PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
من که میگم Abel توی فصل دوم میاد. وقتی گایل و نش بیان دیگه یحتمل اونم میاد. جز بهترین کرکتر های IV بود :D
امیدوارم Adon رو هم بیارن. Cody هم همینطور.

این یارو هم خفنه. پس باشه.

Makoto هم باشه تا حمیدس لذتشو ببره.

شیرفلکه رو باز کردن :D

پ.ن 2 : Abel احتمال داره توی بازی باشه ، اون کرکتر مرموزی که توی بخش داستانی رو به مانیتور و پشت به تصویر بود احتمالاً Abel ـه :D
پ.ن 3 : Oni و Sodom و Luwanda معرکه ـن !
خب بریم یه بررسی بکنیم:D
اونایی که احتمال حضورشون خیلی بالاس:
pkftdu5zutlozy3xursl_thumb.jpg
zhv4cqyyo0c7h1pjxgga_thumb.jpg
x0b9614waj1vytkjq12o_thumb.jpg
آره درسته که دوتای آخری یه نفر هستن ولی خب کلا این دوتا احتمال حضورشون از همه بیشتره. اعظم رفیق فابریک زانگیف بوده و انگار استادشون یکی بوده از طرفی همیشه همراه رشیده و با اون هیکل، قطعا یه جایی بالاخره لازم میشه که وارد عمل بشه و به رشید کمک کنه. میتونه یه "گرپلر" خوب باشه. Abel هم که چه از نظر داستان، چه شخصیت، چه گیم پلی، چه محبوبیتش، از هر لحاظ در سطحی هست که باید تو این نسخه باشه و میتونه بدرخشه.
اون کرکتر مرموزی که توی بخش داستانی رو به مانیتور و پشت به تصویر بود احتمالاً Abel ـه
نه احسان اون احتمالا بالروگه چون هیچ جوره تیپش به Abel نمیخوره و موهاشم مشکی بود. البته تیپش به بالروگ هم نمیخوره ولی خب شبیه ترین شخصیته، شایدم مثل اون زن روسیه ایه (هلن) شخصیت جدید باشه!
اونایی هم که به نظرم باید -دوست دارم- باشن:
به طور کلی میگم هر کدوم کاملا خاص هستن و با یکم تغییر میتونن خاص تر هم بشن حتی Oni و Gouken و Sagat که خیلیا شاید بگن شوتوکلون هستن، بازم تو گیم پلی خیلی نسبت به بقیه متفاوت هستن مخصوصا گوکن که اصلا شوریوکن نداره و تاتوماکیش حکم ضدهوایی رو داره و کلا فازش و سبک مبارزه ش با بقیه شوتوهای مثل دن و ساکورا و ریو و کن و... خیلی متفاوته. زن "کن" رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم اونم قبلا مبارز بوده، دوست دارم بذارنش تو بازی ببینیم چجوری بوده:D به طور کلی هرکدوم از اینا جذابیت خاص خودشون رو دارن و به نظرم باید باشن تو SFV گرچه بازم میشه یه عده مثل "El Fuerte" و اون یارو چوب دستی داره (اسمش یادم نمیاد) رو خط زد ولی دوست بقیه رو حتما ببینم تو سفوی:D

بقیه عکس ها هم که اکثرا واسه Fun درست کردن ولی یه سریا رو میگم چرا اصلا جایی ندارن:
Geki: والا نمیدونم این دقیقا درسته یا نه ولی گکی استاد "وگا" بوده و مثل اون چنگک داره، خب چیزی نداره که بخواد اضافه شه، ما همین الانشم وگا رو داریم و خیلی هم باحاله، شخصیت خاص و جالبی هم نیست که خیلی دلمون بخواد برگرده.
Rufus: والا همه میدونن که Bob Cloneـه و چیز خاصی هم به نظرم نداره که اونو از بقیه شخصیت ها متمایز کنه.
Joe و retsu: نیازی بهشون نیست، فقط تو نسخه اول بودن و جو تو نسخه II هم فقط یه cameo بوده تو تیتراژ. خیلی چیز خاصی تو این کرکترا نیست که آدم دلش بخواد حتما ببینتشون تو نسخه های جدید.
بابای دن: راستش برام جالبه ولی تقریبا غیرممکنه و برای کسی هم مهم نیست که اونو ببینه چون باز میخواد بشه شوتو کلون جدید.
هگار: اینو به شخصه اصلا دوست ندارم بیاد. نظر شخصیه و کلا دلم نمیخواد تو فرانچایز SF ببینمش. در حد cameo باشه کافیه:D بجاش دوست دارم عزیز دلم Poison برگرده:دی
یار میکا: همین الانش کشتیکج کار زن یدونه داریم و به این نیازی نیست. مگه اینکه خیلی خاص طراحیش کنن. به نظرم کلا سمتش نمیرن حتی تو داستان میکا هم شخصیت پردازیش نکردن. انگار اصلا وجود خارجی نداره.:دی
بقیه هم که کلا برای باحالی هستن و یه عده هم که اصلا فقط cameo هستن؛ فقط یکی به من اینا کین دیگه؟
41syub5ror9t8aotno71_thumb.jpg
a3zpcl7uwq77kj6tjqz2_thumb.jpg
hopa3mpwbyn5eg8ifi3u_thumb.jpg
sh4zi5p3pvfmavx6kr3y_thumb.jpg
yt2v5o44bxjopvlq3szf_thumb.jpg
rkwo199r42azsfknt8w8_thumb.jpg
9ih5fkcak3kbi6v0co0g_thumb.jpg
اون آخریه گوتتسوـه؟ همون گردنبند رو داره ولی فکر میکردم گوتتسو یه شکل دیگه باشه :|
این بابای چونلیه؟ :D
پ.ن 3 : Oni و Sodom و Luwanda معرکه ـن !
?Who the hell is he

خب بریم یه بررسی بکنیم:D
اونایی که احتمال حضورشون خیلی بالاس:
pkftdu5zutlozy3xursl_thumb.jpg
zhv4cqyyo0c7h1pjxgga_thumb.jpg
x0b9614waj1vytkjq12o_thumb.jpg
آره درسته که دوتای آخری یه نفر هستن ولی خب کلا این دوتا احتمال حضورشون از همه بیشتره. اعظم رفیق فابریک زانگیف بوده و انگار استادشون یکی بوده از طرفی همیشه همراه رشیده و با اون هیکل، قطعا یه جایی بالاخره لازم میشه که وارد عمل بشه و به رشید کمک کنه. میتونه یه "گرپلر" خوب باشه. Abel هم که چه از نظر داستان، چه شخصیت، چه گیم پلی، چه محبوبیتش، از هر لحاظ در سطحی هست که باید تو این نسخه باشه و میتونه بدرخشه.

نه احسان اون احتمالا بالروگه چون هیچ جوره تیپش به Abel نمیخوره و موهاشم مشکی بود. البته تیپش به بالروگ هم نمیخوره ولی خب شبیه ترین شخصیته، شایدم مثل اون زن روسیه ایه (هلن) شخصیت جدید باشه!
اونایی هم که به نظرم باید -دوست دارم- باشن:
به طور کلی میگم هر کدوم کاملا خاص هستن و با یکم تغییر میتونن خاص تر هم بشن حتی Oni و Gouken و Sagat که خیلیا شاید بگن شوتوکلون هستن، بازم تو گیم پلی خیلی نسبت به بقیه متفاوت هستن مخصوصا گوکن که اصلا شوریوکن نداره و تاتوماکیش حکم ضدهوایی رو داره و کلا فازش و سبک مبارزه ش با بقیه شوتوهای مثل دن و ساکورا و ریو و کن و... خیلی متفاوته. زن "کن" رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم اونم قبلا مبارز بوده، دوست دارم بذارنش تو بازی ببینیم چجوری بوده:D به طور کلی هرکدوم از اینا جذابیت خاص خودشون رو دارن و به نظرم باید باشن تو SFV گرچه بازم میشه یه عده مثل "El Fuerte" و اون یارو چوب دستی داره (اسمش یادم نمیاد) رو خط زد ولی دوست بقیه رو حتما ببینم تو سفوی:D

بقیه عکس ها هم که اکثرا واسه Fun درست کردن ولی یه سریا رو میگم چرا اصلا جایی ندارن:
Geki: والا نمیدونم این دقیقا درسته یا نه ولی گکی استاد "وگا" بوده و مثل اون چنگک داره، خب چیزی نداره که بخواد اضافه شه، ما همین الانشم وگا رو داریم و خیلی هم باحاله، شخصیت خاص و جالبی هم نیست که خیلی دلمون بخواد برگرده.
Rufus: والا همه میدونن که Bob Cloneـه و چیز خاصی هم به نظرم نداره که اونو از بقیه شخصیت ها متمایز کنه.
Joe و retsu: نیازی بهشون نیست، فقط تو نسخه اول بودن و جو تو نسخه II هم فقط یه cameo بوده تو تیتراژ. خیلی چیز خاصی تو این کرکترا نیست که آدم دلش بخواد حتما ببینتشون تو نسخه های جدید.
بابای دن: راستش برام جالبه ولی تقریبا غیرممکنه و برای کسی هم مهم نیست که اونو ببینه چون باز میخواد بشه شوتو کلون جدید.
هگار: اینو به شخصه اصلا دوست ندارم بیاد. نظر شخصیه و کلا دلم نمیخواد تو فرانچایز SF ببینمش. در حد cameo باشه کافیه:D بجاش دوست دارم عزیز دلم Poison برگرده:D
یار میکا: همین الانش کشتیکج کار زن یدونه داریم و به این نیازی نیست. مگه اینکه خیلی خاص طراحیش کنن. به نظرم کلا سمتش نمیرن حتی تو داستان میکا هم شخصیت پردازیش نکردن. انگار اصلا وجود خارجی نداره.:D
بقیه هم که کلا برای باحالی هستن و یه عده هم که اصلا فقط cameo هستن؛ فقط یکی به من اینا کین دیگه؟
41syub5ror9t8aotno71_thumb.jpg
a3zpcl7uwq77kj6tjqz2_thumb.jpg
hopa3mpwbyn5eg8ifi3u_thumb.jpg
sh4zi5p3pvfmavx6kr3y_thumb.jpg
yt2v5o44bxjopvlq3szf_thumb.jpg
rkwo199r42azsfknt8w8_thumb.jpg
9ih5fkcak3kbi6v0co0g_thumb.jpg
اون آخریه گوتتسوـه؟ همون گردنبند رو داره ولی فکر میکردم گوتتسو یه شکل دیگه باشه :|

این بابای چونلیه؟ :D

?Who the hell is he

الایزا ؟! به نظرم اگه کسی از خاندان مسترز بخواد اضافه بشه احتمال Mel هزار برابر بیشتر از خود الایزا ـه :D

صادق اون Geki قضیه ـش فرق میکنه ! بعد از اینکه پرونده ی عموم کرکترهای SFI رو بستن Geki یه جورایی تبدیل به یه کلون شده و وارد بخش داستانی ایبوکی شده ، این طرح هم فک میکنم باید مربوط به حضور توی بخش داستانی ایبوکی باشه که قراره به روستر اضافه بشه :D

بابای دن هم احتمالاً در صورت حضور ساگات توی بخش داستانیش می تونه حضور داشته باشه ، چون توی جوونیای ساگات این بابای دن ـه که میزنه چشم ساگاتو می پرونه :D
+ نادشکو هم احتمالاً طرح هاش مربوط به کاستوم های داستانی باشه :D یه سری از اینا فقط حضور داستانی دارن و قطعاً قرار هم نیست همشون بیان توی بازی :D مثل Retsu :

اون کرکتر مرموز بخش داستانی هم به چند دلیل بیشتر به Abel میخوره تا بالراگ :D اول از همه زنجیر دور گردنش خیلی کوچیکه و بیشتر به Dog Tag های نظامیا میخوره تا قلاده ای که اون بالراگ میندازه دور گردنش :D و مورد بعدی هم مدل موهاشه :

(موهاش سیاه نیست ، اون از این کلاه نظامی کوچیکاس گذاشته سرش :D مثل Doll های بایسون)
البته احتمال ترول بودنش هم هست خب :D

درمورد کرکترهایی که پرسیدی :
اونی که شبیه Raven (توی تکن) هست به احتمال زیاد ریبوت شده ی DeeJay ـه :D روی کمربندش دقت کنی نوشته MAX :D
اون یکی رو هم که درست حدس زدی :D بابای چونلی ـه :D
بقیه احتمال داره از شخصیت های فرعی مرعی باشن :D مثل عکس اون سرباز شادولو :D
اون پیرمرده رو منم دیدم فکرم رفت روی گوتتش مثل خودت :D چون همچین چیزی هم ازش داریم :

در اصل باید بگی ، ?Who the hell is she :دی
و اما در مورد Luwanda :D ایشونه :

kjwjsl7jpc2khiuw7fke_thumb.jpg

یکی از Bad@ss ترین و خفن ترین اعضای دلتا رد :D عاشق کرکترشم :D
پ.ن :وایپر توی بخش داستانی جوری هست ، توی SF V هم چند صحنه بود. احتمال داره باشه :D 12 هم اخیراً زیاد رویت شده ، احتمال حضور اونم هست :D از طرفی از اینکه برای الکس هم Parry گذاشتن به نظرم برنامه ی خاصی برای کرکترهای SF III دارن و کرکترهایی که از SF III بیان توی SF V همشون بتونن Parry کنن :D

آخرین ویرایش:
علی @Dante Never Cry و آریا @Dinosaur :D
هر چی سر Capcom Vs PS توی E3 و PSX احتمالات دادید برعکس شد :D ظاهراً اونو ابراز علاقه کرده که یه Capcom Vs Nintendo ردیف کنن !

Ono says he'd "rather see something like Capcom vs. Nintendo" in the future

آخه نینتندو ؟ :| تا حدودی انحصاری بودن SF V اصلاً حرکت به جایی نبود ، اینکه بخوان یه فایت دیگه هم انحصاری بزنن اونم روی کنسول نینتندو به شدت کفر دربیاره :|

هر چی سر Capcom Vs PS توی E3 و PSX احتمالات دادید برعکس شد :D ظاهراً اونو ابراز علاقه کرده که یه Capcom Vs Nintendo ردیف کنن !

آخه نینتندو ؟ :| تا حدودی انحصاری بودن SF V اصلاً حرکت به جایی نبود ، اینکه بخوان یه فایت دیگه هم انحصاری بزنن اونم روی کنسول نینتندو به شدت کفر دربیاره :|
در جواب این کامنتت به طور کلی فقط میشه گفت :| یه کراس با ARKSYS حالش بیشتره یا نینتندو؟ شما دلتون میخواد ریو رو برداری با ماریو و لوییجی ((:|) مبارزه کنید یا راگنا و سول بدگای؟
الایزا ؟! به نظرم اگه کسی از خاندان مسترز بخواد اضافه بشه احتمال Mel هزار برابر بیشتر از خود الایزا ـه :D

صادق اون Geki قضیه ـش فرق میکنه ! بعد از اینکه پرونده ی عموم کرکترهای SFI رو بستن Geki یه جورایی تبدیل به یه کلون شده و وارد بخش داستانی ایبوکی شده ، این طرح هم فک میکنم باید مربوط به حضور توی بخش داستانی ایبوکی باشه که قراره به روستر اضافه بشه :D
و اما در مورد Luwanda :D ایشونه :

kjwjsl7jpc2khiuw7fke_thumb.jpg

یکی از Bad@ss ترین و خفن ترین اعضای دلتا رد :D عاشق کرکترشم :D
پ.ن :وایپر توی بخش داستانی جوری هست ، توی SF V هم چند صحنه بود. احتمال داره باشه :D 12 هم اخیراً زیاد رویت شده ، احتمال حضور اونم هست :D از طرفی از اینکه برای الکس هم Parry گذاشتن به نظرم برنامه ی خاصی برای کرکترهای SF III دارن و کرکترهایی که از SF III بیان توی SF V همشون بتونن Parry کنن :D
ممنون از توضیحاتت
داداش Mel الان جوجه فاکولیه! :D "شان" هم نمیشه به روستر اضافه شه چه برسه به mel :D
از بحث داستان بیا بیرون، به داستان باشه باید کل روستر یک تا 4 رو برگردونن. وقتی وگا رو داریم دیگه اینو میخوایم چیکار؟ میتونن یه کاستوم نینجا واسه وگا درست کنن حال کنیم :D
Luwanda خفنه؟ ما که چیزی ازش ندیدیم تاحالا:D تو کمیکها خودنمایی کرده؟ طراحیش باحاله:D منو یاد پویزن میندازه. بدم نمیاد بیارنش.:D
پ.ن: جوری؟ اونکه هنوز نیومده:D بایسون رو منظورته؟ :D 12 کجا بود؟ من فقط Oro رو دیدم.:D اگه اینجوری باشه و Q هم بیاد دوباره اون انیمیشن خفن Parryـش رو میبینیم:دی (البته اگه خربازی درنیارن و انیمیشنش رو عوض نکنن) همونی که کتش رو میتکوند:D

کپکام ظاهراً این چند وقته بد رفته توو نخ اکشن فیگور :دی
اینبار یه فیگور به شدت با کیفیت از Ryu و Evil Ryu و عجیب تر از همه فیگور Daigo ! :دی

پ.ن : نوید فیگور دایگو رو برای تو زدن :دی

===

در جواب این کامنتت به طور کلی فقط میشه گفت :| یه کراس با ARKSYS حالش بیشتره یا نینتندو؟ شما دلتون میخواد ریو رو برداری با ماریو و لوییجی (:|) مبارزه کنید یا راگنا و سول بدگای؟

داداش Mel الان جوجه فاکولیه! :D "شان" هم نمیشه به روستر اضافه شه چه برسه به mel :D
از بحث داستان بیا بیرون، به داستان باشه باید کل روستر یک تا 4 رو برگردونن. وقتی وگا رو داریم دیگه اینو میخوایم چیکار؟ میتونن یه کاستوم نینجا واسه وگا درست کنن حال کنیم :D
Luwanda خفنه؟ ما که چیزی ازش ندیدیم تاحالا:D تو کمیکها خودنمایی کرده؟ طراحیش باحاله:D منو یاد پویزن میندازه. بدم نمیاد بیارنش.:D
پ.ن: جوری؟ اونکه هنوز نیومده:D بایسون رو منظورته؟ :D 12 کجا بود؟ من فقط Oro رو دیدم.:D اگه اینجوری باشه و Q هم بیاد دوباره اون انیمیشن خفن Parryـش رو میبینیم:ی (البته اگه خربازی درنیارن و انیمیشنش رو عوض نکنن) همونی که کتش رو میتکوند:D
دقت کنی مثالم در راستای بعید بودن حضور الایزا بود ، یعنی هر وقت Mel اومد بعدش می تونی منتظر الایزا هم باشی :دی
پست ها رو درست نمی خونی بعد بهتم میگم میگی چقدر تهاجمی برخورد میکنی :دی من گفتم امثال Geki فقط توی داستان (عکس های نقاشی شده ، کات سین ، دست نوشته ، آنچه مربوط به روستر و گیم پلی نمی شود ، چه جوری دیگه بگم دوزاری بیوفته :دی) ممکنه حضور داشته باشن و قرار نیست همه توی روستر بیان که طبیعی هم هست ، بعد اومدی حرف خودمو تکرار می کنی :

"به داستان باشه باید کل روستر یک تا 4 رو برگردونن. وقتی وگا رو داریم دیگه اینو میخوایم چیکار؟"

خب منم دارم میگم اگه باشه در حد حضور توی نقاشی های بخش داستانی ایبوکیه ! دیگه رسماً عکس هم برات گذاشتم :دی
خب طبیعیه توی یه بازی فایتینگ به داستان و کرکترها نپردازن و تو هم چیزی ازش نبینی :دی واسه همین سایر مدیاها رو میذارن که علاقمندا دنبال کنن :دی ولی به طور کلی کرکتر خیلی خوبیه و خیلی دوست دارم توی روستر بازی ببینمش ، کما اینکه کم نبودن کرکترهایی که از مانگا و کمیک به روستر SF اضافه شدن مثل کارین که اصن یه کرکتر از مانگای ساکورا بوده یا دیکیپر که از کمیک زنده شده و کم کم راهشو به بازی باز کرده و ... :دی

پ.ن : نه عزیزم :دی جوری ، Juri ، 樹里 همونی که موهاش مشکیه و شلوارش سفید :دی طبیعتاً من به خاطر علاقم کل یونیورس SF رو دنبال میکنم و محدود به یه استوری مد داخل بازی نیستم :دی حالا با در نظر گرفتن اینا ، بله هم وایپر توی خط داستانی جوری هست و هم ایبوکی توی خط داستانی کارین :دی (این دومی البته از این آرک های جدا و کوتاهه) و خب امیدوارم باقی مونده ی بر و بچه های SF III هم پاشون به SF V باز بشه :دی

• Like
Reactions: NaViiDii and PWLG

ای بابا! :| نینتندو که SSB رو داره و خیلی هم محبوبه و کاراکترهایی مثل Ryu و Mega Man هم توش هستن، دیگه این Capcom Vs Nintendo برای چی؟! :|
بدبختی اینجاست که فروش SFV خوب نبوده و بعیده خود سونی هم سراغ یه فایتینگ انحصاری دیگه بره. :( ولی چقدر خوب میشد یه بازی تو مایه های Marvel Vs Capcom بسازن... من از Crash هم بیشتر منتظرش هستم. :(

ای بابا! :| نینتندو که SSB رو داره و خیلی هم محبوبه و کاراکترهایی مثل Ryu و Mega Man هم توش هستن، دیگه این Capcom Vs Nintendo برای چی؟! :|
بدبختی اینجاست که فروش SFV خوب نبوده و بعیده خود سونی هم سراغ یه فایتینگ انحصاری دیگه بره. :( ولی چقدر خوب میشد یه بازی تو مایه های Marvel Vs Capcom بسازن... من از Crash هم بیشتر منتظرش هستم. :(
بخش بحرانی قضیه همون قسمت بولد شدس ! مارول 4 تا فیلم درست و حسابی ساخته از کرکترهاش و جوگیر شده لایسنس کرکترها رو از کپکام گرفته (!!!) اونو هم گفته ایده ی خیلی خوبیه که با همون استایل و گرافیک یه بازی توو مایه های Capcom Vs Nintendo بسازیم ! احتمالاً میخوان موتور اون بازی بی استفاده نمونه ولی آخه ورسوس نینتندو ؟ :(

جدا از اینکه الان نه دل خوشی از کپکام دارم و نه از سونی، به نظرم مشکل اصلی اینه که نه تنها سونی الان دیگه احتمالا نمی‌خواد روی فایتینگ جدید از کپکام سرمایه‌گذاری کنه، بلکه کلا فکر کنم بعد این فروش ضعیف خود کپکام هم دیگه علاقه زیادی به ساخت فایتینگ نداشته باشه.

رفتن Neo_G که یکی از بهترین طراح‌هاشون توی بازی‌های فایتینگ بود، یکی از مواردیه که بدجوری من رو نسبت به این موضوع بدبین میکنه. همین چند روز پیش هم که خبر تاسیس یه زیرمجموعه موبایل از طرف کپکام منتشر شد و گفتن بازی‌های محبوبی مثل مانستر هانتر، مگامن و باسارا رو میخوان نسخه موبایل ازشون بسازن و روی موبایل بیارنشون.

به نظرم کپکام کم کم داره کنسول گیمینگ (یا حداقل کنسول‌های خانگی) رو میزاره کنار و به احتمال زیاد تمرکزش رو روی بازی‌های کم خرج‌تر موبایل و کنسولای دستی میزاره :|

2n8rcaoc0sfwg2ywavtf.gif

آخرین ویرایش:
بخش بحرانی قضیه همون قسمت بولد شدس ! مارول 4 تا فیلم درست و حسابی ساخته از کرکترهاش و جوگیر شده لایسنس کرکترها رو از کپکام گرفته (!!!) اونو هم گفته ایده ی خیلی خوبیه که با همون استایل و گرافیک یه بازی توو مایه های Capcom Vs Nintendo بسازیم ! احتمالاً میخوان موتور اون بازی بی استفاده نمونه ولی آخه ورسوس نینتندو ؟ :(
جدا از اینکه الان نه دل خوشی از کپکام دارم و نه از سونی، به نظرم مشکل اصلی اینه که نه تنها سونی الان دیگه احتمالا نمی‌خواد روی فایتینگ جدید از کپکام سرمایه‌گذاری کنه، بلکه کلا فکر کنم بعد این فروش ضعیف خود کپکام هم دیگه علاقه زیادی به ساخت فایتینگ نداشته باشه.

رفتن Neo_G که یکی از بهترین طراح‌هاشون توی بازی‌های فایتینگ بود، یکی از مواردیه که بدجوری من رو نسبت به این موضوع بدبین میکنه. همین چند روز پیش هم که خبر تاسیس یه زیرمجموعه موبایل از طرف کپکام منتشر شد و گفتن بازی‌های محبوبی مثل مانستر هانتر، مگامن و باسارا رو میخوان نسخه موبایل ازشون بسازن و روی موبایل بیارنشون.

به نظرم کپکام کم کم داره کنسول گیمینگ (یا حداقل کنسول‌های خانگی) رو میزاره کنار و به احتمال زیاد تمرکزش رو روی بازی‌های کم خرج‌تر موبایل و کنسولای دستی میزاره :|

دقت کنی مثالم در راستای بعید بودن حضور الایزا بود ، یعنی هر وقت Mel اومد بعدش می تونی منتظر الایزا هم باشی :D
پست ها رو درست نمی خونی بعد بهتم میگم میگی چقدر تهاجمی برخورد میکنی :D من گفتم امثال Geki فقط توی داستان (عکس های نقاشی شده ، کات سین ، دست نوشته ، آنچه مربوط به روستر و گیم پلی نمی شود ، چه جوری دیگه بگم دوزاری بیوفته :D) ممکنه حضور داشته باشن و قرار نیست همه توی روستر بیان که طبیعی هم هست ، بعد اومدی حرف خودمو تکرار می کنی :

"به داستان باشه باید کل روستر یک تا 4 رو برگردونن. وقتی وگا رو داریم دیگه اینو میخوایم چیکار؟"

خب منم دارم میگم اگه باشه در حد حضور توی نقاشی های بخش داستانی ایبوکیه ! دیگه رسماً عکس هم برات گذاشتم :D
خب طبیعیه توی یه بازی فایتینگ به داستان و کرکترها نپردازن و تو هم چیزی ازش نبینی :D واسه همین سایر مدیاها رو میذارن که علاقمندا دنبال کنن :D ولی به طور کلی کرکتر خیلی خوبیه و خیلی دوست دارم توی روستر بازی ببینمش ، کما اینکه کم نبودن کرکترهایی که از مانگا و کمیک به روستر SF اضافه شدن مثل کارین که اصن یه کرکتر از مانگای ساکورا بوده یا دیکیپر که از کمیک زنده شده و کم کم راهشو به بازی باز کرده و ... :D

پ.ن : نه عزیزم :D جوری ، Juri ، 樹里 همونی که موهاش مشکیه و شلوارش سفید :D طبیعتاً من به خاطر علاقم کل یونیورس SF رو دنبال میکنم و محدود به یه استوری مد داخل بازی نیستم :D حالا با در نظر گرفتن اینا ، بله هم وایپر توی خط داستانی جوری هست و هم ایبوکی توی خط داستانی کارین :D (این دومی البته از این آرک های جدا و کوتاهه) و خب امیدوارم باقی مونده ی بر و بچه های SF III هم پاشون به SF V باز بشه :D
آها (به سبک تام گربه) از اون لحاظ؟ خب منم گفتم احتمالش خیلی کمه ولی درکل خواستم اون کرکترایی که دلم میخواد ببینم رو نام ببرم.
این طرح هم فک میکنم باید مربوط به حضور توی بخش داستانی ایبوکی باشه که قراره به روستر اضافه بشه :D
والا از این حرفت برداشتم این بود که انگار میخوان برش گردونن وگرنه قبلش هرچی گفتی منظورتو گرفتم.
خب کرکترایی که از کمیک و کلا رسانه های دیگه، اضافه شدن، پتانسیلش رو داشتن. به نظر من Geki پتانسیلش رو نداره حالا خدارو چه دیدی، شاید اوردنش:دی

پ.ن: نگرفتی منظورمو:دی جوری که اصلا نیومده تو روستر چجوری تو بخش داستانیش وایپر رو دیدی؟:دی وایپر فقط تو Story بایسون بود. مگه اینکه از این حرفت:«وایپر تو بخش داستانی جوری هست» منظورت جایی غیر از بازی باشه. (که با توجه به جمله بعدیت فکرکنم همین بوده منظورت)
یه Q رو بیارن فقط؛ باقی مونده پیش کششون.:دی

آها (به سبک تام گربه) از اون لحاظ؟ خب منم گفتم احتمالش خیلی کمه ولی درکل خواستم اون کرکترایی که دلم میخواد ببینم رو نام ببرم.

والا از این حرفت برداشتم این بود که انگار میخوان برش گردونن وگرنه قبلش هرچی گفتی منظورتو گرفتم.
خب کرکترایی که از کمیک و کلا رسانه های دیگه، اضافه شدن، پتانسیلش رو داشتن. به نظر من Geki پتانسیلش رو نداره حالا خدارو چه دیدی، شاید اوردنش:D

پ.ن: نگرفتی منظورمو:D جوری که اصلا نیومده تو روستر چجوری تو بخش داستانیش وایپر رو دیدی؟:D وایپر فقط تو Story بایسون بود. مگه اینکه از این حرفت:«وایپر تو بخش داستانی جوری هست» منظورت جایی غیر از بازی باشه. (که با توجه به جمله بعدیت فکرکنم همین بوده منظورت)
یه Q رو بیارن فقط؛ باقی مونده پیش کششون.:D
جمله رو یه کم مبهم نوشتم :دی در واقع منظورم این بود که ایبوکی قراره به روستر اضافه بشه و این بابا هم میره توی بخش داستانیش :دی
با Geki کاری ندارم :دی داشتم Luwanda رو می گفتم :دی به نظرم پتانسیلش رو داره ، بماند که الان همین یه تک آرتش هم خودش کلی طرفدار پیدا کرده :دی

پ.ن : منظورتو گرفتم ، منظورم داستانیه که به موازات SF V داره توی مدیاهای دیگه روایت میشه :دی اونجا جوری هست ، وایپر هم توی بخش مربوطه ـش هست :دی
کشتی خودتو با Q ، پاشو برو اون ماد ـشو دنلد کن خیال خودتو راحت کن :دی

.these are the final techniques i thought i would never have the opportunity to teach you. all my knowledge is now yours , with nothing withheld and nothing forbidden
.your time as my student is over. it is time for you to seek a new master
...let me tell you of a man called
ORO
(حرفهای گوکن به ریو)
Oro Confirmed :D

===

وگا بخشی از Secret Society شده با این عکس احتمالاً فانگ و باقی دار و دسته هم دارن به اونا می پیوندن :دی احتمال حضور Gill شونصد برابر شد :دی

vw6h56wg59mpbw0a4yeg.jpg

.these are the final techniques i thought i would never have the opportunity to teach you. all my knowledge is now yours , with nothing withheld and nothing forbidden
.your time as my student is over. it is time for you to seek a new master
...let me tell you of a man called
ORO
(حرفهای گوکن به ریو)
Oro Confirmed :D

===

وگا بخشی از Secret Society شده با این عکس احتمالاً فانگ و باقی دار و دسته هم دارن به اونا می پیوندن :D احتمال حضور Gill شونصد برابر شد :D

vw6h56wg59mpbw0a4yeg.jpg
احسان چی ان اینا؟ کمیکه؟ از کجا میشه گیر آوردشون؟ اسم این کمیک مهما که به داستان سری ربط دارن رو میگی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or