PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
فعلا که خبری نیست

فقط pc و ps4 اما به احتمال زیاد بعد برا 1 هم میاد

واسه xbox one هم میاد؟؟

نه واسه 1 نمیاد چون این بازی با پول و سرمایه گذاری سونی ساخته شده و فقط انحصاری PC و PS4 هست که به نظرم کپکام کار درستی رو انجام نداد! یعنی واقعا کپکام واسه عظیم ترین فرانچایز خودش پول نداشته و دست به دامن سونی شده؟
کلا از انحصاری و این مسخره بازیا خوشم نمیاد. بازی باید همه بتونن تجربه کنن و لذت ببرن!

خب بچه ها اینم تریلر چارلی و ریو و چونلی.
میدونم قدیمین ولی به هرحال گفتم همه ی تریلرهای منتشر شده رو بذارم!
حالا بعدا شاید چندتا از مسابقه های ریو و چونلی رو هم گذاشتم:d
[video=aparat;V6vcK]http://www.aparat.com/v/V6vcK[/video]

آخرین ویرایش:
هرکدوم از کارکترهای Sf3 برگردن عالی میشه,البته بجز Twelve,Gill,Urien :d
از سری Alpha هم Karin بد نیست,کلا هرکاری میکنن غلظت انیمه ای شدن بازی رو پایین نگه دارنb-)
تو سایت EventHubs یه مقایسه ای از نظر نورپردازی بین تریلر معرفی Nash و تریلر معرفی Bison انجام شده که تو ترلیر جدید روی نورپردازی کار شده و خیلی بهتر بنظر میاد!

بچه ها فکر کنم Karin باشه:d جدیدا همش این طرف اون طرف رویت میشه و توی نظر سنجی خود کپکام هم توی سال 2013، کارین رتبه 5 یا 6 بود. اول تا پنجم رو کلا ریو و کن و چون لی و آکوما و یکی دیگه پر کرده بودن:d

بلاخره فرصت شد بشینم این تاپیکو بخونم. کلا از این حرکت که برای یه بازی تاپیک اخبار جامع زده میشه خیلی خوشم میاد. این تاپیک هم مشخصه وقت و انرژی زیادی براش صرف شده از علی و احسان هم همینجا تشکر می کنم.:d
فقط یه چیزی، شخصیت های بازی تایید شده که 16 تا هست؟ اگه اینطوری باشه که واقعا کمه. ( یادته علی سره MK می گفتی الان استاندارد این سبک 40 کارکتر هست؟ :d) امیدوارم C. Viper تو بازی باشه، بقیه هم به مرور به بازی اضافه میشن.:d

بلاخره فرصت شد بشینم این تاپیکو بخونم. کلا از این حرکت که برای یه بازی تاپیک اخبار جامع زده میشه خیلی خوشم میاد. این تاپیک هم مشخصه وقت و انرژی زیادی براش صرف شده از علی و احسان هم همینجا تشکر می کنم.:d
فقط یه چیزی، شخصیت های بازی تایید شده که 16 تا هست؟ اگه اینطوری باشه که واقعا کمه. ( یادته علی سره MK می گفتی الان استاندارد این سبک 40 کارکتر هست؟ :d) امیدوارم C. Viper تو بازی باشه، بقیه هم به مرور به بازی اضافه میشن.:d
:arrowd:
نگران 16 تا نباشین:d اولا اینکه هنوز تایید نشده 16 تا باشه:d دوما اینکه موقع عرضه SF IV روی آرکید هم تعداد شخصیت ها 16 تا بوده و الان توی USF شدن 44 تا:d

یادمه Ono گفته بود یه سری از شخصیت ها رو واقعا کسی باهاشون بازی نمیکنه و الکی جا پر کردن. گفت میخوام Roster رو کاربردی تر بسازم. به نظرم توی این زمینه، Killer Instinct مثال خوبیه:d
:d

من خودم دوست دارم شخصیت ها زیاد باشن ولی لااقل کاربردی باشن. اگر نباشن اصلا فایده نداره. توی همین USF یه سری واقعا حکم حیف نون داشتن:d مثل Hakan, El Fuerte, Rufus, Elena, Adon, Dan. با اینکه Rufus توی مسابقات خیلی خوب ظاهر شد ولی بازم اونجور که باید و شاید جای خودشو ثابت نکرد.
ولی در نهایت هر چقدر هم که باشن، آخر سر بازم به 40 تا میرسن:d تو الان KI رو نیگا کن. بازی با Rosterِ کوچکش، انتخابت رو محدود میکنه ولی باعث میشه قشنگ روی تک تک شخصیت ها تمرکز کنی.

:arrowd:

من خودم دوست دارم شخصیت ها زیاد باشن ولی لااقل کاربردی باشن. اگر نباشن اصلا فایده نداره. توی همین USF یه سری واقعا حکم حیف نون داشتن:d مثل Hakan, El Fuerte, Rufus, Elena, Adon, Dan. با اینکه Rufus توی مسابقات خیلی خوب ظاهر شد ولی بازم اونجور که باید و شاید جای خودشو ثابت نکرد.
ولی در نهایت هر چقدر هم که باشن، آخر سر بازم به 40 تا میرسن:d تو الان KI رو نیگا کن. بازی با Rosterِ کوچکش، انتخابت رو محدود میکنه ولی باعث میشه قشنگ روی تک تک شخصیت ها تمرکز کنی.
el fuerte adon elena dan
حیف نون بودن؟:-o

el fuerte adon elena dan
حیف نون بودن؟:-o
از حیف نون هم بدتر:d
Adon که هیچی. با اینکه خودم عاشقشم ولی اصلا موی تای کار درست و حسابی نیست و میمون بازیاش به درد عمش میخوره:d آرزو به دل برای یه موی تای کار درست و حسابی موندیم. اون 2تایی که توی KOF هستن رو نیگا! آدم وحشت میکنه بره طرفشون:d کیف میکنه وقتی به قصد کشت میزنن. یا Bruce توی Tekken.
Elenaa هم که کلا meh
Dan که افتضاح ترین و ضعیف ترین و دلقک ترین شخصیت SF
El Fuerte هم ورژن دوم Adon منتها میمون بازیاش پیشرفته ترن:d

از حیف نون هم بدتر:d
Adon که هیچی. با اینکه خودم عاشقشم ولی اصلا موی تای کار درست و حسابی نیست و میمون بازیاش به درد عمش میخوره:d آرزو به دل برای یه موی تای کار درست و حسابی موندیم. اون 2تایی که توی KOF هستن رو نیگا! آدم وحشت میکنه بره طرفشون:d کیف میکنه وقتی به قصد کشت میزنن. یا Bruce توی Tekken.

پس Sagat چی؟ :-/

آخرین ویرایش:
پس sagat چی؟ :-/
Sagat خیلی خوبه ولی این Shoto بودنش با سبک مبارزه-ش همخونی نداره:d متاسفانه هیچ کارش هم نمیشه کرد. Sagat و Adon جفتشون از شخصیت های قدیمی هستن و نمیشه سبک مبارزه-شون رو عوض کرد. فقط دوست دارم یه شخصیت موی تای کارِ دیگه به بازی اضافه بشه و مثل جو هیگاشی توی KOF باشه:d

ا آرزو به دل برای یه موی تای کار درست و حسابی موندیم. اون 2تایی که توی KOF هستن رو نیگا! آدم وحشت میکنه بره طرفشون:d کیف میکنه وقتی به قصد کشت میزنن. یا Bruce توی Tekken.
Elenaa هم که کلا meh
El Fuerte هم ورژن دوم Adon منتها میمون بازیاش پیشرفته ترن:d
خواستم بگم پس سرور و سالار همه ی این جوجه هایی که نام بردی، SAGAT چی؟:d که خب یکی دیگه پرسید رو جواب دادی:d بگذریم...
elena هم meh؟ مِه یعنی چی؟:d باو زیر دیپلم حرف بزن! من هنوز تو سیکل گیر کردم!:d
El Fuerte که باحاله!؟ :d طراحی های اولیه ش رو دیده بودی؟ انگار قرار بود گنده تر و جدی تر باشه! یه طراحی دیگه هم از یه مبارز کچل بود! یه چی تو مایه های sean

خواستم بگم پس سرور و سالار همه ی این جوجه هایی که نام بردی، SAGAT چی؟:d که خب یکی دیگه پرسید رو جواب دادی:d بگذریم...
elena هم meh؟ مِه یعنی چی؟:d باو زیر دیپلم حرف بزن! من هنوز تو سیکل گیر کردم!:d
El Fuerte که باحاله!؟ :d طراحی های اولیه ش رو دیده بودی؟ انگار قرار بود گنده تر و جدی تر باشه! یه طراحی دیگه هم از یه مبارز کچل بود! یه چی تو مایه های sean
Sagat خوبه. خیلی هم خوبه:d خیلی هم کاربردیه:d توی مسابقات هم که Mainِ یه نفر هست:d
meh یعنی بودن نبودنش فرقی نداره:d زیاد جذابیت نداره (البته برای آدمای هنتای زیاد جذابیت داره:d)
El Fuerte رو اعصابه. البته رو اعصاب بودن یه نکته مثبته و میتونه شخصیتی باشه که روی همینا مانور بده و حریفش رو از کوره به در ببره ولی به جز یکی دو مورد، ندیدم کسی توی آنلاین ازش استفاده کنه. توی مسابقات هم فقط یه بار رویت شده (که EVO هم نبوده)
SF به اندازه کافی Shoto داره و باید تعادل بین این ها و اونایی که Close کار میکنن رو رعایت کنه. Grapple هم که به اندازه کافی داره و با اومدن R.Mika، زیادتر هم میشن:d راستی یادم رفت Abel رو بگم:d برعکس همه اینا، Abel تونست خودشو جا بندازه و فکر کنم توی SF V هم حضور داشته باشه خصوصا اینکه به نظر میرسه فرزنده خونده Charlie هم باشه:d

meh یعنی بودن نبودنش فرقی نداره:d زیاد جذابیت نداره (البته برای آدمای هنتای زیاد جذابیت داره:d)

SF به اندازه کافی Shoto داره و باید تعادل بین این ها و اونایی که Close کار میکنن رو رعایت کنه. Grapple هم که به اندازه کافی داره و با اومدن R.Mika، زیادتر هم میشن:d راستی یادم رفت Abel رو بگم:d برعکس همه اینا، Abel تونست خودشو جا بندازه و فکر کنم توی SF V هم حضور داشته باشه خصوصا اینکه به نظر میرسه فرزنده خونده Charlie هم باشه:d
قسمت بولد شده: علی جان داشتیم؟:d استریت فایتر اصلا به درد هنتای نمیخوره! مگه یه مقدار "کـَمی" و شاید یه ذره "جوری"!:d
آخه Abel داستان درست درمونی هم داشت و گیم پلی بسیار خاصی هم داشت! اگه دقت کنی تو 4 اونایی که داستانشون خفن و باحال بود، خوب جا افتادن! درسته ربطی نداره ولی با اینحال اینطوری بوده! یه نمونه دیگش هم همین جوری و وایپر! کل کل روفوس با کن هم جالب بود:d
خیلی دوس دارم این داستان abel و juri رو گسترش بدن تو این نسخه! مخصوصا abel! دوست دارم seth هم باشه تو بازی! (حالا باس هم نبود، نبود!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or