PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
بد نیست این ویدئو رو ببینید

https://www.youtube.com/watch?v=JTSK51Ruvyw

توضیحات Max ( یحتمل باید بشناسید ، چون یه Youtube و Twitch خیلی محبوبی داره )

در مورد شخصیت الکس چی باشه و نقد و بررسی این اسکرین شات ها

پی نوشت :
شخصیت الکس تویه شهر " Chaos City " حذف میشه ، ( چیزی که تو اسکرین شات ها دیدم ) ( تایید نشده جایی )
چیزی که فکر می کنم یحتمل
کاراکتر بعدی رو یحتمل تویه یکی از Stage ها قایم کنند ؟! اینم می تونه باشه

قسط بعدي بازي نيومد :|:d

يادمه ملت GT5 رو به اين تمسخر مي كردن كه قسط بعديش قراره بياد :|:d
حالا ببين دنياي گمينگ به چه جايي كشيده كه عملاً همه بازي ها دارن قسطي ميشن !:|
اون از DC اين از اين اون يكي شده هيتمن يكي ديگه هم شده FF VII R و باز هم اين جريان ادامه دارد :|

سلام به همه اساتید محترم تاپیک و استریت فایتر. یه سوال از شما عزیزان دارم و ازتون خواهش میکنم مرد و مردونه جواب بدین البته با صداقت کامل . من قصد تهیه بازی رو دارم صرفا به خاطر اینکه در ایا نوروز با فک و فامیل بشینیم یه کتک کاری بکنیم. میخواستم بدونم بازی ارزششو داره که متا و یوزر اسکور بیخیالش بشم برم تهیه کنم؟؟؟ این نکته هم یاداوری کنم من قبلا شماره 4 ای بازیرو رو 360 بازی کردم اما احساس کردم بازی خیلی خشک و کنده و اون سرعت عناوینی مثل blazeblue رو نداره نتونستم با هاش ارتباط بر قرار کنم . میخواستم بدونم این مشکل در این سری برطرف شده یا نه ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید ؟؟؟

سلام به همه اساتید محترم تاپیک و استریت فایتر. یه سوال از شما عزیزان دارم و ازتون خواهش میکنم مرد و مردونه جواب بدین البته با صداقت کامل . من قصد تهیه بازی رو دارم صرفا به خاطر اینکه در ایا نوروز با فک و فامیل بشینیم یه کتک کاری بکنیم. میخواستم بدونم بازی ارزششو داره که متا و یوزر اسکور بیخیالش بشم برم تهیه کنم؟؟؟ این نکته هم یاداوری کنم من قبلا شماره 4 ای بازیرو رو 360 بازی کردم اما احساس کردم بازی خیلی خشک و کنده و اون سرعت عناوینی مثل blazeblue رو نداره نتونستم با هاش ارتباط بر قرار کنم . میخواستم بدونم این مشکل در این سری برطرف شده یا نه ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید ؟؟؟
اول باید سطح انتظاراتتون رو مشخص کنین و بعد ببینین اون بازی جوابگوی انتظارات شما هست یا نه.

بازی مطمئنا سریع تر از SF IV شده ولی انتظار سرعتی مثل BB نداشته باشین. چون SF به طور کلی بازی سنگینیه و مثل BB به صورت کمبو محور و پر جوش و خروش نیست.
گیم پلی بازی فوق العاده-ست. از این نظر به هیچ عنوان احساس ناراحتی و کمبود نمیکنین.
اگر قصد دارین با فک و فامیل بازی کنین، این بازی گزینه خوبیه اما اگر میخوایین تک نفره و به تنهایی بازی کنین، پیشنهادش نمیکنم چون SF هیچ موقع از این نظر گزینه مناسبی نبوده.

• Like
Reactions: NaViiDii
تبریک! بالاخره می‌تونی بیای آنلاین بزنیمون :p
کتک خوردتیم :D البته اون یکی علی در جریانه ، اول کار توی یه شوک خیلی خفنی بودم ! الان تازه دارم هضمش می کنم ، ولی توی PSF در خدمتیم ، هماهنگ می کنیم برای چک و لگد :D

• Like
Reactions: Dante Never Cry
اگه کسی این survival رو روی حالت hard یا hell تموم کرده یه راهنمایی به من بکنه . هر کاری میکنم اصن نمیشه این بی..... خیلی سخت درستش کرده میری ویدیو تو یوتیوب میبینی میای تست میکنی جواب نمیده نمیدونم همه چجوری رفتنش . حتما من خیلی ضعیفم خلاصه یه راهی هم واسه اونا که ضعیف هستن هم بگید اصن چند نفر هستن بشدت قوی هستن بایسون چونلی نش میکا مخصوصا اون مورتاز کثیف هندی وقتی رو سرتو میگیره هیچ کاری نمیشه کرد :laugh:

اگه کسی این survival رو روی حالت hard یا hell تموم کرده یه راهنمایی به من بکنه . هر کاری میکنم اصن نمیشه این بی..... خیلی سخت درستش کرده میری ویدیو تو یوتیوب میبینی میای تست میکنی جواب نمیده نمیدونم همه چجوری رفتنش . حتما من خیلی ضعیفم خلاصه یه راهی هم واسه اونا که ضعیف هستن هم بگید اصن چند نفر هستن بشدت قوی هستن بایسون چونلی نش میکا مخصوصا اون مورتاز کثیف هندی وقتی رو سرتو میگیره هیچ کاری نمیشه کرد :laugh:
فکر کنم مشکل از خودمونه منم یه بار رو هل تستی رفتم و زیاد جدی بازی نکردم ، تا استیج 20 بیشتر دووم نیاوردم ولی آقا علی تموم کردن مثل اینکه یه بار هم تا استیج 99 رفتن (البته تموم کردنش خوب یادم نمیاد ولی تا 99 مطمئنم)باید بیشتر تمرین کنیم در ضمن آقا علی با ریو و کن رفته بود

فکر کنم مشکل از خودمونه منم یه بار رو هل تستی رفتم و زیاد جدی بازی نکردم ، تا استیج 20 بیشتر دووم نیاوردم ولی آقا علی تموم کردن مثل اینکه یه بار هم تا استیج 99 رفتن (البته تموم کردنش خوب یادم نمیاد ولی تا 99 مطمئنم)باید بیشتر تمرین کنیم در ضمن آقا علی با ریو و کن رفته بود
اون 20 تا اولش که اسونه . وقتی میری اون بالا بالاها خودشونو نشون میدن . بنظرم hard از حالت hell هم سختتره . چون رو hell دمج بیشتری میتونی بزنی . اون مورتاز خیلی سبک مبارزه ش کثیفه یا چهارشنبه سوری را میندازه یا از دور ضربه میزنه دست و پاشو 3 کیلومتر دراز میکنه . یکی هم اون بامشاد birdie واقعا قویه اصن جوانمردونه مبارزه نمیکنه . من خودم رو هارد با کلی زحمت 43 تا امروز رفتم رسیدم به همین بامشاد زد به فنا رفتیم:laugh:

• Like
Reactions: OMID-1987
اون 20 تا اولش که اسونه . وقتی میری اون بالا بالاها خودشونو نشون میدن . بنظرم hard از حالت hell هم سختتره . چون رو hell دمج بیشتری میتونی بزنی . اون مورتاز خیلی سبک مبارزه ش کثیفه یا چهارشنبه سوری را میندازه یا از دور ضربه میزنه دست و پاشو 3 کیلومتر دراز میکنه . یکی هم اون بامشاد birdie واقعا قویه اصن جوانمردونه مبارزه نمیکنه . من خودم رو هارد با کلی زحمت 43 تا امروز رفتم رسیدم به همین بامشاد زد به فنا رفتیم:laugh:
خب من گفتم هر کدوم یه ضعفی دارن
بستگی به کاراکترت داره ، کاراکترت رو ببین ( دنبال Guide Survival اش بگرد ) راحت میشه
مثلا برا رشید 2 - 3 تا حرکت هست احتمال 80 درصد بلاک نمی کنند و می خورند

مسابقات CapCom Pro Tour ( مقدماتی باید باشه ، فکر کنم )
در حال برگزاریه
https://www.twitch.tv/capcomfighters

دیشب هم مسابقات فینال یه مسابقه داخلی بود ( که تیم های 3 نفری بودن )

نکته :

حدسی که من دارم برای آپدیت مارچ ، یحتمل 29 یا 28 یا 30 ام مارچه !

چرا ؟ چون مسابقات CapCom ProTour تا اون موقع ادامه داره و فکر نکنم کار عاقلانه ایی باشه وسط تورنمنت خود کپکام ، آپدیت بدن ، پس آپدیت مارچ اواخر خود مارچ میاد

فکر کنم حجم حدودیش هم 1 الی 2 گیگابایت باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or