا سر در نمیارم :دی قیمتش که خوبه ولی نمی دونم مشکلی چیزی بعداً برات درست میشه یا نه ، واسه همین کلاً نه توصیه میکنم نه دردسرشو گردن میگیرم ، به نظرم بری در مورد اکانتش بپرسی بهتره :دی

• Like
Reactions: Darkside Fury
احتمالاً توی این اکانت، عکس‌های خانوادگی طرف وجود نداره که دیگه قشنگ بیارزه؟

احتمالاً توی این اکانت، عکس‌های خانوادگی طرف وجود نداره که دیگه قشنگ بیارزه؟
نه در این صورت برای من یکی که نمیارزه اگه فکر میکنی اینی گفتی ارزشی داره !
تازشم اکانت خارجیه
تازشم به من چه برو به اونایی بگو میفروشن ، پره از اینا شما ها جالبه همتون بی خبرین !
تازشم اکانت طرف قرار نیست دستبردی یا چیزی زده بشه فقط یه بار رو کنسول پرایمری میشه و دیگه هم نمیشه اصلاً وارد اکانت شد ! و روی اکانت خودمون بازی میکنیم
در آخرشم انقدر مفت میدن آدم دلش نمیاد نخره !

آخه جالبه بعضیا میگن اکانته کلاً بازی هاش هم هکیه یعنی با پول واقعی خریده نشده با کردیت کارت تقلبی ساخته شده و از کانادا فروخته میشه ، ما که نفهمیدیم والا
نه دیگه اینجوری که شما گفتین دیگه پشیمون شدم بخرم :grimacing: :relaxed:

یا اباالفضل !!! استور بازی یعنی به طرز بی نهایت هیولایی محل پول سوزوندنه !!!! :D
تا الان :
1 Character
34 Costumes
23 Fighter profile skins
149 Title Plates
80 Colors

کاستومها محشرن ! از خفن و سکچی گرفته تا فان و کِرکِر خنده :D
For Example :

پ.ن : به طرز وحشتناکی رفتم تو نخ لاورا ! :D علی @Safety & Peace کاستوم لاورا همونیه که از توی ارت بوک نشونت دادم، یادته ؟ :D
پ.ن 2 : لوزر :)) always a loser :)) جاستین بیبره :))

آخرین ویرایش:
یا اباالفضل !!! استور بازی یعنی به طرز بی نهایت هیولایی محل پول سوزوندنه !!!! :D
تا الان :
1 Character
34 Costumes
23 Fighter profile skins
149 Title Plates
80 Colors

کاستومها محشرن ! از خفن و سکچی گرفته تا فان و کِرکِر خنده :D

پ.ن : به طرز وحشتناکی رفتم تو نخ لاورا ! :D علی @Safety & Peace کاستوم لاورا همونیه که از توی ارت بوک نشونت دادم، یادته ؟ :D
پ.ن 2 : لوزر :)) always a loser :)) جاستین بیبره :))
حالا فهمیدم تو این یه ماه و نیم داشتن چه غلطی میکردن به جای زودتر عرضه کردن آپدیت:دی
حالا کدوم اینا رو میشه با فایت مانی خرید؟ ما که فعلا توانایی خرج اضافه نداریم:دی
راستی این Shop و Alex مگه اومدن؟ اونجور که استیم میگفت، باید 10 امشب تازه آپدیت قرار بگیره واسه دانلود. بعد یه چیزی:
این کاستوم ها و رنگها و الکس و... با آپدیت قرار میگیرن و قفل میشن یا بعد از خرید باید دانلودشون کرد؟

آقا این بخش داستانی درست حسابی اومد؟! :دی
راستی بین کاراکترهای جدید کدومشون محبوب تر شدن؟! :دی توی تریلرها خیلی با FANG حال کردم، توی خود بازی به درد میخوره؟!

آقا این بخش داستانی درست حسابی اومد؟! :D
راستی بین کاراکترهای جدید کدومشون محبوب تر شدن؟! :D توی تریلرها خیلی با FANG حال کردم، توی خود بازی به درد میخوره؟!
داستان، اگه خدا بخواد، ماه June و طبق این چیزی که از برادران گ.ش.اد و نچندان زحمتکش کپکام فهمیدم، زودتر از 30ـم ماه Jun هم نباید انتظارشو بکشید (حالا یه موقع دیدی کلا دایورت کردن به ماه جولای:دی)
مورد دوم رو من یکی نمیدونم ولی انگار اکثرا با چارلی بازی میکنن. فانگ هم کرکتر فوق العاده ای هست ولی کاملا شارژیه و کرکترای شارژی از سخت ترین کرکترای SFـن.

الکس کماکان شارژیه :D یه شارژ جدید هم فک کنم بهش اضافه شده :D باقی اطلاعاتم الان میذارم :D
الکس تا راه افتادن سیستم Zenny برای همه رایگانه ، حتی نیاز به پرداخت فایت مانی هم نداره. بعد از راه افتادن این سیستم می تونید از فایت مانی یا زنی استفاده کنید و بخریدش :

بخش Shop بازی که گزینه ی Stages هم توش رویت میشه ، به همراه باقی مخلفات که همگی با فایت مانی قابل خریدن :D

الکس هم از استیج نیویورک حذف شده + کاستوم های ریو و چونلی هم اتومات داخل بازی فعالن :D

پ.ن : SSF V ؟ Super Street Fighter V ؟ :D

آخرین ویرایش:
بالاخره پس از 17 سال یه بابایی برگشته که خیلی شبیه T.hawkـه :D
پ.ن: کیفیت بالاتر نذاشتم چون اهمیتی نداره. یه بار بیشتر نمی بینیمش که!:D
پ.ن : SSF V ؟ Super Street Fighter V ؟ :D
naaaaaah:D هنوز یه 20 تا کرکتر تا اون عنوان فاصله داره:D فعلا همون "سفوی" صداش کنیم بهتره:D
Story الکس جالب، بامزه، خنده دار و مسخره بود:D آره ترکیبی از همه اینا به علاوه سه تا cameo که آرزو میکنید هیچکدوم برنگردن به سری:D همچنین بانو چونلی رو هم میزنیم میترکانیم:D (حمیدوس بخاطر اینم شده، میره استوری رو بازی میکنه)
البته تمام سیوهام پاک شده. تمام Storyها رو تموم کرده بودم ولی الان باید از اول برم. البته زیاد مهم نیستن چون پولشون سر جاشه و اگه دوباره هم برم، پول اضافه نمیدن. البته تمام اطلاعات Survival هم پاک شده ولی رنگا سرجاشه و درجه سختی Hell هم به Extreme تغییر نام دادن.
رنگها هم قیمتاشون متفاوته (نمیدونم چرا:دی)

آخرین ویرایش:
شیرفلکه رو باز کردن :D

ساگات ، گن ، Sodom ، Sean ، کودی ، Eagle ، بابای Dan ، مایک هگر ، Oni ، Dee Jay بر و بچه های دلتا رد و خیلیای دیگه :D از اونجایی که این تصویرا مثل دوتای قبلی (بلانکای مونث و Zen) رد نشدن ، احتمال داره یه سریشون رو در آینده ببینیم :D هنوز بخش داستانی Alex رو توی SFV نرفتم و نمی دونم مایک هگر اونجا هست یا نه ، ولی توی خط داستانی ای که اخیراً برای الکس منتشر کردن مایک هگر بود :D بعید نیست جزو DLC های آینده باشه ، کرکتر محبوبی هم هست :D (Gill هم اینجا نیست ولی جزو گزینه های 99% محتمله برای ورود به SFV :D اصن از قل از عرضه بوش میومد :D)
پ.ن : لوزر و بچه لوزر :D
پ.ن 2 : Abel احتمال داره توی بازی باشه ، اون کرکتر مرموزی که توی بخش داستانی رو به مانیتور و پشت به تصویر بود احتمالاً Abel ـه :D
پ.ن 3 : Oni و Sodom و Luwanda معرکه ـن !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or