PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
یه چندتا جواب از اونو در مورد کرکترهایی که ملت دوست دارن توی بازی ببینن:

در مورد ساکورا ازش پرسیدن که آیا ساکورا رو با لباسی غیر از لباس مدرسه میبینیم که گفت:
@Kaine ;;)

سنش که های اسکول نمی مونه :دی لباسش با اون فرم باقی می مونه :دی مثل کارین که لباس فعلیش مشابه لباس مدرسشه ولی در عین حال دقیقاً همون نیست >:) :دی Alt ها هم که هیچ کدوم های اسکولی نیستن >:)

- - -ویرایش - - -

بخش داستانی ریو به تاپیک پرونده ی SF اضافه شد :دی

nb2w9sgntgnebcj81n50.png

از این به بعد هر داستان که اضافه میشه رو کجا اطلاع رسانی کنم ؟ :دی همینجا ، یا اونجا یا توی تاپیک کامیونیتی ؟ :دی هر جا راحتین بگین همونجا خبرشو بدم :دی

دوستان سری استریت فایتر از نظر گیم پلی و زدن کمبو سخت تر از سری تیکن و مورتال هست؟
اگه فرض کنیم یه نفر قصد داشته باشه که این گیم‌ها رو به صورت اصولی و در سطح متوسط یاد بگیره، برای یادگیری تکن باید بیشتر از SF جون و مایه بذاره!
اما اگه بخواد در حدّ حرفه‌ای بازی کنه، هر دوی این گیم‌ها جون کندنِ زیادی لازم دارن.

راجع به مورتال کامبت هم اصلاً اطلاعی ندارم.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز... ب نظر شما منی ک تکن باز حرفه ای قدیمی هستم و تا حالا هیچ کدوم از نسخه های Street Fighter رو بازی نکردم... مبارزات این بازی ب دلم میشینه؟

نمیدونم واقعاً بگیرمش یا نه...

Sent From Sony Xperia Z2

دوستان عزیز... ب نظر شما منی ک تکن باز حرفه ای قدیمی هستم و تا حالا هیچ کدوم از نسخه های Street Fighter رو بازی نکردم... مبارزات این بازی ب دلم میشینه؟

نمیدونم واقعاً بگیرمش یا نه...

Sent From Sony Xperia Z2

بنظر من یه چند تا ویدئو از گیم پلی بازی ببینید(همین آخرین ویدئو که علی گذشته بهترین نمونشه) و اگه خوشتون اومد بازی رو بگیرید. در کل افراد زیادی از جمله خودم توی این بازی هست که تازه کار هستیم و کم کم با کمک همدیگه یاد میگیریم، همین چیزاش هست که میتونه لحظات لذت بخشی رو برای هممون فراهم کنه :d

اوه اوه کانکشنم هم میزان هایپ و وخامت اوضاع رو درک کرده ، دانلود تموم شده :دی
البته متاسفانه بازی فردا صبح آنلاک میشه که من شب میرسم خونه
جامو خالی کنید موقع شروع بازی :دی

بنظر من یه چند تا ویدئو از گیم پلی بازی ببینید(همین آخرین ویدئو که علی گذشته بهترین نمونشه) و اگه خوشتون اومد بازی رو بگیرید. در کل افراد زیادی از جمله خودم توی این بازی هست که تازه کار هستیم و کم کم با کمک همدیگه یاد میگیریم، همین چیزاش هست که میتونه لحظات لذت بخشی رو برای هممون فراهم کنه :d
ممنون دادا...
حقیقت من مرتال خیلی سختم بود... خیلی که نه... ولی در مقابل استاندارد های تکن خیلی الکی بود... مبارزه ها ب شدت مصنوعی و خشک بودن...

میخواستم ببینم استیریت فایتر چطوره؟ کسی هست ک تکن باز باشه بعد تجربه ی SF هم داشته باشه؟

مثلا یکی مسئله ی دفاع هست تو تکن... وقتی هیچ کاری نکنی خب ضربات دفاع میشه... SF دفاعش چطوریه؟

Sent From Sony Xperia Z2

ممنون دادا...
حقیقت من مرتال خیلی سختم بود... خیلی که نه... ولی در مقابل استاندارد های تکن خیلی الکی بود... مبارزه ها ب شدت مصنوعی و خشک بودن...

میخواستم ببینم استیریت فایتر چطوره؟ کسی هست ک تکن باز باشه بعد تجربه ی SF هم داشته باشه؟

مثلا یکی مسئله ی دفاع هست تو تکن... وقتی هیچ کاری نکنی خب ضربات دفاع میشه... SF دفاعش چطوریه؟

Sent From Sony Xperia Z2
درباره بازی راستش چون من از قیم هر دو رو بازی میکردم به هردو عادت کردم و نمیتونم کمکی کنم ولی در مورد دفاع ، تو این بازی هر وقت فلش عقب رو بگیری دفاع میکنه اگه میخای نشسته دفاع کنی هم زیر و عقب رو میگری

درباره بازی راستش چون من از قیم هر دو رو بازی میکردم به هردو عادت کردم و نمیتونم کمکی کنم ولی در مورد دفاع ، تو این بازی هر وقت فلش عقب رو بگیری دفاع میکنه اگه میخای نشسته دفاع کنی هم زیر و عقب رو میگری
پس اگه دفاع اینطوریه کار رو سخت میکنه...

اما ب نظرم میاد استایل مبارزه ی هردو بازی توی یک رینج باشه...

Sent From Sony Xperia Z2

Sent From Sony Xperia Z2

خیر من زیاد بازی نکردم و به عنوان یه اماتور بهت میگم . کمبو زدن تو sf و عادت کردن به فنون کششیش ... گاو نر میخواهد و مرد کهن ... البته بستگی به کارکترش هم داره ...

از sf بازای خفن باید راهکار بگیری ..برای انتخاب کارکتر استارتر .... و اینکه از چه سبک و روشی استفاده کنی

Sent From Sony Xperia Z2
به نظر من یه کم فرق میکنه چون تو تکن ضربه ها به صورت معمولی هستش و چیزی واسه پرتاب یا... نداره ولی این یکی از هدوکن بگیر تا تلپورت و همین شاید یه کم برات سخت باشه که مثلا شما که به دعوای تن به تن عادت داری بخوای بری نزدیکش ولی حریف از راه دور هدوکن میزنه و نمیذاره نزدیک بشی

به نظر من یه کم فرق میکنه چون تو تکن ضربه ها به صورت معمولی هستش و چیزی واسه پرتاب یا... نداره ولی این یکی از هدوکن بگیر تا تلپورت و همین شاید یه کم برات سخت باشه که مثلا شما که به دعوای تن به تن عادت داری بخوای بری نزدیکش ولی حریف از راه دور هدوکن میزنه و نمیذاره نزدیک بشی
آره تکن خوبیش اینه که درگیری ها کاملا تن ب تن هست... ب نظرم برا همینه ک باری رو حرفه ای کرده...
تو گیم پلی هم نه خبری از قدرت زدن هست و نه خبری از پرتاب اشیا یا استفاده از محیط...

Sent From Sony Xperia Z2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or