PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
حالا باید دیگه دید
ولی " حداقل " یه خبری از آپدیت می شنویم هفته بعد ...
ببینیم Alex رو چطوری طراحی کردن ، با توجه به این حجم عضله سازی تویه SFV :دی من Alex فک کنم یه چیزی در حد Zangief ببینم :دی !

مثل اینکه روابط من و کارین داره به جاهای خوبی میرسه :دی فعلا در همین حد کار کردم و باید سعی کنم اینارو به داخل بازی هم بشکونم :دی زیاد تو تدوین ویدئو سررشته ندارم و خلاصه ببخشین :دی ویدئو‌ها تو PS4 ریکورد شده :دی
[video=aparat;cwxyb]http://www.aparat.com/v/cwxyb[/video]

خیلی خوب بود ، ولی فکر کنم بتونی یه بار دیگه طرفتو پرت کنی رو هوا ( من دقیقا Karin سر رشته ندارم ) ( منظورم اون Punch که میزنی طرف میره هوا ) ، چون تو ویدیو دیدم خواستم بگم ( مشتی که ثانیه 10 - 11 ) میزنی دوباره نمیشه زدش ؟ با یه FD کوچیک ؟

البته خب کمبو هاش تویه Youtube هست

من یه ویدیو از Nash درست کردم ، ولی خب ...
یه ویدئو هم از Rashid تا یه سری کارهاش رفتم جلو .

Hell رو هم با Ken تموم کردم>:/ یک فروند اچیومنت + یک فروند Title + ناقابل 27000 فایت مانی=p~ نفر آخر Ryu بود بی پدر:|:d

تقریبا 40 دقیقه طول کشید. امتیازم هم 900 هزار شد تقریبا.

توصیه-م اینه که از Laura 57 به بعد قشنگ پاچه هاتونو سفت بچسبین:d یه لیست هم از شخصیتا از 57 به بعد درست کردم. قبل از اون رو هم کامل میکنم و میذارم همینجا تا بدونین هر مرحله با کی سر و کار دارین:d

Hell رو هم با Ken تموم کردم>:/ یک فروند اچیومنت + یک فروند Title + ناقابل 27000 فایت مانی=p~ نفر آخر Ryu بود بی پدر:|:d

تقریبا 40 دقیقه طول کشید. امتیازم هم 900 هزار شد تقریبا.

توصیه-م اینه که از Laura 57 به بعد قشنگ پاچه هاتونو سفت بچسبین:d یه لیست هم از شخصیتا از 57 به بعد درست کردم. قبل از اون رو هم کامل میکنم و میذارم همینجا تا بدونین هر مرحله با کی سر و کار دارین:d

تبریک :x
ایول ، منم وقت کنم میرم سراغ Survival اش ، ولی بعضی هاشون خیلی بد قلقن
یه سریاشونم با اسپم یه چیزی راحت میمیرن ...

منتظر لیستت هم هستیم

یه 3D Artist خوش ذوق نشسته یه سری از استیج های سری SF رو با موتور یونیتی Remake کرده :دی

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Remake[/TD]
[TD="align: center"]Old Version[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]

[/TD]
Alex Stage - Street Fighter III

[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TD]
Zangief Stage - Street Fighter II

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
Guile Stage - Street Fighter II

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
Honda Stage - Street Fighter II

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
Zangief Stage - Street Fighter Alpha 3

[/TD]
[/TR]
[TR]
Makoto Stage - Street Fighter III

[/TD]
[/TR]
[TR]
Sean Stage - Street Fighter III

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

پ.ن : موتورش که یونیتی ـه و فک کنم به انریل بخوره ، کاشکی چندتاشو می گرفتن می چپوندن توی SF V :( خیـــلی خوبن :(

آخرین ویرایش:
:-&
2تا از منفورترین، زشت ترین، بدترین کرکترهایی که برای SF ساخته شدن و امیدوارم کلا نیست و نابود بشن و توی SFV هم نیارنشون:|:biggrin1:

اتفاقا از جفتشون بدم میاد مخوصا T-Hawk که توی SFII کلی کتک میخوردم ازش
اون موقع 6 سالم بود
یادش بخیر بخش داستانی Sagat قبل بایسون بوود
صااف میکرد آدمو ، امیدوارم زودتر اضاف شه Sagat ( الان احسان میاد 8-| )
هی روزگار :دی

:-&
2تا از منفورترین، زشت ترین، بدترین کرکترهایی که برای SF ساخته شدن و امیدوارم کلا نیست و نابود بشن و توی SFV هم نیارنشون:|:biggrin1:

قبل از این 2 تا شر اون زانگیف مزخرفو بکنن که حال بهم زن ترین کرکتر توی کل سریه :دی یعنی به عمرم کرکتر مثبت به این ... ندیدم و مطمئناً نخواهم دید :| :دی

پ.ن : جای ... هر لفظ درب و داغونی که دوس دارین می تونین بچپونین :دی

قبل از این 2 تا شر اون زانگیف مزخرفو بکنن که حال بهم زن ترین کرکتر توی کل سریه :دی یعنی به عمرم کرکتر مثبت به این ... ندیدم و مطمئناً نخواهم دید :| :دی

اتفاقا زانگیف اصل جنسه:biggrin1: داستان که وللش ولی از نظر گیم پلی یه گرپلر اورجینال اورجیناله:biggrin1: من واقعا نقطه مثبتی توی هوندا و هاوک ندیدم چه از نظر طراحی و چه از نظر گیم پلی. یعنی اصلا جذب کننده نیستن. نکته جالب اینه که این هاوک خیلی طرفدار داره ظاهرا:-&

زانگیف که خیلی خوویه احسان
مشکلت چیه ؟ خاطرات بد ؟ :دی

اتفاقا زانگیف اصل جنسه:biggrin1: داستان که وللش ولی از نظر گیم پلی یه گرپلر اورجینال اورجیناله:biggrin1: من واقعا نقطه مثبتی توی هوندا و هاوک ندیدم چه از نظر طراحی و چه از نظر گیم پلی. یعنی اصلا جذب کننده نیستن. نکته جالب اینه که این هاوک خیلی طرفدار داره ظاهرا:-&

زانگیف درسته گیم پلی خوبی داره ولی طراحیش اصلاً قابل تحمل نیست :دی یعنی وقتی می بینمش دوس دارم یه پاکت کنار دستم باشه بالا بیارم توش :دی کشتی کج کارا اصولاً باید از هیجان انگیزترین کرکترهای یه بازی فایتینگ باشن ، تنها چیزی زانگیف نیست همینه ، عین اون Marduk توی تکن :دی

زانگیف که خیلی خوویه احسان
مشکلت چیه ؟ خاطرات بد ؟
biggrin1.gif

خیلی طراحی و استایل حال بهم زنی داره :دی متنفرم ازش :دی
خاطرات بد هم که نه ، خاطرات بدم از بردی خیلی بیشتره تا این بشر :دی (لامصب توی آلفا پاره میکرد ! یه Gauge خیلی گولاخ هم داشت یعنی با 3-4 ضرب می فرستادت خونه ی آخرت)

آخرین ویرایش:
زانگیف درسته گیم پلی خوبی داره ولی طراحیش اصلاً قابل تحمل نیست :دی یعنی وقتی می بینمش دوس دارم یه پاکت کنار دستم باشه بالا بیارم توش :دی کشتی کج کارا اصولاً باید از هیجان انگیزترین کرکترهای یه بازی فایتینگ باشن ، تنها چیزی زانگیف نیست همینه ، عین اون Marduk توی تکن :دی

خیلی طراحی و استایل حال بهم زنی داره :دی متنفرم ازش :دی
خاطرات بد هم که نه ، خاطرات بدم از بردی خیلی بیشتره تا این بشر :دی (لامصب توی آلفا پاره میکرد ! یه Gauge خیلی گولاخ هم داشت یعنی با 3-4 ضرب می فرستادت خونه ی آخرت)

طراحیش بهتر هم شده توی SFV:biggrin1: زانگیف رو نمیشه کشتی کج کار در نظر گرفت. بیشتر شبیه این زور خونه ای ها هستش:biggrin1: تیریپ پهلوونی و این حرفا:biggrin1: اون میکا هست که حرکات کشتی کج پیاده میکنه:biggrin1:
بردی رو یادمه توی آلفا بهش میگفتیم کتک خور اول:biggrin1: به سودوم هم میگفتیم کتک خور دوم:biggrin1: نکته جالبش اینه یا مثل خر کتک میخورن، یا جوری پاره میکنن که نمیفهمی چجوری این اتفاق افتاد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or