PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
قصد ندارم الکی کری بخونم و از این حرفا ولی شما صبر کن این آپدیت بیاد، اونوقت به خدمت اون Bisonـت که حتی سایکو کراشر هم نداره، خواهم رسید:دی

نمی خوام الکی طرفداری کنم یا چیزی، ولی نمی شه به خدمت بایسن ِ ایمان رسید.

سلام خدمت داداشا عزیز صبح شما بزرگواران به خیر
دو تا سوال داشتم اونم این که اگه بخوام با بچه های ایرانی بازی کنم باید کدوم گذینه زو انتخاب کنم رنکد مچ یا کژوال یا ... و چجوری به دوستان ایرانی وصل بشم؟
چجوری عضو گروه تلگرام بشم؟
اینم فایتر آیدی منه dantejanahi
ربطی نداره کدوم گزینه رو انتخاب کنی، هرکدوم یه ویژگی خاصی دارن.:دی شما باید کانکشن (یا network اگه اشتباه نکنم) رو انتخاب کنی که چندتا عدده. فکر کنم کانکشن ایران 4-5 باشه. (حمیدوس بهم گفت:دی)
واسه تلگرام به ایشون مراجعه کنید:دی http://forum.bazicenter.com/members/101922/

آقا من به این کارین هم علاقمند شدم. البته من همیشه 2 تا شخصیت رو برای شروع کار انتخب میکنم. یکیش از آقایون و یکیش از خانم‌ها. الان این کارین چشم رو گرفته ... اِفریته چه خنده سوزاننده‌ای هم داره :دی جد و آباد آدم رو آتیش میزنه :دی
فعلا واسه شروع با هد+هوی پانچ+موجینگیاگو یه کومبوی 26.7 میتونم بزنم. البته حیف که نمیشه تکنو رو با موجینگیاگو کاملا ادغام کرد و نصف و نیمه ولش میکنه. اگه میشد یه کومبوی خوشگل میشد درست کرد. یه جورایی اون کومبوی Rain رو توی (9) Mortal Kombat یادم میندازه :دی

Ojou Laugh :دی
متنفرم از این بشر :دی

برای وضعیت Hard:

خیلی مهمه که از امتیازهایی که میگیرین، به نحو احسن استفاده کنین. لازم نیست همیشه سلامتی خودتون رو پر کنین.

5-10 تا مسابقه اول رو فقط بذارین برای جمع کردن امتیاز. گزینه آخر امتیاز شما رو دو، سه و بعضا ده برابر میکنه ولی شرایط خاصی رو رو میطلبه.
از 10-20 یا حتی تا 30 رو بذارین روی حالت Attack Power و کلا هجومی بازی کنین. حواستون به میکا شماره 26 باشه و نزدیکش نرید. حساب شده بازی کنین.
از 30 تا 43 کلا برین توی فاز دفاعی و Deffence رو انتخاب کنید که بعضا تا 60% دمیج ضربات حریف رو کاهش میده. حواستون به دالسیم 36 و بِردی 43 باشه که یا لوله-شون میکنین یا لوله-تون میکنن. حواستون شدیدا به تلپورت های دالسیم باشه که شدیدا گیج کننده و گرپل های بردی باشه که دمیج به شدت بالایی دارن.
از 43 تا 50 نسبتا آسون تر ولی خب به این معنی نیست که دست کم بگیریدشون. بایسون 49 آنتی اِیر میکنه و کراس اپس رو زیاد میخوره. اشتباه کنین، کمبو با دمیج بالا میخورین. نکالی 50 هم فقط حمله کنین و فرصت حمله بهش ندین. در صورتی که V-Triggerـش رو فعال کنه، فاتحه-تون خونده-س.

:| :| :|
لامصب بازی نیست که مواد مخدره :| از دیروز صبح تا الان نتونستم با آیدی اصلیم بازیش کنم، امروز تمام مدت داشتم به SFV و راه‌های بهتر کردن کن ام فکر میکردم :| :دی هر چیزی هم تست کردم که شاید حواسم از این پرت بشه نشد که نشد. درایو کلاب، ایس اترنی، بروفورس، رزیدنت ایول 0.... از اونور انیمه ها هم به اون صورت جواب ندادن، Suits هم که....

آقا این یکی خداییش جواب داد بدجور هم جواب داد :دی ولی خب مدت زمانش کمه (فقط یه قسمت داشتم :() فصل ۵ هم که به سلامتی در بدترین جای ممکن تموم شد حالا باید یه ۴-۵ ماه دست کم تو خماریش بمونیم.

خلاصه اینکه آقا من تسلیم :|:d برم یه دور دیگه آیدی اصلیم رو چک کنم ببینم درست شده یا نه :|:دی

این F.A.N.G میگه: "I will finish you in two minutes" در صورتی که هر راند فوقش 99 ثانیس :دی
جدای این مسائل این دیالوگش منو یاد اون دیالوگ معروف وسکر میندازه .... "Seven minute, seven minutes is all I can spare to play with you" :دی

Hell 99 از چون لی باختم:bighug: متنفرم از این چون لی و متنفرم ازت احسان:bighug: این همه کرکتر و اونوقت این عجوزه که ازش متنفرم، میشه نفر 99ـم و همونی که ازش میبازم
yahoo_6.gif

سطل آب و یخ که هیچی، الان یخچال طبیعی هم برام بیارن جای سوزشش خوب نمیشه:bighug:

Hell 99 از چون لی باختم:bighug: متنفرم از این چون لی و متنفرم ازت احسان:bighug: این همه کرکتر و اونوقت این عجوزه که ازش متنفرم، میشه نفر 99ـم و همونی که ازش میبازم:bighug:

09xzyreq019tm1g6iakk.jpg

:bighug:
پ.ن : هیچ لذتی توی این دنیا بیشتر از باختن تو و حمیدوس به چونلی نیست :bighug:

یعنی اینقدر تر و تمیز با ریو بازی کردم که خودم کف کرده بودم. چقدر دقیق و حساب شده امتیازها رو مصرف میکردم و خیلی شیک و مجلسی برای بار اولم رسیدم 99. ولی قبلش چارلی یه خورده اذیتم کرد و خط سلامتیم رو پایین آورد و در کمال ناامیدی بسته سلامتی روی حالت Low بود و با سلامتی نصفه رفتم سراغ چون لی و یه اسپم وحشتناک و IV مانندی روم رفت که واقعا اعصابم خورد شد.
به این نتیجه رسیدم Hard بیشتر شبیه یه جک میمونه:d Hell تقریبا از همون اول کار همه حریف ها خوب عمل میکنن. واقعا حساب شده بازی کردن خیلی جوابگو هست. چارلی و چون لی توی این بخش سخت ترین ها هستن. برای بقیه قلق پیدا کردم یه جورایی:d

Hell 99 از چون لی باختم:bighug: متنفرم از این چون لی و متنفرم ازت احسان:bighug: این همه کرکتر و اونوقت این عجوزه که ازش متنفرم، میشه نفر 99ـم و همونی که ازش میبازم:bighug:
برو دعا کن نفر 100ام نبوده :دی والا سیاره پولوتون و اتاقک تحت دمای صفر کلوین هم چاره سازت نبود :))

برو دعا کن نفر 100ام نبوده :دی والا سیاره پولوتون و اتاقک تحت دمای صفر کلوین هم چاره سازت نبود :))
احد والا نفر 99 یا 100 فرقی با هم ندارن:biggrin1: یعنی نفر 100 ببازی ولی از کسی که ازش متنفری، نبازی:biggrin1:

:(

ولی جدا از همه اینا، احساس خشم و ناراحتی ندارم. نمیدونم چرا:biggrin1: یعنی احساس میکنم باید دوباره ادامه بدم:biggrin1: دفعه قبل 2 بار پشت سر هم با Nash روی هارد توی استیج 26 باختم و پشت سرش رفتم با ریو تمومش کردم:biggrin1: الانم دوباره دارم میرم یه بار دیگه Hell رو شروع کنم:biggrin1:

ولی جدا از همه اینا، احساس خشم و ناراحتی ندارم. نمیدونم چرا:biggrin1:

من میدونم :دی اینقدر دارک سولز بازی کردی و پشت سر هم نفله شدی که دیگه پوستت کلفت شده :>:دی

ولی نه خارج از شوخی به نظرم یکی از دلایلش همینه علی :دی خود من قبل از اینکه سولز باز بشم آستانه تحملم توی بازی‌ها خیلی پایین بود و اگه چندبار پشت سر هم توی یه موردی شکست می‌خوردم بیخیالش میشدم، ولی الان که سری سولز رو بازی کردم می‌بینم صبر و حوصله‌ام خیلی زیادتر شده :دی مثلا توی همین SFV ساعت‌ها توی بخش تمرینی میشینم و روی چندتا حرکت کار میکنم تا قشنگ دستم بیان (شک ندارم مدت زمانی که تا الان توی این ۲ هفته توی بخش تمرینی SFV گذروندم از کل مدت زمانی که نسخه ‌های متفاوت SF IV رو نسل قبل بازی کردم بیشتر شده :دی) یا سر DC اینقدر یه زمین رو میرم تا تمام Objectiveهاش رو بگیرم حتی اگه مجبور بشم ۶-۷ بار تکرارش کنم :دی (بعضی وقتا هم تا رکورد نوید [MENTION=31468]NaViiDii[/MENTION] رو نزنم بیخیال اون زمین نمیشم :>>:))

چند وقت پیش هم برای گرفتن تروفی Untouchable توی DMC4SE سه بار پشت سر هم (دقیقا پشت سر هم و بدون استراحت) Bloody Palace رو اونم فقط با دانته تموم کردم!!! :دی در صورتی که نسل قبل کلا یه بار این بخش رو تا آخر رفتم :دی

خلاصه اینا همه از اثرات مثبت سری سولزه علی :>:d میازاکی اینقدر اونجا لهمون کرده که دیگه نسبت به اینجور شکست‌ها سر شدیم :))

من میدونم :دی اینقدر دارک سولز بازی کردی و پشت سر هم نفله شدی که دیگه پوستت کلفت شده :>:دی

به نظر من خیلی به دارک سولز ربطی نداره:دی میدونم حرفم تکراریه ولی کافیه یه بار دیگه متن "تیزر" بازی رو بخونید و بهش فکر کنید تا به جواب برسید:دی

فروش دیجیتالی بازی توی PSN هم نابود بوده :( توی چارت استور آمریکا پنجمه (حتی از ناروتو هم کمتر فروخته!!!) از اون سمت توی اروپا اصلا جز برترین دانلود‌ها نیست!

بازی از لحاظ فروش تا الان عملکردش خیلی بد بوده. امیدوارم کپکام یه فکری به حال این موضوع بکنه و یه طوری دوباره مشتری‌ها رو جذب کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or