PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
این توکیدو تکن باز خیلی خوبیه ها ! یعنی هم SF بلده هم تکن کمتر کسی پیدا میشه که تو 2 تا فایتینگ خیلی حرفه ای باشه . الانم این مسابقه توکیدو در مقابل نوبی تو تکن 7 رو ببینید . خودتون ببینید با آکوما چیکار میکنه

به نظرت دلیلش این نیست که آکوما یه کپی پیست خیلی شیک و مجلسی و از SFIVـه؟:D
فکر نمیکنم با کس دیگه ای غیر از آکوما بتونه اونجوری بازی کنه:D
ما تازه یه نسخه از بازیه که این اومده توش نمیتونیم تحملش کنیم خدا رحم کنه به استریت فایتر بازها که چی کشیدن از دستش تو این همه سال:D
از اونجایی که همیشه Healthـش از همه پایین تره، کلا هیچکی برش نمیداره:D خیالت راحت:D
آکوما شخصیت به شدت تکنیکیه و از همه بیشتر اسپشیال داره و تو همه حالتی هم میزنه (زمین و هوا) ولی اگه نتونی از لینک و کنسلش هاش درست استفاده کنی، راحت میبازی. من تو 3s فقط یه بار تونستم حمیدوس رو ببرم، اونم وقتی بود که "آکوما" رو برداشت.:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: feroozGT
Tokido اصلا یه پدیده است در نوع خودش. تو همه فایتینگ ها سر رشته داره و همه کامیونیتی ها ازش تعریف می کنن. اگه فایتیتگ گیم ها مثل المپیک برگزار میشد، توکیدو می تونست تو چند رشته مقام بیاره. تنها فایتینگی که به صورت جدی دنبال نمی کنه MK ـه اونم دلیلش اینه که تو ژاپن زیاد به عنوان فایتینگ جدی گرفته نمیشه :دی

به نظرت دلیلش این نیست که آکوما یه کپی پیست خیلی شیک و مجلسی و از SFIVـه؟:D
فکر نمیکنم با کس دیگه ای غیر از آکوما بتونه اونجوری بازی کنه:D

از اونجایی که همیشه Healthـش از همه پایین تره، کلا هیچکی برش نمیداره:D خیالت راحت:D
آکوما شخصیت به شدت تکنیکیه و از همه بیشتر اسپشیال داره و تو همه حالتی هم میزنه (زمین و هوا) ولی اگه نتونی از لینک و کنسلش هاش درست استفاده کنی، راحت میبازی. من تو 3s فقط یه بار تونستم حمیدوس رو ببرم، اونم وقتی بود که "آکوما" رو برداشت.:D
اخه مشکل اینجاست تکن مثل استریت فایتر نیست HP تمام شخصیتها برابر هست . منتها یه سری شخصیتها یه سری قابلیتهای خاص دارن . من تمام کامند لیست های آکوما رو دیدم تو تکن 7 واقعا این شخصیت هیچی کم نداره کمبو خدا پانیش خدا استپ خدا دش داره دش کنسل داره بک دش داره دمج بالا هم داره اصن هر چیو فکرشو بکنی این مردک داره من قبلا فکر میکردم اوگر خرکیه این اکوما رو دیدم دهنم بسته شد . اصن اوگر شاگردی اینو میکنه این دیگه زیادی خرکیه :D

کلا توکیدو Mainـش آکوما بود توی SF IV و همونجا هم شدیدا مسلط بود بهش. حالا تو تکن زیاد نمیتونه کارهای SFـشو بکنه وگرنه اوضاع بدتر از اینه که میبینی:D من خودم اصلا از آکوما خوشم نمیاد چون از نظر شوتو بودن وحشتناکه و امثال ریو رو میذاره جلو بغلش:D دمیج ضرباتش هم خیلی بالاست:D
کاملا موافقم :D من اول خوشم از اکوما میومد اونم بخاطر این بود فقط آرت هاشو میدیدم و گیم پلی شو ندیده بودم . ولی الان واقعا متنفرم ازش اصن بمیرم هم تو تکن 7 فک نکنم باهاش بازی کنم . حالا نمیدونم این مردک با این همه قدرت میمونه کریتوس چه چیزیو به کازومی بدهکاره که شده سگ اون :D کازویا و هیهاچی و دویل جین جز قویترین شخصیتها بودن تو تکن 6 و تگ 2 کلا خانواده میشیما کازاما رو له میکنه این مردک:D

آخرین ویرایش:
اینم برای احسان:

we will be making Ryu and Chun-Li’s story mode costumes available for free to all users on March 30

http://www.capcom-unity.com/haunts/blog/2016/03/24/sfv-march-update---release-
date-and-new-details
rfbaluwdmbzm7h123lcm.gif

===

The Zenny (real-life money) system is still being fine-tuned, and as such will not be available in this update.

As compensation for the above-mentioned Zenny situation, Alex will be available as a free trial for the period until the Zenny system goes live.

A special bonus to players who purchased the Season Pass is that they will be able to access the premium costumes for characters before the Zenny system launches. In addition, Season Pass players will receive a brand-new stage for free in the near future.

احسان اینی که گفتی یعنی چی؟ یعنی باید واسه زمین های جدید هم پول بدیم؟ ?WTF
الان خواستم بگم اون کاستوم ها مهم نیست فقط مال چونلی رو میخرم (چیه؟ ها؟ اصلا من یک ه.نتای هستم و به ه.نتای بودنم هم افتخار میکنم:D) بعدی یادم اومد واسه ریو هم خیلی باحاله، مال کمی و بایسون هم خیلی قشنگه.:confuse:
?FK you capcom, Why should I pay real money for all of those costumes

احسان اینی که گفتی یعنی چی؟ یعنی باید واسه زمین های جدید هم پول بدیم؟ ?WTF
الان خواستم بگم اون کاستوم ها مهم نیست فقط مال چونلی رو میخرم (چیه؟ ها؟ اصلا من یک ه.نتای هستم و به ه.نتای بودنم هم افتخار میکنم:D) بعدی یادم اومد واسه ریو هم خیلی باحاله، مال کمی و بایسون هم خیلی قشنگه.:confuse:
?FK you capcom, Why should I pay real money for all of those costumes
نمی دونم ولی احتمالاً باید با Fight Money قابل خرید باشه ، شاید هم نباشه :D ولی بحثش در مورد Zenny ـه ، داره میگه اونایی که حس و حال فایت مانی ندارن و برای زنی برنامه ریزی کردن ،چون توی اپدیت فعلی زنی فعال نیست و هنوز داره روش کار میشه الکس رو مجانی به صورت Trial می تونن بگیرن. (اونایی هم که خب فایت مانی دارن ، هر چی می خوان می خرن و دائم براشون در دسترس می مونه دیگه) برای تشکر از کسایی که سیزن پس بازی رو خریدن (بازی ناقص لانچ شده ، اونی که هم پول بازی رو داده هم سیزن پس بالاخره باید یه تشکری ازش بشه دیگه) پرمیوم کاستوم ها زودتر از اینکه توی فروشگاه بازی بیاد در دسترسشون قرار میگیره ، یه استیج هم رایگان بهشون میدن. حالا جریانش چیه نمی دونم :D
حالا بازی ناقص لانچ شده ، تمام نقص ها + یه چیزی به عنوان عذر خواهی رایگان باید در دسترس قرار بگیره ، قرار نیست چوب حراج به هر چی که میسازن بزنن که :D طبیعیه یه سری چیزا مثل کاستوم یا حتی استیج پولی باشه، تا بازی بتونه به حیاتش ادامه بده :D (اگه بشه اینا رو با FM گرفت هم که خب دیگه بهانه ای باقی نمیذاره :D)

الانم توی توئیتر اینو گفتن :

ALex and all furture dlc characters will be free as a trail period until the zenny shop is available

===

هر کرکتر 100,000 فایت مانی و هر کاستوم 40,000 فایت مانی برای خرید لازم داره (رسمی تایید شد)

جزییات آپدیت 28 ـم :

Demonstrations: Learn the ins and outs of Street Fighter V through helpful demonstration and tutorial content. Contains content for each of the 16 characters, as well as advice geared towards players of all skill levels

Beginner Tutorials: 12 lessons covering, movement, normal attacks, special attacks, V-System, throws, counter hits, chip/recoverable damage, etc

Intermediate Tutorials: 11 lessons covering projectiles, invincibility frames, armor and armor break, recovery, cross-up attacks, anti-air options, etc

Advanced Tutorials: 4 lessons covering back dashing, frame advantage/disadvantage, combo potential, button priority, etc

Character Tutorials: 16 lessons covering each individual character

Trials: Put your skills to the ultimate test with combo trials for all 16 characters, ranging from basic to pro combos. Completing Trials will also earn you some extra Fight Money

Online Rematch Option: Salty from a close loss online? Want revenge? Players can now play a 2/3 set in Ranked Match and Casual Matches, provided both players accept the rematch

Battle Lounge Improvements: Enjoy up to 8 person lobbies, complete with match spectating

Bug fixes and gameplay balancing: Various game bugs have been fixed, along with minor gameplay balancing. For more details please see the previous post​

آخرین ویرایش:
حالا بازی ناقص لانچ شده ، تمام نقص ها + یه چیزی به عنوان عذر خواهی رایگان باید در دسترس قرار بگیره ، قرار نیست چوب حراج به هر چی که میسازن بزنن که :D طبیعیه یه سری چیزا مثل کاستوم یا حتی استیج پولی باشه، تا بازی بتونه به حیاتش ادامه بده :D (اگه بشه اینا رو با FM گرفت هم که خب دیگه بهانه ای باقی نمیذاره :D)]
چوب حراج؟:| احسان از اون حرفا زدیا! :|
نکنه باید ازشون ممنون هم باشیم که این مودها و همه چیزایی که توی لانچ باید از اول میذاشتن رو بعد دوماه داره "رایگان" (مثلا) بهمون میدن؟ ماکه 60دلار دادیم بازی 20دلاری گیرمون اومده آدم نیستیم؟
حداقل این چهارتا لباس باید رایگان باشه. فعلا کلا 8تا استیج داره بازی، حداقل باید تا چهار استیج بعدی، رایگان باشه. (باو مورتال کمبت 12تا استیج داشت) بعدش حالا لباس و استیج اضافه خواستن بدن، پولیش کنن.

چوب حراج؟:| احسان از اون حرفا زدیا! :|
نکنه باید ازشون ممنون هم باشیم که این مودها و همه چیزایی که توی لانچ باید از اول میذاشتن رو بعد دوماه داره "رایگان" (مثلا) بهمون میدن؟ ماکه 60دلار دادیم بازی 20دلاری گیرمون اومده آدم نیستیم؟
حداقل این چهارتا لباس باید رایگان باشه. فعلا کلا 8تا استیج داره بازی، حداقل باید تا چهار استیج بعدی، رایگان باشه. (باو مورتال کمبت 12تا استیج داشت) بعدش حالا لباس و استیج اضافه خواستن بدن، پولیش کنن.

از اون حرفها ؟ Tutorial کم داشت وظیفشه داره رایگاه بهت میده ، Trail کم داشت وظیفشه داره رایگان بهت میده ، بعضی قسمت ها کم و کاستی داشت ، اوکی وظیفشونه دارن برات فیکسش میکنن. اینا اشتباهات اونا بوده نه تو ، درسته دارن به خاطرش دو تا کاستوم مجانی بهت میدن که میشه معادل 80,000 فایت مانی. دیگه قرار نیست تا اخر عمر بازی توقع داشته باشی هر چی تولید میشه مجانی باشه که ! این توقعی که تو داری بیجاس !
بازی تا الان به خاطر یه سری اشتباهات داره تاوان پس میده و فروشش داغون بوده ، حالا با یه سری چیزا داره بخشی از اونا رو برای کامیونیتی جبران میکنه ولی یه راه کسب درآمد با تولید یه سری مخلفات جانبی باید داشته باشه وگرنه خداحافظ Street Fighter. صنعت بازی هم یه تجارته مثل باقی تجارتا.
کاستوم ها هم که پولیه ، کی گفته نیست ؟ مگه بالاتر برات قیمتشو نذاشتم که هر کدوم 40,000 فایت مانی یا 4$ قیمت داره ؟ :D استیج هم که فعلاً معلوم نیست و فقط حرفشه.

• Like
Reactions: NaViiDii
از اون حرفها ؟ Tutorial کم داشت وظیفشه داره رایگاه بهت میده ، Trail کم داشت وظیفشه داره رایگان بهت میده ، بعضی قسمت ها کم و کاستی داشت ، اوکی وظیفشونه دارن برات فیکسش میکنن. اینا اشتباهات اونا بوده نه تو ، درسته دارن به خاطرش دو تا کاستوم مجانی بهت میدن که میشه معادل 80,000 فایت مانی. دیگه قرار نیست تا اخر عمر بازی توقع داشته باشی هر چی تولید میشه مجانی باشه که ! این توقعی که تو داری بیجاس !
بازی تا الان به خاطر یه سری اشتباهات داره تاوان پس میده و فروشش داغون بوده ، حالا با یه سری چیزا داره بخشی از اونا رو برای کامیونیتی جبران میکنه ولی یه راه کسب درآمد با تولید یه سری مخلفات جانبی باید داشته باشه وگرنه خداحافظ Street Fighter. صنعت بازی هم یه تجارته مثل باقی تجارتا.
کاستوم ها هم که پولیه ، کی گفته نیست ؟ مگه بالاتر برات قیمتشو نذاشتم که هر کدوم 40,000 فایت مانی یا 4$ قیمت داره ؟ :D استیج هم که فعلاً معلوم نیست و فقط حرفشه.
حاجی کی گفت تا آخر؟:D میگم این چهارتا لباس -حتی اگه تو برنامه شون نبوده باشه که با فایت مانی قابل خرید باشه- باید مجانی بشه (همون قابل خرید با فایت مانی) زمین هم باید حداقل دو سه تا مجانی بدن بعد هر چی دلشون خواست محتوای پولی بدن:Dالبته در کل کاستوم زیاد مهم نیست (اون F U کپکام هم بیشتر جنبه شوخی داشت.:D کلا تو هرجا هرپستی از SFV باشه، یکی میاد این جمله رو به کپکام میگه:D) گرچه به نظرم باید این چهارتا هم بشه با فایت مانی خرید (که فکر میکنم میخوان یجوری کنن فقط با پول واقعی بشه خریدشون) ولی از اونجا که هرشخصیت یه دونه مجانی داره حداقل، راضی کننده س، بیشتر زمین برام عجیب بود. زمین نباید پولی بشه، نه الان؛ باید حداقل دو سه تا زمین بدن، بعد بقیه رو پولی کنن. یه امسال رو دیگه حال بدن بهمون. من با محتوای پولی بازی مشکلی ندارم. اصلا شاید خودمم بخرم یکی دوتا کاستوم واسه حمایت ولی الان نه! :D ماشالله ژاپنی ها هم ید طولایی دارن تو کاستوم ساختن. تو این پنج سال کلی وقت واسه کاستوم ساختن دارن و ما هم خواهیم میخریم.:D

آخرین ویرایش:
حاجی کی گفت تا آخر؟:D میگم این چهارتا لباس -حتی اگه تو برنامه شون نبوده باشه که با فایت مانی قابل خرید باشه- باید مجانی بشه (همون قابل خرید با فایت مانی) زمین هم باید حداقل دو سه تا مجانی بدن بعد هر چی دلشون خواست محتوای پولی بدن:Dالبته در کل کاستوم زیاد مهم نیست (اون F U کپکام هم بیشتر جنبه شوخی داشت.:D کلا تو هرجا هرپستی از SFV باشه، یکی میاد این جمله رو به کپکام میگه:D) گرچه به نظرم باید این چهارتا هم بشه با فایت مانی خرید (که فکر میکنم میخوان یجوری کنن فقط با پول واقعی بشه خریدشون) ولی از اونجا که هرشخصیت یه دونه مجانی داره حداقل، راضی کننده س، بیشتر زمین برام عجیب بود. زمین نباید پولی بشه، نه الان؛ باید حداقل دو سه تا زمین بدن، بعد بقیه رو پولی کنن. یه امسال رو دیگه حال بدن بهمون. من با محتوای پولی بازی مشکلی ندارم. اصلا شاید خودمم بخرم یکی دوتا کاستوم واسه حمایت ولی الان نه! :D ماشالله ژاپنی ها هم ید طولایی دارن تو کاستوم ساختن. تو این پنج سال کلی وقت واسه کاستوم ساختن دارن و ما هم خواهیم میخریم.:D

اون 4 تا کاستوم اگه کاستوم های پیش خرید منظورته ، از همون اول گفتن یه مدت بعد توی PSN در دسترس قرار میگیره ، احتمال اینکه بشه با فایت مانی هم خریدش هست. پس نگرانیت از بابت اینکه باید سیزن پس بگیری تا اونا رو داشته باشی بیخوده :D
در مورد استیج هم بازم میگم توقعت بیجاس :D الان معلوم نیست تا اول 2017 اصن کلاً چند تا استیج قراره داشته باشیم که تو 3-4 تا هم مجانی میخوای !!! :D از طرفی اگه قابلیت تغییر ساعت و آب و هوای استیج ها هم اضافه بشه خودش کلی تنوع توی استیج ها ایجاد میکنه :D
فقط بیان اون استیج کشتی کج میکا رو بذارن (حتی شده فروشی) من دیگه چیزی نمیخوام :دی توی آرت بوک بازی هم بود :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or