PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
احسان الان دیگه انلاین بازی میکنی درسته ؟ :d وضعیت سرورهاش چطوره ؟!
پ.ن : احسان اومدم برا این بتای جدید دوباره ثبت نام کنم این دفعه این پیام را میده ! :|
The enrolment for this Beta has now closed.
Invitations to successful participants will be sent shortly.

سرورها و اینا که OK ـه همونطور که توی بتاهای قبلی هم بود :دی خیلی راحت وصل میشه و گیر و گور نداره و اینکه ظاهراً دوباره نت کد بازی رو بهتر هم کردن :دی
پ.ن : کی رفتی برای ثبت نام ؟ نگو که الان رفتی ؟ :دی

من نه فایتینگ بازم و نه تو کف بازیم. حتی تو فایتینگ بشدت نووب می باشم :biggrin1:. حالا یادم نیست کی و کجا دیدم برای بتا ثبت نام میکنن و منم ثبت نام کردم و الان دیدم برام دعوت نامه اومده :)) =)) خیلی حس فانیه!
بتا چند گیگه و تا کی مهلت داره؟

اگه تا الان آپدیت نکردی باید یه شونصد گیگی باشه :دی از بتای قبلی به این بتا یه 4.4 گیگی آپدیت داشت :دی تا 20 ـم هم فک کنم مهلت داره :دی
پ.ن : عارف بیا این کدتو بده پویا ، بنده خدا شهید شد در راه ثبت نام بتا :دی

احسان الان توی منو میشه بگی کدوم قسمت ها رو میشه آفلاین بازی کرد ؟
بجز Story و survival

تمام قسمت هایی که عکسش رو گذاشتم و سمت راستش یه عکس به خصوص داره قابل استفاده ـس :دی و خب از اونجایی که این نسخه بتا هست چیزی به اسم آفلاین نداریم :دی

آخرین ویرایش:
سرورها و اینا که OK ـه همونطور که توی بتاهای قبلی هم بود :دی خیلی راحت وصل میشه و گیر و گور نداره و اینکه ظاهراً دوباره نت کد بازی رو بهتر هم کردن :دی
پ.ن : کی رفتی برای ثبت نام ؟ نگو که الان رفتی ؟ :دی
اره الان رفتم ! :| زده بود 18 دسامبر خو ! صبح تالا هم خونه نیستم ! :d
عارف بیا این کدتو بده پوریا (2) دعات میکنما !:d​

اگه تا الان آپدیت نکردی باید یه شونصد گیگی باشه :دی از بتای قبلی به این بتا یه 4.4 گیگی آپدیت داشت :دی تا 20 ـم هم فک کنم مهلت داره :دی
پ.ن : عارف بیا این کدتو بده پوریا ، بنده خدا شهید شد در راه ثبت نام بتا :دی

Congratulations! You have been chosen to take part in the Street Fighter V Trial! Please visit PSN Beta for more information.

PSN Beta

You can visit PSN Beta for the latest Beta information - such as how to provide feedback to the development team, retrieve your voucher code, submit bug reports and get all of the latest news.

Please head over to PSN Beta and log-in using the SEN sign-in e-mail address that is associated to your armotta78 SEN Online ID.

Thank you for your participation. We look forward to seeing you online during the Beta!

The PlayStation Beta Trial Team
Sony Computer Entertainment Europe
واسه من کدی نیومده! وگرنه دودستی تقدیم میکردم!:دی حالا تا کی هست مهلت بتا؟

پ.ن. گویا با خود اکانتم سینک شده و کد نیست. شرمنده پویا

پ.ن2: الان با این نت شخمی ایران 20 بار صفحشو ریست کردم تا رفت تو و دیدم بهم کد داد! :دی پویا شانس اوردی!

آخرین ویرایش:
اره الان رفتم ! :| زده بود 18 دسامبر خو ! صبح تالا هم خونه نیستم ! :d
عارف بیا این کدتو بده پوریا (2) دعات میکنما !:d​

تا قبل از شروع شدن بتا باید ثبت نام میکردی خب :دی یعنی تا قبل از 18 ـم :دی

واسه من کدی نیومده! وگرنه دودستی تقدیم میکردم!:biggrin1: حالا تا کی هست مهلت بتا؟

پ.ن. گویا با خود اکانتم سینک شده و کد نیست. شرمنده پویا

توی اون یکی پست گفتم :دی تا 20 ـم :دی

اصن من تو کف ارتباط ملکوتی وجودیم با SF ، موندم :دی یه کد بتای دیگه هم برام فرستادن :دی فعلاً که سرورها به خاطر یه سری تعمیر و این حرفها بسته شده ، وقتی سرور ها باز شد چک میکنم ببینم بتای قبلیم فعاله یا برای دوباره آنلاین شدن نیاز به این کده هست. اگه این کده اضافه بود هر کسی خواست میدم بهش :دی فقط اگه زمان خیرات کد رسید کسایی بیان جلو که واقعاً اهل فایتینگ و SF ـن ، جوری نشه یکی برای تفنن کد رو بگیره و یه دست هم بازی نکنه از اونور یه بنده خدا در غم فراق SF V به هلاکت برسه :دی خلاصه پای خودتون :دی

احسان زود تند سریع کد رو بفرست!
yahoo_4.gif
مدیونی اگه بدیش به یکی دیگه چون خودت میدونی چقدر منتظرش بودم
biggrin1.gif

برای بتا ریجن اکانت مهمه؟!
yahoo_65.gif

بلی ریجن مهمه :دی این کد من برای ریجن 2 بید :دی

آخرین ویرایش:
اصن من تو کف ارتباط ملکوتی وجودیم با SF ، موندم :دی یه کد بتای دیگه هم برام فرستادن :دی فعلاً که سرورها به خاطر یه سری تعمیر و این حرفها بسته شده ، وقتی سرور ها باز شد چک میکنم ببینم بتای قبلیم فعاله یا برای دوباره آنلاین شدن نیاز به این کده هست. اگه این کده اضافه بود هر کسی خواست میدم بهش :دی فقط اگه زمان خیرات کد رسید کسایی بیان جلو که واقعاً اهل فایتینگ و SF ـن ، جوری نشه یکی برای تفنن کد رو بگیره و یه دست هم بازی نکنه از اونور یه بنده خدا در غم فراق SF V به هلاکت برسه :دی خلاصه پای خودتون :دی
احسان زود تند سریع کد رو بفرست!:d مدیونی اگه بدیش به یکی دیگه چون خودت میدونی چقدر منتظرش بودم:biggrin1:
برای بتا ریجن اکانت مهمه؟!:-"

بلی ریجن مهمه
biggrin1.gif
این کد من برای ریجن 2 بید
biggrin1.gif
خب الان اکانت من ریجن1:| یه اکانت ریجن 2 بسازم حله دیگه؟!
yahoo_65.gif
:d

آخرین ویرایش:
منظورم نسخه نهاییه نه بتا :دی

آها ! یه جوری گفتی فک کردم بتا رو میگی :دی
Story و Training و Versus و احتمالاً Survival :دی (این آخری احتمال ثبت رکورد و اینا توی رنکینگ جهانی هم داره) اون دو تا بالایی ها که Match های آنلاین بازی ـن ، CFN هم که توضیحاتش توی پست اول هست و تمام چیزایی که اونجا گغته شده توی این بخش در دسترسه ، Battle Setting هم در مورد یه سری تنظیمات کرکتر و استیج محبوب و کاستومایز Fighter Profle و این چیزاس :

Option هم که سایر تنظیمات بازیه ، Shop هم مربوط به DLC ها و سایر مخلفات بازیه :دی

خب الان اکانت من ریجن1:| یه اکانت ریجن 2 بسازم حله دیگه؟!:-":d

آره ، فقط وضع نتت OK ـه دیگه ؟ :دی چون حداقل باید یه 4.5 گیگی دنلد کنی :دی

آره الان مشکلی از این بابت ندارم!
yahoo_4.gif
تو فقط بگو ببینم بالاخره این کد اضافه هست یا نه؟!
yahoo_65.gif
نمی دونم :دی به هر حال کد رو برات پ.خ کردم ، اگه سرورها راه افتاد و منم وصل شدم که میزنیم اگرم کد قبلیم پریده بود و نتونستم کانکت بشم که تو به جای منم بزن :دی دیگه اونقدری که باید من حالشو بردم :دی

آخرین ویرایش:
منم الان دیدم که کد بتا برای منم اومده.
برای بازی کردن نت 512 مخابرات جواب میده؟ من هیچکدوم از بتاها تا الان رو دانلود نکردم ، الان این یکی رو بخوام بگیرم که بیشتر از 4-5 گیگ نمیشه ؟

منم الان دیدم که کد بتا برای منم اومده.
برای بازی کردن نت 512 مخابرات جواب میده؟ من هیچکدوم از بتاها تا الان رو دانلود نکردم ، الان این یکی رو بخوام بگیرم که بیشتر از 4-5 گیگ نمیشه ؟

آنلاین بازی مشکلی نداره و خودش سیستم اصلاح لگ داره و از این بابت مشکلی احساس نمی کنید :دی فقط موردی که هست چون من بتا رو از همون اول داشتم نمی دونم برای کسایی که تازه بتا رو میگیرن دقیق چقد آپدیت میاد ، اگه از اول تا الان بخوام حساب کنم چیزی حدود 15 گیگ حجم کل فایل بتا بوده ، ولی دو تا آپدیت آخری که توی فاصله ی بتای قبلی و بتای فعلی اومده دو تا آپدیت 2.2 گیگی بوده (آپدیت های 1.06 و 1.07) به همراه یه آپدیت 1.08 که داخل خود بازی نصب میشه و برای من زیاد طول نکشید (من سرعت دنلدم حدود 800-900 ایناس) و فک کنم همین برای این بتا کفایت میکنه که حدود 4.5 گیگ میشه :دی

عارف جان لطف کرد کد بتا را برام فرستاد :d بازی اد کردم فقط الان حجم بتا چقدر هست ؟ چون دفعه اول زدم 3.75 گیگ بود یه دور از دانلود پاکس کردم دوباره زدم این دفعه زد 1.4 گیگ !!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or