PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
@Noᴄtis Luᴄis
(اگه منشن نشدید، بگید)
پیرو بحث نخاله ها خدمت جفتتون عرض کنم که دیگه سرور و سالار همه Street Fighterها، بعد از جریانات نسخه دوم و در داستان نسخه چهارم، دیگه زیر دست بایسون نیست و نخاله های شادولو به همون بالروگ و وگا ختم میشه! (موافقم اگه حضور داشته باشن، یه تغییراتی هم تو لباساشون بدن)

منظورت رو از حرکات توی یه مقطع نمیفهمم:biggrin1: با ذکر مثال توضیح بده:biggrin1:
من اصلا بازی رو با دو بعدی مقایسه نمیکنم و اون یه چیز واضحه. من نسبت به IV میگم. یکی از ایراداتی که به IV شد این بود که بازی کنده. حالا دقیقا همین ایراد هم به V وارد شده که میگن این بیشتر از IV کنده:biggrin1: اصن تو همین مسابقه Daigo و GameBee رو نیگا کن:biggrin1: وقتی اونجا چون لی C.LP ها رو به اون HyakuRetsuKyaku لینک میکنه قشنگی خستگی از بازی میباره:biggrin1: به قول تو انیمشن ها پر و پیمون تر شدن و اینجا گویا همه رو کامل نشون میده و همین باعث شده نتونه کنسل شدن انیمیشن ها به خوبی نشون داده بشه و انیمیشن مجبوره تا آخر بره و بعدش حرکت بعدی اتفاق بیوفته. مثلا توی IV حرکت HyakuRetsuKyaku بینهایت سریع اتفاق میوفته و پاهای چون لی دیده نمیشه اما این ضمن آهسته تر بودن، انیمیشن ها رو میش با چشم غیر مسلح (!) هم دید:biggrin1:

پ.ن: شاید احسان باورت نشه، اما هیچ وقت نتونستم با چون لی ارتباط برقرار کنم:biggrin1: کلا الاجمعین فکر کنم 3 بار برش داشتم:biggrin1: Might give it a try next time:biggrin1:
===============================
راستی SF V قراره توی CEO که توی ژوئن برگزار میشه، قابل بازی باشه برای عموم:biggrin1: امیدارم بتونیم یه نظر Character Select رو هم ببینیم:biggrin1:

همممممم چه جوری بگم :دی تعداد ضرباتش بیشتر شده :دی
اون 2D رو برای چارلی گفتم فقط :دی گفتی چارلی کندتر شده ، منظورم با اون قسمت بود :دی

پ.ن : انقدر کرکترهای نخاله و منفی رو انتخاب میکنی همین میشه دیگه :دیبکش بیرون از اون بالراگ :دی

@PWLG

من منشن نشدم :دی
آره اون ساگات که آدم شد :دی

اون 2D رو برای چارلی گفتم فقط :دی گفتی چارلی کندتر شده ، منظورم با اون قسمت بود :دی

پ.ن : انقدر کرکترهای نخاله و منفی رو انتخاب میکنی همین میشه دیگه :دیبکش بیرون از اون بالراگ :دی

@PWLG

من منشن نشدم :دی
آره اون ساگات که آدم شد :دی

بیخیالش باو!:دی منشن پنشن به ما نیومده :دی (منم منشن نشدم)

آقا منم بیام سر بحث الان! والا همون اولین تریلر گیم پلی رو که دیده بودم، کندی بیش از حد ریو برام عجیب بود! گفتم شاید فیلم مشکل داشته یا عمدا صحنه آهسته کردن! (باو خیلی کنده ریو) بعد الان به چون لی و چارلی و بایسون هم دقت کردم! حق با علیه! همه شون کندتر از قبلن. (حالا چارلی رو فاکتور میگیریم)
شما دقت کن به ضربات چون لی. مخصوصا تو که خوراکت همین شخصیته باید بهتر متوجه شده باشی! منکه خوراکم ریو و بایسونه (با اینکه با شارژی ها اصلا راحت نیستم ولی با بایسون خوب بازی میکنم) اینو فهمیدم! واسه ریو تابلوئه ولی به اون یکی ها یه ذره باید دقت کنی!

راستی اینم تریلر CEO. (حمید جان بی زحمت خودت کیفیت بهتر رو ردیف کن)
اخطار: بی شوخی میگم؛ هرکی قلبش ضعیفه نگاه نکنه بخصوص فول اسکرین و با صدای بلند

http://gamefa.com/go.php?http://gamefa.org/user5/Zahedi/CEO 2015- It's Time To Play.mp4

نه تنها من، بلکه حمید هم از چون لی متنفره:biggrin1: یعنی تنفر حمید قابل توصیف نیست:biggrin1: به نظر من هم استایل چون لی به کرکترهای شارژی نمیخوره و باید کلا این موضوع رو ازش حذف کنن:biggrin1:
بالراگ که سرور بوفالوهاست:biggrin1: کافیه مراجعه کنی به PR Balrog;;):biggrin1: مثلث برمودای بازی (وگا، بالراگ و بایسون | هر 3تا هم شارژی:biggrin1:) به شدت قوی و فوق العاده و از بهترین شحصیت های SF هستن و طرفدارهای بسیار زیادی دارن:biggrin1:

نه تنها من، بلکه حمید هم از چون لی متنفره:biggrin1: یعنی تنفر حمید قابل توصیف نیست:biggrin1: به نظر من هم استایل چون لی به کرکترهای شارژی نمیخوره و باید کلا این موضوع رو ازش حذف کنن:biggrin1:
بالراگ که سرور بوفالوهاست:biggrin1: کافیه مراجعه کنی به PR Balrog;;):biggrin1: مثلث برمودای بازی (وگا، بالراگ و بایسون | هر 3تا هم شارژی:biggrin1:) به شدت قوی و فوق العاده و از بهترین شحصیت های SF هستن و طرفدارهای بسیار زیادی دارن:biggrin1:

آهای:biggrin1: حواستون رو جمع کنید! درسته #1ـم نیست ولی برای من در صدر قرار داره! کسی حق توهین و نظر منفی درباره چون لی رو نداره:d کلیه حقوقش محفوظ و مربوط به خودم و احسانه>:)
بلد نیستید باهاش بازی کنید، الکی فاز منفی ندید:))

بیخیالش باو!:دی منشن پنشن به ما نیومده :دی (منم منشن نشدم)

آقا منم بیام سر بحث الان! والا همون اولین تریلر گیم پلی رو که دیده بودم، کندی بیش از حد ریو برام عجیب بود! گفتم شاید فیلم مشکل داشته یا عمدا صحنه آهسته کردن! (باو خیلی کنده ریو) بعد الان به چون لی و چارلی و بایسون هم دقت کردم! حق با علیه! همه شون کندتر از قبلن. (حالا چارلی رو فاکتور میگیریم)
شما دقت کن به ضربات چون لی. مخصوصا تو که خوراکت همین شخصیته باید بهتر متوجه شده باشی! منکه خوراکم ریو و بایسونه (با اینکه با شارژی ها اصلا راحت نیستم ولی با بایسون خوب بازی میکنم) اینو فهمیدم! واسه ریو تابلوئه ولی به اون یکی ها یه ذره باید دقت کنی!

راستی اینم تریلر CEO. (حمید جان بی زحمت خودت کیفیت بهتر رو ردیف کن)
اخطار: بی شوخی میگم؛ هرکی قلبش ضعیفه نگاه نکنه بخصوص فول اسکرین و با صدای بلند

http://gamefa.com/go.php?http://gamefa.org/user5/Zahedi/CEO 2015- It's Time To Play.mp4

بالاتر که توضیح دادم منظورم از سرعت چیه :دی الان چون لی رو ببینی تعداد ضربات و لینک ها و این حرفهاش خیلی زیاد شده ، جوری که خود گزارشگره می گفت باورش نمیشه کرکتر شارژیه :دی حرکاتش رو ببینی ، وقتی میزنه دیگه ول نمی کنه :دی از این نظر میگم ، و گرنه همین زیاد شدن و نرم شدن انیمیشن ها ، بهاش کند شدن حرکات نسبت به قبله :دی دیگه انقدرم پرت نیستم که این چیزا رو نفهمم :دی
ریو هم قبلاً یه کرکتر نرمال بود :دی هم سرعت حرکت و ضرباتش نرمال بود هم دمیجش ، ولی الان شده یه کرکتر کند و قدرتی. اصن دقت مقت نمی خواد داره داد میزنه :دی اکثر ضرباتش دمیج نسبتاً بیشتری داره یا گارد بریکره و میزنه طرف مقابل رو منهدم میکنه ، این دیگه ربطی به سرعت مرعتش نسبت به قبل نداره ، کلاً استایل بازی کردنش عوض شده و دیگه اون ذیوی قبلی نیست :دی

حمید ؟ :دی بی خیـــال ! :دی همتون چون لی هیترید پس :دی
از همگیشون بدم میاد ، هر کدوم بیشتر از اون یکی :دی

آهای
biggrin1.gif
حواستون رو جمع کنید! درسته #1ـم نیست ولی برای من در صدر قرار داره! کسی حق توهین و نظر منفی درباره چون لی رو نداره
yahoo_4.gif
کلیه حقوقش محفوظ و مربوط به خودم و احسانه
yahoo_19.gif

بلد نیستید باهاش بازی کنید، الکی فاز منفی ندید
yahoo_21.gif
کلیه ی حقوق بانو که در انحصار خودمه :دی خیلی درخواست بدی می تونم حق کپی رایتش رو به عنوان دست راستم بهت بدم Faust اعظم :دی
ولی خدایی می بینی وسط شب تاریک چه جوری به بانو توهین میکنن :( :دی اونم چی ! The First Lady of Fighting !!! :(

آخرین ویرایش:
کلیه ی حقوق بانو که در انحصار خودمه :دی خیلی درخواست بدی می تونم حق کپی رایتش رو به عنوان دست راستم بهت بدم Faust اعظم :دی
ولی خدایی می بینی وسط شب تاریک چه جوری به بانو توهین میکنن :( :دی اونم چی ! The First Lady of Fighting !!! :(
آره خب متاسفانه من دیر اومدم اینجا و حقوقش افتاده دست خودت! (مهم اینه که Q واس ماس) حالا کپی رایت هم بد نیست! هرچه از Pervy Sage رسد، نیکوست!:دی
وسط شب تاریک؟/:) خب میخواستی وسط شب روشن توهین کنند؟:دی
بیخیال اینا! هرکسی نمیتونه این پدیده رو درک کنه:دی تا حالا برات سوال پیش نیومده چرا بین اون 8تا، جکی چان رفت شکل این شد؟:دی چون لی افسانه س! چه بعضیا قبول کنن، چه نکنن:دی

پ.ن: خیلی حال میده اگه فصل دوم Street fighter همزمان یا نزدیک با بازی پخش بشه!:x

آهای:biggrin1: حواستون رو جمع کنید! درسته #1ـم نیست ولی برای من در صدر قرار داره! کسی حق توهین و نظر منفی درباره چون لی رو نداره:d کلیه حقوقش محفوظ و مربوط به خودم و احسانه>:)
بلد نیستید باهاش بازی کنید، الکی فاز منفی ندید:))
لول یعنی من بعد از 620 ساعت SF زدن هنوز بلد نیستم با چون لی بازی کنم؟:biggrin1: در بدترین حالت با تمام کرکترها میتونم بازی کنم:biggrin1: فقط توی مسابقات زیاد ازش استفاده نکنم مگر اینکه قرار باشه برای Fun بازی کنیم:biggrin1:
حقوقش هم باشه مال هنتای اعظم (احسان) و Faust کبیر (خودت)!:biggrin1:
حمید ؟ :دی بی خیـــال ! :دی همتون چون لی هیترید پس :دی
از همگیشون بدم میاد ، هر کدوم بیشتر از اون یکی :دی

حمیدوس رو میگم البته:biggrin1: نه اوس حمید:biggrin1: فقط اوس حمید Mainـش چون لی بود:biggrin1:
از خداتم باشه:biggrin1: همه از قدرت وحشتناک مثلث برمودا وحشت دارن:biggrin1: اینقدر خفنیم که اسم جداگونه داریم
yahoo_65.gif
حمید که وگا (Claw) خورش وحشتناکه، من بالراگ (Boxer) خورم خطرناکه، آستا هم به هیچ عنوان نمیشه بایسونش (Dictator) رو شکست داد:biggrin1: واقعا دیکتاتوره
biggrin1.gif
برید توبه کنید:biggrin1: ایشالا سر SF V به خدمتتون میرسیم
yahoo_65.gif

یکی نیست به خودتون بگه که به بوفالوی اعظم توهین میکنید:(:biggrin1: تازه بالراگ فقط برای پول مبارزه میکنه:biggrin1: دنبال اهداف شوم نیست (آره جون عمم!):-"

یکی نیست به خودتون بگه که به بوفالوی اعظم توهین میکنید:(:biggrin1: تازه بالراگ فقط برای پول مبارزه میکنه:biggrin1: دنبال اهداف شوم نیست (آره جون عمم!):-"
همون بوفالو برازندشه:دی (ما که افسانه ایم) احسان رو نمیدونم ولی من این ملعون رو جزو کرکترها هم به حساب نمیارم چه برسه به اینکه به عنوان یه کرکتر بخوام بهش توهین کنم! با اون قیافش:دی (بیچاره مایک تایسون)
برای پول مبارزه میکنه!:d:))=)) الان مثلا قصدت بالا بردن پرچمش بود؟:دی خب اینم شد هدف؟ هدف این ملعون رو بذارید بغل ریو!:دی اصلا ریو نه، بذارید بغل ساکورا:)) اصلا آکوما هم والاتر از اینه هدفش!

از اونجایی که ما چونلی فن ها خیلی بامعرفتیم و نبرد نامردی و دوبه یک تو مراممون نیست:دی من دیگه صحنه رو ترک میکنم برم بخوابم. شما رو به احسان میسپارم.:دی (باو هر روز دیر میرم سرکار صاحب کارم شاکی شده:دی)

حمیدوس رو میگم البته:biggrin1: نه اوس حمید:biggrin1: فقط اوس حمید Mainـش چون لی بود:biggrin1:
از خداتم باشه:biggrin1: همه از قدرت وحشتناک مثلث برمودا وحشت دارن:biggrin1: اینقدر خفنیم که اسم جداگونه داریم:-" حمید که وگا (Claw) خورش وحشتناکه، من بالراگ (Boxer) خورم خطرناکه، آستا هم به هیچ عنوان نمیشه بایسونش (Dictator) رو شکست داد:biggrin1: واقعا دیکتاتوره:biggrin1: برید توبه کنید:biggrin1: ایشالا سر SF V به خدمتتون میرسیم:-"

آره فهمیدم حمیدوس رو میگی :دی اوس حمید که سنسی ـه منه :دی کلاً اولین بار کارکردن با چون لی رو اوس حمید باهام کار کرد :دی

مثلث برمودا یا گینه ی بی صاحاب (:دی) برام مهم نیست :دی مهم اینه که چون لی یه دونس :دی
آخه The Roaring Buffalo هم شد کرکتر :دی کرکتر باید به دل بشینه :دی این مرتیکه وحشی اگه انقدر HP ـش وحشتناک نبود کسی نگاهشم نمی کرد :دی خودتم که به اهداف شومش واقفی :دی

انقدر به چون لی گیر ندید ، میگم خود اونو بیادا :دی

آخرین ویرایش:
همون بوفالو برازندشه:دی (ما که افسانه ایم) احسان رو نمیدونم ولی من این ملعون رو جزو کرکترها هم به حساب نمیارم چه برسه به اینکه به عنوان یه کرکتر بخوام بهش توهین کنم! با اون قیافش:دی (بیچاره مایک تایسون)
برای پول مبارزه میکنه!:d:))=)) الان مثلا قصدت بالا بردن پرچمش بود؟:دی خب اینم شد هدف؟ هدف این ملعون رو بذارید بغل ریو!:دی اصلا ریو نه، بذارید بغل ساکورا:)) اصلا آکوما هم والاتر از اینه هدفش!

از اونجایی که ما چونلی فن ها خیلی بامعرفتیم و نبرد نامردی و دوبه یک تو مراممون نیست:دی من دیگه صحنه رو ترک میکنم برم بخوابم. شما رو به احسان میسپارم.:دی (باو هر روز دیر میرم سرکار صاحب کارم شاکی شده:دی)
من نیازی ندارم پرچم کسی رو بالا ببرم:biggrin1: این شمایین که سعی میکنین از چون لی افسانه بسازین لول:biggrin1: من به جای حرف زدن، توی زمین مسابقه و توی عمل حرفمو ثابت میکنم:biggrin1: (راستی قرار شد 3s بزنیم:biggrin1: چی شد پس؟)
در رابطه با داستان و رستم و سهراب تا دلتون میخواد کری بخونین:biggrin1: من ازتون حمایت هم میکنم:biggrin1:
قیافه بالراگ در بدترین حالت از قیافه نحس اون Q بهتره:biggrin1: مرتیکه شباهت به کاراگاه گجت میده:biggrin1:
آره فهمیدم حمیدوس رو میگی :دی اوس حمید که سنسی ـه منه :دی کلاً اولین بار کارکردن با چون لی رو اوس حمید باهام کار کرد :دی

مثلث برمودا یا گینه ی بی صاحاب (:دی) برام مهم نیست :دی مهم اینه که چون لی یه دونس :دی
آخه The Roaring Buffalo هم شد کرکتر :دی کرکتر باید به دل بشینه :دی این مرتیکه وحشی اگه انقدر HP ـش وحشتناک نبود کسی نگاهشم نمی کرد :دی خودتم که به اهداف شومش واقفی :دی
لول احسان:biggrin1:
چون لی اصن به دل من نمیشینه:biggrin1: ازش متنفر هم نیستم:biggrin1: سر کل کل و اینا نیست. همونطور که میدونی من طی مقطعی از بیشتر شخصیت های SF متنفر بودم ولی الان همونا شدن Mainـم:biggrin1: همه رو رام کردم ولی در رابطه با چون لی هیچوقت نتایجم به ثمر ننشسته:biggrin1: یعنی نسبت به بقیه شخصیت ها بیشتر سراغش رفتم ولی ارتباط برقرار نشد:biggrin1:
حالا SF V میاد و با ما بازی میکنی (:biggrin1:) ولی خیلی زود متوحه میشی همیشه اونی که ازش خوشت میاد و باهاش حال میکنی، جواب نمیده:biggrin1: یعنی بی صبرانه منتظر اون لحظه-م:biggrin1:

لول احسان:biggrin1:
چون لی اصن به دل من نمیشینه:biggrin1: ازش متنفر هم نیستم:biggrin1: سر کل کل و اینا نیست. همونطور که میدونی من طی مقطعی از بیشتر شخصیت های SF متنفر بودم ولی الان همونا شدن Mainـم:biggrin1: همه رو رام کردم ولی در رابطه با چون لی هیچوقت نتایجم به ثمر ننشسته:biggrin1: یعنی نسبت به بقیه شخصیت ها بیشتر سراغش رفتم ولی ارتباط برقرار نشد:biggrin1:
حالا SF V میاد و با ما بازی میکنی (:biggrin1:) ولی خیلی زود متوحه میشی همیشه اونی که ازش خوشت میاد و باهاش حال میکنی، جواب نمیده:biggrin1: یعنی بی صبرانه منتظر اون لحظه-م:biggrin1:

اتفاقاً علی اینکه با چون لی مثلاً ببازم ناراحتم نمیکنه :دی مهم اینه که بتونم باهاش بازی کنم :دی اینکه فلان کرکتر رو وردارم ، خیلی هم خوب باشه و بتونم باهاش نتیجه ی بهتری بگیرم و مثلاً n% از فایت ها رو ببرم راضیم نمی کنه که هیچ حس خوبی هم نسبت بهش ندارم :دی این تیپ پلیریم من :دی من بیشتر با خود کرکتر و شخصیتش ارتباط برقرار میکنم تا قدرتش :دی

این شمایین که سعی میکنین از چون لی افسانه بسازین لول
biggrin1.gif

1ga_th.jpg

کاری به کیفیت و کمیت فیلم و کمیک و مانگاش ندارم :دی لفظ افسانه به وفور برای چون لی استفاده شده :دی
علی اصلاً مهم نیست کرکتر چون لی چند بار رفته فینال ، چند تا مبارزه رو برده یا باخته :دی توی یونیورس SF (و حتی فایتینگ) چون لی یه افسانس :دی FACT محض هم هست این قضیه :دی

آخرین ویرایش:
اگه گذاشتید بخوابیم....:دی

من نیازی ندارم پرچم کسی رو بالا ببرم:biggrin1: این شمایین که سعی میکنین از چون لی افسانه بسازین لول:biggrin1: من به جای حرف زدن، توی زمین مسابقه و توی عمل حرفمو ثابت میکنم:biggrin1: (راستی قرار شد 3s بزنیم:biggrin1: چی شد پس؟)
در رابطه با داستان و رستم و سهراب تا دلتون میخواد کری بخونین:biggrin1: من ازتون حمایت هم میکنم:biggrin1:
قیافه بالراگ در بدترین حالت از قیافه نحس اون Q بهتره:biggrin1: مرتیکه شباهت به کاراگاه گجت میده:biggrin1:
ما نساختیم:دی خیلی وقته که ساخته شده! گفتم که هرکسی نمیتونه این پدیده رو درک کنه! شما با همون بوفالوتون خوش باشین:دی توی عمل که نمیتونی ثابت کنی! (حداقل نه به من) آری قرار بود ولی من چند روز اول که بازی میکردم نه شما بودی، نه حمیدوس! بعدشم کارای بازار ریخت سرم و الان با این PS3 امانتی مشغولیم:دی فردا پایه ای؟ (خیر سرم قرار بود تو استیم هم اکانت بسازم حمیدوس رو هم اد کنم که البته الان دیگه نمیشه:دی کلا واسه هیچ کاری وقت ندارم:دی)
ای بابا! خودت بحثشو پیش کشیدی:دی ما نیازی به مقایسه داستان همچین کاراکتر تعطیلی با بقیه نداریم:دی
:|:d:))=))
داری وارد خط قرمز میشیا!:دی
من حاضرم یه ساعت به ماسک Q خیره بشم ولی موقع بازی با اون ملعون، صورتشو شطرنجی کنم! اون جذبه، اون مظهر ابهت رو با گجت دلقک مقایسه میکنی؟ Q فقط یه نگاهش کافیه تا فرد مقابل پودر بشه! (به آواتارم دقت کن)
البته درکت میکنم!:دی منم از بس از Seth کتک خوردم، قیافه که هیچی، اسمش که میاد حالم بد میشه:دی

- - -ویرایش - - -

پ.ن: ما که داریم از این بحث ها میکنیم، یه دفعه مدیری، ناظمی، چیزی نیاد پرتمون کنه بیرون و تاپیک رو هم ببنده!:دی

برای من داستان اصلا مهم نیست:biggrin1: حالا صبح تا شب بیایین بگین چون لی چمیدونم افسانه-ست، ملکه-ست، تهمینه-ست و ...:biggrin1: نه تنها من، برای 90% جماعت فایتر باز مهم نیست:biggrin1: افسانه از نظر من اونیه که توی زمین بتونه حرفشو ثابت کنه حالا با هر شخصیتی که شده. وگرنه کری خوندن و حرف زدن رو همه بلدن:biggrin1: مشکلتون اینه که برای داستان بیش از حد اهمیت قائل شدین. ما هم با بوفالو/گاومیش مون خوشیم و اصلا برامون مهم نیست چه لقبی بهش میدین Cause we don't give a f**k اما به نظر میرسه شما با شخصیتاتون ناخوشین
biggrin1.gif

چون لی فیزیک کوانتومه که "هر کسی نمیتونه درک کنه"؟:biggrin1: یه چیزی بگین بگنجه:biggrin1: قرار نشد برین توی فاز توهم:biggrin1:
اتفاقا صادق توی عمل بهت ثابت میکنم. حتی توی 3s که هیچکدوم از شخصیت های Main من نیستم و مجبورم با لوزر بازی کنم:biggrin1: اما تو با Q که بهش علاقه داری بیا که بی صبرانه منتظرم نشونم بدی چی داره:biggrin1: حتی اگه خواستی همین الان هم میتونیم بازی کنیم:biggrin1: من همیشه پایه-م:biggrin1: اما اونایی که حرف میزنن و عمل نمیکنن زیادن (روی صحبتم با تو نیست).
==================
احسان البته الان چون لی تایید شده و نمیشه کاریش کرد:biggrin1: تفاوت اینجاست که اگر شخصیت مورد علاقه-م هم توی بازی نباشه، میتونم خودمو با بقیه وفق بدم چون خودمو محدود به یه شخصیت نمیکنم. حتی اگه اون شخصیت توی اون نسخه از نظر گیم پلی پرداخت خوبی نداشته باشه، میتونم براش جایگزین پیدا کنم چون اذیت میشم اگه اصرار کنم که حتما باید با ریو بازی کنم. توی همین 3s، من نمیتونم با ریو ارتباط برقرار کنم و اگر بیشتر سعی کنم، بیشتر ازش متنفر میشم. اینو میگم چون تجربه-م بیشتر از شماست:biggrin1: خودم هم اوایل دقیقا مثل تو بودم و هیچکس جز ریو برام مهم نبود. اصن انگار بقیه شخصیت ها رو نمیدیدم:biggrin1: اما وقتی وارد دنیای آنلاین میشی و با افراد مختلف با شخصیت های مختلف بازی میکنی، کم کم اون اشتیاق قبلتو از دست میدی. کم کم متوجه میشی از یه شخصیت دیگه خوشت میاد و میری که باهاش آشنا بشی:biggrin1: دوباره همین روند و اینجاست که متوجه میشی SF چقدر بزرگه:biggrin1: الان هم میدونی SF چقدر بزرگه، اما اون درک اصلی رو باید با چشم ببینی تا بفهمی.

آخرین ویرایش:
ازونجایی که تعداد ما SF فن ها زیاد نیست پیشنهاد می کنم که هممون به پلتفورم PC نقل مکان کنیم. اینجوری از این پراکندگی در میایم و می تونیم راحت تر با هم در ارتباط باشیم. الان تمام نسخه های SF رو میشه به واسطه GGPO به صورت آنلاین بازی کرد. (البته به جز SF1 و SF4:دی)
پیشنهاد بعدیم اینه که یکم از Lore و Story شخصیت ها بکشین بیرون و عوضش برین نحوه بازی کردن رو بشکافین :دی
الان به جای حرف زدن، به چند نفر Player و بازیکن احتیاج داریم که عمل کنن و پیگیر یاد گرفتن باشن. اگه پایه باشین، همونطور که به صلح و صفا یاد دادم می تونم به شما هم بازی رو آموزش بدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or