PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
اون 4 تا کاستوم اگه کاستوم های پیش خرید منظورته ، از همون اول گفتن یه مدت بعد توی PSN در دسترس قرار میگیره ، احتمال اینکه بشه با فایت مانی هم خریدش هست. پس نگرانیت از بابت اینکه باید سیزن پس بگیری تا اونا رو داشته باشی بیخوده :D
در مورد استیج هم بازم میگم توقعت بیجاس :D الان معلوم نیست تا اول 2017 اصن کلاً چند تا استیج قراره داشته باشیم که تو 3-4 تا هم مجانی میخوای !!! :D از طرفی اگه قابلیت تغییر ساعت و آب و هوای استیج ها هم اضافه بشه خودش کلی تنوع توی استیج ها ایجاد میکنه :D
فقط بیان اون استیج کشتی کج میکا رو بذارن (حتی شده فروشی) من دیگه چیزی نمیخوام :D توی آرت بوک بازی هم بود :((
والا من هرچی بگم باز حرف خودتو میزنی پس بیخیال (It's the same damn conversation time after time) استیج هم چیزیه که به نظرم دو سه تا مجانی حقمونه حالا هرچندتا میخوان بدن تو 2016 یا 17 یا..... :| آره این قابلیت تو نسخه قبلی هم بود فقط اونجا به استیج های مختلف تقسیم میشد =)) استیج های 4 (منها اونهایی که دقیقا کپی پیست بودن) رو جمع میکردیم فکر کنم 15تا هم نمیشد:D
اون استیج اگه اضافه شه، خیلی کوچیک میشه محیط. باید یه مدل خاص به سبک استیج زانگیف براش طراحی کنن که احتمالش کمه. گفته بودن قرار نیست واسه همه استیج بسازیم و یه سری ها شریکن تو استیج از اونجایی که یه زمین کشتی کج داریم، نمیشه به دومیش زیاد امیدوار بود. (دوست داشتم الان به کپکام بگم Lazy:D ولی خب خداییش استیج ساختن کار آسونی نیست و نمیشه واسه همه درست کرد)

والا من هرچی بگم باز حرف خودتو میزنی پس بیخیال (It's the same damn conversation time after time) استیج هم چیزیه که به نظرم دو سه تا مجانی حقمونه حالا هرچندتا میخوان بدن تو 2016 یا 17 یا..... :| آره این قابلیت تو نسخه قبلی هم بود فقط اونجا به استیج های مختلف تقسیم میشد =)) استیج های 4 (منها اونهایی که دقیقا کپی پیست بودن) رو جمع میکردیم فکر کنم 15تا هم نمیشد:D
اون استیج اگه اضافه شه، خیلی کوچیک میشه محیط. باید یه مدل خاص به سبک استیج زانگیف براش طراحی کنن که احتمالش کمه. گفته بودن قرار نیست واسه همه استیج بسازیم و یه سری ها شریکن تو استیج از اونجایی که یه زمین کشتی کج داریم، نمیشه به دومیش زیاد امیدوار بود. (دوست داشتم الان به کپکام بگم Lazy:D ولی خب خداییش استیج ساختن کار آسونی نیست و نمیشه واسه همه درست کرد)

احتمالاً تعریفت از حق یه چیز خیلی فضاییه :D

برای هر کرکتر که درسته نمیشه استیج ساخت ، ولی یه استیج کشتی کج درست و حسابی و خوف واقعاً برای SF لازمه به نظرم (به خصوص که توی آلفا 3 این استیج کشتی کج اصن نماد میکا بود و با اکثر حرکتاش یه استیج اون گوشه موشه ها ظاهر میشد) :D به اضافه اینکه همچین استیجی رو میشه با بالراگ به عنوان استیج بوکس هم Share کرد :D و اینکه توی تریلر داستانی اگه نگاه کنی یه زمین کشتی کج هم رویت میشه که میکا و زانگیف توشن، حیفه توی بازی نباشه :D (اگرچه فک کنم باشه ، چون تریلر داستانی کلاً توی استیج ها اتفاق می افته ، از قضا اون پایگاهه که دو سه نفر توشن و یه چند تا مانیتور هم جلوشونه جزو استیج ها داخل آرت بوک هست)

نه اتفاقا یه چیز خیلی ساده س: همیشه حق با منه:D

آخه اینجوری هم که تو میگی نمیشه، اونوقت میشه مثل MK که هر زمین قابلیت هایی داره. اونجوری به نظرم قشنگ نیست اصلا. دیدمش اونو الان تو تریلر. شاید باشه:D ?Who knows :D
چرا نشه ، یه کم ابعاد زمینو گنده بگیرن عین استیج های 2D میشه دیگه :دی

آخرین ویرایش:
احتمالاً تعریفت از حق یه چیز خیلی فضاییه :D

برای هر کرکتر که درسته نمیشه استیج ساخت ، ولی یه استیج کشتی کج درست و حسابی و خوف واقعاً برای SF لازمه به نظرم (به خصوص که توی آلفا 3 این استیج کشتی کج اصن نماد میکا بود و با اکثر حرکتاش یه استیج اون گوشه موشه ها ظاهر میشد) :D به اضافه اینکه همچین استیجی رو میشه با بالراگ به عنوان استیج بوکس هم Share کرد :D و اینکه توی تریلر داستانی اگه نگاه کنی یه زمین کشتی کج هم رویت میشه که میکا و زانگیف توشن، حیفه توی بازی نباشه :D (اگرچه فک کنم باشه ، چون تریلر داستانی کلاً توی استیج ها اتفاق می افته ، از قضا اون پایگاهه که دو سه نفر توشن و یه چند تا مانیتور هم جلوشونه جزو استیج ها داخل آرت بوک هست)
نه اتفاقا یه چیز خیلی ساده س: همیشه حق با منه:D

آخه اینجوری هم که تو میگی نمیشه، اونوقت میشه مثل MK که هر زمین قابلیت هایی داره. اونجوری به نظرم قشنگ نیست اصلا. دیدمش اونو الان تو تریلر. شاید باشه:دی ?Who knows :دی

Custom های پرمیوم فقط با پول واقعی قابل خرید هستن، اون کاستوم های داستانیه که با FM میشه خریدشون. فقط خدا کنه این رنگا رو هم از پشت Survival بردارن بذارن یجا دیگه چون اگه حتی تمامشون رو برای لباس معمولی هر کاراکتر آنلاک کرده باشید باید برای لباس های دیگش دوباره Survival رو رو Hard تموم کنید تا رنگ هاش باز بشه.

Custom های پرمیوم فقط با پول واقعی قابل خرید هستن، اون کاستوم های داستانیه که با FM میشه خریدشون. فقط خدا کنه این رنگا رو هم از پشت Survival بردارن بذارن یجا دیگه چون اگه حتی تمامشون رو برای لباس معمولی هر کاراکتر آنلاک کرده باشید باید برای لباس های دیگش دوباره Survival رو رو Hard تموم کنید تا رنگ هاش باز بشه.
با آپدیت رنگ ها به فروشگاه بازی هم اضافه میشن و میشه رنگ ها رو از اونجا هم خرید :دی

کاراکترهای DLC + لباس های Premium + d + یک استیج کاملا جدید

دیدن این ویدئو از کومبوهای Ken خالی از لطف نیست
پس چی گفتن بازی رایگان محتوا میاد براش
بعد هر سال باید سیزن پس جدید بخریم یا یه بار بخریم کافیه ؟ و تا آخرش محتوای رایگان میگیریم ؟

فکر
پس چی گفتن بازی رایگان محتوا میاد براش
بعد هر سال باید سیزن پس جدید بخریم یا یه بار بخریم کافیه ؟ و تا آخرش محتوای رایگان میگیریم ؟
فکر نکنم تا آخر باشه. (هر اعتراضی داری، احسان جوابتو میده:دی)
فقط همینا رایگانه. بقیه چیزایی که میاد رو باید با "فایت مانی" یا پول واقعی خرید. احتمالا لباسا همه شون با پول وقعی باید خرید (غیر از لباسای بخش داستانی) کرکترا هم که همه شونو با فایت مانی میشه خرید. استیج ها فعلا قضیه ش معلوم نیست. آپدیت های خود بازی که مربوط به گیم پلی و بالانس و... میشه هم کلا رایگانه

فکر

فکر نکنم تا آخر باشه. (هر اعتراضی داری، احسان جوابتو میده:D)
فقط همینا رایگانه. بقیه چیزایی که میاد رو باید با "فایت مانی" یا پول واقعی خرید. احتمالا لباسا همه شون با پول وقعی باید خرید (غیر از لباسای بخش داستانی) کرکترا هم که همه شونو با فایت مانی میشه خرید. استیج ها فعلا قضیه ش معلوم نیست. آپدیت های خود بازی که مربوط به گیم پلی و بالانس و... میشه هم کلا رایگانه
:flushed: نه بیان اونا هم پول بگیرن تعارف نکنن یه وقت !!!
من که همیشه شک داشتم به این رایگان بودن محتویات ، تو کتم نمیرفت باورم نمیشد کپکام بیاد از خیر سودش بگذره
آخه الان یه اکانت هکی پیدا کردم نوشته بود همرا با سیزن پس 2016 و مورتال کمبات ( و چند بازی دیگه که به درد من نمیخوردن ) 45 تومن ، موندم بخرم یا نه ؟
و این که نمیدونم میتونم در آینده برای اکانت خودم محتویات بخرم یا نه ، چون اکانت خودم بازی رو نداره و فقط اون اکانت هکی که بخرم بازی و سیزن پس رو داره و من هم میتونم رو کنسولم پرایمری کنم و استفاده کنم ،
حالا با این شرایطی گفتم کسی میدونه ؟ :
در آینده برای اکانت خودم میتونم محتویات بخرم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

آقایون تمام این محتواها که با سیزن پس دریافت میشه جدا هم در دسترسه مثل خیلی از بازیای دیگه :D یه سری چیزاش مثل کرکتر و کاستوم و این حرفها با فایت مانی بدست میاد ، یه سریاش مثل اون پرمیوم ها هم ظاهراً فروشیه :D ولی کسی که حس و حال گرفتن خیلی از این آیتم ها رو با فایت مانی نداره 2 راه جلوشه : 1- بره با Zenny اینا رو دونه دونه بخره (این بدرد کسایی می خوره که کل یه محتوا رو نمیخوان و فقط یه گلچینی ازش میخوان) 2- وقتی طرف میخواد بابت کل محتوا پول بده و حس و حال فایت مانی نداره به جای اینکه برای تمام محتوای عرضه شده دونه دونه پول بده میره سیزن پس میخره که قیمت تموم شدش از دونه دونه خریدن معمولاً کمتر در میاد (جریان استیج ها هنوز معلوم نیست)
به همین سادگی به همین خوشمزگی :D سیزن پس ها هم 1 ساله ـس :D

@PWLG
خرید با فایت مانی هم یعنی رایگان ، چون پولی خارج از اون 60$ براش نمی پردازی. دایره ی لغاتتو گسترده تر کن ، انقدر ملتو گیج نکن :D دیگه زائو نیستیم که همون فایت مانی رو هم یکی بیاد تعارف کنه بذاره جلومون :دی
===
Finishing trials will earn you some extra Fight Money

ایول :D

آخرین ویرایش:
@PWLG
خرید با فایت مانی هم یعنی رایگان ، چون پولی خارج از اون 60$ براش نمی پردازی. دایره ی لغاتتو گسترده تر کن ، انقدر ملتو گیج نکن :D
تو چرا اینقدر به من گیر میدی؟:دی
خودم میدونم فرقشو فقط واسه این میگم که فکر نکنن مثل آپدیت ها یه راست همه چی اعمال میشه.

تو چرا اینقدر به من گیر میدی؟:D
خودم میدونم فرقشو فقط واسه این میگم که فکر نکنن مثل آپدیت ها یه راست همه چی اعمال میشه.
گیر نمیدم ، یه جوری بنده خدا رو از محتوای رایگان ناامید کردی که حاضر شد بره سیزن پس بخره ! در صورتی که از همین الان می دونیم 90% محتوای سیزن پس خیلی راحت و بی دردسر با فایت مانی در دسترسه :D اون پرمیوم ها هم خب مال پیش خرید بوده و طبیعیه پولی باشه و همش 4 تا دونس :D می مونه استیج ها که هنوز هیچ حرفی ازش زده نشده ، یعنی تا قبل از اینم توی دیتای محتوای سیزن پس بازی هم حرفی از استیج نبوده که خب حالا بعداً این قضیه رو روشن میکنن که چه جوری میشه :D

گیر نمیدم ، یه جوری بنده خدا رو از محتوای رایگان ناامید کردی که حاضر شد بره سیزن پس بخره ! در صورتی که از همین الان می دونیم 90% محتوای سیزن پس خیلی راحت و بی دردسر با فایت مانی در دسترسه :D اون پرمیوم ها هم خب مال پیش خرید بوده و طبیعیه پولی باشه و همش 4 تا دونس :D می مونه استیج ها که هنوز هیچ حرفی ازش زده نشده ، یعنی تا قبل از اینم توی دیتای محتوای سیزن پس بازی هم حرفی از استیج نبوده که خب حالا بعداً این قضیه رو روشن میکنن که چه جوری میشه :D
دیگه اگه طرف مقابل فرق پول واقعی و فایت مانی رو ندونه، تقصیر من چیه؟ :دی من نیتم شفاف سازی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or