PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
احسان مطمئنی جدیده؟ آخه آخرش نوشته Everything we know. فکر نکنم جدید باشه. فکر کنم موشکافی تریلرها باشه.
آره همون منظورم بود :دی نه اینکه از طرف کپکام جدیده منظور یه تریلر جدای اون یکی ها :دی توش هم گیم پلی بایسون رو کامل بررسی میکنه و نکات خیلی جالبی هم داره :دی

من هر وقت به این صحفه ی بازی سر زدم فقط این چند نفر رو دیدم که رو نمایی شدن پس بقیه کی رو نمایی میشن؟؟:smoke1:

احتمالاً E3 :دی

3 تا ویدئوی بعدی از سری Trailer Breakdown به پست اول اضافه شد :دی مثل همیشه با تشکر از حامد عزیز (Hamed 3594) :دی

به شدت به فن های SF توصیه می کنم ، این ویدئو ها رو از دست ندن :دی تک تک حرکات و ویژگی های احتمالی اضافه شده از گیم پلی کرکتر ها توش بررسی میشه :دی
اگر هم تازه وارد هستید بازم توصیه می کنم ویدئو ها رو از دست ندید ، دید خوبی از گیم پلی SF در اختیارتون قرار میده :دی

جونشون دربیاد اگه دوتا شخصیت جدید معرفی کردن...:دی

پ.ن: آی حال میده باز الکس بیاد بشه شخصیت اصلی. آی حال میده...
این نسخه هم بهترین فرصت برای بازگشت شکوهمندانه ش هست. اونجور که باید تو 3 نتونست خودشو نشون بده! بشدت از بازگشت Sodom و 12 هم استقبال میشود.

جونشون دربیاد اگه دوتا شخصیت جدید معرفی کردن...:دی

پ.ن: آی حال میده باز الکس بیاد بشه شخصیت اصلی. آی حال میده...
این نسخه هم بهترین فرصت برای بازگشت شکوهمندانه ش هست. اونجور که باید تو 3 نتونست خودشو نشون بده! بشدت از بازگشت Sodom و 12 هم استقبال میشود.

الکــس ؟
9d51_iori-laughinghisassoff.gif

w1k2_12a1ac9fb02ff3db96ab9886416a0c3c.jpg

===

علی کارتها توی مخچه ـم جا گرفت :دی و اینکه دقت کردید بالاخره آرت استایل بازی کاملاً تغییر کرد ؟ :دی متریال ها ، جنس پوست و ... از حالت رئال قبلی به حالت هنری IV تبدیل شدن :دی البته قبلاً با مدلینگ نش و بایسون میشد حدس زد ولی بالاخره ریو و چونلی رو هم رسماً تغییر دادن :دی

الکــس ؟
9d51_iori-laughinghisassoff.gif

w1k2_12a1ac9fb02ff3db96ab9886416a0c3c.jpg

===

علی کارتها توی مخچه ـم جا گرفت :دی و اینکه دقت کردید بالاخره آرت استایل بازی کاملاً تغییر کرد ؟ :دی متریال ها ، جنس پوست و ... از حالت رئال قبلی به حالت هنری IV تبدیل شدن :دی البته قبلاً با مدلینگ نش و بایسون میشد حدس زد ولی بالاخره ریو و چونلی رو هم رسماً تغییر دادن :دی

اون عکس های فن مید رو بذار دم کوزه آبشو بخور:دی کلا شماها با این عکس ها فقط خیال بافی میکنید! الکس پتانسیلش رو داشت که یه شخصیت خوب از توش دربیاد! Q م برگردونن میتونن ازش یه چیزی خوف تر 3rd s دربیارن. همینطور remy و 12...
sodom رو واسه شوخی گفتم ولی در کل از قیافه ش خوشم میاد:دی

هههه:)) =))
یه عده دلشون خوش بود که گرافیک رئال تر شده! بنده خدا ها الکی دلشون رو صابون زده بودند اما من خودم با این مدل بیشتر حال میکنم. مخصوصا وقتی قراره کاتسین های انیمه ای ببینیم:دی
گرافیکش رو هر جور دوس دارن درست کنن فقط مثل قبل باگای مسخره و ضایع به خصوص تو ultra moveها نداشته باشه! SF IV خدای باگ بود:دی

کلا امیدوارم طرف 3s نرن و شخصیت ها و بازیشو مهر و موم کنن که دیگه خبری ازشون نشنویم و یه چیزی مثل DMC2 توی سری DMC بشه:d

نه اینکه از بازی بدم بیاد (البته چرا، یه خورده بدم میاد:d)، که به خاطر اینکه اومد هویت سری رو یه دفعه عوض کرد و نصف شخصیت ها رو نابود کرد رفت. البته نا گفته نماند شخصیت های خیلی خوبی هم معرفی کرد (Dudley, Yun و Yang)

اون عکس های فن مید رو بذار دم کوزه آبشو بخور:دی کلا شماها با این عکس ها فقط خیال بافی میکنید! الکس پتانسیلش رو داشت که یه شخصیت خوب از توش دربیاد! Q م برگردونن میتونن ازش یه چیزی خوف تر 3rd s دربیارن. همینطور remy و 12...
sodom رو واسه شوخی گفتم ولی در کل از قیافه ش خوشم میاد:دی

هههه:)) =))
یه عده دلشون خوش بود که گرافیک رئال تر شده! بنده خدا ها الکی دلشون رو صابون زده بودند اما من خودم با این مدل بیشتر حال میکنم. مخصوصا وقتی قراره کاتسین های انیمه ای ببینیم:دی
گرافیکش رو هر جور دوس دارن درست کنن فقط مثل قبل باگای مسخره و ضایع به خصوص تو ultra moveها نداشته باشه! SF IV خدای باگ بود:دی

کودوم شاسگولِ بی کاری میاد فن مید با این کیفیت درست کنه ؟ :دی عکس یکی از اسکن های رسمیه :دی یادم نیست مال کجا بود ولی از اسکن هاش بود :دی

کلاً کلید کردی توی SF ـها :دی مدلینگ که همون مدلینگه :دی حالا یه مقدار آرت استایل کار تغییر کرده :دی به شخصه دوست داشتم اونو خودشو به سبک هنری IV محدود نکنه و هر شماره بره سراغ یه چیز جدید (اتفاقاً کارش هم توی این زمینه خیلی خوب بود) ولی ظاهراً قراره این سبک هنری (که اتفاقاً ژاپنی هم هست) بشه امضای SF ها :دی

یه سری از اطلاعات بازی توی مجله ShortList.com منتشر شد:

Meter جدید بازی V-Gauge نام داره و با ضربه خوردن پر میشه. وقتی پر شد، بازیکن میتونه حالت V-Trigger رو فعال کنه و حرکات مخصوص هر شخصیت مثل کیکوکن های چون لی رو اجرا کنه.
مکانیزم جدید دوم بازی، V-Skill نام داره و به شخصیت هایی مثل ریو اجازه Parry کردن و به M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف میده. هنوز معلوم نیست این سیستم چجوری کار میکنه.
Ultra ها با اسم جدیدی اومدن. Critical Arts که واقع با اکتیو کردن کامل EX Meter انجام میشن و مثل Ultra ها، صحنه های سینماتیک و هیجان انگیزی دارن (پس تا اینجا 2تا Meter داریم)
استیج جدید بازی توی لندن هست به اسم King's Cross Station. توی عکس میتونین استیج رو ببینین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or