PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
آقا منکه دوست دارم همشون باشن,مگه بدون Akuma,Ken,Sagat,Cammy,Guile هم میشه استریت فایتر ساخت!!!!:d
پس Guile چی؟ البته احتمال داره که با وجود Nash,گایل نباشه:|
چرا نمیشه؟ :دی
ساخته شده یادت نیست!:دی
بدون حضور سه تا از گزینه های بالایی هم ساخته شده:دی

آقا منکه دوست دارم همشون باشن,مگه بدون Akuma,Ken,Sagat,Cammy,Guile هم میشه استریت فایتر ساخت!!!!:d
پس Guile چی؟ البته احتمال داره که با وجود Nash,گایل نباشه:|

دقیقاً واسه همین نذاشتمش :دی خود گایل که آموزش دیده ی نش ـه ، سونیک بومشم که از نش داره :دی دیگه حضورش یه جورایی اضافس به نظرم :دی

چرا نمیشه؟ :دی
ساخته شده یادت نیست!:دی
بدون حضور سه تا از گزینه های بالایی هم ساخته شده:دی

آره تو new generation بغیر از Akuma و Ken اون 3تا نبودن:d بخاطر اینکه دارودسته Bison حذف شده بودن و آدم بدهای جدیدی جایگزین شدن ولی توی V با توجه به داستان و حضور Bison و Nash فکر میکنم از کارکترهای اصلی تعداد بیشتری حضور داشته باشن

دقیقاً واسه همین نذاشتمش :دی خود گایل که آموزش دیده ی نش ـه ، سونیک بومشم که از نش داره :دی دیگه حضورش یه جورایی اضافس به نظرم :دی
اتفاقا الان که چارلی اومده، حضور گایل قطعی تر از همیشه هست:biggrin1: از نظر داستانی میگم.
درسته که سونیک بوم یه حرکت مشترک هست ولی سبک بازیشون زمین تا آسمون فرق داره:biggrin1: ذره ای شباهت بین گایل با 2تا Special Move با چارلی که بیشتر از گایل داره، نیست:biggrin1:

اتفاقا الان که چارلی اومده، حضور گایل قطعی تر از همیشه هست:biggrin1: از نظر داستانی میگم.
درسته که سونیک بوم یه حرکت مشترک هست ولی سبک بازیشون زمین تا آسمون فرق داره:biggrin1: ذره ای شباهت بین گایل با 2تا Special Move با چارلی که بیشتر از گایل داره، نیست:biggrin1:

آره توجیه داستانی که زیاد داره :دی اصولاً هر جا چارلی نش بوده گایل و چون لی هم کنار هم بودن :دی ولی بازم ترجیح میدم یه جورایی Able رو بچپونن این وسط تا گایل رو :دی

تازه با حضور بایسون ، احتمال حضور باقی نخاله های شادولو هم هست :دی

البته علی شباهت توی گیم پلی هم دارنا :دی توی همون آلفا هم خیلی شبیه بودن :دی حالا درست حافظه یاری نمی کنه الان میرم باز میشینم پاش :دی

آخرین ویرایش:
احسان، فرق گایل و چارلی دقیا مثل فرق ریو و کن و آکوما هست:biggrin1: دیگه بیشتر از این توضیج نمیدم چون میدونم گرفتی قضیه رو چون خودت داخل گودی:biggrin1:
تازه با حضور بایسون ، احتمال حضور باقی نخاله های شادولو هم هست :دی
بالراگ نخاله نیس:|:biggrin1: اتفاقا دار و دسته شادولو از بیخ همشون از خر کله های بازی هستن و میشه دهن ملت رو باهاشون سرویس کرد:biggrin1:

احسان، فرق گایل و چارلی دقیا مثل فرق ریو و کن و آکوما هست:biggrin1: دیگه بیشتر از این توضیج نمیدم چون میدونم گرفتی قضیه رو چون خودت داخل گودی:biggrin1:

بالراگ نخاله نیس:|:biggrin1: اتفاقا دار و دسته شادولو از بیخ همشون از خر کله های بازی هستن و میشه دهن ملت رو باهاشون سرویس کرد:biggrin1:

الان اون قسمت Insert Coin توی ذهنم OK شد :دی

همشون نخاله ـن >:) جدا از اینکه حرفت درسته نمی دونم چرا توی اکثر فایت ها معمولاً کرکترهای منفی انقدر خرکی ـن :دی نمونه ـش همین دار و دسته ی شادولو ، اون آکوما ، کرکتر منفی های MvC3 و ... کلاً یا حرکات خیلی مرگی دارن یا HP هاشون ردیفه :دی بالراگ که عشق خودته :دی یه نمونه ی دیگش اون وگا ! یعنی روی اعصاب آدم لزگی میره انقدر ورجه وورجه میکنه :| :دی

الان اون قسمت Insert Coin توی ذهنم OK شد :دی

همشون نخاله ـن >:) جدا از اینکه حرفت درسته نمی دونم چرا توی اکثر فایت ها معمولاً کرکترهای منفی انقدر خرکی ـن :دی نمونه ـش همین دار و دسته ی شادولو ، اون آکوما ، کرکتر منفی های MvC3 و ... کلاً یا حرکات خیلی مرگی دارن یا HP هاشون ردیفه :دی بالراگ که عشق خودته :دی یه نمونه ی دیگش اون وگا ! یعنی روی اعصاب آدم لزگی میره انقدر ورجه وورجه میکنه :| :دی
:biggrin1:

نیستن:biggrin1: هم ابهت دارن، هم واقعا قدرت دارن:biggrin1: وگا دقیقا شیوه مبارزه-ش همینه:biggrin1: یعنی با ذهن حریف مبارزه میکنه و حریف واقعا نمیفهمه از کجا میخواد حمله کنه:biggrin1: جالبیش اینجاست Throwـِش در حالت عادی Kara هست چه برسه به این Kara Throw بزنه8-|
بایسون هم هم خودش قدرت داره و هم یه بخشی از وگا توی وجودشه:biggrin1:
ساگات هم که Shoto بودن و دمیجش حرفی برای گفتن نمیذاره:biggrin1:
بدتر از همه اینا هم بالراگ که HP وحشتناک و آرمور خور و دمیج زیاد با هم داره:biggrin1: فوق العاده-ست این بشر:biggrin1:

:biggrin1:

نیستن:biggrin1: هم ابهت دارن، هم واقعا قدرت دارن:biggrin1: وگا دقیقا شیوه مبارزه-ش همینه:biggrin1: یعنی با ذهن حریف مبارزه میکنه و حریف واقعا نمیفهمه از کجا میخواد حمله کنه:biggrin1: جالبیش اینجاست Throwـِش در حالت عادی Kara هست چه برسه به این Kara Throw بزنه8-|
بایسون هم هم خودش قدرت داره و هم یه بخشی از وگا توی وجودشه:biggrin1:
ساگات هم که Shoto بودن و دمیجش حرفی برای گفتن نمیذاره:biggrin1:
بدتر از همه اینا هم بالراگ که HP وحشتناک و آرمور خور و دمیج زیاد با هم داره:biggrin1: فوق العاده-ست این بشر:biggrin1:

دیوانه میکنه آدمو :دی آدم کتلتش میکنه دوست داره 6 متر زبونشون بیاره بیرون تا عقده هاش خالی بشه :دی
اون بایسون هم کسی بتونه خوب باهاش بازی کنه عالیه ، به خصوص که سایکو کرشرش جر میده :دی
بقیه هم که وصف گرخناکیشونو کردی :دی ولی با این حال اون نخالگیه باعث میشه من طرفشونم نرم :دی با تمام این اوصاف همین که چون لی توی V بترکون شده برای من کافیه :دی این شارژی بودنش یه مقدار محتاط بودن آدمو بالا میبرد ولی کیفیت و کمیت ضرباتش الان جوری شده که انگار داری با یه کرکتر غیر شارژی بازی میکنی :دی
به طور کلی اون سرعتی که از SF انتظار میره و تا حدودی توی IV نبود ، قشنگ توی V دیده میشه :دی گفتیم شخصیت منفی ، الان اون چارلی لعنتی هم خیلی گولاخه :دی هم حرکاتش سریعه هم تلپورتهاش وحشتناکه :دی

دیوانه میکنه آدمو :دی آدم کتلتش میکنه دوست داره 6 متر زبونشون بیاره بیرون تا عقده هاش خالی بشه :دی
اون بایسون هم کسی بتونه خوب باهاش بازی کنه عالیه ، به خصوص که سایکو کرشرش جر میده :دی
بقیه هم که وصف گرخناکیشونو کردی :دی ولی با این حال اون نخالگیه باعث میشه من طرفشونم نرم :دی با تمام این اوصاف همین که چون لی توی V بترکون شده برای من کافیه :دی این شارژی بودنش یه مقدار محتاط بودن آدمو بالا میبرد ولی کیفیت و کمیت ضرباتش الان جوری شده که انگار داری با یه کرکتر غیر شارژی بازی میکنی :دی
به طور کلی اون سرعتی که از SF انتظار میره و تا حدودی توی IV نبود ، قشنگ توی V دیده میشه :دی گفتیم شخصیت منفی ، الان اون چارلی لعنتی هم خیلی گولاخه :دی هم حرکاتش سریعه هم تلپورتهاش وحشتناکه :دی
یا امام زاده بیژن، من با تایمینگ SF IV مشکل دارم، بعد این از اونم سریع تره؟x_x

احسان خوبی؟:biggrin1: V که همه دارن مینالن از بس کند و سفت و چغره:biggrin1: بینهایت بازی کند شده. از راه رفتن ریو لینک های حرکتاش بگیر تا باقی چیزا. کلا Daigo و بقیه هم که تونستن بازی رو انجام بدن همین رو گفتن:biggrin1:

احسان خوبی؟:biggrin1: V که همه دارن مینالن از بس کند و سفت و چغره:biggrin1: بینهایت بازی کند شده. از راه رفتن ریو لینک های حرکتاش بگیر تا باقی چیزا. کلا Daigo و بقیه هم که تونستن بازی رو انجام بدن همین رو گفتن:biggrin1:

برای من SF = Chun li :دی
چون لی سریع تر شده یعنی SF سریع تر شده :دی
حالا جدا از این حرفها ، علی این چیزی هم که میگی فک کنم مربوط به گیم پلی Ryu Vs Chun li بوده ؟ ها ؟ :دی یعنی هر کسی گیم پلی بازی رو برای اولین بار تست کرده با این دو تا بازی کرده و طبیعیه که ریو هم کند شده ، خیلی هم کند شده :دی اصن از همون اولش هم ریو کرکتر سرعتی ای نبوده :دی ولی با در نظر گرفتن چون لی و نش و بایسون به نظر سرعت بیشتر میادا :دی و این دو تا اخری رو فک کنم هنوز هیچ بنی بشری تست نکرده :دی
البته همچین موضوعی نسبی هم هست :دی مثلاً تو به ریو نگاه میکنی میبینی کند شده من به چون لی نگاه میکنم می بینم سریع تر شده :دی این حالت ممکنه برای هر کرکتری فرق کنه :دی نمیشه چون ریو کند شده گفت کلاً بازی کند شده یا بر عکس :دی

یا امام زاده بیژن، من با تایمینگ SF IV مشکل دارم، بعد این از اونم سریع تره؟x_x

SF II رو بازی کردی ؟ :دی آدم چشماش از کرکترها جا می مونه :دی

احسان همون چون لی هم کند شده:biggrin1: اصن تمام ضرباتشون اسلوموشن شدن. حتی چارلی و بایسون هم کند شدن:biggrin1: چطور میگی سریعتر شدن؟ یه مقایسه بزن و قشنگ این موضوع دیده میشه:biggrin1: اصن وقتی Hit انجام میشه، انگار وقفه رو خیلی طولانی تر کردن و بازی تیکه تیکه شده. اینطور بگم که روند بازی کند شده. یه جورایی دقت میره بالاتر و حرکات حریف رو بهتر میشه خوند.

احسان همون چون لی هم کند شده:biggrin1: اصن تمام ضرباتشون اسلوموشن شدن. حتی چارلی و بایسون هم کند شدن:biggrin1: چطور میگی سریعتر شدن؟ یه مقایسه بزن و قشنگ این موضوع دیده میشه:biggrin1: اصن وقتی Hit انجام میشه، انگار وقفه رو خیلی طولانی تر کردن و بازی تیکه تیکه شده. اینطور بگم که روند بازی کند شده. یه جورایی دقت میره بالاتر و حرکات حریف رو بهتر میشه خوند.

جان من چون لی خیلی سریعتر شده ها :دی سرعت نه اینکه مثلاً تصویر رو زده باشن روی دور تند ، سرعت از این نظر که تعداد ضربه هایی که توی یه مقطع میزنه بیشتره :دی چه جوری بگم ، مثلاً توی IV بازی که میکنی ، ضربه هاش توی یه مقطع n تاس ولی توی V تعداد مثلاً n+5 تاس :دی منظورم اینه که از این منظر سریعتر شده :دی
از لحاظ سرعت حرکات و اینا که اصن پر واضحه هر فایت 3D ـیی از 2D ها کند تره :دی چون هر جور حساب کنی تعداد انیمیشن های یه کرکتر 3D از اسپرایت های 2D بیشتره ، خیلی هم بیشتره (اینو واسه چارلی میگم که قبلاً فقط 2D بوده) :دی حالا اینجا هم انیمیشن ها پر و پیمون تر شده واسه همینم اصن همین Spinnig Bird Kick چون لی قشنگ یه ، یه ثانیه ای از IV بیشتر طول میکشه تا تموم بشه :دی

آخرین ویرایش:
منظورت رو از حرکات توی یه مقطع نمیفهمم:biggrin1: با ذکر مثال توضیح بده:biggrin1:
من اصلا بازی رو با دو بعدی مقایسه نمیکنم و اون یه چیز واضحه. من نسبت به IV میگم. یکی از ایراداتی که به IV شد این بود که بازی کنده. حالا دقیقا همین ایراد هم به V وارد شده که میگن این بیشتر از IV کنده:biggrin1: اصن تو همین مسابقه Daigo و GameBee رو نیگا کن:biggrin1: وقتی اونجا چون لی C.LP ها رو به اون HyakuRetsuKyaku لینک میکنه قشنگی خستگی از بازی میباره:biggrin1: به قول تو انیمشن ها پر و پیمون تر شدن و اینجا گویا همه رو کامل نشون میده و همین باعث شده نتونه کنسل شدن انیمیشن ها به خوبی نشون داده بشه و انیمیشن مجبوره تا آخر بره و بعدش حرکت بعدی اتفاق بیوفته. مثلا توی IV حرکت HyakuRetsuKyaku بینهایت سریع اتفاق میوفته و پاهای چون لی دیده نمیشه اما این ضمن آهسته تر بودن، انیمیشن ها رو میش با چشم غیر مسلح (!) هم دید:biggrin1:

پ.ن: شاید احسان باورت نشه، اما هیچ وقت نتونستم با چون لی ارتباط برقرار کنم:biggrin1: کلا الاجمعین فکر کنم 3 بار برش داشتم:biggrin1: Might give it a try next time:biggrin1:
===============================
راستی SF V قراره توی CEO که توی ژوئن برگزار میشه، قابل بازی باشه برای عموم
biggrin1.gif
امیدارم بتونیم یه نظر Character Select رو هم ببینیم
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or