PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
آره تکن خوبیش اینه که درگیری ها کاملا تن ب تن هست... ب نظرم برا همینه ک باری رو حرفه ای کرده...
تو گیم پلی هم نه خبری از قدرت زدن هست و نه خبری از پرتاب اشیا یا استفاده از محیط...

Sent From Sony Xperia Z2
ولی ناگفته نمونه که اگه تو این بازی دو نفر خیلی حرفه ای بازی کنن ، بازی خیلی گرم میشه مثلا یه بار با داداشم بازی میکردم من ابل گرفته بودم داداشم گایل یک بازی باحالی شده بود دیگه کارمون شده بود تو الترا هم الترا بزنیم مثلا من تا الترا میزدم تا میخواست مشتم بخوره به داداشم که الترا رو شروع کنه اونم با گایل الترا میزد:x

ممنون دادا...
حقیقت من مرتال خیلی سختم بود... خیلی که نه... ولی در مقابل استاندارد های تکن خیلی الکی بود... مبارزه ها ب شدت مصنوعی و خشک بودن...

میخواستم ببینم استیریت فایتر چطوره؟ کسی هست ک تکن باز باشه بعد تجربه ی SF هم داشته باشه؟

مثلا یکی مسئله ی دفاع هست تو تکن... وقتی هیچ کاری نکنی خب ضربات دفاع میشه... SF دفاعش چطوریه؟

Sent From Sony Xperia Z2
تو تکن هم برای دفاع باید حتما عقب رو بگیری . درسته که اگه دست به هیچی نزنی خودش ضرباتو دفاع میکنه ولی به صورت تضمینی نیست و احتمال این هم وجود داره که بعضی ضربات دفاع نشه. مثلا بعضی ضربات هستن دفاع رو میشکنن ( مثل سه جلو ضربدر اکثر شخصیتها) و اگه عقب رو نگیری بعد از اون ضربات ضربه بعدی رو هم میخوری اما اگر عقب رو بگیری به طور تضمینی هر ضربه ای دفاع میشه. اصولا جفتشون از نظر دفاع کردن شبیه هم هستن:d

آخرین ویرایش:
دوستان سری استریت فایتر از نظر گیم پلی و زدن کمبو سخت تر از سری تیکن و مورتال هست؟
کمبو زدن یه بخش کوچیک از ساختاره بزرگ گیم پلی هست. بنظر من تکن یک لول اسونتره از استریت فایتر ـه :دی

درضمن اینو رو ببین : watch?v=bn8sOCbD2LM

ببین اول تا اخرش چندتا کمبو میزنن :دی

آخرین ویرایش:
به نظر من یه کم فرق میکنه چون تو تکن ضربه ها به صورت معمولی هستش و چیزی واسه پرتاب یا... نداره ولی این یکی از هدوکن بگیر تا تلپورت و همین شاید یه کم برات سخت باشه که مثلا شما که به دعوای تن به تن عادت داری بخوای بری نزدیکش ولی حریف از راه دور هدوکن میزنه و نمیذاره نزدیک بشی

اصلاً اینطور نیست ! بازی توپ های انرژی داره ولی توی هر شماره یه راهکار برای مقابله هم داره :دی توی III مکانیزم Parry هست ، توی IV با قابلیت FA میشه توپ های انرژی رو جذب کرد ، توی V هم که ماشاا... گسترده تر از همیشه شده و به جای اینکه یه حرکت واحد بهش اختصاص بدن توی Move های هر کرکتر یه چیزی گذاشتن که باهاش بشه توپ های انرژی رو رد داد : خود ریو پری میکنه ، چونلی یه حرکت داره که روی زمین دراز می کشه ، میکا یه حرکت داره که با ماتحتش می پره طرف حریف ،اون حرکت دقیقاً از روی هادو کن رد میشه ، رشید روی زمین قل میخوره و از زیر هادوکن رد میشه ، کارین یه ضربه ی کف دست داره که هادوکن رو خنثی میکنه ، نش توپ های انرژی رو با دستش می گیره و جذب میکنه ، بایسون هادوکن رو میگیره و با سرعت بیشتر به طرف خود حریف پس می فرسته ، زانگیف اون چرخیدن همیشگیش رو داره ، کمی هم همینطور ، فانگ با یه استپ از زیر هادوکن رد میشه و ... همینجوری بگیر برو تا آخر :دی بازی اصلاً اینطور نیست که بشینی یه گوشه هادوکن بزنی و طرف هم پرس بشه و نتونه کاری کنه :دی

آره تکن خوبیش اینه که درگیری ها کاملا تن ب تن هست... ب نظرم برا همینه ک باری رو حرفه ای کرده...
تو گیم پلی هم نه خبری از قدرت زدن هست و نه خبری از پرتاب اشیا یا استفاده از محیط...

Sent From Sony Xperia Z2

اگه دغدغه ـت حرفه ای بودن بازیه و نگرانی توی SF المان هایی باشه که نوب بازار کنه بازی رو یا خیلی افتضاح باشه ، اصلاً اینطور نیست :دی SF خیلی حرفه ایه و یه بالانسی هم بین کرکترها برقراره و اینطور نیست که یه کرکتر خوب باشه یه کرکتر بد :دی اصن توی SF کرکتر خوب و بد نداریم ، شما با هر کرکتری اراده کنی و حرفه ای بشی هر کاری میتونی بکنی و جلوی همه رقم کرکتری می تونی وایسی :دی

آخرین ویرایش:
خیلی ها که تا حالا SF بازی نکردن در مورد شباهتش با Tekken و MK سوال می کنن و اینکه می تونن واردش بشن یا نه.
در مورد جوابش باید فرق اصلی بین فایتینگ های رایج 2D و 3D Plane رو بررسی کنیم.
در ساده ترین حالت, پایه 3D ها بر اساس Chain Combo و Juggle کردن و ادامه دادن کمبو با استفاده از بقیه Chain ها و Launcher هاست.
نمونه اش مثلا Hwoarang تکن با دکمه 1 ( مثلا X روی ps ) با 1,1,1,1 یه انیمیشن ترکیبی و دنباله دار ( Chain ) اجرا می کنه که در آخر طرف Launch میشه و فرصت ادامه دادن کمبو در حال ناک آپ ( Juggle) با Chain های دیگه و غیره داده می شه.
توی فایتینگ های 3D معمولا حرکات بصورت دنباله دار اجرا میشه و ظاهر خوشگلی بهش می ده و البته می تونه خیلی گیج کننده هم باشه!

در فایتینگ های 2D Plane جز در استثنا Chain وجود نداره و همه دکمه ها فقط یک عمل رو انجام میدن که بهش Normal Move میگن ( با گرفتن جهت های مختلف در اکثر موارد انیمیشن و کاربرد عوض میشه اما فقط یک خروجی داره)
اگه اینطوره پس چطور کمبوها شکل می گیرن؟ با Link کردن یا پیوند دادن همین انیمیشن های ساده به همدیگه یا کنسل کردن ( Special Cancel ) همین حرکات ساده با Special Move ها , EX ها و Super و غیره فرصت کمبو و جاگل کردن ایجاد میشه. ( که بشدت می تونه سخت هم باشه )
خلاصه بخوایم بگیم جفتشون سختی ها و جذابیت های خاص خودشون رو دارن, اما اینکه طرفدارای تکن خوششون میاد یا نه...نمی دونم!

اصلاً اینطور نیست ! بازی توپ های انرژی داره ولی توی هر شماره یه راهکار برای مقابله هم داره :دی توی III مکانیزم Parry هست ، توی IV با قابلیت FA میشه توپ های انرژی رو جذب کرد ، توی V هم که ماشاا... گسترده تر از همیشه شده و به جای اینکه یه حرکت واحد بهش اختصاص بدن توی Move های هر کرکتر یه چیزی گذاشتن که باهاش بشه توپ های انرژی رو رد داد : خود ریو پری میکنه ، چونلی یه حرکت داره که روی زمین دراز می کشه ، میکا یه حرکت داره که با ماتحتش می پره طرف حریف ،اون حرکت دقیقاً از روی هادو کن رد میشه ، رشید روی زمین قل میخوره و از زیر هادوکن رد میشه ، کارین یه ضربه ی کف دست داره که هادوکن رو خنثی میکنه ، نش توپ های انرژی رو با دستش می گیره و جذب میکنه ، بایسون هادوکن رو میگیره و با سرعت بیشتر به طرف خود حریف پس می فرسته ، زانگیف اون چرخیدن همیشگیش رو داره ، کمی هم همینطور ، فانگ با یه استپ از زیر هادوکن رد میشه و ... همینجوری بگیر برو تا آخر :دی بازی اصلاً اینطور نیست که بشینی یه گوشه هادوکن بزنی و طرف هم پرس بشه و نتونه کاری کنه :دی
آقا غلط کردم:d
البته من فقط میخواستم بگم که تو این بازی میشه انرژی پرتاب کرد و شاید یه کم واسه ایشون که تیکن باز هستن اذیت کنه وگرنه اونجوریا که گفتم هم نیست(فن بیانم خوب نبود:d)
البته احسان جان پرش رو از قلم انداختی که همه هم دارن و معمولا بشتر ازش استفاده میشه.من خودم از رو هدوکن ها میپرم:d

یکی الان به من توضیح بده که واقعا بازی حالت مبارزه آفلاین نداره ؟!! یعنی مبارزه با Cpu ؟ برای بازی افلاین هم باید حتما بازی اپدیت اجباری بشه یا نه ؟ مرسی

یه سری ویدئوی آموزشی (موارد پایه ای و کاربرد اونها) توی گف برای SFV گذاشته بودن که اکثرا توصیه میکردن حتما دیده بشن :دی من برای خودم اینا رو مستقیم کردم گفتم بد نیست اینجا هم بزارم شاید برای بقیه هم جالب باشن :دی

The Street Fighter V Intro Guide
Part 1 - The Interface
Part 2 - Meter
Part 3 - Mechanics
Part 4 - Terminology

این یکی هم مثل اینکه پیشرفته‌تره و برای بازیکن‌های حرفه‌ای تر مفیده:
Disrepect Pressure with Counter-Hit Jab combos! | Street Fighter V

کیفیت همه ویدئوها 720p/60fps هست :دی

فقط اگه می‌خواید بگیریدشون زودتر اقدام کنید چون لینکای مستقیم بعد از یه مدت پاک میشن.

یکی الان به من توضیح بده که واقعا بازی حالت مبارزه آفلاین نداره ؟!! یعنی مبارزه با Cpu ؟ برای بازی افلاین هم باید حتما بازی اپدیت اجباری بشه یا نه ؟ مرسی
اینجور گه دوستان میگفتن با آپدیت اضافه میشه ولی آفلاین دو نفره داره فکر کنم

آقا غلط کردم:d
البته من فقط میخواستم بگم که تو این بازی میشه انرژی پرتاب کرد و شاید یه کم واسه ایشون که تیکن باز هستن اذیت کنه وگرنه اونجوریا که گفتم هم نیست(فن بیانم خوب نبود:d)
البته احسان جان پرش رو از قلم انداختی که همه هم دارن و معمولا بشتر ازش استفاده میشه.من خودم از رو هدوکن ها میپرم:d

پرش عموم اوقات Safe نیست و گاهی اوقات طرف هادوکن میزنه که تو از روش بپری و بعد پانیشت کنه :دی

- - -ویرایش - - -

بخش داستانی چونلی هم اضافه شد :bighug::bighug::bighug:

2r5z4kdu78157gdk28y9.png

خیلی ها که تا حالا SF بازی نکردن در مورد شباهتش با Tekken و MK سوال می کنن و اینکه می تونن واردش بشن یا نه.
در مورد جوابش باید فرق اصلی بین فایتینگ های رایج 2D و 3D Plane رو بررسی کنیم.
در ساده ترین حالت, پایه 3D ها بر اساس Chain Combo و Juggle کردن و ادامه دادن کمبو با استفاده از بقیه Chain ها و Launcher هاست.
نمونه اش مثلا Hwoarang تکن با دکمه 1 ( مثلا X روی ps ) با 1,1,1,1 یه انیمیشن ترکیبی و دنباله دار ( Chain ) اجرا می کنه که در آخر طرف Launch میشه و فرصت ادامه دادن کمبو در حال ناک آپ ( Juggle) با Chain های دیگه و غیره داده می شه.
توی فایتینگ های 3D معمولا حرکات بصورت دنباله دار اجرا میشه و ظاهر خوشگلی بهش می ده و البته می تونه خیلی گیج کننده هم باشه!

در فایتینگ های 2D Plane جز در استثنا Chain وجود نداره و همه دکمه ها فقط یک عمل رو انجام میدن که بهش Normal Move میگن ( با گرفتن جهت های مختلف در اکثر موارد انیمیشن و کاربرد عوض میشه اما فقط یک خروجی داره)
اگه اینطوره پس چطور کمبوها شکل می گیرن؟ با Link کردن یا پیوند دادن همین انیمیشن های ساده به همدیگه یا کنسل کردن ( Special Cancel ) همین حرکات ساده با Special Move ها , EX ها و Super و غیره فرصت کمبو و جاگل کردن ایجاد میشه. ( که بشدت می تونه سخت هم باشه )
خلاصه بخوایم بگیم جفتشون سختی ها و جذابیت های خاص خودشون رو دارن, اما اینکه طرفدارای تکن خوششون میاد یا نه...نمی دونم!

خریدی بازیو ایمان؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or