PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
می‌گم، چطوره کازویا به عنوان کاراکتر مهمان بیاد توی Street Fighter V؟ :d
به شخصه یوشیمیتسو رو بیشتر ترجیح میدم:دی هیچوقت یه کرکتر سامورائی تو SF نداشتیم. یوشیمیتسو هم تو SF X Tk حرف نداشت:دی

- - -ویرایش - - -

احسان بهتر نبود اون شش تا رو هم اضافه میکردی؟:دی
من خودم خیلی دلم میخواد با جوری بازی کنم :d

آخرین ویرایش:
به شخصه یوشیمیتسو رو بیشتر ترجیح میدم:دی هیچوقت یه کرکتر سامورائی تو SF نداشتیم. یوشیمیتسو هم تو SF X Tk حرف نداشت:دی

- - -ویرایش - - -

احسان بهتر نبود اون شش تا رو هم اضافه میکردی؟:دی
من خودم خیلی دلم میخواد با جوری بازی کنم :d

بازی موقع لانچ همینا رو داره حالا تا چند ماه بعدش که بخوان DLC ها اضافه بشن خیلیه :دی وقتی بازی لانچ میشه باید بری سراغ main ـت دیگه ، به امید آینده که نمیشه نشست :دی

خدارو شكر كه چنين دليلي وجود داشت و گرنه كسي نمي دونه چي از توش در مي اومد
yahoo_22.gif

شـــیم آن یــو :| :دی

از دید فایتینگ نه:biggrin1: از دید معمولی آره. بذار یه توضیح بدم:

SF V طراحی شخصیت ها رو از اول انجام داده. مدلینگ شخصیت ها کاملا تغییر کرده همینطور لباس ها و ایضا گیم پلیشون. توی ساخت بازی های فایتینگ این کار برای هر شخصیت فوق العاده هزینه بر و وقت گیره چون کلی ضابطه برای طراحی هر شخصیت دارن و کلی طرح کشیده و رد میشه تا یکیشون انتخاب بشه. در حال حاضر بیشتر فایتینگ ساز ها سعی میکنن از یه روستر کوچک شروع کنن و به تدریج بزرگترش کنن (Killer Instinct به جورایی این کارو استاندارد کرده).
میدونی چرا Tekken همیشه رو...

اول بابت كوتاه كردن كامنت شرمنده :d

نكته دوم اين كه بايد در اين جا به عنوان يك فن يادي كنم از BlazBlue كه الحق از همون GG چيزي كم نداره و بسيار هم زيبا و چشم نوازه با كاراكترهاي با حال و عجيب غريب :d

نكته سوم هم با تمام احترامي كه براي SF قائل هستم اما اين پولخواري استوديو رو نمي پذيرم :|
يه نسخه ميده ! بعد دو تا DLC ! خوب اين تموم شد يهو يه نسخه ديگه ميده يه super مي اندازه تنگ اش با يه قيمت ديگه مي فروشه :| باز يه كم مي گذره يه ultra مي اندازه تنگ اش باز مي فروشه :|

اگر اين نكته كه قراره بازي اول 16 تا كاراكتر داشته باشه بعد از 5 سال برسه به 44 تارو نمي خوندم چنين حرفي نمي زدم ولي از نظر من اين كار مشكلي بس عمده و زشت است :|

مي خوايم فايتينگ بازي كنيم نرفتيم كه ... بازي كنيم :|:d
اخه يكي ميره مبارزه و فايتينگ بايد يه لباس درست و حسابي بپوشه كه وارد درگيري شد راحت باشه و بجنگه نه اين كه فقط بعضي اعضا و جوارح اش بيرون زده باشه اون هم با 53 مدل كش و بند :|

البته قبول دارم بازي فانتزي و نميشه اين مدلي نظر داد اما ديگه اين همه ... توي بازي واقعاً نوبره و مشخصه در ذهن مريض بعضي ها كه هي اسم و اواتار شون رو عوض مي كنن چي مي گذره :|:d
( just kidding :d )

اول بابت كوتاه كردن كامنت شرمنده :d

نكته دوم اين كه بايد در اين جا به عنوان يك فن يادي كنم از BlazBlue كه الحق از همون GG چيزي كم نداره و بسيار هم زيبا و چشم نوازه با كاراكترهاي با حال و عجيب غريب :d

نكته سوم هم با تمام احترامي كه براي SF قائل هستم اما اين پولخواري استوديو رو نمي پذيرم :|
يه نسخه ميده ! بعد دو تا DLC ! خوب اين تموم شد يهو يه نسخه ديگه ميده يه super مي اندازه تنگ اش با يه قيمت ديگه مي فروشه :| باز يه كم مي گذره يه ultra مي اندازه تنگ اش باز مي فروشه :|

اگر اين نكته كه قراره بازي اول 16 تا كاراكتر داشته باشه بعد از 5 سال برسه به 44 تارو نمي خوندم چنين حرفي نمي زدم ولي از نظر من اين كار مشكلي بس عمده و زشت است :|

مي خوايم فايتينگ بازي كنيم نرفتيم كه ... بازي كنيم :|:d
اخه يكي ميره مبارزه و فايتينگ بايد يه لباس درست و حسابي بپوشه كه وارد درگيري شد راحت باشه و بجنگه نه اين كه فقط بعضي اعضا و جوارح اش بيرون زده باشه اون هم با 53 مدل كش و بند :|

البته قبول دارم بازي فانتزي و نميشه اين مدلي نظر داد اما ديگه اين همه ... توي بازي واقعاً نوبره و مشخصه در ذهن مريض بعضي ها كه هي اسم و اواتار شون رو عوض مي كنن چي مي گذره :|:d
( just kidding :d )

در مورد بخش اول که به علی گفتی ، حداقل یه کوچولو برای پست اول وقت میذاشتی :دی

بازی نسخه ی Super و Ultra و ... نخواهد داشت و نسخه ی اصلی (مشابه بازیهای League of Legends و Killer Instinct) به مرور آپدیت خواهد شد
برخلاف شماره ی قبلی ، در SF V می توان کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد

این شماره تماماً با مشارکت فن ها و اعمال نظرات کامیونیتی داره ساخته میشه :دی

===

با این حرفها فقط بیشتر خودتو درگیر یه سری مسائل بی نتیجه میکنی :دی به قول یکی از اعضای کامیونیتی بازی ، اینهمه سال در طول روز داریم دخترها و آدم های معمولی دور و ورمون میبینیم ، چه اشکالی داره اگه توی بازی خوشگل تر و غیر معمول باشن ؟ :دی حالا منظورم این نیست بیان *P بسازن ، ولی یه چند سانت پارچه ی کمتر کسی رو نمیکشه :دی

از دید فایتینگ نه:biggrin1: از دید معمولی آره. بذار یه توضیح بدم:

SF V طراحی شخصیت ها رو از اول انجام داده. مدلینگ شخصیت ها کاملا تغییر کرده همینطور لباس ها و ایضا گیم پلیشون. توی ساخت بازی های فایتینگ این کار برای هر شخصیت فوق العاده هزینه بر و وقت گیره چون کلی ضابطه برای طراحی هر شخصیت دارن و کلی طرح کشیده و رد میشه تا یکیشون انتخاب بشه. در حال حاضر بیشتر فایتینگ ساز ها سعی میکنن از یه روستر کوچک شروع کنن و به تدریج بزرگترش کنن (Killer Instinct به جورایی این کارو استاندارد کرده).
میدونی چرا Tekken همیشه روسترش گنده هست؟ چون از تکن 6 به اینور طراحی و مدلینگ شخصیت ها یا تغییر نداشته یا خیلی کم و جزئی داشته. دقیقا همون انیمشن ها و همون گیم پلی از بازی قبلی به بازی بعدی منتقل میشن فقط گیم پلی تحول پیدا میکنه. به خاطر همین همیشه روسترش بزرگه چون سازنده تنها هزینه ای که میکنه برای ساخت شخصیت های جدید هست.
از اونور KoF XIV حدود 50 شخصیت قابل بازی داره. میدونی چرا روسترش اینقدر بزرگه؟ چون مدلینگ شخصیت ها رو نگاه بندازی انگار فقط 10 تا انیمشن برای هر کدومشون ساختن. کیفیتشون هم که ماشالا تو دیواره.
از اونور یه بازی مثل Guilty Gear Xrd که ساختش نبوغ تیم سازنده رو نشون داده. این بازی روز اول فقط 12 تا شخصیت داشت. گرافیکش رو نگاه کنی فکر میکنی 2D و Sprite هستن ولی همشون مدل های 3D هستن که استایل گرافیکیشون اینجوریه. برای هر شخصیت 600-400 تا انیمشن طراحی کردن! یعنی هر شخصیت بینهایت حالت حرکت داره که باعث میشه بازی خوشگل و تر و تمیز به نظر بیاد.

الان یه نگاه به شخصیت های SF V بنداز. جزئیات بیداد میکنه. لذت میبری بندازی پشت دسکتاپت. چقدر تمیز و قشنگ کار کردن. GG Xrd هم همینطور. حال میکنی بشینی فقط بازی رو نگاه کنی چه برسه به اینکه بازی کنی.

کسی که توی دنیای فایتینگ نباشه فکر میکنه شخصیت ها کم هستن. ولی منی که مثلا عمری پای بازی گذاشتم بگم 10 تا کرکتر بیشتر نیست میگم زیاد هم هست. چون هر کدومشون دنیایی برای یادگیری دارن و ممکنه اصن سراغ بقیه نرم. در حال حاضر بازی 16 تا کرکتر داره و 6 تا هم تا آخر 2016 اضافه میشن. Ono گفته حداقل زمانی که بازی ساپورت میشه 5 سال هست و روستر بازی در نهایت به اندازه روستر USF IV میشه (44 نفر)

بازی موقع لانچ همینا رو داره حالا تا چند ماه بعدش که بخوان DLC ها اضافه بشن خیلیه :دی وقتی بازی لانچ میشه باید بری سراغ main ـت دیگه ، به امید آینده که نمیشه نشست :دی

در مورد بخش اول که به علی گفتی ، حداقل یه کوچولو برای پست اول وقت میذاشتی :دی

این شماره تماماً با مشارکت فن ها و اعمال نظرات کامیونیتی داره ساخته میشه :دی

===

با این حرفها فقط بیشتر خودتو درگیر یه سری مسائل بی نتیجه میکنی :دی به قول یکی از اعضای کامیونیتی بازی ، اینهمه سال در طول روز داریم دخترها و آدم های معمولی دور و ورمون میبینیم ، چه اشکالی داره اگه توی بازی خوشگل تر و غیر معمول باشن ؟ :دی حالا منظورم این نیست بیان *P بسازن ، ولی یه چند سانت پارچه ی کمتر کسی رو نمیکشه :دی

قبول دارم كه شايد توي 5 سال 44 تا كاراكتر بياد خيلي خوب باشه و اين كه بايد روي هر كاراكتر كار بشه اما لانچ جالبي از اب درنمياد :| بعد يكي دوسال تازه تعداد كاراكتر هاي بازي به بلوغ ميرسه

من ميدونم اخرش يا ultra يا super رو براي X1 هم ميدن :|

اي احسان منحرف ... :|:d
واقعاً به نظرت چند سانت ؟!:d يا كلاً پارچه هاشون چند سانته ؟!:d يا حركات شون ؟:d
بيخيال احسان فقط ميخوام اذيتت كنم :d

باو دارم میگم که هزینه بر و زمان بره :d SF V دیگه SF IV نیست که نصف کرکتر ها شوتو کلون باشن وگرنه 44 تا که سهله، 196 تا کرکتر میگذاشت توی بازی:d
ولی تمام کرکتر های SF V این بار قابلیت های یونیکی دارن و هیچ کدومشون مثل دیگری بازی نمیشه. ریو و کن دیگه مثل هم نیستن که یکیشونو بازی کنی بتونی با دیگری بازی کنین. بتونی با دن و آکوما و گوکن هم بازی کنی:d با ریو فقط میتونی مثل خودش بازی کنی. با کن باید یه جور دیگه یاد بگیری بازی کنی و همینطور 14 تای دیگه. هر کدوم یه V-Skill و یه V-Trigger جداگونه دارن که قشنگ باعث تمایزش از بقیه میشه.

قبول دارم كه شايد توي 5 سال 44 تا كاراكتر بياد خيلي خوب باشه و اين كه بايد روي هر كاراكتر كار بشه اما لانچ جالبي از اب درنمياد :| بعد يكي دوسال تازه تعداد كاراكتر هاي بازي به بلوغ ميرسه

من ميدونم اخرش يا ultra يا super رو براي X1 هم ميدن :|

اي احسان منحرف ... :|:d
واقعاً به نظرت چند سانت ؟!:d يا كلاً پارچه هاشون چند سانته ؟!:d يا حركات شون ؟:d
بيخيال احسان فقط ميخوام اذيتت كنم :d

در مورد قسمت اول ، همینایی که علی گفت :دی الان این 16 تا خیلی عجیب و غریبن ، وای به حال بیشترش :دی کلاً الان SF V فازش خیلی از بقیه ی بازیای فایتینگ متفاوته ، هر کرکتر به معنای واقعی کلمه شده یه دنیا :دی قبلاً SF یه فایتینگ بتن مشینگ نبود ، یعنی همینجوری شانسی هم نمیشد بازیش کرد و باید با اصول پایه و حداقلش آشنا می بودی بعد می تونستی با اکثر کرکترها بازی کنی و سبک بازی کردن خیلیاشون مشابه هم بود (یعنی مثلاً یه دسته بندی ای داشتن که هر کدوم از کرکترهایی که توی یه مجموعه قرار می گرفتن سبک بازی مشابهی داشتن ، ولی الان دو کرکتر از یه سبک مبارزه بازم کلی با هم فرق دارن) ، ولی الان اون اصول رو باید بدونی + اینکه باید بری بفهمی با اون کرکتری که می خوای باهاش بازی کنی باید چیکار کنی ! :دی یعنی تا این حد متفاوت شدن. خود من توی SF IV راحت می تونستم بین ریو و کن سوئیچ کنم چون واقعاً تفاوت فاحـشی با هم نداشتن ولی توی بتای SF V وقتی کن رو انتخاب کردم دیدم واقعاً هیچ کاری نمی تونم باهاش بکنم چون بنیاناً سبک بازی کردنش عوض شده بود :دی خلاصه این 16 تا اسمش ، 16 تاس ولی در اصل خیلی طول میکشه تا بهشون عادت کنی و حرفه ای بشی چون نه تنها هر کرکتر خیلی متفاوت نسبت به قبل شده بلکه خود بازی شونصد تا مکانیزم جدید داره که استفاده کردن ازش برای هر کدوم از کرکترها هم فرق داره :دی مثلاً مثل قبل اینجوری نیست که با زدن فلان دکمه ها یه قدرتی فعال بشه و برای همه مشترک باشه و فقط نحوه ی اجراش فرق کنه :دی همون دکمه رو برای یکی میزنی میبینی میره رو حالت FA ، برای یکی دیگه میزنی میبینی attack میکنه ، باز برای یکی دیگه میزنی میبینی Dash میکنه .... همینا کلاً سبک بازی رو عوض میکنه :دی

:دی

بازی موقع لانچ همینا رو داره حالا تا چند ماه بعدش که بخوان DLC ها اضافه بشن خیلیه :دی وقتی بازی لانچ میشه باید بری سراغ main ـت دیگه ، به امید آینده که نمیشه نشست:دی

خب پس من رشید رو انتخاب کردم:))
بعد از اون هم کارین خیلی چشم رو گرفته و همچنین میکا:دی (I'm FAUST after all:دی)
فانگ هم خیلی خوشم اومد ازش ولی فکر کنم شارژیه و از اونا که بازی باهاش سخته ولی دهن سرویس میکنه اگه باهاش یاد بگیری:دی (البته فقط حدسه)
درکل بازی برسه دستم اول با رشید میرم:دی بعدش کارین:دی اما از اون جا که چند گزینه ای نداریم همون رشید رو انتخاب کردم:دی

منم به Ken رای دادم چون کلا هم از شخصیتش خوشم میاد و هم سبک مبارزش خیلی هیجان انگیزه. بجز اون دوست دارم با شخصیت های Karin و R.Mika و Zangief هم بازی کنم، تو این نسخه Vega هم خیلی باحالتر از بازی قبلی شده ولی از اونجا که همیشه با کاراکترهای شارژی مشکل داشتم مجبورم بیخیالش بشم :d

منم به Ken رای دادم چون کلا هم از شخصیتش خوشم میاد و هم سبک مبارزش خیلی هیجان انگیزه. بجز اون دوست دارم با شخصیت های Karin و R.Mika و Zangief هم بازی کنم، تو این نسخه Vega هم خیلی باحالتر از بازی قبلی شده ولی از اونجا که همیشه با کاراکترهای شارژی مشکل داشتم مجبورم بیخیالش بشم :d
Vega که شارژی نیست:دی

بچه ها کسی بتا رو نگرفته براش Invite بفرستم ؟ :دی
و اما طبق معمول میریم سراغ گذاشتن آمار و جزییات بتا :دی این شما و این منوی بازی :

(البته طبیعتاً بعضی بخش ها در دسترس نیستن که توی عکس معلومه چه شکلی نشون داده میشن)
رنگ دوم و Quote کرکتر ها در دسترسه و گرافیک بازی بازم بهتر شده :دی آدم ها و جزییات بک گراند استیج ها کاملاً شارپ و تر و تمیز شدن و مورد خمیری شده مثل تریلرهای قدیمی توش ندیدم :دی

(اگه یه مقدار بعضی آبجکت ها حالت بلر خورده داره به خاطر عکسه توی خود بازی همه چی شارپ و یه دسته :دی)
و اما ضربه ی آخر استــــاد :

8s0mbtxrut9vshqt3m88.png

پ.ن : می دونم با این عکسه صفحه جر می خوره ولی برای تاثیر گذاری لازم بود :دی

احسان الان دیگه انلاین بازی میکنی درسته ؟ :d وضعیت سرورهاش چطوره ؟!
پ.ن : احسان اومدم برا این بتای جدید دوباره ثبت نام کنم این دفعه این پیام را میده ! :|
The enrolment for this Beta has now closed.
Invitations to successful participants will be sent shortly.

من نه فایتینگ بازم و نه تو کف بازیم. حتی تو فایتینگ بشدت نووب می باشم :دی. حالا یادم نیست کی و کجا دیدم برای بتا ثبت نام میکنن و منم ثبت نام کردم و الان دیدم برام دعوت نامه اومده :)) =)) خیلی حس فانیه!
بتا چند گیگه و تا کی مهلت داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or