PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
ممنون، آخه توی سرچ عمومی بدون ست کردن پسورد اصلا پیدا نمی کنه توی Ranked ...
یه شایعاتی شنیده بودم که ریجن لاک هست ...
فقط تونستم توی Battle Lounge بازی کنم اونم خیلی از دستا با کلی لگ، تازه لگ کلا به ضرر ما هست حریف انگار بدون هیچ مشکلی کمبوش رو میزنه و بازی شو میکنه ...

نه SF V ریجن فری ـه ، MKX ریجن لاک داره :دی
اینکه لگ به ضرر ماس هم که خب طبیعیه ، نت خیلی شاد و شنگولی توی مملکتمون داریم دیگه و طبیعتاً مشکل لگ از طرف ماهاس نه اونا :دی

نه احسان لگ باید بین دو طرف تقسیم بشه. توی گف هم ملت از این موضوع شاکین و میگن باید کپکام اصلاحش کنه. اصلا کاری به نت ما و اونا هم نداره حتی همون آمریکایی هاش هم هر از چندگاهی اینطوری میشه مسابقاتشون که لگ فقط میوفته برای اینا و رقیب بدون هیچ مشکلی میزنه میترکونتشون.

عجب ! فک نمی کردم اونوریا هم مشکل داشته باشن :دی
خب اگه اینطوریه که خب کاملاً درسته :دی کلاً بیان همون GGPO ـی SF III O رو برگردونن همه چی OK بشه :دی

آخرین ویرایش:
اینکه لگ به ضرر ماس هم که خب طبیعیه ، نت خیلی شاد و شنگولی توی مملکتمون داریم دیگه و طبیعتاً مشکل لگ از طرف ماهاس نه اونا :دی

نه احسان لگ باید بین دو طرف تقسیم بشه. توی گف هم ملت از این موضوع شاکین و میگن باید کپکام اصلاحش کنه. اصلا کاری به نت ما و اونا هم نداره حتی همون آمریکایی هاش هم هر از چندگاهی اینطوری میشه مسابقاتشون که لگ فقط میوفته برای اینا و رقیب بدون هیچ مشکلی میزنه میترکونتشون.

اینکه نت شاد و شنگولی داریم رو منکر نمیشم، ولی اینکه نت کد بازی مشکل داره رو نمی تونم منکر بشم! اعضای Shoryuken و Eventhubs هم چندان از نت کد راضی نیستن. نت کد اگه بخواد خوب کار می کنه ولی اگه نخواد خیلی اذیت می کنه و کلا بازی رو زهر مار می کنه :دی

با اینکه از Ryu خیلی بدم میاد ولی حرف قشنگی میزنه (البته Gouken بهش گفته) : The answer lies in the heart of battle
105 صفحه یعنی قصه میگین, 4 تا پلیر از توی شما در نیومده :d این چه وضعیه! /:) من هنوز که هنوزه منتظر 2 تا چلنجرم!

اقا از بازی به شدت خوشم اومد ! فقط این وسط یه مشکلی هست سرور های بازی خیلی بده تمام بازی لگه اصلا نمیشه کاری کرد! فقط نشستم دارم training میزنم حالا موندم بازیرو بگیرم یا نه:-/ میترسم بازی رو بخرم بازم همینجوری بمونه! حداقل یکی بیاد یه ذره با ایرانی بازی کنم ببینم چطوریه شما کجا هماهنگ میکنید برا بازی ؟!

با اینکه از Ryu خیلی بدم میاد ولی حرف قشنگی میزنه (البته Gouken بهش گفته) : The answer lies in the heart of battle
105 صفحه یعنی قصه میگین, 4 تا پلیر از توی شما در نیومده :d این چه وضعیه! /:) من هنوز که هنوزه منتظر 2 تا چلنجرم!

من الان خودم میام دوباره یکم کتک بزنی- [Error - You've been disconnected from Battle Lounge]

خارج از شوخی :دی نمیدونم وضعیت بازی روی پی سی چطوره ولی نسخه پی اس ۴ الان بازی کردن باهاش اصلا راحت نیست و حداقل من یکی که دیگه می‌خوام منتظر بمونم تا آپدیت بعدی بیاد و یه سری از این مشکلات برطرف بشه بعد برگردم سروقتش.

پ.ن: در ضمن من هر سری اومدم توی اون گروه تلگرام دنبال یه رقیب بگردم، همیشه با یه بیابون برهوت روبرو شدم :| یعنی توی ۲ ساعت ۳۰۰ تا پیام توی گروه رد و بدل میشه‌ها ولی تا میپرسی کسی برای بازی کردن هست، یهو سکوت خفنی کل تلگرام رو فرا میگیره :| :دی

پ.ن: در ضمن من هر سری اومدم توی اون گروه تلگرام دنبال یه رقیب بگردم، همیشه با یه بیابون برهوت روبرو شدم :| یعنی توی ۲ ساعت ۳۰۰ تا پیام توی گروه رد و بدل میشه‌ها ولی تا میپرسی کسی برای بازی کردن هست، یهو سکوت خفنی کل تلگرام رو فرا میگیره :| :دی
اگر خواستی منو داری :D

یعنی مشکل انداختن بیرون از سرور واقعا رو اعصابه... الان رو Insane سر 68امین نفر اتداخت بیرون! :دی ظاهرا بازی از نظر محاسباتی هم مشکل داره. در صورتی که اکثرا من هجومی بازی میکنم بیشتر Defensive نشون میده منو :|:دی
دوستان یک موردی رو عرض کنم اونم اینکه زیاد مشکل از نت ما نیست. من هر موقع با اروپایی‌ها بازی میکنم همیشه 3یا 4 تا خط پر هست. با این جماعت راحت میتونم بازی کنم ولی گاها لگ‌های عجیب و غریب مشاهده میشه. من با یه چند نفرشون هم صحبت کردم اونا هم میگن مشکل دارن. حالا صحبت اینجاست که باید شانس بیارم و با اروپایی‌ها هم بازی بشم چون با آسیای شرقی و آمریکا تک خطی هست و اصلا نمیشه بازی کرد.

من بقیه رو نمیدونم ولی خودم درحال حاظر با این وضعیت مسخره نسخه PC نمیتونم بازی کنم. هرازچندگاهی میرم یه ذره فایت مانی جمع کنم و یکی دو ساعتی تو training با "رشید" ور میرم. بعد هر نیم ساعت یه بار فرتی DC میشم. (این قسمتش واقعا رو مخه)
قصد ندارم الکی کری بخونم و از این حرفا ولی شما صبر کن این آپدیت بیاد، اونوقت به خدمت اون Bisonـت که حتی سایکو کراشر هم نداره، خواهم رسید:دی

نکته اینه که من با این نت قراضه-م که از wifi استفاده میکنم و توی خونه 600 نفر دیگه هم دارن استفاده میکنن، DC تا حالا 3-4 بار داشتم:))
===========
با Ryu هم روی Hard تموم کردم. تایید میشه که 15K فایت مانی میده:d

سلام خدمت داداشا عزیز صبح شما بزرگواران به خیر
دو تا سوال داشتم اونم این که اگه بخوام با بچه های ایرانی بازی کنم باید کدوم گذینه زو انتخاب کنم رنکد مچ یا کژوال یا ... و چجوری به دوستان ایرانی وصل بشم؟
چجوری عضو گروه تلگرام بشم؟
اینم فایتر آیدی منه dantejanahi

امروز تونستم چند تا Rank ببرم ، برنده بشم
یحتمل فردا پس فردا بازم برم باز
گرچه فک کنم دارم Main کاراکتر رو عوض کنم :d
تا وقتی یاد نگرفتی Street Fighter بازی کنی عوض کردن Main ـت هیچ فایده ای نداره!
درستش اینه که اول از Ryu/Ken شروع کنی. بعد از اینکه یاد گرفتی کومبو های BnB اونارو بزنی، الکی پریدن و ول دادن رو کنار بذاری، درست Anti Air بزنی و پانیش کنی بعدش می تونی سوئیچ کنی رو هر شخصیتی که می خوای :دی

تا وقتی یاد نگرفتی Street Fighter بازی کنی عوض کردن Main ـت هیچ فایده ای نداره!
درستش اینه که اول از Ryu/Ken شروع کنی. بعد از اینکه یاد گرفتی کومبو های BnB اونارو بزنی، الکی پریدن و ول دادن رو کنار بذاری، درست Anti Air بزنی و پانیش کنی بعدش می تونی سوئیچ کنی رو هر شخصیتی که می خوای :دی

مگه من چیزی گفتم :| ؟
دنبال فایده بودم من ؟ :دی ؟

بله خب اینایی که میگید درست ... با تمرین درست میشه دیگه ؟ خب دارم تمرین می کنم ... ، جادو که نمیشه کرد

-

از اشتباهاتم نت برداری می کنم ، بعدش سعی می کنم روش کار کنم
Ken/Ryu هم زیاد با سلیقه من نمی خوره .
اسپم کردن هامم نسبت به قبل خیلی کمتر شده ، ...
ولی خب با تمرین کردن درست میشه

من حداقل برای خودم 300 - 400 ساعت ( مفید ) تراشیدم تا بازی متوسط داشته باشم

آقا من به این کارین هم علاقمند شدم. البته من همیشه 2 تا شخصیت رو برای شروع کار انتخب میکنم. یکیش از آقایون و یکیش از خانم‌ها. الان این کارین چشم رو گرفته ... اِفریته چه خنده سوزاننده‌ای هم داره :دی جد و آباد آدم رو آتیش میزنه :دی
فعلا واسه شروع با هد+هوی پانچ+موجینگیاگو یه کومبوی 26.7 میتونم بزنم. البته حیف که نمیشه تکنو رو با موجینگیاگو کاملا ادغام کرد و نصف و نیمه ولش میکنه. اگه میشد یه کومبوی خوشگل میشد درست کرد. یه جورایی اون کومبوی Rain رو توی (9) Mortal Kombat یادم میندازه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or