PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
اتفاقا علی توی اون لیستی که میخوام بسازم فکرم به همینجا رسیده بود و اونایی که Pain in the *** بودن رو علامت زدم:biggrin1: تا 56 اصلا مشکی نبود و همه به راحتی قابل شکست بودن.
چیزی که با چند بار بازی کردم بهش رسیدم اینه که بسته به کرکتری که بر میداری، حریفت یه رفتار متفاوتی رو دنبال میکنه دقیقا این موضوع رو توی کن، ریو و میکا دیدم و اینم دقت کردم که بسته به هرکدوم، چه شخصیتی نسبتا ضعیف ظاهر میشه. کلی آنالیز کردم این چیزا رو:biggrin1:

هوش مصنوعی رو علی من با اطمینان کامل میگم بهتر شده. اینکه میگی واکنش نشون میده (که این موضوع توی Anti Air زدن بیشتر قابل رویت هست) دقیقا نشون میده که بهتر شده. من خودم که دیگه SF IV رو ترکوندم و جفت بازیا رو مقایسه میکنم دارم این حرف رو میزنم:biggrin1:

نکته اینه که شما انتظار دارین حریفتون وایسه تا شما خیلی راحت بزنینش و اصلا Throw Escape نکنه و Anti Air نزنه و ... . خب همچین خبری نیست. به عنوان کسی که سبک فایتینگ رو جویدم و غیر از این سبک به ندرت بازی دیگه ای انجام میدم خیلی رک بگم بهتون که انتظارات شما بیجاست. هوش مصنوعی نسبت به کارهایی که شما میکنین عکس و العمل نشون میده و تصمیم گیری میکنه توی یه بازه مشخص (اصلا خلقتش به همین برمیگرده که تصمیم گیری کنه و واکنش نشون بده). همه بازی هایی که Survival دارن همینطورین و فقط مختص SF نیست. توی Tekken هم اشتباه کنی Juggle میشی. توی MK میلینا پاره میکرد و مهلت نمیداد. توی KoF کرکتر Ash لهت میکرد. اینا فقط چند نمونه مثال بودن که گفتم و مختص یه کرکتر نیستن. این به مهارت شما بستگی داره که چجوری گولش بزنین و بهش غلبه کنین. توی شماره قبلی با FA میشد خرش کرد. اینجا دقت هوش مصنوعی بیشتر شده و باید کشف کنیم با چی میتونیم خرش کنیم:biggrin1: من تا حدودی فهمیدم سر یه سری از حرکات، انگار نمیفهمه کدوم حالت رو تصمیم گیری کنه و با استفاده از همین موضوع میشه بهش غلبه کرد.
اولش ادم با 10 20 تا بازی اول میگه چقدر اسونه بعد که یهو میری بالا هی میبینی سختتر میشه:d مثلا من اون موقع گیر داده بودم survival خیلی چیزای عجیب میدیدم . بعضی وقتا cpu یه حرکتای خیلی خفنی انجام میداد که دور از تصور بودن مثلا یه بازی هیهاچی خورد بهم تقریبا 120 30 تا مبارزه برنده شده بودم تا اونجا که یادمه . داشتم شکستش میدادم یهو اومدم یه ضربه زدم دفاع کرد بعد پانیش یه EWGF (همون مشتش که برق میاد دور دستاش) زد بهم اونم نه یه بار 4 بار تو یه کمبو بهم زد بعد تازه رو دیوار افتادم و بوندشم کرد. دهنم باز موند از کمبویی که خوردم. بهترین پلیر دنیا هم تو شرایط بازی نمیتونه 4 تا EWGF هیهاچیو بزنه ولی CPU به من زدش:| هیچی دیگه 2 3 ساعت بازی بخاطر یه اشتباه کوچولو حروم شد :d اوایلش فکر میکردم هوش مصنوعی پایینه ولی قشنگ سر اون حرکت ایمان اوردم که بازی خیلی بهتر از نسخه قبلی شده هوش مصنوعی هم بالا رفته. مثلا بعضی ضربات هستن باید تحت هیچ شرایطی استفاده شون نکنی چون 90% cpu دفاعشون میکنه مثلا نمونه ش پایین مثلث دراگانوف وقتی میری اون Level های بالا بدجوری واکنش نسبت به اون ضربه نشون میده . بعضی ضربات هست که حالت باگ میمونن خیلی راحت میتونی باهاش win شی. الانم علی گیر بدی به survival استریت فایتر حتما بدون شک از این اتفاقا عجیب غریب میبینی:d

لیست کرکترهای وضعیت Hell:
  1. Ryu
  2. Chun Li
  3. Dhalsim
  4. Ken
  5. Zangief
  6. Cammy
  7. Vega
  8. Bison
  9. Karin
  10. Birdie
  11. Nash
  12. Mika
  13. Rashid
  14. Laura
  15. F.A.N.G
  16. Necalli
  17. Cammy
  18. Vega
  19. Rashid
  20. Chun Li
  21. Karin
  22. F.A.N.G
  23. Birdie
  24. Dhalsim
  25. Zangief
  26. Nash
  27. Bison
  28. Mika
  29. Ryu
  30. Laura
  31. Necalli
  32. Ken
  33. Ryu
  34. Chun Li
  35. Nash
  36. Bison
  37. Cammy
  38. Birdie
  39. Ken
  40. Necalli
  41. Vega
  42. Mika
  43. Rashid
  44. Karin
  45. Zangief
  46. Laura
  47. Dhalsim
  48. F.A.N.G
  49. Chun Li
  50. Mika
  51. Cammy
  52. Laura
  53. Karin
  54. Mika
  55. Chun Li
  56. Laura
  57. Karin
  58. Cammy
  59. Rashid
  60. Nash
  61. Dhalsim
  62. Ryu
  63. Chun Li
  64. Ken
  65. F.A.N.G
  66. Necalli
  67. Laura
  68. Birdie
  69. Mika
  70. Zangief
  71. Cammy
  72. Karin
  73. Bison
  74. Vega
  75. F.A.N.G
  76. Birdoe
  77. Dhalsim
  78. Zangief
  79. Ryu
  80. Rashid
  81. Nash
  82. Ken
  83. Necalli
  84. Bison
  85. F.A.N.G
  86. Dhalsim
  87. Laura
  88. Zangief
  89. Karin
  90. Rashid
  91. Mika
  92. Vega
  93. Necalli
  94. Ken
  95. Birdie
  96. Cammy
  97. Bison
  98. Nash
  99. Chun Li
  100. Ryu

مثال در مورد پاوز دادن و دوباره بازی کردن بود که مثال Challenge Tower رو از MK 2011 زدم که فک کنم حدود 300 تا مبارزه بود و با این سیستم پاوز دادن خیلی راحت شده بود ، تا جایی که یادم میاد تنها بخش هایی که داشت همین Challenge Tower و Ladder بود ! حالا شاید برای شما یه نسخه ی ویژه با Survival Mode فرستادن :دی
پستم رو قبل از ویرایش، نقل قول قول کردی. :d ولی در هر صورت من حرفی از MK9 نزدم.
Challenge Tower رو هم فکر کنم تموم نکردی که این حرفو میزنی. :d 50 تای آخرش بی نهایت سخته و ممکنه هر کدومش یکی دو روز طول بکشه. ( برای من کشید.) و خیلی احمقانه بود اگه می خواستن با یه بار نشستن تمومش کنیم. هیچ شباهتی هم به Survival Mode نداره. Survival توی خیلی از بازی های غیر فایتینگ هم هست و اسمش مشخصه: تا جایی که می تونی زنده بمون. پس طبیعیه که سیو نداشته باشه.

پستم رو قبل از ویرایش، نقل قول قول کردی. :d ولی در هر صورت من حرفی از MK9 نزدم.
Challenge Tower رو هم فکر کنم تموم نکردی که این حرفو میزنی. :d 50 تای آخرش بی نهایت سخته و ممکنه هر کدومش یکی دو روز طول بکشه. ( برای من کشید.) و خیلی احمقانه بود اگه می خواستن با یه بار نشستن تمومش کنیم. هیچ شباهتی هم به Survival Mode نداره. Survival توی خیلی از بازی های غیر فایتینگ هم هست و اسمش مشخصه: تا جایی که می تونی زنده بمون. پس طبیعیه که سیو نداشته باشه.

اینجا دیگه جاش نیست ، باقی بحثو بیا توی پروفایل :دی
چلنج تاور هم 299 تاشو رفتم سه سوت ! 300 ـمی رو حسش نیومد ول کردم دیگه هم سراغش نرفتم و کلاً بازی رو توی دستگاه نذاشتم که تمومش کنم :دی خود اون امیر اکیبا که فایتینگ باز نیست چلنج تاور رو تموم کرده، آنچنان چیز شاخی هم نیست :دی خواستی بگو به خاطر تو اون 300 ـمی رو هم برم :دی

پ.ن : اون شوک لازمو به اون یکی دوتا فنش داد یا نه ؟ :shrewd: :دی
[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
یکی دوتا؟ هه:))
Q به اندازه کافی طرفدار داره. طرفداراش هم فقط کسایی ان که میفهمن چقدر این کرکتر خاصّ ـه؛ کسایی که که از کرکترای خز خسته شدن. :دی (به این میگن جوگیر شدن و دور برداشتن، تو زیاد جدی نگیر:دی)
این ماد کجا هست؟ من با کله میرم نصبش میکنم:دی این یارو هم فکر کنم بایسونه آره؟ (کرکتر بهتر از این عتیقه نبود؟)

سلام
دوستان در بخش انلاین Ranked یا Casual من چند دقیقه صبر می کنم حریف پیدا نمیشه
ریجن لاک هست ؟ تنظیم خاصی داره ؟
بازی ریجن 1 هست اکانت هم ریجن یک کشور رو ایران انتخاب کردم.

ممنون میشم اگه موردی هست راهنمایی کنید :(

سلام
دوستان در بخش انلاین Ranked یا Casual من چند دقیقه صبر می کنم حریف پیدا نمیشه
ریجن لاک هست ؟ تنظیم خاصی داره ؟
بازی ریجن 1 هست اکانت هم ریجن یک کشور رو ایران انتخاب کردم.

ممنون میشم اگه موردی هست راهنمایی کنید :(

اینطور که من از بچه های دیگه شنیدم و خودم تجربه کردم فعلا باید بی خیال این بخش ها بشید تا شاید کپکام درستش کنه، الان برای من حتی یک بار هم تو این دو بخش پلیر پیدا نکرده، در صورتی که پینگم هم زیاد بالا نیست. یکی از دلایلش اینه که خارجیا Connection Settings رو میذارن روی 5 ستاره که بازیشون بدون لگ و دیلی باشه برای همین هرچقدر ما سرچ کنیم پلیر پیدا نمیکنه.

اینطور که من از بچه های دیگه شنیدم و خودم تجربه کردم فعلا باید بی خیال این بخش ها بشید تا شاید کپکام درستش کنه، الان برای من حتی یک بار هم تو این دو بخش پلیر پیدا نکرده، در صورتی که پینگم هم زیاد بالا نیست. یکی از دلایلش اینه که خارجیا Connection Settings رو میذارن روی 5 ستاره که بازیشون بدون لگ و دیلی باشه برای همین هرچقدر ما سرچ کنیم پلیر پیدا نمیکنه.

ممنون حداقل خیالم راحت شد الکی سرچ نکنم !

یکی دوتا؟ هه:))
Q به اندازه کافی طرفدار داره. طرفداراش هم فقط کسایی ان که میفهمن چقدر این کرکتر خاصّ ـه؛ کسایی که که از کرکترای خز خسته شدن. :دی (به این میگن جوگیر شدن و دور برداشتن، تو زیاد جدی نگیر:دی)
این ماد کجا هست؟ من با کله میرم نصبش میکنم:دی این یارو هم فکر کنم بایسونه آره؟ (کرکتر بهتر از این عتیقه نبود؟)

یعنی قشنگ معلومه فاز و نول Q فن ـت پاچید به در و دیوار :دی
بیا کمتر حرص بخور , عزیزت اینجاس :دی

https://www.reddit.com/user/Pior_o

پ.ن : آره بایسونه ، فک کنم تنها کسیه که استایل بدنی و چهارشونه بودنش به Q میخوره توی SF V :دی

ALEX!

طراحیش بی نظیره! چقدر وحشیه! آقا ریخت!:d

[h=1]Other Patch Additions[/h]
Challenge Mode

Demonstrations: Learn the ins and outs of Street Fighter V through helpful demonstration and tutorial content. Contains content for each of the 16 characters, as well as advice geared towards players of all skill levels:

Beginner Tutorials: 12 lessons covering, movement, normal attacks, special attacks, V-System, throws, counter hits, chip/recoverable damage, etc.

Intermediate Tutorials: 11 lessons covering projectiles, invincibility frames, armor and armor break, recovery, cross-up attacks, anti-air options, etc.

Advanced Tutorials: 4 lessons covering back dashing, frame advantage/disadvantage, combo potential, button priority, etc.

Character Tutorials: 16 lessons covering each individual character.

Trials: Put your skills to the ultimate test with combo trials for all 16 characters, ranging from basic to pro combos. Completing Trials will also earn you some extra Fight Money.

In-Game Shop

Fight Money Expenditure: Spend your hard earned Fight Money to purchase extra game content, such as DLC characters and the Story Mode Costumes.

Online Rematch Option

Salty from a close loss online? Want revenge? Players can now play a 2/3 set in Ranked Match, provided both players accept the rematch.

Battle Lounge Improvements

Enjoy up to 8 person lobbies, complete with match spectating.

:bighug:

آخرین ویرایش:
SFV-Alex-Details_03-10-16.jpg

این آپدیت جدید انگار قراره بازی رو از این رو به اون رو کنه.

اول اینکه لابی های 8 نفره رو اضافه میکنه که خیلی به جذابیت بازی اضافه میکنه، دوم اینکه قابلیت Rematch برای حالت Ranked گذاشتن که میشه تا 5 ست پشت سر هم بازی کرد به شرطی که نتیجه بازی 3-2 بشه.

این بخش Demonstrations همه نکات ریز گیم پلی بازی رو اعم از فریم ها، حرکات ساده، کانترها، کراس آپ ها و ... توی 4 سطح مختلف برای پلیرها توضیح میده که این خودش نکته خیلی مثبتیه.

Trial ها هم برای هر 16 کاراکتر اضافه میشن که با انجامشون فایت مانی میشه بدست آورد.

از همه مهمتر الکس به بازی اضافه میشه یه کاراکتر Grappler که پدر مادرش توی بچگی مردن و توسط دوست پدرش به نام Tom بزرگ شده و از اون تمام فنون مبارزه رو یاد گرفته.

فروشگاه بازی باز میشه و می تونید شخصیت ها و لباس های مخصوصشون رو خریداری کنید.

یه سری باگ ها هم که مربوط به گیم پلی و امتیازها بودن فیکس میشه.

فقط بدیش اینه که تاریخ دقیقه عرضه آپدیت رو نگفتن :d

اینجا هم اطلاعات تکمیلی در مورد V-Skill و حرکات الکس و بقیه مُدهای بازی رو نوشته.

چه جلب ، ایندفعه حرف اونو تمامش ترول نبود و همونطور که قبلاً اشاره کرده بود موهای Alex کوتاه شده :دی طراحیشم که جای هیچ حرفی باقی نمیذاره بسی راضیم ازش :دی

@Safety & Peace آخ اخ علی آپدیتو باش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or